En helt vanligt måndag

Första dagen på veckan. Vad finns det att säga om den mer än att den var precis som måndagar brukar vara. Rolig och skrattig! Älskar måndagarna och tisdagarna!

Nu på median har vi film/TV och denna gång skulle vi göra en scen om en som var offret, en som var bödeln och en annnan som var räddaren. Det var jag, nettan å hampus. Lättare sagt än gjort. Men vi klarade det i alla fall trots kommentaren vi fick "ni skiter i det fullständigt, ni är oengagerade" bla bla bla. Vi har en riktigt tjurkärring till lärare faktiskt!

Hur som, vi skulle ju spela upp våra scener är för alla också. De andras var roliga och hade klätt ut sig. Medans vi (okej) kanske inte hade engarerat oss lika mycket, men vi hade i alla fall gjort uppgiften.
Jag kan säga att om man skulle få betygsätta filmerna skulle våran klassas som den sämsta, ändå var det den jag å nettan garvade åt mest haha! pinsamt!!!

Efter skolan vart det träning, och äntligen har vi börjat med innebandy igen! Fan va skoj! Det var verkligen lycka att få köra det igen haha! Innebandynörd..... ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
© Headerbilder från Wallpapers Wide