SOMMARFIN I BYXDRESS

Den 2012-04-27, kl 15:34:00
Filed in Tess | Kommentarer: 2



H&M 299 KR

APRIL 27, 2012

Den 2012-04-27, kl 10:53:09
Filed in Ord rakt från hjärtat | Kommentarer: 1

Jag känner att jag egentligen inte alls har så mycket att skriva. Jag kämpar på och har haft några positiva dagar. Idag känner jag mig istället inte alls lika modig och "livsglad". Men med varje motgång kommer framgång eller vad är det man säger? Jag tänker inte ge upp. Jag har lärt mig så mycket av detta. Att ingenting är farligt och att allt egenligen är som det ska. Det är fel tillfälle bara.

Nu: fortsätta med körkortsteorin

INSTAGRAM

Den 2012-04-26, kl 10:16:27
Filed in Tess | Kommentarer: 0



Följ mig på instagram: @TESSHEED


VÄRLDENS BÄSTA HASSLE

Den 2012-04-25, kl 17:49:03
Filed in Musiksmak | Kommentarer: 1

SÅDAN KJOL SÅDANT LINNE

Den 2012-04-25, kl 10:21:00
Filed in Tess | Kommentarer: 0

H&M 199 KR

MÅNDAGSKLUBBEN vs KGL

Den 2012-04-25, kl 09:56:00
Filed in Life | Kommentarer: 0


En bild från i måndags då vi hade vår första korpenmatch.
Att vi förlorade med typ 17-0 gjorde ingenting. Det var så sjukt kul att spela!


LIFE IS TO SHORT TO WAKE UP IN THE MORNING WITH REGRETS

Den 2012-04-24, kl 19:42:22
Filed in Ord rakt från hjärtat | Kommentarer: 3
Ni är allt ett par tappra läsare som fortsätter att gå in här varje dag, och det trots att jag inte har skrivit på en vecka nu. Det gör mig glad ska ni veta :) Mitt liv har de senaste dagarna varit upp och ned. Jag har verkligen inte brytt mig om bloggen överhuvudtaget och prioriterat mitt mående istället. Jag vill inte må så här! Idag känns ändå som den bästa dagen hittills och det känns skönt. Nu ska jag tillbaka. Ville bara säga att jag har världens mest fantastiska vänner i mitt liv. För att inte tala om min älskade familj ♥ Ni är de bästa jag har och kommer att ha. Någonsin. Utan er fallerar allt. Ni är ljuset i mitt liv! Tack för att ni fina människor finns här för mig.


EN GLAD TJEJ ÅR 2006

MY DRESS HAS ARRIVED

Den 2012-04-18, kl 23:49:00
Filed in Tess | Kommentarer: 2

BUBBLEROOM 499 KR

APRIL 17, 2012

Den 2012-04-17, kl 11:29:00
Filed in Look of the day | Kommentarer: 1

Det vart ingen träning med telge igår som jag skrev. Så himla tråkig för jag hade sett fram emot den! Men min kropp mådde inget vidare. Jag kände mig så himla tung & låg, nästan sjuk. Ni vet hur man kan må ibland? Så jag laddar om och satsar på torsdagsträningen med D1 istället. Nervöst!!!
Idag går jag i skolan en ynka timme med Idrott & hälsa på schemat. Inga större konstigheter alltså! Ska jag vara ärlig så har jag börja tröttna rejält på vårat slappa schema. Det är inte kul att vara hemma så här mycket när alla andra pluggar eller arbetar! Kan man tröttna på att umgås med sig själv? I så fall så har jag gjort det. Jag längtar så jag dör tills jag får börja jobba på riktigt och dra in en riktig lön! Haha, undrar hur mycket jag kommer ångra att jag sa det där om några månader?

JAG HAR FAMLAT I MÖRKER

Den 2012-04-16, kl 14:05:50
Filed in Life | Kommentarer: 1

Jag har haft en urmysig helg som har spenderats tillsammans med mamma, pappa, farmor & farfar och Rasmus. I lördags bjöd pappa på frukost på sängen ♥ Sen hade vi en liten fixardag här hemma, stack ut och "övningskörde" (har min första körlektion på torsdag), lunchade på Thai Take Away vilket var svingott, åkte och tittade på ett hus och så fikade vi hos farmor & farfar. Sen fick jag skjuts ut till min pojke. Mys. Det skulle jag vilja kalla en perfekt lördag det!
I söndags åkte jag och mamma och fikade på Taxinge slott. Gott & mysigt! Jag älskar att vara där, synd att det regnade bara. Trivs så himla bra i miljön där. Jag tror det bor en liten lanttjej i mig någonstans. Sen åkte vi vidare på lampjakt till mitt rum. Hittade i alla fall en efter x antal besökta butiker. Väl hemma passade jag & pappa på att utnyttja det fina vädret så vi grillade. Kyckling och majs med sommar/färskpotatis och tzatsiki. Gjorde även en äppelpaj som vi åt vaniljsås till. Matkoma var ordet.
Idag är jag ledig från skolan men imorgon är det dags igen. Så idag var jag förbi stan en snabbis och köpte produkterna här ovanför. Värmeskydd från L´oréal Paris och världens bästa handkräm från Åhléns. Ikväll blir det träning med telge.

OCH PÅ ETT ÖGONBLICK VAR JAG FAST

Den 2012-04-16, kl 13:24:52
Filed in Ord rakt från hjärtat | Kommentarer: 0

Tankarna pendlar fram och tillbaka. Vad är det jag vill göra i livet? Vart finner jag drivet och samtidigt lyckan? Vart utvecklas jag mest som person? Vad får jag ut mest av? Vad är jag? De är så olika varandra. Det ena handlar om kravet att prestera vecka efter vecka, kämpa för att hålla sig kvar, alltid vara på topp. Medans det andra är mer som en livsstil. Jag är inte ute efter fina rosetter utan för mig handlar det mer om att finna sig själv, skapa ett band och utvecklas tillsammans. Att se framstegen. Jag önskar jag kunde leva dubbelliv och göra båda sakerna jag älskar...

DET ÄR INTE LÄTT NÄR DET ÄR SVÅRT

Den 2012-04-15, kl 13:09:00
Filed in Life | Kommentarer: 0
Jag känner att jag har missat flera dagar här nu. I tisdags mötte jag upp Linnea på stan för lunch på Mollys och fika på Café tratten. Supermys! Jag vet inte hur länge vi satt och pratade men vi hade en del att ta igen. Dessutom bestämde vi att vi ska gå på nästa "VIP-kväll" på MONKI & WEEKDAY! 50% på allt, heeelt okej. På kvällen var jag på möte ang. innebandyn.
I onsdags kväll var jag på bio med Sanna. Eftersom hon aldrig hade sett Titanic så var det ett givet val. Så mycket bättre på bio än att se den på tv hemma. Jag trodde inte att världens redan mäktigaste film kunde bli bättre! Antalet gånger jag fick gåshud går inte att räkna på fingrarna. Och Leonardo DiCaprio är ju bara såå snygg! Det var skönt att få träffa Sanna igen också, behövde det.

I torsdags tog jag en lång sovmorgon och sen stack jag till Nettan och bara slöade. På kvällen kom Rasmus hit och då passade vi på att ha godis- och tvmys. I fredags jobbade jag 11.30-16.30 vilket ändå kändes helt okej. Skönt att liksom göra någonting vettigt på hela den här veckan! Efter jobbet stack jag till Nettan igen och frossade i massor. Mys!


Två gamla bilder jag hittade på mig och Sanna. Den första från Funäsdalen och den andra från något nyår.

Vad spelar det för roll om du vinner hela världen men förlorar dig själv?

Den 2012-04-13, kl 15:05:00
Filed in Ord rakt från hjärtat | Kommentarer: 1


MY NEW FLOWER SKIRT

Den 2012-04-13, kl 10:25:20
Filed in Tess | Kommentarer: 0

H&M 249 kr

RUNNING UP THAT HILL

Den 2012-04-11, kl 13:14:49
Filed in Cravings | Kommentarer: 2

ASICS 1900 kr / ASICS 1500 kr / SAUCONY 1500 kr / ASICS 1600 kr / SAUCONY 1300 kr

THE GREATEST PLEASURE IN LIFE, IS DOING WHAT PEOPLE SAY YOU CANNOT DO

Den 2012-04-10, kl 12:20:14
Filed in Life | Kommentarer: 2

Gud vad jag är omotiverad till att blogga just nu. Även fast jag har saker att skriva om så känns det bara så tråkigt. Men jag tänkte i alla fall dra en snabbis om helgen. I lördags jobbade jag 9.30-14.30 (vilket kändes sjukt segt) och sen blev det mammamys med fläskfilépasta och äppelpaj. Senare på kvällen kom älsklingen och visade upp sin nya fripp. Han hade ju snaggat sig. Jag tycker dock och kommer alltid att tycka att han är finare i lite "längre" hår. Punkt slut.
Söndagen bestod av påskmiddag med andra släkthalvan hos min kusin Jimmy! Mys att träffa alla igen, det blir ju inte så ofta. Väl hemma dog jag och Rasmus i soffan. Så himla trötta! Igår åkte jag och mamma på en tripp till IKEA och SKHLM. Standard för oss. Jag lämnade (återigen) tillbaka min tänkta studentklänning. Fan alltså! När ska jag hitta den rätta? Jag fick med mig ett gulligt linne från VILA hem också. Två veckor kvar till löning... Hehe



Forget all the reasons why it won't work and believe the one reason why it will.

Den 2012-04-06, kl 18:20:13
Filed in Life | Kommentarer: 2
Igår kväll var jag och firade Sofie som fyllde 19 år! Grattis igen fina du ♥ Det bjöds på god mat & bra sällskap. Därefter fortsatte vi kvällen inne på 550 där det var smockfullt! Även fast det inte riktigt vart som tänkt så tycker jag ändå att kvällen vart lyckad. Dock gick tiden jävligt fort. Nu i efterhand känns det mest som att jag och Jennifer stod i baren typ halva kvällen. Haha, skitskumt!

Idag mår jag som jag förtjänar, och nog om det. Vi har varit hos farmor & farfar hela dagen och haft vår traditionella "påskträff" med släkten. Vi åt jättegod mat som vanligt, sedan slank det även ner en bit daimcheescake. Olagligt gott! Tiden bara gick av farten och helt plötsligt hade vi varit där i flera timmar. Tiden går fort när man har roligt ♥ Finns det något ställe jag verkligen känner att jag får ro så är det hemma hos farmor & farfar. Bästa bästa.


ENJOY EVERY SINGLE MOMENT

Den 2012-04-05, kl 14:51:58
Filed in Kärlek i all ära | Kommentarer: 0


Jag saknar tiden då det var du & jag mot världen.


April 4, 2012

Den 2012-04-04, kl 20:20:39
Filed in Look of the day | Kommentarer: 0

Då var dagens träning avklarad. Fan vad jag älskar känslan efter hård träning! Njuter som bara den. Nu tänkte jag knåpa ihop en någorlunda nyttig middag också, så känner jag mig ännu duktigare. Har även tänk på detta med alla godsaker som jag nu äter typ VARDAGLIGEN. Jag kommer aldrig kunna klara mig utan godis & chips. Så fredag/lördag är det som gäller för det. Tur att påsken är då! Andra dagar byter jag ut det till andra godsaker istället. Typ jordgubbar, melon, kiwi... Kommer gå toppen!

Tidigare idag gick jag på stan med Jennifer :) Vi fixade bl.a. lite saker inför morgondagens bravader! Vilket jag känner mig sjukt taggad inför. Tror det kan bli en riktigt bra kväll! Sen tror jag att jag äntligen har hittat min studentklänning!!!! Woho!

Linne från Monki, Jeans från VERO MODA, Jacka från BIKBOK, Halsduk från JC


Why are you going to choose failure when success is an option? - Jillian Michaels

Den 2012-04-04, kl 17:31:24
Filed in Ord rakt från hjärtat | Kommentarer: 0
Gud vad jag verkligen inte är sugen på att sticka ut och träna idag, kriga i spåret & bli svettig. Att duscha är fan bland det tråkigaste som finns. Haha, alltså herregud vad jag är lat... Dock så fick rubriken här ovanför mig att tänka om. Det ska fan bli mitt nya motto som jag ska leva efter. Så himla rätt! Så nu har jag bestämt mig för att jag ska ut och kötta i spåret och sen köra om samma mördarfys som igår. Träningsvärken kan ju inte bli värre än vad den är idag i alla fall!


2012.04.03 13:02

Den 2012-04-03, kl 13:01:59
Filed in Ord rakt från hjärtat | Kommentarer: 1

Sometimes you have to be apart from people you love, but that doesn't mean you love them any less, sometimes it even makes you love them more.

Den 2012-04-03, kl 09:47:35
Filed in Life | Kommentarer: 0
Godmorgon people :) Jag ställde klockan idag så att jag inte sover bort hela dagen. Känner mig på så himla bra humör! Jag fick hem min USA-bikini igår som jag på chans beställde hem i strl 36/38, för det var den minsta strl som fanns, och den var asasfin faktiskt! Åh, jag är så himla nöjd med den. Jag trodde verkligen att den skulle vara för stor. Men det är så bra att man kan knyta både trosan och bikinitoppen! Tänk vad glad man kan bli över en ny bikini, tröja eller skor. Hihi, längtar tills jag får börja använda den...

Idag är det skola/idrottslekion 14-15, men innan det har jag tänkt hinna med att boka om min tandläkartid, slänga in en tvätt och ta mig ett löptur i det fina vädret! Way to go Therese! Det blir dubbelpass idag då det är träning ikväll också. Skönt!


Känslan är alltid där

Den 2012-04-02, kl 14:26:32
Filed in Innebandy | Kommentarer: 1





♥ ♥ ♥ ♥ ♥


Glädjen att vinna är störst av allt, känslorna sprider sig snabbt överallt, inget som slår, känslan man får när ditt älskade lag står upp år efter år. Stäm upp i våran sång, våga satsa för att vinna, hylla alla oss som älskar spel.

Den 2012-04-02, kl 10:59:52
Filed in Innebandy | Kommentarer: 2



Ett SM-silver för oss, vilket är det största jag någonsin vunnit. Jag tror inte att någon av oss verkligen har förstått hur stort det faktiskt är. Näst bäst i Sverige. I alla fall på "pappret". Jag tycker att vi gjorde en klart bättre match än Malmö FC och att vi var mer värda guldet. Hade vi gjort en skitmatch så hade det på något vis kanske känts lite lättare, men nu när vi var så nära guldet känns det faktiskt skit. Men å andra sidan så bara att ha tagit oss till Innebandyfesten är en bragd i sig tycker jag. Att ha tagit silver är jag grymt stolt över! Både över lagets och min egen prestation. Även om jag bara fick göra några ströbyten under helgen. Hela laget krigade verkligen tillsammans in i det sista och vi gjorde verkligen allt vi kunde. Vi satte Södertälje Rockets på kartan. Vi vinner tillsammans och förlorar tillsammans, som ett riktigt lag. Tack tjejer för en fantastisk helg och för hela den här säsongen! Det här är verkligen ett minne för livet. Vi avslutar med flaggan i topp, vilket gör att det känns ännu sorgligare inför nästa säsong. För det är inget vi kan blunda för, framtiden är oviss och vad som helst kan hända. Tillsammans är vi bäst.

© Headerbilder från Wallpapers Wide