Lyckorus

Den 2013-11-22, kl 00:56:00
Filed in Life, Musiksmak | Kommentarer: 0
Åh herregud. Jobbar eftermiddag denna vecka och tänkte bara logga in en snabbis och på något vis ledde det mig till mina bilder, från sommaren. Jag fastnade vid alla mina tiotal filmklipp från Bråvalla festival och Summerburst såklart. Och alltså. Jag får gåshud bara jag tittar på det. Fy satan vad jag älskar det. Alla människor. Pulsen. Lyckan. Jag blir helt sprallig i kroppen. Gåshud. Det är ta mig tusan det bästa jag vet i konsertväg. För att inte glömma Swedish house mafia i november förra året. Också galet. Men som sagt, Summerfuckingburst är det I N G E T som toppar!
 
Vinterhalvåret blir ju inte sämre heller. Alltså jag är sååå glad. Nu den 30 november har vi bokat Lights. Jag har faktiskt inga direkt förväntningar där (inte negativt sagt) så det kan ju bli hur bra som helst. Och nästa år den 28 februari ska vi på Avicii. Sååå nice. Jag älskar att ha saker som dessa inplanerade och ha att längta till. Jag såg även att biljetterna till Summerburst 2014 släpps i december. Och jag ska bara ha en, punkt slut.
 
Här kommer tre st filmsnuttar från tre gryyymma moments. Min favvo är såklart från SB!

HAPPY FATHER'S DAY

Den 2013-11-10, kl 23:13:26
Filed in Kärlek i all ära | Kommentarer: 0
Jag är så glad och oerhört tacksam över att ha en så bra pappa som Du. Mitt största stöd i livet, med mamma också såklart.
Ord beskriver inte hur mycket jag uppskattar allt du gör för mig och älskar dig.

© Headerbilder från Wallpapers Wide