En liten omtanke kan betyda så mycket

Den 2011-03-31, kl 21:18:02
Filed in Kärlek i all ära | Kommentarer: 0



Idag kom min fina mamma med en
överraskning till mig. Massa smarrig frukt
och en Ben & Jerrys. Ingenting speciellt
men ändå så betydelsefullt och uppiggande. ♥


11.03.31 16:41

Den 2011-03-31, kl 16:41:13
Filed in Ord rakt från hjärtat | Kommentarer: 0

Det var länge sen jag hade en sådan här riktigt helvetes(!!!) dag som jag har haft idag. Det är inte mycket som har gått min väg kan jag tala om. Har känt mig allmänt ledsen och förbannad hela dagen och gör det fortfarande. Är inte sugen på någonting överhuvudtaget. Har inte den energin att lägga ner. Inte på någonting. Jag vill bara ingenting. Orkar inte bry mig. Så känner jag just nu.

Idag är ingen bra dag som ni nog förstår. Ingenting blir som jag vill att det ska. Allt bara slittras och rasar samman. Men det är väl meningen att det är så det ska vara eller bli, bara så typiskt att det alltid är jag. Orkar inte med den här dagen. Vill bara att den ska vara Över. Länge sen det var så här. 


Jag vet fortfarande inte hur man förklarar hur det känns att vara fylld och tom på samma gång


Next to you

Den 2011-03-31, kl 12:32:56
Filed in Musiksmak | Kommentarer: 0

Vi fäster blicken fram mot bättre tider

Den 2011-03-30, kl 18:42:57
Filed in Cravings | Kommentarer: 0
Onsdag och muntliga nationella i SvB är äntligen över. Jag hade faktiskt aldrig ens vågat hoppas på att det skulle gå så pass bra som det faktiskt gick. Förstår inte riktigt vad det är som jag har gått och oroat mig över? Peace of cake typ. Jag är så himla nöjd och stolt över mig själv!
Nu återstår det bara skriftliga nationella + 2 prov och en inlämning. Samt Vackstanäs studentskiva, den tre timmar långa riskettan, distriktlags-SM i Umeå och ett DM-slutspel. Sen går jag på mitt efterlängtade påsklov. Looking forward to it!

Skulle även vilja börja planera mitt sommarlov fortast möjligen. Kan jag inte bara få beskedet nu? Känns så himla segt att bara sitta och vänta. Det är så mycket jag vill göra också, men utan pengar blir det inga resor... Här kommer i alla fall lite sommarcravings:


Om jag tappar fästet och trillar ner ska jag klättra upp igen

Den 2011-03-28, kl 16:33:45
Filed in Life | Kommentarer: 0
Måndag: Skola, plugga & lite måndagsmys med älskling
Tisdag: Skola/muntliga nationella & ev. innebandyträning (pga höften)
Onsdag: Skola, plugga & kanske en visit hos frisören?
Torsdag: Skola & ev. innebandyträning
Fredag: Skola & träffa Sanna!
Lördag: Beachvolleyboll/avslutning med laget & September på Lokomotivet med Emmelie!
Söndag: Plugga & kanske kolla på Rockets kvalmatch

Just nu står det en plåt med rödavinbärsmuffins inne i ugnen och gottar till sig. Med en sjö av vaniljsås till det så måste det utan tvekan det godaste fikat som finns, enligt mig själv. Perfekt belöning efter att man har pluggat! Mitt PM är äntligen klart och det ser lovande ut. Nu ska jag bara lära mig talet utantill. Egentligen inte så där himlans svårt eftersom att det handlar om något som intresserar mig - klädkoder och Blondinbella. Typiskt tjejer kan tyckas, men varför krångla till det?

Annars sitter jag och väntar på besked från olika arbetsgivare angående sommarjobb. Tycker jag har sökt och legat i rätt bra ändå: 5 jobb + via Södertälje kommun. Men jag ska inte ligga på latsidan för det... I sommar har jag två måsten: 1. Ta körkoret och 2. Ha ett jobb

Look of the fucking day

Den 2011-03-25, kl 20:03:00
Filed in Look of the day | Kommentarer: 0


Stickad midjekort från GINA TRICOT, Mörkblå jeggings från CUBUS, Boots från DIN SKO


Oh lovely friday

Den 2011-03-25, kl 17:20:55
Filed in Life | Kommentarer: 0

Hela veckan har varit fullspäckad och helgen ser ut att vara likaså. Kom nyss hem från naprapaten, mitt andra besök inom loppet av 2 veckor. Så nu håller jag tummarna för att min höft ska hålla sig. Ska vila ända tills tisdag.
Jag längtar tills jag kan sätta igång med träningen igen! Måste börja träna på egen hand också, men tanken av det känns faktiskt inte alls kämpigt just nu. :-)

Ikväll blir det hockeymatch, SSK vs Växjö. Tim ska förhoppningsvis spela så det ska bli spännande! Sen efter matchen ska jag träffa min loverboy ♥ På lördag vankas utgång! Men innan det ska jag försöka ta mig ner på stan en snabbis. Om det blir The Strip eller 550 sen är ännu inte bestämt, men jag hoppas nog på Club Ess. Söndag kommer bli lugn och bestå av en massa plugg! Sen ska jag träffa Emmelie också. :-) Ser fram emot den här helgen!

Nu blir det våfflor, det är ju trots allt våffeldagen idag. Puss!



SHINE A LIGHT

Den 2011-03-25, kl 16:31:00
Filed in Musiksmak | Kommentarer: 0


Same same but different

Den 2011-03-23, kl 21:50:45
Filed in Tess | Kommentarer: 1



Mina nuvarande hårplaner. Dock inte så kort som det blev på bilderna, absolut inte. Och en annan färg på håret (rätt svårt att göra i PS!) Det ser nästan lila ut och det har jag verkligen inte tänkt färga.

Lite åt den här färgen fast kanske inte lika ljust. Vill ha en varmare färg med röda nyanser. Jag behöver en förändring! Känner mig rätt uttråkad efter att ha haft samma hårfärg i nästan två år.


Nationella proven

Den 2011-03-23, kl 17:25:06
Filed in Look of the day | Kommentarer: 0

Känner mig lite lätt panikslagen efter att ha fått reda på att jag ska ska ha min muntliga redovisning i SvB redan på tisdag. Talet ska vara 5 minuter och utgå ifrån en text & bild ifrån ett speciellt texthäfte. Tror ni jag ens har börjat med uppgiften eller? Hade jag vetat att redovisningen skulle vara på tisdag hade jag börjat med den för två veckor sen.

Jag har så himla svårt för att lära mig något utantill. Måste repetera flera flera gånger och läsa högt för mig själv för att det ska fastna. Sen är jag inte så värst förtjust i att hålla muntliga presentationer heller, men det är steg 2. Nu måste jag verkligen sätta fart!

Dagens:
Linne från BIKBOK, Skjorta från VERO MODA, Leggings från CUBUS


What are words

Den 2011-03-21, kl 19:20:41
Filed in Musiksmak | Kommentarer: 0

Han sjunger om/till sin fru som blivit förlamad efter en bilolycka.



Anywhere you are, I am near
Anywhere you go, I'll be there
Anytime you whisper my name, you'll see
How every single promise I keep
Cuz what kind of guy would I be
If I was to leave when you need me most

What are words
If you really don't mean them
When you say them
What are words
If they're only for good times
Then they don't
When it's love
Yeah, you say them out loud
Those words, They never go away
They live on, even when we're gone

And I know an angel was sent just for me
And I know I'm meant to be where I am
And I'm gonna be
Standing right beside her tonight

And I'm gonna be by your side
I would never leave when she needs me most

What are words
If you really don't mean them
When you say them
What are words
If they're only for good times
Then they don't
When it's love
Yeah, you say them out loud
Those words, They never go away
They live on, even when we're gone

Anywhere you are, I am near
Anywhere you go, I'll be there
And I'm gonna be here forever more
Every single promise I keep
Cuz what kind of guy would I be
If I was to leave when you need me most

I'm forever keeping my angel close


Träningsläger DJ17

Den 2011-03-20, kl 16:15:00
Filed in Innebandy | Kommentarer: 1
Lördag: Vaknade upp hos älskling. Blev upphämtad av Becca för att åka till träningslägret i Södertälje. Började med en löptur, "Shell-rundan". Men jag och Becca vände innan vi ens kommit till macken. Så det hade väl inte världens bästa start kanske, haha :-(
Senare på dagen efter teori och lite mat i magen körde vi på med ett innebandypass. Det gick bra, fast ibland är det svårt att få det att funka, men det löste vi allt eftersom.

Efter dusch åkte vi till Scandic för mat och övernattning. Maten var tyvärr riktigt dålig, rosa/röda hamburgare är ingen hit. Men det kompletterades med en rolig schlagerfestival istället! Jag vet att det var någon som tog kort och filmade, frågan är väl om det kommer att publiceras publikt eller inte på facebook.
Kvällen rullade på med både pilkastning och pingis. En riktigt rolig kväll med mycket skratt! Jag och Frisk aka my roommate gick och la oss vid halv tolv -rätt tidigt för att vara mig. Ändå är jag jättetrött idag (söndag)!

Söndag: Alarmet ringde 9.00 och en kvart senare var vi ute på promenad. Sen var det frukost som stod på schemat. Man hade inte speciellt höga förväntningar på den i och med maten kvällen innan. Något man skulle få ångra för fy tusan vad smarrig den var! Frallor, yoghurt, pannkakor, riskakor, ägg, fruktsallad etc... :-) Mycket bra start på dagen!

Kl 12.00 hade vi match mot Rockets P95:or. Det var ju egentigen inte de som vi från början skulle ha mött, men det vart en bra match i alla fall. Jag klev av efter halva pga min höft. Dumma, dumma, dumma höft! Jag vill inte ha tillbaka det här igen... Hoppas det håller sig till SM i alla fall! Efter en kämparinsats av samtliga blev resultatet (om jag inte minns fel) 4-3 till killarna.

Det har varit en riktigt givande och rolig helg! Nu är det bara att fortsätta köra och tagga till Umeå. ♥


You make me smile

Den 2011-03-20, kl 16:01:26
Filed in Life | Kommentarer: 0

Fredag: Tog tåget upp till Stockholm för att göra en intervju på Citat. Det gick hur bra som helst, och nervositeten släppte nästan direkt då jag skakat hand med honom. Jag hoppas nu bara att det hörs vad vi säger på mobilinspelningen, annars har jag inte mycket material att komma med... Fick en liten rundtur bland alla olika "avdelningar" också. Är så himla imponerad på allt de gör där! De har exempelvis kunder som Lantmännen, Unilever och TV4. Jag längtar till min praktiktid börjar där...

På hemvägen belönade jag mig själv med en daimstrut. Har aldrig suttit bättre! Jag har fått en thing för glassar igen. Kanske för att våren börjar smyga sig fram? Väl hemma låg älskling och väntade på mig. Vi passade då på att tanka ner det sista avsnittet av Solsidan.

Halv sex tog jag och Emmelie snabbtåget upp till Stockholm för att se på musikalen Leva Livet. Hade ju aldrig varit på musikal tidigare, så hade inga direkta "förväntningar". Jag kan ju säga så att detta absolut inte är sista gången jag går på musikal! Skådespelarna, musiken och replikerna. Allt kom så himla rätt och var så sjukt roligt! Den är verkligen att rekommendera! Till Dig: Tack igen för den här roliga upplevelsen, något värt att minnas! Love you darling ♥


"När fick du en flaska i huvudet?"

Den 2011-03-17, kl 15:56:35
Filed in Life | Kommentarer: 0

Temadagen var snarlik förra årets. Mingel, karaoke, pizza, disco (med grym bas!), tipspromenad och tårta som avslut. Känner mig helt utmattad rent ut sagt. Inte för att jag gjort så mycket, utan för att min kropp är så just nu. Sover i princip på tåget till och hem från skolan nu för tiden. Tror därför jag ska ta mig en powernap snart... ♥

Ikväll är det träning med laget som gäller. Det ska bli jättekul, har ju inte träffat de sen i lördags! Det kommer att kännas så konstigt när vi tar uppehåll. Både att inte träffa laget och att inte träna varje tisdag- och torsdagkväll. Det är inte mycket kvar nu inte, så det gäller att ta vara på tiden!


Missing you

Den 2011-03-17, kl 15:29:58
Filed in Musiksmak | Kommentarer: 0


Drar upp massa fina minnen!


SOIBF DJ17

Den 2011-03-16, kl 21:27:14
Filed in Innebandy | Kommentarer: 0

Nyss hemkommen från träningsmatchen mot Älvsjö AIK. Sist vi mötte de vann vi med 10-4 och även idag blev det vinst, med 5-3. Vi var lika många forwards som backar så vi fick snurra och göra några byten. Jag fick bl.a. spela forward de två första perioderna. Det var riktigt kul och jag hade gärna velat fortsätta med det matchen ut! :-) Alltid kul med nytt.

Nästa gång vi ses är lördag-söndag för då är det träningsläger för hela slanten. Med övernattning på Scandic hotell här i Södertälje. Jag ser fram emot det, samtidigt som det känns lite surt att hela helgen går åt till det. Men det här ska nog bli bra!

Nu ska jag duscha, sen får vi se vart kvällen slutar... Imorgon är det temadag i skolan, med disco och hela köret. Det här är väl det närmsta "party" jag kommer att komma den här veckan, haha! Pusspuss


Lovely tuesday

Den 2011-03-15, kl 15:45:23
Filed in Life | Kommentarer: 1

Började denna tisdag kl 8.00 med innebandyträning. Jag vaknade upp förvånansvärt pigg och solen sken härligt nog även idag också. Det känns faktiskt som om det jämt är fint väder nu för tiden! Hur härligt som helst! Hoppas årets sommar speglas.

Därefter rullade tiden på och vad kunde inte toppa dagen om inte pannkakor till lunch? Nu är du avis Torsten, nu är du avis! Haha, älska Solsidan. Efter att jag lämnat in dagens uppgift (CV) tog jag och Nettan 14.07-tåget hem. Blev upphämtad av pappa i Östertälje för att sedan åka på ett besök till naprapaten. Måste ha fått en smäll på rätt ställe i lördags, för min höft värkte som attan i söndags och igår. Så nu är det tillrättat, men det betyder ju också att jag inte kan träna idag. Får hoppas att det är bra tills imorgon då vi har träningsmatch med distriktslaget!

Nu står dusch och hårfärgning på schemat! Senare ska jag träffa min fina boyfriend.


Vi kör en dagens tycker jag

Den 2011-03-14, kl 23:00:02
Filed in Look of the day | Kommentarer: 0


Linne från H&M, Jeans från VERO MODA, Korsörgängen från INTENSIVE CRAVINGS (fått av älskling),
Halsband från UR&PENN (fått av älskling), samt Skinnjacka från TOPSHOP + Boots från DIN SKO.


Oskar Gyllenhammar

Den 2011-03-14, kl 22:18:00
Filed in Musiksmak | Kommentarer: 0


FÖRVIRRAD


11.03.14 Jobb, jobb & jobb

Den 2011-03-14, kl 22:16:01
Filed in Life | Kommentarer: 0

Skolan har gått super idag, trots att det är måndag och allt.
Vi har fått information om vårt nationella prov i SvB, vilket gör mig lite nervös. Det verkar alltid så "stort" och som att det avgör hela slutbetyget, som förresten också börjar närma sig. Snart har jag gått ut tvåan! Hur skönt är inte det, men ni anar inte hur mycket jag önskar att jag vore född 1992...

Annat jag har gjort idag är att jag äntligen har tagit tummen ur röven och bokat riskettan åt mig och Rasmus! Det var verkligen på tiden, jag känner bara att jag vill få allting gjort så fort som möjligt. Så den 7 april sitter vi där! Jag ska fasiken ha körkortet till sommaren! Det finns ingenting annat i mitt huvud. Seriöst.

Och på tal om sommaren så har jag sökt ytterligare ett till jobb. Så nu sitter jag bara här och väntar på svar, och hoppas som bara den! Jag struntar i att jag kanske kommer behöva jobba i princip hela sommaren, för jag vet att jag skulle få det kul på det här jobbet i alla fall.
Sen berättade Alexandra för mig idag, att vi som är födda 1993 fortfarande kan söka sommarjobb via kommunen. Det hade jag ingen aning om. Egentligen hade vi ju vårat "sista år" förra året, men nu har de tydligen utökat det. Toppen! Men jag hoppas fortfarande på att jag får det andra jobbet...


Du måste följa din egen väg

Den 2011-03-13, kl 13:49:39
Filed in Life | Kommentarer: 0

Igår efter matchen var jag inte alls sugen på utgång. Mitt humör hade nått botten. Min lördagskväll som just då såg så grå och dyster ut blev den raka motsatta istället! Jag svor, gick in i duschen, taggade om och sen var det partyparty med Emmelie, Malin, Sarah och Herren :-) En riktigt lyckad lördagskväll vart det!

Idag mår jag helt okej, känner mig lite sliten trots allt men det får man ta. Måste försöka vila upp mig nu för nästa vecka är en viktig vecka! Jag hoppas att den kommer komma att göra någon rolig förändring i mitt liv. Nu ska jag duscha och fräscha till mig lite. Ikväll blir det myspys med älskling, vi har ju trots allt 9 månader idag! ♥


Drömmer mig bort till
ett varmare land...


It's over

Den 2011-03-13, kl 13:19:56
Filed in Innebandy | Kommentarer: 0
Matchen igår slutade lika 3-3. Jag fick två utvisningar men gjorde också ett mål.

Det var som vanligt väldigt tufft och irriterat mellan oss. Sen att vi dessutom hade världens sämsta domare (en utav de) gjorde ju inte saken bättre. Jag har nog Aldrig varit så arg och frustrerad som jag var igår på domaren. Sämsta någonsin, han borde inte ens få vara domare. Alla konstiga beslut och frislag emot oss var bara sjukt!

Vi gör i alla fall en riktigt bra match som vi ska vara nöjda med på alla sätt & vis!
Läs matchinformation.

Ikväll är det derby

Den 2011-03-12, kl 13:06:54
Filed in Innebandy | Kommentarer: 1

NIF vs Rockets
Kl 17.30 i Björkestahallen.

Sist vi mötte Rockets i DM (läs referat här) var vi kort & gott sagt överlägsna. Minns det som en riktigt rolig match, och jag hoppas den här blir snarlik om inte ännu bättre! In med rätt inställning och på med fokusen. Jag är så sjukt laddad inför kvällens derby!

Jag bär så många känslor inom mig, vilket gör mig ännu mer taggad. Jag känner att nu är det bara att släppa handbromsen helt & hållet och köra allt man har. Allt man har kvar att ge för säsongen. Allt ska ut på den här matchen, säsongens sista seriematch! Ikväll blir det pisk!!! KBK


FAVORITER

Den 2011-03-11, kl 18:31:54
Filed in Tess | Kommentarer: 0

Monsoon & Ubers ende der welt
Sjukt vad jag nötte den här videon då. Drägglade ju lagom efter Bill.


Rescue Me


Zimmer 483 DVD'n (står för rum 483) nördade jag också ganska mycket.
Spring Nicht


Tokio Hotel är nog det enda band som jag har kunnat alla låtar utan till! I alla fall de på engelska, även fast jag tyckte att de var mycket bättre när Bill sjöng på tyska. Dessutom har de så sjukt fina texter! Sånt som man oftast inte lägger märke till eller tänker på.

Jag tycker det är så synd att de ändrat stil, de var ju så himla bra förut! De fanns i min mobil, på mina väggar, överallt i min dator, på skolböckerna etc. Ville ju t.o.m. lära mig tyska pga de, haha! Aldrig att jag skulle banga om de kom hit nu och gjorde sin Room 483-konsert, som aldrig blev av. MORR!


En perfekt start på fredagen

Den 2011-03-11, kl 17:21:00
Filed in Musiksmak | Kommentarer: 0


Natten är ung och jag ligger vaken
Jag är Lucy in the Sky, jag är högt över molnen
Ja, jag vet att hon är söt men håll tillbaka
För jag har trillat dit, jag har fallit, jag har vaknat
Ja, jag vet att hon är söt men håll tillbaka
För

Jag kommer, jag kommer, jag kommer, jag kommer
Jag är nästan där
Jag kommer, jag kommer, jag kommer, jag kommer nu
Du, håll ut
Du vet att jag kommer, jag kommer, jag kommer, jag kommer baby
Jag tror jag är kär
I taxin, i trappen, i hissen, i hallen, jag faller
Du och jag nu

Du, snälla vänta, vänta, håll ut
Tiotusen meter upp i luften ser jag allt så klart
Jag vet att hon är söt men det måste bli du och jag
Du och jag, för

Jag kommer, jag kommer, jag kommer, jag kommer
Jag är nästan där
Jag kommer, jag kommer, jag kommer, jag kommer nu
Du, håll ut
Du vet att jag kommer, jag kommer, jag kommer, jag kommer baby
Jag tror jag är kär
I taxin, i trappen, i hissen, i hallen, jag faller

Åh, jag tror att jag faller 
Jag faller
Jag faller
Baby, jag faller
I taxin, i trappen, i hissen, i hallen, jag faller

Jag kommer, jag kommer, jag kommer, jag kommer
Jag kommer, jag kommer, jag kommer, jag kommer
Jag kommer, jag kommer, jag kommer, jag kommer
Du, håll ut
Du vet att jag kommer, jag kommer, jag kommer, jag kommer baby
Jag tror jag är kär
I taxin, i trappen, i hissen, i hallen, jag faller

Jag kommer baby, jag tror jag är kär
I taxin, i trappen, i hissen, i hallen, jag faller, faller

Jag ser sprickor i horisonten som ingen ser

Den 2011-03-10, kl 18:23:42
Filed in Life | Kommentarer: 1

Idag är första gången på länge som jag lyckats ta mig hem i skaplig tid. Jag tycker ju det har varit så roligt att jobba med boken, vilket gjort att det inte varit så svårt att stanna kvar lite extra. Men idag blev jag faktiskt helt klar! Nu ska arbetet bara skickas iväg till andra halvan av klassen. Till de som har valt tryck som inriktning! Skönt.

Jag har en annan rolig grej att berätta och det är att Tim & Josefine är tillbaka i Södertälje igen! ♥ Eller de kom hem i måndags egentligen, men jag har bara hunnit träffat brorsan än så länge. Jag fick min försenade 18års present också - ett presentkort på Skogshöjds SPA! ;-)
Hur många gånger har jag inte önskat mig det liksom? Hur bra som helst och jag tänker bannemej åka och förbruka det så snabbt jag bara kan. Har gått och suktat efter helkroppsmassage så länge jag kan minnas...

Bild 1: Bikini med guldnitar. Bild 2: Bikini med volanger.
Bild 3: My new underwear.


Natten är ung och jag ligger vaken

Den 2011-03-10, kl 10:33:00
Filed in Life | Kommentarer: 0
Torsdag idag vilket betyder att skolveckan snart är slut. Men jag fruktar faktiskt lite inför den kommande. Jag är verkligen hur nervös som helst inför praktikbesöket! Äsch, det här klarar du galant Therese! Jag får bara se till att omvandla all min nervositet till energi istället. Det blir toppen det!
Nästa vecka har jag också på onsdag träningsmatch med distriktslaget mot Älvsjö AIK, returmatch alltså. På fredag ska jag och världens bästa Emmelie på musikalen Leva Livet, som jag fick i födelsedagspresent av henne! :-)

Annars idag så händer ingenting speciellt. Det är träning ikväll som vanligt och den får vi hoppas går super! Skulle vara en bra "uppladdning" inför säsongens allra sista seriematch. Det blir inget mindre än ett hett derby!
NIF vs Rockets på lördag kl 17.15 i Björkestahallen
. Se till att boka in det, för det här vill ni inte missa kan jag lova er!

Helgens planer är fortfarande inte riktigt satta ännu. Det känns lite som en jag-tar-det-lite-som-det-kommer-helg ni vet? Fast party blir det för i alla fall för min del, kan jag med säkra ord säga. Känner mig riktigt sugen!
Något annat jag också vill göra i helgen är att vara med min fina pojkvän. Bara umgås och mysa! Kanske bio? Kom ju på här om dagen att jag har ett presentkort på SF liggandes här hemma, som jag fick på min födelsedag. Perfekt!
Nu för tiden känns det som om jag saknar Rasmus jämt. Det är väl i och för sig ingenting att beklaga sig över, det är ju bara bra att sakna!! Tur att jag får träffa honom ikväll, gosis! Jag vet inte hur många gånger jag har skrivit det här, men jag är bara så himla glad över att jag har honom. Världens bästa ♥

Nu är min rast slut och jag ska fortsätta med korret på boken.
Ha en fin dag!

Kram Tess

Du sålde våra hjärtan

Den 2011-03-09, kl 20:51:00
Filed in Life | Kommentarer: 0

Klockan börjar närma sig nio-slaget och för två timmar sen kom jag och min kära mamma hem från SKHLM. Ja, vi var där idag igen, men den här gången åkte vi dit med farmor och Becca! ♥ Jag hade ju sån lyx också att bli upphämtad direkt efter skolan.
Jag var egentligen inte ute efter någonting men det blir såklart alltid något köp ändå. Med sponsring av snälla farmor och farfar köpte jag mig två bikinis (visar er imorgon!), och ett par supersöta trosor som jag av misstag fick på köpet! Men det gjorde ju absolut ingenting. En fattig student som jag uppskattar ju varenda krona!

Nu längtar jag som bara den till sommaren så jag får använda mina fina bikinisar! Har också börjat sola lite smått nu igen. Det känner jag mig värd efter att ha låtit mig själv se ut som ett spöke hela vinterhalvåret. Men som vanligt så ska jag varje "första gång" alltid lyckas bränna mig så förbaskat mycket! Speciellt i ansiktet! Sjukt orutinerat av mig.


Becca & jag på brorsans student förra året.


TRADING YESTERDAY

Den 2011-03-09, kl 20:47:00
Filed in Musiksmak | Kommentarer: 0


Never stop fighting

Den 2011-03-09, kl 12:58:00
Filed in Life | Kommentarer: 0

Just nu sitter jag i skolan med bara två timmar kvar att uthärda. Nej, uthärda är fel ord för det är faktiskt väldigt roligt på onsdagar och torsdagar. Boken som jag har jobbat med i några veckor nu börjar bli så gott som klar! Bara några finjusteringar kvar att göra. Det ska bli väldigt kul att se resultatet, jag ser verkligen fram emot det.
Jag tänkte ju faktiskt att jag skulle försöka sno åt mig ett eget ex också. Som minne och kanske som ett "arbetsintyg", eller portfolio som det faktiskt heter. Har ju samlat på mig en del nu: visitkort, eget skrivblock, ett x antal affischer, Evas konstkatalog och nu boken Tonårstankar IIII.

Det börjar även bli dags att kontakta sin eventuella praktikplats. Idag ska vi ringa vår kontaktperson för att bestämma datum och tid inför vårt första möte! Spännande men jag är jättenervös! Vi måste ju dessutom göra en obligatorisk intervjuv, så det gäller att verkligen hänga med.
Jag har alltid sett detta som a piece of cake men nu när det väl är på G känner jag att jag tagit ut alltför mycket i förskott. Jag inser nu att det här kommer att bli en riktig utmaning för mig personligen! Men det var som min lärare Anki sa, nervositeten släpper när man väl kommit dit. Det tror jag också och man kan inte göra annat än sitt allra bästa! Nu ska jag gå och ringa mitt samtal...



















.


Idag är det GAMEDAY

Den 2011-03-08, kl 09:41:00
Filed in Innebandy | Kommentarer: 0

NIF vs IFK Gnesta
Kl 19.30 i Björkestahallen

Battered SQU SILVER

Den 2011-03-07, kl 21:43:00
Filed in Cravings | Kommentarer: 0
99 kr - Gina Tricot

I was born this way

Den 2011-03-07, kl 19:14:03
Filed in Cravings | Kommentarer: 0
Idag blev det en snabbvisit i SKHLM med mamma och älskling. Var inne på KICKS och köpte två paket hårfärg som ska brukas i veckan! Sist jag färgade mitt hår var i slutet av januari så det är verkligen dags nu.
En klipptid skulle inte heller sitta fel, men jag vill ju inte klippa av allt hår. Åh! Beslutsångest över hur jag ska göra! I värsta fall har jag ju mitt oanvända löshår från Taj Mahal som jag kan använda.

Jag önskar verkligen att jag kunde vara blond egentligen.

MISCHA DANIELS FEATURING J-SON

Den 2011-03-07, kl 19:06:00
Filed in Musiksmak | Kommentarer: 0

Full fart mot Umeå!

Den 2011-03-06, kl 19:11:00
Filed in Innebandy | Kommentarer: 0

Idag vaknade jag upp hemma hos älskling. Myste lite med min gospelle! ♥ Sen hämtade mamma mig och vi åkte till Hedebyhallen, Trosa för den absolut sista uttagningen. Det som var annorlunda idag var att istället för vanlig träning så hade vi träningsmatch mot Älvsjö AIK. Den vann vi med hela 10-4 och sen var det uttagningsdags till sluttruppen. 5 stycken skulle bort!

Jag kan glatt berätta att jag kom med!!! Det här är första gången som jag spelar för Södermanland. Har varit med i träningstruppen förr men då hoppade jag av sen. Så det här ska bli hur kul som helst, som jag längtar! Det är knappt en månader kvar nu. Den 8e april flyger vi till Umeå mot SM-guldet!


ZEBRA ♥

Den 2011-03-06, kl 18:49:00
Filed in Cravings | Kommentarer: 1


Hur sugen blir man inte på sommaren nu?

Den 2011-03-05, kl 23:33:00
Filed in Musiksmak | Kommentarer: 0

Freestyle, Tomas Ledin, Gyllene Tider, Håkan Hellström, Magnus Uggla, Patrik Isaksson etc.



BÄSTA SOMMARLISTAN


Jensens bøfhus

Den 2011-03-05, kl 23:27:00
Filed in Life | Kommentarer: 0

Idag var jag & Rasmus och hans familj och åt på restaurang. Vi var på Jensens Bøfhus i Stockholm. Ett ställe som jag varken varit på eller hört talas om tidigare. Varmrätt: Jensens Pork Steak Efterätt: Bananasplit. Där gick man inte ifrån med tom mage vill jag lova! Hur gott som helst! :-) Tack för den här mysiga kvällen ♥

Väl tillbaka här i Nykvarn satt jag och funderade på om jag skulle ut eller inte. Sanna fyllde 18 år i tisdags och det skulle firas ikväll! Jag stod i valet och kvalet tills jag sen såg att nästa buss inte skulle gå fören kl 01.00. Surt var ordet! Men det får bli vid nästa tillfälle! Då ska vi fira oss båda i efterskott tillsammans! Hoppas i alla fall att du fick en grym kväll och utgång gummsan! ♥


Sanna+Baileys & jag+Pila en varm sommardag. I miss those times!


ALEXIS JORDAN

Den 2011-03-03, kl 18:03:47
Filed in Musiksmak | Kommentarer: 0


11.03.03 Göra-alla-måsten-dag

Den 2011-03-03, kl 17:41:43
Filed in Life | Kommentarer: 0

Sitter och äter mexiwok med ris som jag själv stått och lagat. Duktiga mig! Har sprungit på stan hela dagen och gjort lite ärenden. Är inte klar med allt än men det får jag lov att fixa en annan dag istället. Innan skolan börjar, som jag redan börjar få ångest över. Loven går ju alltid så fort! Aja hur som helst, snart - träningsdax!!!



11.03.02 Stockholm

Den 2011-03-02, kl 18:05:15
Filed in Kärlek i all ära | Kommentarer: 0

Hej! Kan ni fattat att det redan har blivit mars? Helt sjukt skulle jag vilja säga. Redan två månader sen julafton var och snart är våren här! Jag märkte det inte fören idag heller! Men det blir ju lätt så när det är lov - Noll koll.

Jag har inte mått så jätte bra de senaste tre dagarna. Söndag är förståeligt men sen då? Åkte på en dunderförkylning, hosta och bara ren matt- och orklöshet. Har känt mig riktigt konstig i kroppen och därför skippade jag gårdagens träning. Men idag mår jag bättre vilket är jätteskönt! Jag skulle inte orkat bli sjuk igen. Känner verkligen hur mycket jag längtar efter innebandyn nu!

Mamma, pappa, jag & Rasmus försökte göra någonting vettigt utav dagen i alla fall så vi drog oss upp till Stockholm och Gamla stan. Det blev en lång härlig promenad och fönstershopping! Vi stannade till och åt lunch på ett ställe som hette Kaffekoppen. Sen gick vi vidare mot Kungsan och strosade. Mysig dag men nu är jag ärlig talat helt jävla slut! Jag skulle egentligen bara vilja slänga mig i soffan och sätta på en bra film, men tyvärr väntar plugg. Man kommer nog aldrig riktigt ifrån det, även fast man har lov...


Jag & Rasmus inne på "Kaffekoppen" ♥


FUCKING PERFECT

Den 2011-03-02, kl 17:14:05
Filed in Musiksmak | Kommentarer: 0


MY TO DO LIST

Den 2011-03-02, kl 11:37:00
Filed in Life | Kommentarer: 0

1- Nu när jag är 18 år måste jag gå och hämta ut mitt studiebidrag på Swedbank varje månad, så det ska ändras. Vill ju ha det direkt in på mitt Nordéa-konto. Ska även sätta in pengar!
2- Jag ska nog lämna tillbaka min bruna skinnkjol som jag köpte i förra veckan. Hur mycket det än svider så är det nog så det får bli. Hur snygg den än är och hur snyggt den än sitter så känner jag att jag aldrig riktigt kommer att få användning för den. Brunt är svårt att matcha till tycker jag.
3- September-biljetterna som jag bokade igår måste hämtas ut. Egentligen har jag tills på lördag på mig. Men det är ju lika bra att göra det på en gång så man har det gjort.
4- Jag blev inte klar med pluggandet igår så det ska jag fortsätta med.
5-
 Mitt rum ser ut som skit, men det blir ju så när jag använder brorsans. Mitt rum funkar då som en horisontell garderob istället! Ganska praktiskt ändå, haha...
6- Det viktigaste av allt! Åka och lämna ut mina resterande CV. Jag måste seriöst ha ett jobb Nu! Pengarna bara försvinner fast jag måste samtidigt bli bättre på att spara och sluta göra onödiga köp som drar med sig onödiga kostander.


Sjukt sugen på denna!


© Headerbilder från Wallpapers Wide