Det skulle aldrig gå utan vilja

Den 2011-05-31, kl 22:51:56
Filed in Life | Kommentarer: 0

Jag känner att starten på denna vecka har varit precis som jag vill att mitt liv ska vara. I alla fall när det gäller kost & träning. Igår körde jag mitt första fyspass med Rockets. Även mitt första fyspass på väldigt, väldigt länge. Jag måste erkänna att jag inte alls varit lika duktig som förra året med att träna på egen hand. Men det känns väldigt bra att ha kommit igång igen.

Idag hade vi också ett fyspass, dock hundra gånger tuffare. Just nu känner jag att jag struntar i tider och försöker bara koncentrera mig på att orka köra hela passet. Det är det viktigaste just nu!
Det var riktigt jobbigt idag som ni nog förstår. Jag mår fortfarande spyilla trots att det var två timmar sen vi slutade träna. Och träningsvärken jag har nu (efter både igår och idag) ska vi inte tala om. Jag vet att man brukar säga så här varje gång man fått träningsvärk, men nu menar jag det verkligen på riktigt, det har fan aldrig varit så här smärtsamt!!! Ändå njuter jag på något sätt. :-)


You only live once but if you do it right it´s enough

Den 2011-05-30, kl 16:32:18
Filed in Look of the day | Kommentarer: 0

Igår: Vi småfirade mors dag lite grann. Mamma fick blommor och ett presentkort på H&M. På kvällen träffade jag Emmelie och vi bestämde lite spontant att vi skulle gå och se Baksmällan 2! Sjukt rolig film, även fast jag tycker att ettan var bättre. Men det här är en film som måste ses! Efter bion åkte vi till Nykvarn och bara tog det lugnt!

Idag: Eftersom att våra treor på skolan tar studenten idag så är vi alla andra elever lediga. Jag hade egentligen velat vara där och se utspringet men så blev det inte. Jag har tillbringat hela dagen med min kära mamma. Vi åt lunch på stan och sen gick vi i butiker och kollade lite grann. Jag fick faktiskt med mig ett par mönstrade haremsbyxor hem. Väldigt sköna och billiga dessutom! Endast 100 kr. :-)
Ikväll är det träning som gäller. Det var ju ett tag sen eftersom att jag har haft så mycket i skolan nu på senaste tiden. Så det ska bli skönt att få träna och träffa alla igen! Efter träningen åker jag direkt till min baby. ♥


Look of the day 2011.05.30


För att hon är den bästa mamman någon kan önska

Den 2011-05-30, kl 00:28:44
Filed in Kärlek i all ära | Kommentarer: 1


Utan dig skulle allt gå i kras och utan dig är jag ingenting ♥
Du är världens bästa mamma. Jag älskar dig!


Livet är inte en dans på rosor

Den 2011-05-28, kl 16:21:33
Filed in Ord rakt från hjärtat | Kommentarer: 2

Och med denna rubrik signar jag ut. Jag vet inte för hur länge eller om jag ens kommer att skriva
igen överhuvudtaget. Just nu vet jag ingenting, bara att allt är jävligt jobbigt...

EDIT 2011.05.30 Kunde inte hålla mig från att blogga ändå, jag behöver det
trots allt. Så nu publicerar jag de inlägg som jag ändå lyckats knåpa ihop!


Fantastiska LADY GAGA

Den 2011-05-27, kl 23:32:04
Filed in Musiksmak | Kommentarer: 0


Marry The Night | Born This Way | Government Hooker | Judas | Americano | Hair
Scheiße | Bloody Mary | Black Jesus - Amen Fashion | Bad Kids | Fashion Of His Love
Highway Unicorn | Heavy Metal Lover | Electric Chapel
The Queen | You and I | The Edge Of Glory


Playmates always make the drama

Den 2011-05-27, kl 19:13:00
Filed in Life | Kommentarer: 0

Äntligen är det fredag och helg. Jag känner att de senaste två skoldagarna har varit sjukt jobbiga. Både igår och idag har jag suttit långt över tidsschemat och jobbat. Det börjar faktiskt mer och mer kännas som ett jobb i och med att arbetsuppgifterna blir större och mer krävande. Jag fick ju lite kalla fötter inför min praktikplats, men jag börjar njuta mer och mer av bara tanken. Det är en otrolig chans och möjlighet för mig. Jag tror att Citat kommer att passa mig som handen i handsken. Det är precis vad jag vill hålla på med!

Just nu ligger jag i soffan och slappar. Ligger och zappar mellan Avatar(♥) & Harry Potter och halvblodsprinsen. Roligare fredag än så här blir det nog inte för mig. Men idag passar det mig perfekt.


I´m gonna marry the night

Den 2011-05-27, kl 07:56:00
Filed in Musiksmak | Kommentarer: 0


Sånt man bara tänker på när det blir mörkt och tyst

Den 2011-05-25, kl 16:36:56
Filed in Ord rakt från hjärtat | Kommentarer: 0
.

Varför slutade jag?

Den 2011-05-25, kl 11:30:12
Filed in Ord rakt från hjärtat | Kommentarer: 0


Min sommarhäst Pila & jag år 2009


Du ska bli min

Den 2011-05-22, kl 20:02:45
Filed in Cravings | Kommentarer: 0


 


Jag är namnet som du har på armen

Den 2011-05-22, kl 18:57:47
Filed in Kärlek i all ära | Kommentarer: 0

Pirates Of The Caribbean - På främmande vatten som vi såg igår var riktigt bra! Helt klart över mina förväntningar då jag tycker att filmer annars har en tendens att tappa "kvalitet" när det blir så många. Ettan är fortfarande bäst såklart, men den här kniper nog andraplatsen. En film att rekommendera med andra ord!

Idag så har jag spenderat hela dagen med världens bästa kille. Min, min, min! ♥


I DREAM

Den 2011-05-21, kl 22:18:00
Filed in Cravings | Kommentarer: 0





Så var beslutet taget

Den 2011-05-21, kl 16:03:00
Filed in Innebandy | Kommentarer: 0
Efter två säsonger i NIF har jag nu tagit beslutet och skrivit på för Södertälje Rockets.
Det kändes rätt och jag tror också att det är det bästa för mig. Så nu är jag tillbaka i moderklubben igen. Men jag måste erkänna att det känns lite sorgligt att lämna NIF. Jag har fått uppleva så mycket saker som jag aldrig tidigare gjort i ett lag. Det har utan tvekan varit den bästa och roligaste innebandytiden i mitt liv! Jag kommer alltid att minnas och se tillbaka på det med stor glädje. ♥

Men nu blickar jag framåt och börjar förbereda mig för vad som komma skall, som man brukar säga. Jag tycker att det hela känns jättebra, tränare som spelare, samtidigt som jag tycker att det är lite spännande. Men jag ser verkligen fram emot den här säsongen i Rocketströjan och i division 1!


Bästa Steelers


Barfota fötter genom hela stan

Den 2011-05-21, kl 12:08:25
Filed in Life | Kommentarer: 0

Så var mardrömsveckan över! Det känns så sjukt skönt att ha alla "måsten" gjorda. Det har känts som att jag har gått och bärt på en mycket tung ryggsäck under hela den här terminen, men nu är det äntligen över! Jag måste ändå säga att det har gått ganska snabbt i alla fall, men igår när jag kom hem från skolan var jag helt slut. Grillkvällen hos Nettan blev inställd eftersom att ingen kände sig direkt på topp. Men det kommer fler tillfällen, vi har ju hela sommaren på oss! Istället kom Rasmus till mig och vi gjorde absolut ingenting.

Imorse vaknade jag klockan åtta, inte skönt alls men jag har jättesvårt för att sova ut nu för tiden. Vi tog tio-bussen tillsammans. Rasmus skulle åka och provjobba och jag skulle bättra på min "bränna" lite. Det är så bra nu när de har bytt solarium då rören är mycket starkare. Dessutom så har de ställt in ett solarium fel, så man får mer soltid än vad som egentligen står. Haha, jag blir glad för allt som jag lyckas spara in pengar på!
Vad händer annars idag då? Ikväll blir det förhoppningsvis bio med familjen och Josefine & Rasmus. Pirates Of The Caribbean 4 är det som lockar! Men först hade jag, mamma och Tim tänkt åka och ta en tripp på stan. Sitter och funderar på om jag ska klippa mig idag eller inte. Om jag vågar. Antingen toppar jag bara som vanligt så jag får bort det som är mest slitet. Eller så gör jag något vågat (för att vara mig) och klipper mig "kort" så jag verkligen får bort ALLT slitna. Jag får suga på den karamellen ett litet tag till!


Beslutsångest


THE EDGE OF GLORY

Den 2011-05-20, kl 15:39:20
Filed in Musiksmak | Kommentarer: 0


Love like you believe it

Den 2011-05-19, kl 15:43:45
Filed in Cravings | Kommentarer: 0



Tiden utan dig är ingen tid alls

Den 2011-05-19, kl 11:43:47
Filed in Life | Kommentarer: 0

Arbetsförmedlingen borde nog bli min nya startsida med tanke på hur mycket jag besöker den hemsidan VARJE DAG. Jag bara önskar att jag kunde få ett extrajobb. Självklart ska jag vara nöjd med mitt sommarjobb (jobbar ju hela juli), men ett extrajobb skulle verkligen verkligen inte sitta fel... Vill bara börja jobba nu! Never Give Up


Jag skrattar ändå högst åt dig

Den 2011-05-18, kl 19:59:21
Filed in Life | Kommentarer: 0

Det är galet vad musik kan påverka en mycket. Hur man kan få ut sina känslor av att bara lyssna och inte säga ett knyst. Musik är faktiskt lite som terapi för mig. Man får ut precis allt man känner vilket är otroligt skönt.

Efter skolan idag kom Rasmus och mötte upp mig i Tumba. Gullis! Vi tog oss hem till mig för lite mellis och vardagsmys. Inte så länge dock eftersom att Rasmus skulle på träning, men då passade jag på att åka iväg och sola (det lilla som jag fick för 30 kronor). Förut kostade det 10 kr/4 min men nu när de har bytt alla solarium ligger priset numera på 10 kr/2 min. Nu tänker jag verkligen bara sola innan kl ett då det är halva priset! Eller så kanske jag byter till något billigare ställe om det finns? I-landsproblem... Jag tänker inte alls på att vi kanske kommer dö på lördag. Å andra sidan så tror jag inte ett dugg på det ändå. Nu: PLUGGA


Life is too short to wake up with regrets

Den 2011-05-18, kl 14:37:00
Filed in Life | Kommentarer: 0
Morfar och jag på dagis ♥


Det fullkomligt ekar här inne nu för tiden. Kanske inte så konstigt egentligen
med tanke på att jag inte har något liv. Plugget tar upp 90% av min vardag, men jag
börjar se ljuset och det känns skitbra!

Just nu sitter jag i skolan och jobbar med min almanacka. Har för tillfälligt tagit
ett break, känner att jag har kört fast lite. Alla bilder som ska in i Photoshop för att redigeras
och sedan läggas in i InDesign. Det här tar tid vill jag lova men det kommer bli grymt när
det är klart! Jag kör på temat "förr och nu".

ERIC AMARILLO

Den 2011-05-16, kl 12:06:00
Filed in Musiksmak | Kommentarer: 0


Det var inte den första i år och definitivt inte den sista

Den 2011-05-15, kl 20:38:00
Filed in Life | Kommentarer: 0

Återigen har en grym helg gått! I lördags blev det utgång med ett stort gäng härliga tjejer. Vi började hemma hos Lisa med Eurovision Song Contest, ölspelet och lite smått och gott. Sen tog vi bussen in till Södertälje och efter en del kisspauser och bankomatbesök var vi påväg mot 550! Det vart en riktigt lyckad utgång och jag hade det sjukt roligt hela kvällen ut! Tack alla för en grym kväll & utgång ♥
Men det satte också sina spår idag såklart. ORDENTLIGT den här gången. Nu mår jag dock bättre men efter min jobbiga morgon & förmiddag, så känner jag nog att jag inte ska gå ut igen på ett tag haha.
Det får bli hemmamys i stora lass och andra roligheter istället men det är inte mig emot.

Imorgon börjar v.20 med andra ord - mardrömsveckan! Men jag ska kämpa mig igenom den, för tänk vad skönt och vilken lättnad jag kommer att känna på fredag kl 12.10! Jag längtar! På kvällen blir det grillmys hos Nettan!
En perfekt avslutning på skolveckan anser jag. Men nu ska jag ta en dag i taget till att börja med.


Jag vet att jag måste ta steget ur vår sista dans

Den 2011-05-13, kl 19:01:03
Filed in Life | Kommentarer: 0

Underbara fredag! Äntligen säger jag trots att veckan har gått riktigt fort. Idag när jag kom hem från skolan slängde jag mig i sängen och somnade på stubinen. Jag har varit så himla trött idag så jag sov två timmar innan mamma kom och väckte mig. Nu känner jag mig lite piggare i alla fall och redo för kvällens planer!
Ikväll ska jag äntligen träffa Emmelie som jag saknar så mycket! Vi har ju inte träffats på ett tag. ♥ I natt blir det sleep-over hos älsklingen och imorgon hoppas jag verkligen på en låång sovmorgon. Det skulle jag behöva.

Från en sak till en annan så har jag äntligen fått tillbaka Körkortsboken nu. Både positivt och negativt. Positivt för att jag som sagt kan börja plugga på riktigt. Negativt därför att nu finns det inga bortförklaringar till att Inte plugga, haha! Nu har jag tre månader på mig att ta körkortet innan jag bryter mitt löfte, vilket jag inte ska göra! Från och med vecka 20 när det är slut på inlämningar i skolan så ska jag råplugga körkortsteori! Därmed basta.


Du vill att alla ska se så jag håller kvar

Den 2011-05-11, kl 23:02:00
Filed in Cravings | Kommentarer: 0


Nu signar jag ut. God natt vänner


UTMATTAD

Den 2011-05-11, kl 20:34:00
Filed in Life | Kommentarer: 0

Rubriken beskriver precis hur jag känner och mår just nu. Jag är så trött att jag skulle kunna gå och lägga mig för dagen. Förstår inte vad det är med mig? Om det kan vara vädret som har satt sina spår? Antagligen eftersom att jag vaknade upp med huvudvärk imorse och fortfarande har den kvar. Det blir bara värre, suck. Men jag ska väl inte skylla eller klaga på vädret egentligen, nu ska det ju tydligen bli sämre igen...

Både igår och idag har jag gjort kompletteringar som krävts. Nu är det inte långt kvar tills allt plugg är över. Nästa fredag är det deadline och tills dess ska jag ha hunnit med 6 prov/inlämningar. Ingenting jag direkt njuter av, men det finns ingen anledning till att gnälla, jag är redan mitt i det så det är bara att fortsätta.

Nu blir det grillad kycklingfilé med potatisgratäng och beasås.
Dagens höjdpunkt!


Det hela handlar egentligen mest om känslan

Den 2011-05-10, kl 16:33:49
Filed in Life | Kommentarer: 0

Det blev ingen klippning igår, ovanligt va. Seriöst innan sommarlovet börjar ska jag ha klippt mig. Jag mötte i alla fall upp min baby på stan. Vi satt en stund på Maren och bara softade. Sen gick vi kanalvägen mot minigolfen. Sist (i somras) vann jag men igår vart det lika 45-45. Men vi vet ju båda två vem som ändå räknas som vinnare ;)

Slutade tidigt idag vid klockan två. Jag, Nettan och Alexandra drog ner på stan en snabbis. Hittade två par snygga jeansshorts men det tar emot lite när jag tänker på kostnaden. Måste verkligen i hålla mina pengar nu! Ikväll är det träning med laget som gäller. Efter träningen blir det mys hos baby! Pusspuss



Nellie & Rasmus på båten i lördags.


Känner ni ruset? Det är fest i hela huset

Den 2011-05-09, kl 15:19:11
Filed in Life | Kommentarer: 1

Äntligen funkar blogg.se igen och min blogg är också helt återställd. Vette tusan vad som egentligen hände igår med designen, men nu är i alla fall allt på sin plats igen. Vilket är huvudsaken. Jag måste erkänna att jag kände mig väldigt "naken" utan bloggen. Det visar väl ändå på hur mycket det faktiskt gör för mig att få skriva av mig.



Annars så har den här måndagen varit otroligt dålig (bortsett från det underbara vädret). Skolan har rent ut sagt sugit, har nästan gått i taket för all frustration som uppkommit. Nej, nu orkar jag inte ödsla mer energi på det. Det blir att ta nya tag imorgon och så är det med den saken. Ska ändå plugga lite inför idrottsprovet som jag har på onsdag. Det mesta sitter sedan tidigare så det är inte så jobbigt :-)
Jag hade dessutom tänkt åka ner på stan och klippa mig. Gick runt och störde mig på hur slitet mitt hår var hela förra veckan, och när jag börjar göra det, då är det verkligen dags! Ska möta upp min älskling också ♥


Tack för alla stunder ni ger mig ♥

Den 2011-05-08, kl 14:48:00
Filed in Life | Kommentarer: 0

Fredag: Träffen på Barolo med tjejerna var urmysig. ♥ Det här måste vi göra oftare! Jag beställde kycklingpasta. Annars är deras pizza med parmaskinka därifrån ett självklart val! Så himla god! Godare pizza får man leta efter!
Det blev mycket innebandysnack, men det är svårt att undvika nu vid den här perioden på grund av allt som faktiskt händer. För mig börjar det i alla fall kännas mer och mer självklart vilket är skönt.
Jag tog sedan nio-bussen hem till Rasmus. Vi såg en stund på Snabba Cash innan vi båda slocknade.

Lördag: Jag hade blivit medbjuden på kryssning av Rasmus, Åsa, Jocke och Nellie! ♥ Vi hade riktigt tur med vädret, skinande sol hela dagen lång! Dock lite för kallt och blåsigt för att sitta ute så vi höll oss mest inne. Vi åt också supergod frukost- och lunchbuffé! Tänk om man hade sån lyx varje dag... Vi spelade på automater (ingen storvinst), lekte med Nellie i bollhavet och tittade på när hon showade på dansgolvet haha, taxfree'n osv. Vi hann med en hel del under dagen och trötta hann vi också bli. En grej till, jag vann över Rasmus på bilspelet. ;-)
 Vi var åter i Nykvarn igen vid nio-tiden och då var man skapligt trött kan jag säga. Men det var det värt efter den här roliga & mysiga kryssningen! :-) Tyvärr tog jag inga bilder vilket jag ångrar nu i efterhand. Det är så mycket jag gör nu för tiden som jag egentligen skulle vilja ha på kort! Det är ju så roligt att kunna gå tillbaka och titta. Det är något som jag måste bli bättre på.
Grattis till min underbara kusin Rebecca som fyllde 17 år också! ♥

Söndag: Klockan åtta vaknade jag, pigg som en lärka. Eller inte. Vi tog det lugnt och åt frukost. Sen åkte jag, Rasmus och Åsa ner på stan för att leta kostym och tillbehör till studenten. En timme senare var allt fixat & klart! Jag gick inte heller hem tomhänt. Utan med mig hade jag ett par vita converse som jag fick utav Åsa & Jocke! Så himla snälla & goa ♥ Jag som alltid velat ha ett par converse!! De kommer att användas flitigt i sommar :-)
Efter en hellyckad helg är det dags att komma tillbaka till verkligheten igen. Plugg ligger i högar och väntar på att jag ska ta itu med det. Vilket är precis vad jag hade tänkt att göra nu. Ikväll kommer Rasmus hit, hoppas vi grillar!


Små stjärnor lyser också i mörkret

Den 2011-05-06, kl 17:28:45
Filed in Kärlek i all ära | Kommentarer: 2


Fredagslycka

Den 2011-05-06, kl 09:10:26
Filed in Life | Kommentarer: 0

Som jag har suktat efter den här fredagen och efter den här helgen. Det här kallar jag för fredagslycka! Jag är uppe med tuppen idag trots att jag börjar lite senare. Då ska jag direkt till grafiska för att då ska vårat arbete som vi har arbetat med under ett par veckor tryckas. Tydligen ville de att jag och en till (vi som har gjort layout och typografi) skulle vara kvar där under trycktiden så att ingenting går snett. Segt, men jag hoppas det går fort!

Ikväll ska jag träffa mina fina för att äta middag på Barolo. Helt klart dagens höjdpunkt! Egentligen borde jag spara mitt halva studiebidrag som är kvar, men det är inte ofta vi träffas alla så det här får bli ett undantag.
På tal om pengar så har jag världens bästa nyhet! JAG HAR FÅTT SOMMARJOBB! Dock blev det i andra perioden och jag ville helst jobba den första i juni. Men jag ska nog vara glad över att jag faktiskt fick ett jobb överhuvudtaget. Med tanke på att det har varit fler som sökt än vad det har funnits jobb så känner jag en otrolig lättnad just nu! Det är som att en klump i magen har släppt. Verkligen.


Älskade klass 9c


Som godis och allt därtill för öronen

Den 2011-05-04, kl 20:11:14
Filed in Musiksmak | Kommentarer: 0


Satan i gatan | Välkommen in | Jag kommer | Mitt hjärta blöder
Vi kommer alltid Paris | Inga kläder | Alla mina låtar | Snälla bli min
Sju sorger | Finns det en så finns det flera | Lördagen den femtonde mars


trettiosju dagar kvar

Den 2011-05-04, kl 16:58:04
Filed in Life | Kommentarer: 0

Jag skojar inte när jag säger att jag snart drunknar av allt plugg. Jag har så himla mycket att göra på så lite tid. Den 20nde är det deadline och det är för allt. Sen ska ju betygen sättas och jag kan inte säga att jag har så stora förhoppningar. Det här året har jag inte alls haft samma driv eller motivation som jag annars haft.

Just nu vill jag bara att skolveckan ska vara över. 2 inlämningar och ett prov ska göras. I helgen ska jag njuta. Njuta av att jag har fått bockat av tre av åtta saker på min plugglista. Samt av den lugna och mysiga helgen som kommer att bli av. Det behöver jag efter den förra. Sen hoppas jag väldigt mycket på att få svar från ett jobb som jag skickade in en ansökan till igår. Hoppas hoppas hoppas!


Annars idag har jag suttit och dagdrömt
om den här raringen hela dagen.


JORDIN SPARKS BATTLEFIELD

Den 2011-05-04, kl 16:21:50
Filed in Musiksmak | Kommentarer: 0


Fokusera framåt istället för att tänka bakåt

Den 2011-05-02, kl 18:03:15
Filed in Life | Kommentarer: 0

Det här har varit en väldigt händelserik och rolig helg som tyvärr har kostat mig alldeles för mycket. Min plånbok mår sådär efter att ha spenderat halva studiebidraget och ångesten är högre än nånsin. Tänk så mycket lättare allt vore om jag bara hade ett jobb. Efter dessa upplevelser kan man väl konstatera att utan jobb i sommar är jag kort och gott sagt rökt. Det skulle aldrig funka. Inte nu när jag har fyllt 18 dessutom: körkort, resor och party!

Annars då så flyter nog allt på rätt bra, i alla fall det mesta. Det är lite mycket i skolan just nu bara och så kommer det tråkigt nog fortsätta att vara. Men så är det väl alltid när man är i slutspurten? 5 veckor kvar av årskurs 2 och sen är det äntligen dags för studentåret. Sjukt säger jag bara.
Hela den här veckan kommer att vara ganska fullspäckad men jag bara njuter jag. Älskar när allt bara går av sig självt (= en glad Tess!) Det är då jag mår som allra bäst. LL


© Headerbilder från Wallpapers Wide