Saknaden efter något man brukade ha

Den 2010-08-31, kl 12:47:53
Filed in Ord rakt från hjärtat | Kommentarer: 3

När jag tittar på den här bilden känner jag hur mycket jag saknar ridningen. Bandet som skapas mellan människa och häst. Friheten att bara kunna göra som man vill och det man känner för. Alla mysiga turer med världens bästa Sanna vid min sida. Allt. Jag tror jag vill börja rida igen.



Jag & saknade Fjällpila en fin höstdag ♥


100831 Nu tar vi farväl av sommaren

Den 2010-08-31, kl 09:58:44
Filed in Life | Kommentarer: 0

Tisdag och jag är fortfarande lika sjuk. Möjligt att jag inte har lika hög feber. Hade sjukt ont i öronen igår kväll, men nu är det borta. Tog en alvedon innan jag gick och la mig, och det här är nog första natten som jag verkligen har kunnat sova. Jag har inte vaknat en enda gång inatt, hur skönt som helst. :-) Visserligen sov jag bara till 8.30, men jag är glad så länge jag slipper de jobbiga sjuknätterna!

Igår var jag hos läkaren men han kunde inte se att det var någon större fara (har ju bara varit sjuk i några dagar) och därav ingen öroninflammation heller. Peppar peppar ta i trä.

Annars så tycker jag att det är piss att vara sjuk. Jag är så sjukt rastlös ska jag tala om. Saknar innebandyn (längtar efter att träna!) och missar i skolan och jag vet hur jobbigt det kommer vara att ta igen det. Tur att jag inte har speciellt mycket inplanerat nästa vecka (då blir det dubbelt upp med plugg!)


You had me at hello

Den 2010-08-29, kl 23:38:19
Filed in Life | Kommentarer: 0

Den här helgen har jag typiskt nog gått och blivit sjuk. Feber, hosta och förkylning är det som ligger och trycker. Jag går bara och väntar bara på att öroninflammationen ska komma också. Har haft lock och jätteont i öronen hela dagen, dock är det lite bättre nu och Det är ju positivt i alla fall!

Det är så typiskt att det kommer nu bara. Jag missade ju distriktsträningen idag pga det. Tråkigt var ordet, minst sagt alltså! Jag som hade sett fram emot den under hela sommaren. Hoppas nästa träff blir snart!

Nu kallar sängen, eller sängen och sängen... Snarare "soffan" som blivit av alla kuddar jag har trappat upp för att ens kunna ligga ner med min täppta snok. Imorgon blir det ett besök hos läkaren för en liten undersökning. Jag måste bli frisk till helgen, då är det Kallsta Open i Karlstad som gäller! Vi är borta fredag till söndag.

Sov gott, Tess ♥


And the reflection of a lie will keep me waiting

Den 2010-08-27, kl 17:23:02
Filed in Musiksmak | Kommentarer: 0


Dagen började dåligt och den kommer att sluta lika dåligt också. Hatar denna dag. Hej idag är vi negativa, ja.


I need your loving hands to come and pick me up

Den 2010-08-26, kl 16:17:04
Filed in Innebandy | Kommentarer: 0



Shululululu torsdag idag då, veckan har gått sjukt fort. Imorgon är det redan fredag och jag kunde inte vara gladare över det! Jag älskar att vi har media hela dagarna onsdag-torsdag. Idag fick min grupp vårat första riktiga jobb från våran första riktiga kund. Känns hur vuxet som helst, en konstig känsla men jag gillar det.

Idag är jag också riktigt trött (varför vet jag inte?) fast jag är ändå på bra humör. Jag längtar efter innebandyn ikväll. Det var så roligt igår på träningen och jag kände att jag verkligen kunde slappna av och bara köra. Ännu roligare blir det ju också för vi har nämligen träningsmatch mot Farsta idag. :-)

En liten förändring kring innebandyn har också skett. Nu lämnar jag 6an och välkomnar 93an på ryggen min.


August 24, 2010

Den 2010-08-24, kl 22:23:33
Filed in Life | Kommentarer: 0

I söndags kväll åkte jag & Rasmus till Heron City. Middag och bio (och en massa mys såklart!) stod på schemat. Vi såg en jättebra film som hette Grown Up's! Den hade (såg jag nu) premiär i fredags så den var alltså ganska ny, vilket förklarar antalet folk i biosalongen. Myshetsfaktor 10 kan man väl säga, Rasmus du är mitt ♥

Efter 4 dagar i skolan har jag nu ganska klart för mig hur mitt schema kommer att se ut den kommande årskursen. Och efter en närmare titt och ytterligare funderingar har jag nu märkt att det inte alls kommer att vara lika slitigt som jag uppfattade det från början. Eftersom att jag har innebandy som individuellt val så ändras mitt schema lite jämfört med de andras i min klass. Dessutom så är det ju tusen gånger roligare att springa runt på plan med boll och klubba i 1,5 timme än att sitta i ett tråkigt klassrum och uggla.

MÅN: 08.00-9.30 innebandy/fys
10.40-14.50 lektioner/lunch
TIS: 08.00-9.30 innebandy
10.20-13.40 lektioner/lunch
ONS: 09.00-15.00 media/
grafisk medieproduktion
TORS: 09.00-15.00 media/
grafisk medieproduktion
FRE: 8.20-13.00 lektioner/lunch
13.30-15.00 innebandy

Utöver detta kommer jag att träna 3 gånger + 1 match /veckan. Mycket innebandy på schemat! :-) Men det blir nog bra. Bara jag skäper mig och gör alla läxor direkt när jag får de, och pluggar i tid till prov och redovisningar. Men det var väl det. Nu blir det duschen och sen väntar sängen på mig lovelyy...


Björkestahallen the place to be tonight

Den 2010-08-20, kl 14:20:41
Filed in Innebandy | Kommentarer: 1



2 dagar av skolan har gått och jag har redan dragit på mig 20 minuters ogiltig frånvaro. Jag försov mig nämligen imorse. Skolan började kvart i nio och jag vaknade halv nio tack vare pappa. Jag måste ha stängt av larmet i sömnen eller något sånt för jag kommer inte ihåg att jag gjorde det.

Skulle helt seriöst behöva en sån här klocka som rullar iväg när den ringer så man måste springa efter den - ja, tro det eller ej men det finns faktiskt! Vi slutade vid elva och då drog jag, Nettan och Alex ner på stan och åt på Nancys. Det blev wok för min del. Bra uppladdning inför matchen ikväll! Åhh jag är så taggad. Fy fan vad kul!

Idag drar Go & Gla Cup igång. Kl 21 i Björkestahallen NIF vs DIF är det ni ska kolla på! KOMSI KOMSI :-)

Nu blir det mys med världens bästa kille fram tills samling. ♥


Look of the day 19/8

Den 2010-08-19, kl 22:35:18
Filed in Look of the day | Kommentarer: 0

Jeansleggings från Lager 157, Linne från H&M, Klocka från Clas Ohlson + andra accessorize.

GODINGAR BY TESS

Den 2010-08-17, kl 16:35:59
Filed in Musiksmak | Kommentarer: 0


Shaft - Mucho Mambo (Sway)


Corona - Baby Baby


Whigfield - Saturday Night


Sash! - Ecuador


No Doubt - Don´t Speak


Paradisio - Bailando

Ett litet smakprov på min spotifylista GODINGAR BY TESS bara. Det är så många låtar man glömmer men som man sen hittar. Nu är dom ju plötsligt lika bra igen! ;-) Här har ni hela spotifylistan GODINGAR BY TESS enjoooy


16 augusti 2010 här börjar mitt nyttiga liv

Den 2010-08-16, kl 13:57:57
Filed in Life | Kommentarer: 0

Rubriken säger sig självt. Det har blivit så himla mycket onyttigheter de senaste månaderna. Det är väl i princip det jag har levt på hela sommaren om jag ska vara ärlig faktiskt. Men här slutar det och från och med idag (och 1 månad framåt. Sätter upp högre mål allt eftersom!) börjar mitt nyttiga liv. Så. Jag har redan börjat!

Just nu är jag hundvakt åt Max. Han ligger här bredvid så sött och halvsover på golvet med sin snuttefilt. Haha sötnos! Annars försöker jag bara fördriva tiden tills det är dags att åka till samlingen halv sex. Nej, nu känns det lite segt här. Dags att få lite fart på lillkillen! BUUUUUS! :-)


Innebandy står på schemat

Den 2010-08-16, kl 10:38:45
Filed in Innebandy | Kommentarer: 0

Igår hade vi träningsmatch mot Telge D1 (första matchen för säsongen) som slutade 1-1. Riktigt kul att lira mot lite tuffare motstånd! Fast idag har jag istället ont i min höft, hoppas inte den skiten kommer tillbaka igen bara. På vår hemsida står det lite om matchen.

Men idag är det bara att ladda om inför träningsmatchen mot Miners ikväll :-) Vanliga träningar onsdag-torsdag (börjar skolan på torsdag) och på fredag så är det äntligen dags för Go & Gla! Åh vad jag längtar! Innebandy ♥



Jag har gjort något stort: Jag har färgat ögonbrynen

Den 2010-08-10, kl 17:46:11
Filed in Life | Kommentarer: 0
Dagarna rullar på och jag hinner knappt med känner jag. Dag efter dag och skolan närmar sig alldeles för fort. Sommarlovet har gått hur fort som helst, fast det är ju inget att tappa hakan i golvet över. Med andra ord är det precis som det brukar vara i slutet av loven. Ångesten kommer och man tänker på allt som ligger framför en. Prov som tidiga mornar.

Sen kommer ju vintern också. Det är verkligen ingenting jag längtar efter. Det enda positiva med vintern är att det blir svalare i hallarna. Det är ju som att kliva in en bastu när man entrar Björkestahallen nu. Har t.ex. aldrig svettats så mycket när jag spelat innebandy som jag gjorde igår.

På tal om ingenting så har jag lärt mig att göra
inbakad fläta på mig själv, duktig chey hey! :-)

Blir som ni märker inte så mycket bloggning (med undantag från idag då) men så är det. Jag har varit hos Rasmus sen i lördags och nu är jag bara hemma för en liten stund. Ska tillbaka dit om en stund och då ska vi laga middag tillsammans. Hihi mys vi har det! ♥


Igår färgade jag ögonbrynen, det var verkligen på tiden. Mörka och passar till min hårfärg. Dock väldigt ovant.


Live the life you love like you can't get enough

Den 2010-08-10, kl 16:43:37
Filed in Kärlek i all ära | Kommentarer: 0

I torsdags drog jag på kryssning med Emmelie och hennes familia. Birka Paradise mot Åland var det som gällde. Rätt dag prickades också, vi hade finaste vädret :-) Strålande sol och skön musik ute på deck till krök inne i hytten för att sedan dra upp till 10an där vi hade skitkul!!! Klockan blev 2 alltför snabbt men inte gick vi och la oss för det. Vi fortsatte ner till 5an så vi kom inte i säng fören halv fem.

En sjukt rolig kväll/natt och jag vill bara tillbaka till båten när jag tittar på bilderna! Det var liksom i torsdags-fredags som vi åkte och nu är det tisdag. Ändå känns det som att det bara var för någon dag sen. Tiden går alldeles för fort. Snart börjar skolan också, 19 augusti. HALLÅ VART TOG SOMMARLOVET VÄGEN?



Tummen upp för kryssningen yeeeeaaaaaah

MOBILBLOGG: Nu sitter vi på Birka Cruises...

Den 2010-08-05, kl 19:53:12
Filed in Life | Kommentarer: 2

foto0248 (MMS)

MOBILBLOGG: Nu sitter vi på Birka Cruises och det är superfint här! Toppenväder! :) Vi chillar lite nu och lyssnar på bandet som spelar och snart ska vi nog ner till taxfree'n. Ikväll ska vi skaka rumpaaaa!!!! Pic: Jag


Love (luv), n., v., 3. the feelings i have for you

Den 2010-08-03, kl 20:40:43
Filed in Kärlek i all ära | Kommentarer: 0






never alone always alone

Den 2010-08-02, kl 23:16:41
Filed in Musiksmak | Kommentarer: 0



Känner mig hyfsat sliten just nu. Körde för några timmar sen mitt första innebandypass för den här säsongen. Gick skit, verkligen skit ibörjan. Man kände sig så stel och obekväm med klubban. Men jag tyckte att jag trappade upp mig lite mot slutet i alla fall, så det kändes bra. På onsdag är det på´t igen.

Imorgon har jag inga som helst planer. Förutom på kvällen då världens bästa kille kommer hit! ♥ Det var länge sen jag inte hade några planer faktiskt, så det ska bara bli skönt. Det är nog på tiden att jag tar tag i mitt rum. Som återigen ser ut som ett bombnedslag av kläder. Disk finns det också. Packat upp från Göteborg har jag inte heller gjort. Har bara en ursäkt: det har inte funnits tid.

På tal om ingenting så är det 200 dagar kvar till jag fyller 18 år. Löjligt att jag ens börjat räknat ner nu när det nyss blivit augusti. Augusti - september - oktober - november - december - januari - 18 februari 2011. Att jag har sån tur att jag på mitt 18onde år fyller på just en fredag gör inte det hela sämre direkt. ;-) PUSS&KRAM


© Headerbilder från Wallpapers Wide