Tänk hur mycket som kan förändras på ett år

Den 2010-11-30, kl 17:20:48
Filed in Kärlek i all ära | Kommentarer: 0

Har just fått igång min väldigt gamla mobil, den jag använde för ett år sen. Blev helt extas över det för där finns bl.a. massa gamla sms från Rasmus när vi nästan precis hade tagit kontakt. Vissa sms garvar man åt medans man smickras av andra.

Och tänk att vi är tillsammans nu! Då hade jag aldrig kunnat tro det. Åh! Jag är så lycklig över att det är vi! ♥



Jag älskar dig


Det är inte lätt när det är svårt

Den 2010-11-29, kl 23:32:01
Filed in Life | Kommentarer: 0

Det har varit en lugn måndagskväll för en gångs skull. Josefine är här så jag, hon och mamma har fikat och myst! ♥ Men imorgon är det dags & bita tag i pluggandet igen, har sjukt mycket att göra innan det är dags för jullovet. Kanske mer än jag någonsin haft (under så här kort tid) på Tumba gymnasium.

Känner mig grymt otagg inför morgondagens skoldag. Men skönt att jag slutar tidigt på tisdagar i alla fall! På kvällen är det innebandyträning med laget och den ser jag verkligen fram emot. Kändes som om det var år och dar sen! Dessutom får jag chans att testa min nya, fina klubba som jag fick i torsdags. Hoppas vi funkar ihop!

Sweet dreams



Dags att ge mina ögonbryn en omgång igen...


Omnia vincit amor

Den 2010-11-29, kl 17:17:57
Filed in Kärlek i all ära | Kommentarer: 0

JAS-matchen igår vann tillslut Nykvarn med 8-7. Så nu är det bara att hålla tummarna på att de går vidare! Min älskling gjorde 4 mål - och därmed leder han också poängligan. Vilken kille jag har! ♥ Känner mig så stolt oxå!



GODBIT


Första advent

Den 2010-11-28, kl 12:30:48
Filed in Life | Kommentarer: 0

Dagens planer: Färga håret (sitter med hårfärgen i nu faktiskt), kolla på
vinterboots, eventuellt se idolerna på stan och titta på Rasmus JAS-match.


UNDER OMBYGGNAD

Den 2010-11-28, kl 00:41:35
Filed in Life | Kommentarer: 0

Nu är jag alltför trött på min bloggdesign (kanske inte så konstigt efter att ha haft den i snart ett halvår?) så nu tar jag tummen ur röven och fixar till mitt place. Fast är fortfarande rätt otagg i och med att jag inte har några direkt nya bilder. Men man tager vad man haver så nu kör vi hihi

Som hjälp och vid sidan av mig kommer den klassiska designadinblogg att finnas! Tackar gud för det.

Edit: Jag ger upp! Har suttit här i ca en timme nu och roddat fram och tillbaka med olika koder hit & dit men det är ju ingenting som fungerar... Varför? Börjar koka inombords bara jag tänker på att jag måste börja om med designen från 0. Som jag har kämpat med den för att få till en bra grund! Fan vad äckligt bloggdesign är ibland.


Vinterland

Den 2010-11-27, kl 23:21:23
Filed in Life | Kommentarer: 0

Det vart en rolig kväll hemma hos Alexandra! Hon har firats, vi har ätit gott och haft det trevligt ♥ Jag kom hem för en stund sen och det blev tillslut så att jag faktiskt gick hem. Men det var faktiskt riktigt skönt och mysigt, speciellt när det snöar så här fint. Jag älskar när vintern är såhär - precis som den ska vara.

Jag vill bara ha lucia och julafton nu. Funderar starkt på att gå och se ett luciatåg det här året, det är så himla mysigt det också! Jag kommer ihåg vårat luciatåg när jag gick i 8an och 9an, det var nog den bästa dagen på hela läsåret faktiskt. Och på tal om Brunnsängskolan så saknar jag verkligen högstadietiden.

Men kort och gott sagt: December är nog helt enkelt en mysig månad.


Från Brunnsängskolan 2009


Love the way you lie part 2

Den 2010-11-27, kl 22:44:20
Filed in Musiksmak | Kommentarer: 0


Nattuggla!

Den 2010-11-27, kl 01:39:13
Filed in Kärlek i all ära | Kommentarer: 0
Här sitter jag och ugglar och väntar på att min karl ska komma hem. Var här vid nio och har tillbringat fredagskvällen tillsammans med hans mysiga familj! Vi har spelat kort och kollat på Kommissarie Späck, och jag är glad över att jag inte såg den på bio. Lite småknäpp film det där, haha! :)

Fick just ett telefonsamtal från min käraste, han sitter på bussen på väg hit nu. Hur mysigt! Han är verkligen det bästa jag har ♥ 100613

Imorgon blir det hyfsat tidig uppgång. Rasmus ska upp för att döma och jag ska ner på stan för att kolla på present och kanske lite klappar. Förhoppningsvis klippning också! Sen är det tjejmiddag hemma hos Alexandra.

Ibland är jag allt duktig

Den 2010-11-25, kl 11:24:19
Filed in Life | Kommentarer: 0
Hej hopp på er alla mina tusentals läsare. Sitter i skolan just nu. Vi skulle egentligen ha varit lediga (typ) idag för att våran trycklärare är på gymnasiemässan. Men istället blev det så att vi var tvungna att komma till skolan och göra rester. Ännu roligare blir det ju också när ingen annan är här - säg mig, är jag en trogen elev eller?

Det här gör mig förhoppningsvis bara gott för nu tar jag mig i alla fall tiden att plugga på samhällsprovet som jag har om två veckor. Jävligt viktigt att jag får ett bra resultat på det, tänker inte nöja mig med ett fjuttigt G!

Ikväll är det (tro det eller ej) match igen. Dock bara en träningsmatch, men match som match. Alltid lika roligt, även fast det kanske skulle varit skönt att bara få köra igenom en vanlig träning. Motståndet är Turinge Miners.

Min lilla önskelista

Den 2010-11-24, kl 20:45:41
Filed in Cravings | Kommentarer: 0

1. Bärbar dator

Parfym - Puma Red & white woman
Jumpsuit från OnePiece
TV
SPA-behandling/massage
Pengar
McKinley underställ one set
Plattång med keramikplattor

Det är vad jag kommer på just nu. Men listan kommer säkert att
fyllas på under dessa 30 dagar som återstår till julafton! Mysigt!



Vinst mot Telge SIBK

Den 2010-11-24, kl 12:29:44
Filed in Innebandy | Kommentarer: 0
Vinst med 9-4 och en okej match från våran sida. Jag gjorde 1 mål och 1 assist. Matchinformationen finns här! Vi ligger nu som serieledare med 8 spelade matcher (alla vunna), 71 gjorda mål, 13 insläppta mål och 24 poäng.


GAMEDAY IDAG IGEN

Den 2010-11-23, kl 16:27:46
Filed in Innebandy | Kommentarer: 0

Nykvarns IF vs Telge SIBK
Kl 19.00 i Björkestahallen


Be there!


Klockan tickar

Den 2010-11-22, kl 16:30:25
Filed in Life | Kommentarer: 0

Då var det återigen måndag. Samhällskunskap A, religionskunskap A och svenska B stod på dagens schema. Slutade 15.50 och då var det bara raka vägen hem i mörkret. Tycker fortfarande det är helt sjukt att det blir mörkt så snabbt. Dessutom blir jag galen av bara tanken av att det snart är december. Tiden går så jäkla fort!

Idag fick jag tillbaka mitt religionsprov och det var med nöd och näppe som jag klarade mig. Tack och lov! Jag hade verkligen inte orkat lägga ner ännu mer energi på de tre abrahamatiska religionerna. För övrigt så ser denna vecka hyfsat lugn ut, för en gångs skull. Vi kanske till och med är "halvlediga" på torsdag då vår trycklärare kommer att stå på Gymnasiemässan hela dagen. På tal om det så gud vad jag är glad över att den tiden i mitt liv har passerat - Gymnasievalet.

Nu ska jag städa, göra min läsläxa, kanske baka något och lite senare kommer Rasmus hit. Bra måndag va! :)


Så var vi serieledare igen

Den 2010-11-21, kl 21:33:06
Filed in Innebandy | Kommentarer: 0

Det vart ett tvåsiffrigt resultat i dagens seriematch. Vi vann med så mycket som 12-0 vilket gör oss också till serieledare. Hur skönt som helst! Jag gjorde 1 mål och blev också tilldelad 2 Go & Glá-hjärtan! :)

Det börjar dra ihop sig lite. Nu är det bara två matcher kvar av denna tabell. Den ena mot Telge SIBK som spelas nu på tisdag kl 19.00 i Björkestahallen. Sen möter vi våra konkurrenter Södertälje Rockets den 4/12.

Sitter just nu och kollar på Beck - den japanska shungamålningen fast att jag igentligen borde sitta och plugga. Men jag är så sjukt pluggtrött. Fan vad jag suktar efter vinterlovet just nu. 4 veckor kvar att kämpa...

Jag längtar efter min Rasmus! ♥



Matchens referat hittar ni här!


Gameday

Den 2010-11-21, kl 12:36:42
Filed in Innebandy | Kommentarer: 0

Söndag och äntligen gameday. Motståndet idag står Strängnäs IBK för och jag har faktiskt inget minne alls av hur de är att möta. Har i alla fall laddat upp med att måla naglarna svarta och ska snart gå en liten promenad med mamma.

Start kl 16.00 i Björkestahallen.
Så här ser tabellen ut nu, men det ska det allt bli ändring på! KBK


Grr


MIKROFONKÅT

Den 2010-11-20, kl 20:48:54
Filed in Musiksmak | Kommentarer: 0


To be or not to be that is the question

Den 2010-11-20, kl 20:35:12
Filed in Ord rakt från hjärtat | Kommentarer: 1

Jag har varit en mycket, mycket dålig bloggare den senaste veckan. Känner bara att jag inte har haft något direkt att dela med mig av eller för att vara ärlig så känner jag mig bara tom på ord för tillfället.

Jag börjar också tröttna på att skriva inlägg utan nya bilder. Det är ju så tråkigt! Dessutom så har jag fått den här känslan att jag vill börja om på ny kula. Samtidigit som jag inte vill lämna allt det här jag har skrivit och samlat på mig under 1,5 år. Har gjort en ny blogg faktiskt, men har inte riktigt bestämt mig än för om jag vill börja använda den eller inte. Är ju inte helt nöjd med bloggadressen jag har nu "missteess.blogg.se", fast vem bryr sig egentligen - det är ju bara en fis i rymden.

Jag vill hur som helst "refresha" mig lite. Om inte genom en helt ny blogg så genom ett nytt utseende på denna blogg med lite nya bilder. Eller varför inte slå på stort med en helt ny design? Det är väl lika bra det. :)

Hur låter era tankar?


3 MÅNADER KVAR

Den 2010-11-18, kl 10:21:34
Filed in Life | Kommentarer: 0
till den 18 februari 2011


Ärlighet Respekt Kärlek

Den 2010-11-17, kl 16:09:24
Filed in Life | Kommentarer: 0
Förut: Grafisk medieproduktion
Klar datorgympafolder. Pågående öppet hus-affisch.

Nu: Litteraturanalys
In på fredag.

Sen/ikväll: Rasmus ♥

BRUNO MARS - TALKING TO THE MOON

Den 2010-11-15, kl 19:52:49
Filed in Musiksmak | Kommentarer: 1


Kär redan första gången jag hörde den


T ♥ R

Den 2010-11-15, kl 17:25:48
Filed in Kärlek i all ära | Kommentarer: 1


(Haha jag vet, texten vart skitful men försök bortse från det! Rätt svårt att skriva med kristyr faktiskt.)


MOBILBLOGG: Idag är det måndag igen. Helg...

Den 2010-11-15, kl 14:20:54
Filed in Life | Kommentarer: 1

foto0669 (MMS)

MOBILBLOGG: Idag är det måndag igen. Helgen går ju på tok för snabbt! Jag sitter just nu på dagens näst sista lektion (Samhälle A) och Alexandra sitter/ligger här bredvid och halvsover. Slut 16.00


Dags att damma av körkortsboken...

Den 2010-11-14, kl 22:26:31
Filed in Ord rakt från hjärtat | Kommentarer: 0

I bilen på väg till bion idag slog det mig - om 3 månader får jag ta körkort. Då hindrar inte längre min ålder mig, då är det bara jag som kan hindra mig själv. Ingenting står i vägen för mig. Fick en sjuk kick av tanken. Tänk att lilla Jag kan (om jag ligger i jäävligt hårt med teorin och körlektioner) ha körkort om 3 månader.

Fast jag är nästan 110% säker på att jag inte kommer ha det inom kort tid. Har inte ens börjar med varken teori eller körlektioner. Visst har jag kört i mer än ett år nu, men jag tror nog att det är en del som behöver korrigeras. Har ju bara kört privat med mamma och pappa!

Jag vill i alla fall ha körkortet till sommaren definitivt! Därför ska jag börja med teorin Nu! Från och med nu ska jag läsa ur körkortsboken (och vägmärkena) varje vecka. Känner mig riktigt taggad faktiskt! Det här är något jag verkligen vill!



Jag inom ett halvår?


Grattis på fars dag!

Den 2010-11-14, kl 16:28:58
Filed in Life | Kommentarer: 0

Igår: Spelade seriematch mot IFK Gnesta i Frejahallen. Här har ni matchreferat! Det blev vinst med 11-3 för vår del vilket kändes riktigt skönt. Jag gjorde 1 ass och en sådär match. Nästa seriematch har vi den 21/11 kl 16.00 i Björkestahallen mot Strängnäs.

Efter min match fick jag skjuts av mamma till Nykvarn och mötte upp Rasmus i Björkestahallen. Hann inte se något utav JAS-matchen men det vart i alla fall torsk mot Södertälje. Baby gjorde 1+2 p.

Hade myskväll hos honom med chips & godis. Hade som sagt 5 månader igår! ♥ Behöver jag säga att tiden går fort? Snart är det ett halvår - 6 månader!

Idag: Rasmus drog till sin samling för att åka till Linköping och spela div 1-match. Brukar följa matchen online ibland men idag blir det inte så. Jag, mamma och pappa ska nämligen upp till Heron City för middag och bio! Det blir The social network som vi har hört ska vara bra.

Tidigare idag har jag och mamma bakat pepparkakor. Riktigt stora och tjocka blev dem! Det är godast så tycker jag i alla fall och ännu godare lär dom bli när vi har garnerat dem med kristyr! Fars dag är det ju idag också ♥



Papsen und ich, älskar dig!


HEIIIIII

Den 2010-11-13, kl 20:11:46
Filed in Kärlek i all ära | Kommentarer: 0
HEEEEEEEEEEEEEEIIIII :):):) nu har min pälskling och jag ätit mat och köpt godis mmmmmm va gott. Nu ligger hon här i sängen och spelar på min apparat så nu ska vi hyra film också. heeeeejdååå mamma å pappaa!


5 månader idag ♥

Nu är det mitt tåg och dax för avgång, stiga på aldrig tveka en minut

Den 2010-11-12, kl 16:51:12
Filed in Musiksmak | Kommentarer: 0


Kunde inte passa bättre med fredag

Den 2010-11-11, kl 23:34:02
Filed in Life | Kommentarer: 0
Händelse 1: Prov i religionskunskap A Händelse 2: Dagens profil är inställd. Faktiskt lite skönt.
Händelse 3: Mamma och pappa kommer hem ♥ Händelse 4: Distriktsträning DJ17 kl 18.30

fan vad jag saknar vårterminen

6an

Den 2010-11-10, kl 16:18:50
Filed in Innebandy | Kommentarer: 0

Innebandyn rullar på som vanligt. Det går bra nu. Är så tacksam för att innebandyn funkar just nu, behöver verkligen ingen svacka nu. Det enda jag stör mig lite på är min klubba. Jag förstår inte vad som har hänt med den/mig? Antingen är det klubban som blivit kortare (fråga mig inte hur, haha!) eller så är det jag som växt på mig lite. Eller så är jag bara konstig? Längtar i alla fall till min masterpiece kommer!

Träningen igår började skitdåligt (för mig!) men två-målet räddade upp hela träningen för mig. Det gick sjukt bra att spela och mitt lag funkade riktigt bra ihop. Det är så roligt med sådana här träningar när man verkligen känner att man får utdelning för "jobbet"!

På fredag är det DJ17-träning (äntligen!!) och jag längtar som bara den. Extra skönt att det är i Wasa!
På lördag har vi seriematch (äntligen här också!) mot IFK Gnesta i Frejahallen.


Efter en bortamatch mot Torshälla för några veckor sedan


Nu är det bara 100 dagar kvar!

Den 2010-11-10, kl 13:48:37
Filed in Tess | Kommentarer: 0


3 månader 1 vecka Tiden går fort!


Passar bra så här en kall vintereftermiddag

Den 2010-11-09, kl 16:20:52
Filed in Musiksmak | Kommentarer: 0


Orginalet


Men jag gillar den här bättre - Slow version featuring Daria Werbowy


Det är för dig mitt hjärta slår

Den 2010-11-09, kl 15:57:28
Filed in Kärlek i all ära | Kommentarer: 0


"Jag klarade en, jag klarade en!"

Den 2010-11-08, kl 17:24:12
Filed in Innebandy | Kommentarer: 0



Jag dör av garv varje gång jag tittar på det, haha! Dock skrattar jag inte lika mycket när jag vet att det såg likadant ut för mig. Det här är inte på skämt! Nog för att vi skrattade men det var ju bara för att vi vart så chockade över att vi inte orkade det, och så såg det ju så himla roligt ut också... Vikt: 10 kg

KOLLA BENEN hahahahah sötnos!


Ni har en plats i mitt hjärta

Den 2010-11-07, kl 19:01:12
Filed in Kärlek i all ära | Kommentarer: 0


Rembrandt Midflex ultra light

Den 2010-11-07, kl 12:11:26
Filed in Innebandy | Kommentarer: 0


Shaft lenght: 102 cm Flex: 29 Shaft profile: Round Blade: Masterpiece medium + black Weight: 231 g
Jag välkomnar dig med öppna armar.


SINCE THE BEGINNING YOU HAVE WATCHED OTHER SUFFER - NOW IT IS YOUR TURN!

Den 2010-11-06, kl 13:37:11
Filed in Life | Kommentarer: 0

Lördag 6 november 2010: Dagen börjar dåligt. Jag tar nya tag.

Mitt rum är värre än någonsin just nu. Det ligger kläder all over the place, papperskorgen otömd och väskorna från Gotland är ouppackade. Tvättmaskinen lär ju inte vara annat än igång det närmsta dygnet. Skulle förresten själv behöva en tvätt.

Idag ska jag på middag med Rasmus och hans familj till hans farmor och farfar! Efter det får vi skjuts upp till Heron City för bio. Vi ska se SAW 7 i 3D! Om jag kommer att dö? - Ja. Jag är en riktig pussy när det gäller läskiga och äckliga filmer! Jag skulle aldrig gå och se den på bio om det inte vore för att den var i just 3D. ;-)



Våra brister gör oss till människor

Den 2010-11-05, kl 18:09:48
Filed in Life | Kommentarer: 0

Denna fredag har spenderats med mina kära föräldrar! Vi har varit i Kungens kurva, SKHLM och avslutade med en snabbvisit på stan. Jag var ute efter en vinterjacka åt mig. Hittade ju en förra veckan när jag och Rasmus var uppe i Stockholm, men det blev ju som det blev med den. Nya tag idag då, fast det slutade med att "jag" köpte den där för dyra jackan i alla fall. Min fina svarta Peak! ♥ Tack mamma och pappa!

Ikväll ser planerna ut som så att Emmelie kommer hit. Jag bojkottar Kappan efter vinden helt och hållet! Blir väl att mysa med gottis framför Idol eller något i den stilen skulle jag tro. Det var så länge sen som vi verkligen var med varandra, sist var när jag följde med henne på kryssning i början av augusti. Så jag tänker verkligen ta vara på den här tiden, hon är en sån person som jag alltid har roligt med!

Imorgon är det helg och det måste vara första gången i mitt liv som jag har ångest över det. Man kommer bara närmre måndag och skolstarten för varje dag som går. Då är det bara att kriga 6 veckor fram till jullovet. Nu kör vi!


Du är knark

Den 2010-11-05, kl 12:03:30
Filed in Musiksmak | Kommentarer: 0



Jag är svag för dig, för du gör mig stark
Du är bra för mig, ändå förstör jag allt
Du har sönder mig, fast du gör mig hel
Det känns så rätt, även om allt som vi gör blir fel
Jag är slav för dig, jag gör vad som helst
Allt för å va med dig, kan aldrig dra en gräns
Jag har tappat greppet, vet inte in å ut
Vi kan ha trampat snett men det här är sinnessjukt
Jag vill älska dig, å jag vill slå ihjäl dig
Vill ha dig ur mitt liv, men nånting står I vägen
Å jag gör allt för att behålla förståndet
Men jag har fastnat I ett beroende som håller mig fången för du är
KNARK

Jag behöver mer fastän du förstör mig helt (knark)
Jag behöver mer fastän du förstör mig helt (knark)
Jag behöver mer fastän du förstör mig helt (knark)
Jag behöver mer fastän du förstör mig helt

Jag försvagar dig, för det gör mig stark
Du är bra för mig, därför förstör jag allt
Jag har sönder dig, när du gör mig hel
Har alltid rätt, även när det är jag som har fel
Kanske därför som det blir så här varje gång
Alltid nått, alla dom där känslorna vi slarvat bort
Å som vi letar efter, å ju mer jag tänker
Vi är inga barn å vi kanske borde veta bättre

De är ett krig, varje dag skjuter vi ner varandra
Öga för öga tills ingen av oss ser den andra
O jag kan lämna dig nu men inget kommer nära nog av att kännas som du

För du är knark
Jag behöver mer fastän du förstör mig helt (knark)
Jag behöver mer fastän du förstör mig helt (knark)
Jag behöver mer fastän du förstör mig helt (knark)
Jag behöver mer fastän du förstör mig helt

Du skjuter ner mig, var har du pistolen
Jag skjuter upp dig, tills jag har dig I blodet
Du skjuter ner mig, var har du pistolen
Jag skjuter upp dig, tills jag har dig I blodet
Du skjuter ner mig, var har du pistolen
Jag skjuter upp dig, tills jag har dig I blodet
Du skjuter ner mig, var har du pistolen
Jag skjuter upp dig, tills jag har dig I blodet

För du är knark
Jag behöver mer fastän du förstör mig helt (knark)
Jag behöver mer fastän du förstör mig helt (knark)
Jag behöver mer fastän du förstör mig helt (knark)
Jag behöver mer fastän du förstör mig helt (knark)
Jag behöver mer fastän du förstör mig helt (knark)
Jag behöver mer fastän du förstör mig helt (knark)
Jag behöver mer fastän du förstör mig helt (knark)
Jag behöver mer fastän du förstör mig helt (knark)


GOTLANDSRESAN 2010

Den 2010-11-04, kl 17:05:15
Filed in Innebandy | Kommentarer: 0

Sent igår kväll (runt 21.00) parkerades minibussarna på torget och årets Gotlandsresa var slut för den här gången. Säkerligen den sista också (i alla fall i detta sammanhang) skulle jag nog tro. Det har varit en rolig resa med både toppar och dalar! 3 träningar (varav 1 missad pga tränaren själv...) och 2 matcher har vi hunnit med.

Första matchen mot Endre U torskade vi rätt stort med 8-0 och jag kan inte säga att jag gjorde en bra match direkt. Andra matchen mot Visborg vann vi med 3-1! Här tycker jag att resultatet missvisar lite då vi hade bollen 9,99 gånger av 10 och mycket avslut. Jag gjorde ett mål och det kändes bra och roligt att lira!

Förutom innebandy gjorde vi inte så mycket annat förutom att vara i huset. Fast jag tror att mest tid spenderades nog i minibussarna. Det var mycket åka! I och med att vi var så pass många som vi var (drygt 30 stycken) så var det nog svårt att hitta en aktivitet.

På måndagskvällen åt vi i alla fall på O´learys och sen hade killarna en sen match. På tisdagen åkte vi längst ner på Gotland och för att kolla på en stengubbe, men det var inte så mycket att se. På kvällen blev det lite födelsedagsfirande för Anna som fyllde 16 år! På onsdagen fick vi sovmorgon. Sen var det bara att börja packa och städa men det gick rätt fort. Den lilla tiden som fanns kvar åkte vi in till Visby och gick lite där.

Kan nog utan tvekan säga att förra Gotlandsresan var snäppet roligare. Den var annorlundare. Vi var mycket färre, annat folk (både positivt och negativt) och det kändes som att det hände mer saker överhuvudtaget. Dock så har det varit skönt att få komma bort lite! Och framför allt att få träna & spela utan någon direkt press på sig!


Här bodde vi!


Träningspass 1: Tjejerna (resten kom nästa dag)


Träningspass 1: Killarna


Innan matchen mot Endre U


Jag på träning


Min pudding!


Gårdmans specialuppvärmning inför träning


Avslutningsbild: Rasmus & jag ♥


© Headerbilder från Wallpapers Wide