Nykvarns IF Steelers

Den 2009-11-30, kl 16:21:52
Filed in Innebandy | Kommentarer: 3

Årets lagfoto har kommit upp på hemsidan!
Visst ser vi proffsiga ut!!!


Övre raden från vänster: Lena Hellsten, Emma Dahlström, Johanna Ottosson, Helena Herrala, Sandra Engelbrand, Johanna Bjelkmark å Lisa Andersson.
Mellersta raden från vänster: Peter, Emmelie Johansson, Rebecca Heed-Arvidsson, Maja Stattin, Ina Hällgren, Sara Ladstedt, Sarah Dahlström, Janine Nikula å Pär.
Nedersta raden från vänster: Johan, Patricia Nikula, Therese Heed (jag), Johanna Larsson, Celina Persson, Malin Andreasen, Kim Ekenhall å Dala.


Bild från fotolektionen

Den 2009-11-30, kl 15:01:59
Filed in Life | Kommentarer: 0
Jag å Lili
Tog massor idag, fler kommer imorgon! =D

Därför älskar jag hästar

Den 2009-11-29, kl 22:57:52
Filed in Ord rakt från hjärtat | Kommentarer: 1


jag måste lova mig själv att aldrig sluta rida

jag älskar att kliva in innanför stalldörren och känna hur doften av hö överröser mig
jag älskar att borra in näsan i hästens mjuka päls och känna dess speciella doft
jag älskar att promenera med hästen och känna den där trogna, kärleksfulla kemin mellan oss

 ni som inte rider förstår inte känslan, kärleken, ni måste själv ha varit med om det


"Wild Horses" by Natasha Bedingfield

Den 2009-11-29, kl 22:40:52
Filed in Musiksmak | Kommentarer: 0

Hemma från Globen

Den 2009-11-29, kl 15:10:58
Filed in Life | Kommentarer: 0

Är nu hemma efter en lyckad dag/förmiddag i Globen! Fast den kunde ha toppats om jag haft en bättre kamera. Jag tog ju med mig min dåliga digitalkamera med sugig kvalité, för på deras hemsida stod det att man inte fick ha med sig systemkameror. Men den det var massvis som hade det! Så det kändes ju lite surt, nu när vi hade så grymma platser! Men det får bli något man lär sig till nästa år! ;)

Det var internationell hoppning på högsta nivå! =) Malin Baryard vann första tävlingen, sen var det ponnytävling, och sen vann Rolf-Göran Bengtsson (om jag inte minns fel hehe)
Jag och Sanna kollade även "butikerna" som låg inne i Annexet. Fy fan säger jag bara! Går aldrig in dit igen haha... Det må vara billigt men man kommer ju varken in eller ut! Förstår inte hur folk orkar handla i sånt KAOS!!!



Bilderna hade blivit as bra OM JAG HADE HAFT MIN SYSTEMKAMERA... sugkvalité... :(


Sanna ville inte så gärna vara med på bild... =/


Globen Horse Show

Den 2009-11-29, kl 00:44:52
Filed in Life | Kommentarer: 0

Om drygt 8 timmar sitter jag å Sanna i Globen och ser på internationell hästhoppning! Inte illa vavavava! =) Vi har ju snackat i några år om att gå på horse show, men det har inte blivit av, så det var på tiden nu. Det ska i alla fall bli jättekul! Både att få se på hästhoppning och att få en dag med världens bästa vän, som jag inte hinner träffa så ofta. Jag ska försöka fota lite också!

Vi sitter på läktare A, sektion A11, rad 4. Väldigt bra platser! =)
Enda nackdelen är väl att bussen går 7.18 vilket betyder att jag
måste gå upp kl sex...... Men det är det värt! ♥


Oavgjort och lagfest

Den 2009-11-28, kl 19:12:54
Filed in Innebandy | Kommentarer: 1

Efter en slitmatch (som gav oss 1p och mig 2 Go & Glá-hjärtan) så är det bara hem, duscha, slänga i sig maten och iväg på lagfest! =) Dock blir det inte så länge för mig då jag ska med Sanna på hästhoppning i Globen imorgon bitti. Men det ska bli kul det också!!!

Nu väntar duschen, see you ♥

 

EDIT 22.46:
Jag hade en jättekul och trevlig kväll med världens bästa lag! Underbara människor ni e!!! ♥
Å idag var det ju sista gången (på ett bra tag i alla fall) som jag träffade Patricia och Janine... Känns tråkigt för ni e båda två riktiga glädjespridare - både på och utanför planen! Kommer att sakna er! =)


Vi e på gång, vi e laddade, vi e tända

Den 2009-11-28, kl 14:10:13
Filed in Innebandy | Kommentarer: 0


100% in


Guess who's here

Den 2009-11-28, kl 13:29:55
Filed in Life | Kommentarer: 0

Lilla Maxen är här hos oss just nu. Han är full av energi så det är bara att leka å
busa järnet! Tror jag kommer vara svettig redan innan matchen idag haha! =)



Bilderna är från i somras


HOROSKOP 26/11-10/12

Den 2009-11-28, kl 10:42:37
Filed in Tess | Kommentarer: 1


HEEEEEEEEEEEEEELG

Den 2009-11-27, kl 17:11:11
Filed in Life | Kommentarer: 1




Väldigt väldigt väldigt skönt med helg! Nu är det inte långt kvar alls. Tre veckor går
snabbare än vad man anar. Snart står vi där den 18 december och har tre veckors lov
framför oss! Lycka! =)

Ikväll är det adventsmiddag hos farmor å farfar. Tyvärr blir det bara vi från min familj då
Rebecca har distriktlagsträning och Jessica är sjuk. Lite tråkigt, men det blir nog mysigt ändå!

Kl 19 ska vi vara där och innan det hade jag tänkt hinna måla naglarna, bättra på sminket och
sätta på mig något lite finare! Ha en fin fredagskväll allihopa! ♥


Har du inget vettigt att säga kan du lika gärna hålla käften


"3" by Britney Spears

Den 2009-11-27, kl 16:44:22
Filed in Musiksmak | Kommentarer: 1

love her songs!

Det har nog inte riktigt varit min dag idag...

Den 2009-11-26, kl 23:34:42
Filed in Life | Kommentarer: 0

1. MAGONT - hamnade ännu mer efter i skolan
2. STRESSPLUGGAT - ska vara inlämnat imorgon
3. SKITTRÄNING - ingenting går som jag vill, svacka?
4. BRÅKAT - konsekvenserna efter en dåligt genomförd träning

Det enda som faktiskt varit bra idag är att jag hörts av med Oskar! Han får mig på så bra humör, alltid! Finns alltid där för mig och han är grym att prata med. Han är så klok! Ja, klok! =)

Hoppas på en bättre dag imorgon, men det tror jag väl att det blir. Bara att det fredag får mig redan på bättre humör! Sen väntar en adventsmiddag hos farmor å farfar, och självklart får jag ju inte missa Cirkus Möller och Sean Banan!!!!

Svarar på kommentarerna imorgon! God natt! ♥


"Bad Romance" by Lady Gaga

Den 2009-11-26, kl 23:17:06
Filed in Musiksmak | Kommentarer: 0

Äckligt bra!!!!

Inte som planerat

Den 2009-11-26, kl 13:04:17
Filed in Life | Kommentarer: 1

Hej, nu är jag hemma för dagen. Jag fick sån himla magont idag, det började redan imorse men sen blev den bara värre och värre. Jag har just käkat lite mackor så nu hade jag tänkt värma vetekudden och slänga i mig en tablett, och sen sätta på en bra film. Bara kurera mig till träningen helt enkelt, för den vill jag absolut inte missa! Har längtat sen igår! ♥


Andra klasskamrater = andra betyg?

Den 2009-11-25, kl 22:57:45
Filed in Ord rakt från hjärtat | Kommentarer: 4

Jag älskar verkligen att gå media på Tumba Gymnasium. Det gör att veckorna går i rekordtid! Imorgon är det redan torsdag, iofs är ju det den längsta dagen vi går på hela veckan (8.10-15.50) men jag tror ändå dagen kommer rulla på ganska bra!

Idag sket jag i innebandyprofilen för jag behövde plugga. Vet inte om jag någonsin haft så här mycket på en och samma gång? Troligtvis inte och jobbigt är de.
Kl fem åkte jag och min kära pappa till Tumba för att ha utvecklingssamtal. Vilket gick toppen! Ligger till bra i skolan överhuvudtaget, närvaron var bra och jag har goda omdömen i samtliga ämnen.

- Ändå kan jag inte känna mig riktigt nöjd. Det känns som att bara för att man går media så har man inte lika höga krav på sig. Jag menar, att lärarna inte förväntar sig lika mycket av en. Det kändes lite som att om man hade ett starkt Godkänt så var det superbra! Visst, det är bra att ha Godkänt men det är som att dom inte förväntar sig mer av oss. Ok, intagningsgränsen var ju ändå på 165p men bara för det kan dom ju inte dra alla över ett streck? Vi som hade riktigt bra betyg då (ja, jag tycker jag hade det!)? Ska dom inte fortsätta att pusha oss till att (i alla fall försöka) få ett högre betyg? Man ska väl alltid sträva efter högsta betyg?

Jag har sen jag började gymnasiet sänkt mig lite. Jag har inte pluggat lika mycket (eller lika bra!) som jag brukar. Jag tar inte tag i saker, utan skjuter istället upp de och tror att någon annan ska skriva den där MVG-uppsatsen som Jag alltid strävar efter! Jag vill alltid prestera och göra mitt bästa! Jag vet att jag kan mycket mer än det jag presterat hittills. Det är bara det att jag själv måste bestämma mig, jag måste ta ansvar! Jag tror jag skulle behöva en riktig spark i arslet! Eller någonting extremt som påminner mig om att jag faktiskt går i skolan. Sitta inne på facebook, titta på TV eller bara lata mig överhuvudtaget får jag göra på loven, eller när jag har TID.

Jag tror jag vet varför det blivit så här. I hela högstadiet gick jag i en toppenklass. Då menar jag inte bara sammanhållningen utan också kunskapsmässigt. Alla (eller ja, 99%) strävade efter högsta betyg. Alla ville vara bäst! Man blev liksom peppade av varandra och det vart nästan som en tävling, fast på ett bra sätt så klart! Och det gav ju självklart resultat! På Tumba är det annorlunda... Det är mer slappt och det känns som om många nöjer sig med ett Godkänt i betyg. Och jag har anpassat mig till det. Egentligen borde jag inte påverkas av de andras kunskaper och "krav", ändå gör jag det. Men det måste få ett stopp! För jag vet att jag kan mer, mycket mycket mer! Jag måste bara visa det också!

Tre veckor kvar till lov och sju skolarbeten/prov kvar. Nu ska jag fan köra allt jag har, sen kommer jag känna mig så jävla välförtjänt av TRE VECKORS LOV!!!!!


Trött som en åsna, eller vad säger man?

Den 2009-11-24, kl 22:27:22
Filed in Life | Kommentarer: 1

Den här veckan kommer min blogg att suga för jag kommer inte uppdatera mycket alls. Och när jag väl uppdaterar kommer det nog inte stå så mycket annat än plugget. Fast i helgen händer det roliga grejer! =)

Just nu börjar klockan dra sig mot halv elva, och jag hade faktiskt tänkt gå och lägga mig nu. Förstår ni det? Jag, Therese Heed, går och lägger sig före tolv. Shit. Good girl gone bad Bad girl gone good! Nej men, jag har svårt å gå och lägga mig tidigt annars. Kan inte sova.
Men jag är faktiskt sjukt trött idag. Nu. Kanske för att min dag har varit ovanligt fartfylld och energikrävande? Jag har ju hunnit med två innebandypass, plugg och en hel massa skratt! Jag har så kul i skolan mån-tis!

Imorgon ser min dag ut på följande vis:
8.30-14.00 Skola - vi har innebandy på idrotten haha kul...
14.00-15.30 Innebandyprofil (fys)
17.30 Utvecklingssamtal
Sen blir det plugg, plugg, plugg.

EN MÅNAD KVAR TILL JULAFTON! JIPPIE!!!!!!



Tyngsta pluggveckan ->

Den 2009-11-23, kl 19:54:39
Filed in Life | Kommentarer: 0

Skippade innebandyträningen idag. Trååååkigt! Jag ligger ju efter så mycket efter att jag var sjuk en hel vecka. Det är flertal saker i alla ämnena som ska vara inne DEN HÄR(!!!) veckan! Sjukt jobbigt...

Har suttit och gjort Naturkunskapsläxan nu i alla fall så den är klar och inskickad. Check! Nu väntar bara artistbiografin, massa engelskahäften, matteläxan...... och listan kan göras lång.

Är det jag som längtar till 2012 eller? STUDENT!


ZzZzzzZZzzZzzZzZZzzZz...

Den 2009-11-23, kl 08:10:56
Filed in Life | Kommentarer: 0



ååååh vad jag e otagg inför skolan....... vill bara soooovvvaaa


Tung förlust.

Den 2009-11-22, kl 22:44:26
Filed in Innebandy | Kommentarer: 1

Ännu en förlust. Tredje raka. Riktigt tungt. Det kändes som om det var en vinnardag idag!
Fan matchen var vår! Bara å ta nya tag inför nästa helg då vi möter Skattkärr hemma.



Se resultat å tabell här.


TAGGA

Den 2009-11-22, kl 11:26:07
Filed in Innebandy | Kommentarer: 1

NIF vs IFK Kumla

Björkestahallen kl 17
KOM Å STÖDJ OSS!


it's been a long day

Den 2009-11-21, kl 21:57:54
Filed in Life | Kommentarer: 0

Hej! Har i princip inte varit hemma någonting idag. Det har varit full rulle hela dagen faktiskt!

Började med att åka ner till stallet och ta en tur på Siggan. Vi fick trevligt sällskap av Sanna och Baileys också. Sen var det bara hem och fixa sig för sen skulle jag och mamma på Tims hockeymatch. SSK-LHC. Men jag såg inte klart hela för jag och Rebecca skulle se på juniorallsvenskan i Bj. Efter det drog vi hem till Rebecca och åt, också trevligt! Vi drog tillbaka till Bj men jag stack i princip direkt till bussen. Fick trevligt sällskap hem också!

Kom hem vid nio och det var tänkt att jag skulle dra till Sanna. Men jag hade ingen skjuts ner å gå ända ner till Ragnhildsborg i mörkret, själv, det är ingen hit. Dessutom fick jag inte vara där så länge. Så det sket sig på alla håll å kanter. Är rätt rastlös nu. Vill bara att natten ska gå och det ska vara morgon. VILL JU SPELA MATCH!!!!!


"I Say Ride On" by Armand de France

Den 2009-11-21, kl 10:39:53
Filed in Musiksmak | Kommentarer: 0

Sprutan börjar verka... eller?

Den 2009-11-20, kl 23:58:16
Filed in Life | Kommentarer: 2

Sitter här nu hemkommen från Oskar. Vi satt och glodde IDOL och bästa Cirkus Möller! Jag som annars bara brukar sitta och le (om det är något jag tycker är kul på TV) satt och garvade ikapp med Oskar! Haha, Sean Banan är skönast! Jag hade i alla fall jätte kul med Oskar! I always have! =)

Jag har ju haft ont i armarna (båda) hela dagen men det har ju varit träningsvärk. Men ju senare det blitt på dagen så har jag känt det starkare i ena armen (den jag tog sprutan i!) Men jag har fortfarande tänkt "äh, bara träningsvärk. Smärtan från sprutan kommer inte fören imorgon."
Men vet ni vad? Nu sitter jag här och har as ont! Och jag VET att det inte är träningsvärk haha. Saken är den att det gör inte ont på stället jag fick sprutan utan det känns längre ner. Det krampar nästan känns det som. Och jag ska kunna rida imorgon? Höhö good luck with that! Jaja. Jag ska vara glad så länge det bara är smärta i armen och ingen feberskit eller så, för jag orkar inte bli sjuk igen! =)

Nu blir det bädden och en hyfsat lång sovmorgon! Me like! God natt på er!


Alla älskar Sean Banan

Den 2009-11-20, kl 23:46:07
Filed in | Kommentarer: 1


Hahahahhaha fy fan vad skön! Spola fram till 19.36, 19.57 och 20.17

HISS HISS HISS!!!!!!!!


"Celebration" by Madonna (Benny Benassi remix)

Den 2009-11-20, kl 19:40:00
Filed in Musiksmak | Kommentarer: 2

she's on fire

Nu är jag vaccinerad!

Den 2009-11-20, kl 19:36:06
Filed in Life | Kommentarer: 1

Tog svinsprutan idag i skolan. Det var länge sen jag tog en spruta, men enligt min minne har det här varit den värsta. Sjuksköterskan försökte uppehålla mig genom mediasnack, men det funkade inget vidare på mig haha. Jag kände verkligen hur hon sprutade in det i muskeln(?) det kändes väldigt obehagligt och jag kände mig illamående. Fast det gick över rätt snabbt! Men det gick ju bra i alla fall! =)

Än så länge känner jag mig pigg och fräsch! Inget ont i armen (förutom träningsvärk sen i onsdags då haha) och jag mår lika bra som vanligt! =) Hoppas det håller i sig!


heeeeeeeeheeeeeee äter godis mmmmmhhh!


Svininfluensa

Den 2009-11-19, kl 23:30:34
Filed in Life | Kommentarer: 1


haha sett sötare eller??? :(


Friday Saturday - Saturday to Sunday

Den 2009-11-19, kl 17:55:09
Filed in Life | Kommentarer: 1

Har suttit och pluggat hela eftermiddagen. Fick nämligen reda på att vi har 62 glosor till imorgon. Isn't that just great? aja what to do, what to do... Kan fler än hälften av dom i alla fall men det är bara å fortsätta traggla dom. Snart sitter dom.

Men just nu sitter jag faktiskt bara å väntar på att klockan ska slå halv sju så jag kan få åka till min träning! Sa jag att tiden går sakta? Kan försöka fördriva den lite i alla fall...

... Så vad händer i helgen?
Imorgon är det fredag och det ska bli hur skönt som helst! Något som kanske inte ska bli riktigt lika skönt är att jag ska få svinsprutan imorgon. Lite dålig tajming i och med att jag har match två dagar efter, den vill jag inte missa! Tänkte på ifall man skulle bli sjuk eller så.. Det är bara å hoppas på att man inte blir det!
Efter skolan ska jag med mamma, Sarah och Annelie till Taxinge Julmarknad. Jag missade ju den förra året! INTE OKEJ. Det är så mysigt å bara gå runt där. Fast i mitt fall är det mest de brända mandlarna som lockar! ;) Love it! Sen blir det nog bara hemmamys. Egentligen skulle jag och Sanna gått på New Moon, men hon ligger sjuk i influensa (vanlig!) så det blir inget med det... Lite trist men vi får ta det nästa vecka istället! =)

På lördag blir det plugg, plugg, plugg (ligger ju efter eftersom att jag varit sjuk) men jag får ju inte glömma! Ska äntligen äntligen äntligen få rida igen! Det var jätte länge sen! Hoppas Sanna är frisk då! Sen blir det förhoppningsvis en tur till BJ med Rebecca. Jag får se vart kvällen bär.

Söndag är det BJ hela dagen som gäller. Vi ska fotograferas, äta lunch tillsammans och sen är det ju som sagt match! Match match match! Var också ett tag sen känns det som, är extra taggad! ;)

Image and video hosting by TinyPic
Gulligt va haha

EDIT: Glömde ju gratta min vän Alexandra som fyller 16 idag! Grattis!


Ett ja till innebandyprofilen

Den 2009-11-18, kl 21:31:09
Filed in Life | Kommentarer: 4

Idag var det som sagt innebandyprofilen. Fast på onsdagar kör vi inte innebandy utan då har vi tydligen alltid fysträning. Vilket jag självklart inte har något emot! Passar mig utmärkt för det behöver jag! :D

Vi började i alla fall köra spänst i typ en timme. Det var hopp över häckar, hopp upp på plint och över, hopprep och så körde vi chins! Kände mig pigg och fräsch hela tiden!

När jag å Sandra var klara gick vi till gymmet. Där började vi på löpbandet. Vi maxade 30 sek x 10. Det var as jobbigt, men så himla skönt efteråt! Jag älskar känslan överhuvudtaget efter att man har tränat! Jag mår så väldigt väldigt väldigt BRA då!
Vi avslutade med lite benstyrka. Sen fick vi sluta. Så sammanlagt höll vi på i 1 ½ h. Ni kan gissa hur svettig jag var efteråt! Mycket svettig! Har nog aldrig varit så skönt att duscha av sig som det var idag!

Jag känner verkligen att jag gjort rätt i att börja på innebandyprofilen. Mer träning är ett ja! Och mer Sandra är också ett ja haha! =)


I´m restless and tired so here you go

Den 2009-11-18, kl 20:05:04
Filed in Tess | Kommentarer: 0
1. Hur gammal är du om fem år? 21 år

2. Vem var den sista du träffade? Sandra

3. Hur lång är du? 169 cm

4. Vilken var den senaste film du sett?
Death Race

5. Vem ringde du senast?
Erica Stevelind

6. Hur löd ditt senaste sms och till vem?
 "Hoppas du blir bättre gumman! <3" till Sanna 

7. Vad är dagens planer?
Absolut inga alls. Jag är trött som satan så det blir en tidig kväll!

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms?
Det beror på, på vem det är till och i vilket tillfälle. Är det något jag vill ha sagt snabbt ringer jag. Annars är det bekvämare med SMS!

9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda?
Sambos

10. När såg du senast din mamma?
För några minuter sen då jag målade hennes naglar

11. Vilken ögonfärg har du?
En blandning av blå, grå och grön.

12. När vaknade du idag?
Jag blev väckt 06.30

13. Har du någon gång hittat en katt?
Ja, för några år sen. Då fick den bo och sova hos oss i två dagar, sen hittade vi ägaren. Den hette Torsten och var urmysig!

14. Vilken är din favoritplats?
Sängen!!!!!!

15. Vilken plats föredrar du minst?
Måste nog säga på en båt. Jag blir ofta sjösjuk...

16. Var tror du att du befinner dig om tio år?
Fortfarande på innebandyplanen såklart!

17. Vad skrämde dig som barn?
Att vara utan mamma och pappa. Jag trodde dom skulle dö.

18. Vem fick dig att skratta senast?
Tim

19. Är du för ung för att äga vinylskivor?
Ja

20. Har du stationär eller bärbar dator?
Både och. Fast den stationära ska skrotas snarast!

21. Sover du med eller utan kläder på dig?
Jag sover med.

22. Hur många kuddar har du i sängen?
Vanligtvis har jag tre, men av någon anledning har en till kudde tillkommit. Hur den nu har kommit dit?

23. Hur många landskap har du bott i?
Två. Västra Götalands län och Stockholms län.

24. Har du någon gång spytt på fyllan?
Nej

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota?
Jag får väl säga sandaler då haha!

26. Är du social?
Ja, med människor jag känner mig bekväm med. Då pratar jag på som bara den.

27. Vilken är din favoritglass?
Daimstruten såklart!

28. Vad skulle du göra om du vann en miljon?
Jag skulle köpa allt som stod på min önskelista ;)

29. Tycker du om kinamat?
Jag älskar kinamat!

30. Tycker du om kaffe?
Nej, det luktar bara gott. Smakar bajs!

31. Vad dricker du till frukost?
Oboy eller golden juice

32. Sover du på någon särskild sida?
Jag somnar på vänster sida, men vaknar på höger'n?

33. Kan du spela poker?
Kan, kan jag väl!

34. Tycker du om att mysa?
Ja, för det är mysigt! =)

35. Är du en beroendemänniska?
Om vi snackar om innebandy så, ja.

36. Känner du någon med samma födelsedag som din?
Ja, Telge's ena tränare.

37. Vill du ha barn?
Ja

38. Kan du några andra språk än svenska?
 Engelska och enstaka ord på spanska och tyska 

39. Har du någonsin åkt ambulans?
Ja och det är det bästa som finns!

40. Föredrar du havet eller en pool?
Havet!!!!!

41. Vad spenderar du helst pengar på?
Sånt som jag vill ha kanske! =)

42. Äger du dyra smycken?
 Nja, det dyraste är väl ett par örhängen från Pilgrim. 

43. Har du någon gång testat narkotika?
Nej och kommer aldrig göra det heller!

44. Vad var det senaste du stoppade i munnen?
En bit pepparkaksdeg.

45. Vem är den roligaste människan du känner?
Mathilda Dahlin för hon kan komma med så knäppa saker ibland. Tyvärr syns vi nästan aldrig längre då hon flyttat till Göteborg! =(

46. Välj ett ärr på din kropp?
Ett på framsida smalben som jag fått från Barons dubbar när han sparkade mig.
Aj.

47. Vad har du för ringsignal?
Alesha Dixon - Breathe Slow

48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten?
Ligger väl uppe på vinden någonstans!

49. Flirtar du mycket?
Finns det någon jag gillar så. 

50. Vart togs din profilbild för din blogg?
I Köping på Sverigespelen

51. Kan du byta olja på bilen?
Haha nej

52. Har du fått fortkörningsböter?
Nej, har klarat mig med moppen i alla fall!

53. Vilken var den senaste bok du läste?
Ljudet av ditt hjärta/Eclipse

54. Läser du dagstidningen?
Södertäljes lokaltidning ja

55. Prenumererar du på någon veckotidning?
FRIDA

56. Dansar du i bilen?
Haha nej, den är inte tillräckligt stor men diggar händer väl! =)

57. Vilken radiostation lyssnade du på senast?
Rix Fm tror jag

58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper?
Massa anteckningar om vårat fina solsystem...

59. När var du i kyrkan senast?
 Så länge sen att jag inte kommer ihåg

60. Vilka personer utmanar du?
Alla som vill göra det här!

It's all about innebandy

Den 2009-11-17, kl 22:26:31
Filed in Innebandy | Kommentarer: 0

Vet ni... Det blev faktiskt ingen innebandyprofil för mig imorse. Jag måste ha stängt av min mobil i sömnen eller något. Och det är just Därför som man inte ska ha den liggandes typ 10 cm ifrån sängen.
Jag vaknade i alla fall inte fören kl sju och bussen gick 7.10 så himla klantigt! och tråkigt dessutom! Jag hade ju sett fram emot det här! Aja, vad gör man? Jag får helt enkelt gå på fysträningen imorgon istället! Den är som tur EFTER skoltid så då kan jag inte försova mig!

Innebandyträningen gick så där idag. Känns som om jag behöver jobba lite på grunderna. Både pass och skott behöver förbättras!! Har länge funderat på om jag inte ska börja träna en extra gång i veckan (själv). Bara stå och nöta på pass och skott liksom. Speciellt skott. Fast nu kommer jag ju iofs träna 2 ggr "extra" nu när jag börjar på innebandyprofilen. Men det skulle faktiskt vara bra ändå! =) Jag får se hur jag gör... Behöver ju först å främst hitta en hall å vara i. På pappas jobb kanske?


"Black Betty" by Ram Jam

Den 2009-11-17, kl 22:16:29
Filed in Musiksmak | Kommentarer: 0

Varför är jag så seg?

Den 2009-11-16, kl 22:50:17
Filed in Life | Kommentarer: 1

Jag känner just nu att jag har lite smått panik. Jag ska tvätta bort sminket, borsta tänderna, lägga fram och packa allt inför imorgon. Bussen går 07.10 så jag har ingen tid till att göra det innan då jag vill sova så mycket jag bara kan. Är det dags för innebandyprofilen eller vaddå? ;)

Det kändes förresten riktigt skönt att vara tillbaka på träning igen! Hade dock inga större förväntningar i och med att det var första träningen på en vecka. Men se, det gick ju ändå ganska bra! Vi lirade lite 2-mål i slutet idag (vi brukar inte göra det på måndagar) och då skulle man inte spela på sin orginalposition. Så det blev kedjan för mig vilket var jätte kul!

Håller på å dör av längtan efter helgen! Kan ju redan nu tipsa er om vad ni kan göra på Söndag eftermiddag. Vaddå? Div. 1 NIF vs IFK Kumla kl 17.00 i Björkestahallen. Be there! :D

Nu måste jag verkligen sätt fart här hemma! God natt!


Det här var dagens göra

Den 2009-11-16, kl 17:21:34
Filed in Life | Kommentarer: 1



Eftersom att systemkamerna krånglar blev det såna här fina webbcamerabilder
haha. Gud så B! Men ni kan få se dom i bättre kvalité när jag fått ordning på den
riktiga kameran! Det var i alla fall jätte kul! =)


"Happiness" by The Fray

Den 2009-11-16, kl 16:54:01
Filed in Musiksmak | Kommentarer: 0

Nu väntar skuuuuulan

Den 2009-11-16, kl 08:15:35
Filed in Life | Kommentarer: 0



Have a nice day! ♥


Nu är jag med Sandra

Den 2009-11-15, kl 22:36:45
Filed in Life | Kommentarer: 0

Hej, kom nyss hem från BJ. Killarna (våra) vann! Nu har jag och Sandra nyss ätit lite kvällsmacka, snart blir det väl bädden antar jag. Kul med skola imorgon - faktiskt! ;)

Och juste. Innan jag drog till BJ tog jag bilder på allt nytt jag köpt, men så skulle jag lägga in bilderna på datorn. Då funakde det naturligtvis inte och jag vet inte varför heller? :( Försöker imorgon igen.

Hörs mer imorgon! God natt!


Nu är jag x kläder rikare och x hundra kronor fattigare

Den 2009-11-15, kl 15:16:35
Filed in Life | Kommentarer: 1

Heeeeeeej! Kom nyss hem från Farsta Centrum!

Jag är så glad just nu! Jag skulle ju köpa en Boomerang som kostar 5000 kr men istället hittade jag en liknande jacka på Cubus för 899 kr + att jag hittade en kapp-liknande jacka för 799 kr. Så jag fick alltså TVÅ jackor till inte ens halva priset på vad en Boomerang kostar. Så jag är happy happy! :D
Men det tar faktiskt inte stopp där. Jag köpte dessutom två randiga tröjor, två nagellack, ett diadem med rosett och hårfärg! Glömde jag något? Haha det var länge sen jag köpte så här mycket, men det känns jätte bra! Åh vad det är kul med nya saker!

Men nu har inte jag tid att sitta här längre för jag måste sätta igång å städa mitt stökiga rum. Det ligger kläder på precis hela golvet! Överallt! Jag och Sandra ska åka och kolla på lokalderbyt i Björkesta ikväll och sen ska hon sova här. Så det behövs verkligen städas! Ska försöka hinna färga håret också, eller utväxten! =)

Bilder på allt nytt kommer så småningom! Puss!


this is so TESS!

Den 2009-11-15, kl 01:34:18
Filed in Cravings | Kommentarer: 0


KÄNNER ATT DET VAR LÄNGE SEN JAG INHANDLADE NÅGOT NYTT! Men imorgon
åker jag och mamma till Farsta Centrum så då lär det bli någonting i alla fall. En sak
är säker och det är att imorgon kommer jag att komma hem med en ny vinterjacka!

Happy Tess! =)


"This Is How We Party" by S.O.A.P.

Den 2009-11-14, kl 16:34:57
Filed in Musiksmak | Kommentarer: 0

Haha gammal låt jag lyssnade mycket på förut!

Tess hissar & dissar

Den 2009-11-14, kl 16:25:11
Filed in | Kommentarer: 0


- Kladdkaksmuffins
- Lördagsmys med bästa vännen. Finns inget bättre än å bara sitta å mata tjejsnack hela kvällen.
- Förhastade ändringar. Kan bli till något bättre än det man planerat.


- Att det blir mörkt vid halv fyra på dagarna. Man hinner inte komma hem så är det mörkt.
- Förhastade ändringar. Kan förstöra hela dagen eftersom att alla andra har andra planer.


Kladdkaksmuffins

Den 2009-11-14, kl 16:05:00
Filed in Life | Kommentarer: 1

I brist på inget annat att göra så bestämde jag mig för att göra kladdkaksmuffins till ikväll. Jag gjorde efter Leilas recept så det borde bli gott!

Vad händer ikväll då?
Jag och Sanna ska träffas igen efter 100 år. Jag är ensam hemme så hon kommer hit å vi ska ha mys pys! Jag har så mycket att berätta för henne och så måste vi ju planera inför Funäsdalen 2012! ;) Jag fick nyss reda på att vi får sällskap av Max också! =)

Kladdkaksmuffins


Recept
2 st ägg
2 2 dl strösocker
1 1 tsk vaniljsocker
50 50 g smör
0.5 0.5 dl matolja
1 1 dl ljus sirap
2 2 dl vetemjöl
1 1 dl kakao
1 1 tsk bakpulver
1 1 st nypa salt
100 g mörk choklad 70%
Vispgrädde och färska bär till garnering

Gör så här
1. Sätt ugnen på 175 grader.
2. Vispa ägg, strösocker och vaniljsocker vitt och riktigt pösigt.
3. Smält smöret, häll i matolja och sirap, blanda det med äggsmeten.
4. Blanda vetemjöl, kakao, bakpulver och salt och vänd försiktigt ner det i smeten.
5. Hacka chokladen och smält den i ett vattenbad (i en skål över kokande vatten) och blanda den med smeten.
6. Placera ut pappersformar i en muffinsplåt och fyll formarna till 2/3 med smet.
7. Grädda dem i mitten av ugnen i cirka 12 minuter. Muffinsen sjunker ihop i mitten när de tas ut. Låt svalna.
8. Garnera med en klick lättvispad grädde och färska bär.


Old times

Den 2009-11-13, kl 22:19:04
Filed in Tess | Kommentarer: 3


Vi sjunger prima skinka japp japp 2008



Vi är ute och cyklar 2008



Vi sitter på tåget och har tråkigt 2009

Kolla fler gamla videoklipp i det här inlägget!


Tess hissar & dissar

Den 2009-11-13, kl 19:52:44
Filed in | Kommentarer: 0

- IDOL
- Långa sovmorgnar. Nu när jag varit sjuk och hemma från skolan har jag verkligen kunnat sova ut. Har legat till halv ett två morgnar i rad nu. Underbart skönt!



- Att vara sjuk. Man missar massa roliga saker då.
- Att hamna efter i skolan. Det är just det jag gjort nu när jag varit sjuk. Det kommer vara så himla mycket att ta igen sen och jag känner ångest redan nu!

Fredag den 13:onde

Den 2009-11-13, kl 18:34:20
Filed in Life | Kommentarer: 0

Fredag. Jag som alltid brukar vara så lättad över att det är fredag. Men inte den här fredagen. I princip alla ska till Rönningefesten, men jag som är eller har varit sjuk måste ta det lugnt. Gud vad tråkigt det känns. Fast jag hade ju iofs inte kunnat gått ändå. Hade jag varit frisk skulle jag ha laddat inför matchen imorgon. Men det kanske var lika bra? Det är ju trots allt FREDAG DEN 13:ONDE!!

Bättre blir det heller inte. Imorgon skulle jag ha spelat innebandymatch i Örebro. Om jag inte mått som jag gjort. Så den missar jag också. Lite extra tråkigt eftersom att det är en bortamatch. I och med att vi åker buss tillsammans. Taggar tillsammans. Det blir en helt annan sak!
Aja, det kommer som tur är fler tillfällen. Veckan innan jul t.ex. åker vi ner till Göteborg och spelar en hel helg! :) Men nog om det nu. LYCKA TILL IMORGON GIRLS! JAG TROR PÅ ER!

Jag känner att den här helgen kommer bli riktigt tråkig. Om inte jag och Sanna hittar på något extraordinary imorgon kväll. Men det tror jag inte - jag måste ju ta det lugnt......


The best of One Three Hill

Den 2009-11-13, kl 00:21:37
Filed in Ord rakt från hjärtat | Kommentarer: 3


GÅSHUD! Min absoluta favoritscene! Älskar låten också!


"At this moment there are six billion, four hundred seventy million, eight hundred eighteen thousand, six hundred seventy one people in the world.

Some are running scared. Some are coming home. Some tell lies to make it through the day. Others are just now facing the truth. Some are evil men, at war with good. And some are good, struggling with evil.

Six billion people in the world, six billion souls, and sometimes.. All you need is one."



It's you! Blir helt mhihiwihiwhiih


Älskar flashbacken!


"Shut It Down" by Pitbull ft. Akon

Den 2009-11-12, kl 15:45:01
Filed in Musiksmak | Kommentarer: 1

"Dit It Again" by Shakira

Den 2009-11-11, kl 20:07:29
Filed in Musiksmak | Kommentarer: 2

Idag fick jag lite uppiggande sällskap!

Den 2009-11-11, kl 19:36:55
Filed in Life | Kommentarer: 1

Och jag ligger fortfarande hemma. Känns som om det inte är någon ändring alls som sker, för det går så otroligt otroligt otroligt långsamt - men på bättringsvägen det är det i alla fall.

Vaknade runt halv tolv/ett av mobilen ringde, men jag ville inte svara. Jag trodde det var min mentor (hade inte sjukanmält mig). Men sen visade det sig vara min faster Jessica (Rebeccas mamma ja!) Någon timme senare var jag hundvakt åt Max. Han e en go liten krabat han!

Tyvärr blir det ju inte så mycket bus nu när jag är sjuk. Det blir mer gos & kel! Vilken tur att Max är så gullig då! Helt seriöst, hitta gulligare hund! :)


Hur mår jag idag då?

Den 2009-11-10, kl 22:33:17
Filed in Life | Kommentarer: 3

Som jag skrivit förut så är det bättre. Jag har inte så hög feber, men jag hostar och blev dessutom täppt i näsan idag. Jag trodde ju att jag skulle kunna gå till skolan imorgon, men icke.

Det som är mest irriterande är ju att jag inte mår så där jätte dåligt. Jag är ju glad så osv. Men jag är inte heller tillräckligt kry för att aktivera mig osv.

T.ex. var jag ute och gick idag. Det var inte längre än 100 meter, för Max behövde rastas och lite frisk luft skadar ju aldrig. Det gick bra. Men när jag kom hem igen var jag helt slut! Det var som att jag hade kört värsta träningspasset. Min kropp är helt fucked up. Den orkar ingenting just nu. Bara att ta sig till toaletten är ansträngande. Löjligt kan tyckas men så är läget.

Sen är jag så himla trött på att vara hemma. För jag kan ju inte göra annat än ligga i sängen eller soffan och slöa. Titta på TV, läsa böcker, sitta vid datorn. Samma grej dag ut och dag in. Jag är så uttråkad och JAG LÄNGTAR VERKLIGEN EFTER SKOLAN!

Ge mig mitt liv tillbaka for gods sake!


LÅT MIG BLI FRISK DÅ

Den 2009-11-10, kl 16:12:51
Filed in Innebandy | Kommentarer: 1

Saknar laget! Saknar innebandyn! Saknar vardagen!


Bilder från hockeymatchen mot TELGE innan säsongen startade.


KAN MAN VARA GRYMMARE ELLER -no.

Den 2009-11-09, kl 18:56:58
Filed in Musiksmak | Kommentarer: 1

Tokio Hotel tar hem priset som "Best Group"


Tokio Hotel's "World Behind My Wall" LIVE
gåshudgåshudgåshud sa jag att jag fick gåshud?


I'm going nuuuuuuuuuuts! Hur dom har
förändrats både till utseende och i musik!

Deras nya låtar har inte riktigt "satt" sig i min hjärna än. Förutom "Automatic"
och "World Behind My Wall" då. Men dom ligger redan bland mina favorites!

Och Bill, jag har alltid tyckt han sett bra ut. Faktiskt varit totalt nerkärad i hans
"lejonman". Men nu liksom - god damn han har fan aldrig varit snyggare!!!!!!!!!!!

Och nej jag är inte ett sånt där fan som gillar Tokio Hotel pga Bill & Tom's
utseende
. Men i mitt fall (och i många andras också) så tycker jag att Bill är den
som är snyggast! We all find our favorites right?


Stolt TH-fan sen 2007!


"Free Fallin" by John Mayer

Den 2009-11-09, kl 10:01:21
Filed in Musiksmak | Kommentarer: 1

LIVE

No school for me today

Den 2009-11-09, kl 09:55:07
Filed in Life | Kommentarer: 1

Jag är fortfarande krasslig så jag är hemma från skolan idag. Fast det är bättre än igår då jag svimmade. Jag har aldrig svimmat förut så det var lite läskigt. Men idag mår jag som sagt bättre! Jag tror det bara är en vanlig influensa eller nåt. puh! =)

Ska i alla fall försöka ta mig in i duschen, eller varför inte ett varmt bad. Något blir det i alla fall, känner mig ofräsch som legat sjuk i två dagar. Vi hörs senare! ♥


"High On Life" by Henok Achido

Den 2009-11-08, kl 11:38:22
Filed in Musiksmak | Kommentarer: 1


Blir nog ingen mer uppdatering, för jag mår inge vidare...

freeeeezing cold

Den 2009-11-07, kl 16:19:47
Filed in Life | Kommentarer: 1

Okej, det var troligtvis alvedonen som fick mig må bättre. För nu mår jag precis lika dåligt som innan. Sitter här och fryser i vårat varma hem.

Ser ut som att det blir en hemmakväll för mig. Utan min underbara vän. Tråkigt. Men Sanna hade tydligen sprängande huvudvärk så det kanske var lika bra. Hoppas jag mår bättre imorgon så jag kan rida!

Ja, så här kommer min lördagskväll att sluta...


En grymt bra rubrik!

Den 2009-11-07, kl 13:32:15
Filed in Life | Kommentarer: 0


Jag mår bättre nu! Så det blir stan i alla fall! Skärholmen får bli en annan dag! Och
mina planer för resten av dagen lär också bli av! Skönt! =) Visserligen kan det vara
tillfälligt för jag tog en alvedon imorsse, men jag hoppas det håller i sig! Puss!


Svinis på G?

Den 2009-11-07, kl 10:09:12
Filed in Life | Kommentarer: 2

Sa jag att jag mådde lite dåligt igår? Fysiskt alltså. Nu mår jag ännu sämre.
Igår när jag vaknade upp hade jag lite ont i halsen och hostade lite då och då. Nu har jag blivit täppt i näsan, har ännu mer ont i halsen och jag hostar stup i kvarten. Känns som om jag håller på att bli sjuk! :( What if it's svinis???!!!??!!!!?!?!

Hade planer idag som att åka till Skärholmen och shoppa å träffa Sanna. Men nu vet jag inte hur det blir med det. Kanske att jag orkar ändå, för jag vill inte ligga hemma och slöa. Enligt mig mår man bara sämre då, i och med att allt man tänker på då är på hur dåligt man mår osv.

Men nu ska jag pallra mig upp och äta frukost! =)


"Vår Sista Dans" by Melissa Horn

Den 2009-11-06, kl 22:30:23
Filed in Musiksmak | Kommentarer: 1

jag vet att jag döljer en sanning, att väntan inte leder
någonstans, jag vet att jag måste ta steget ur vår sista dans.

Ibland undrar man om folk har hjärnor

Den 2009-11-06, kl 18:08:00
Filed in Ord rakt från hjärtat | Kommentarer: 4

Jag ska börja med att säga att jag är grymt dålig på att tolka folk. Jag får en uppfattning som sedan visar sig vara helt åt skogen! Men det är väl något att lära sig utav antar jag. Fast samtidigt så är det ju inte mitt fel att vissa tänker och beter sig som ett arsle!

JAG VILL KNÖGGLA IHOP DIG TILL EN BOLL-
SLÄNGA DIG I GOLVET-
SEN STAMPA PÅ DIG SÅ HÅRT JAG BARA KAN.

Det blir en soft kväll i alla fall! Jag ska träffa Oskar och vi har ingenting direkt planerat, så det blir nog chill. Bara umgås och ha det kul! Vi har nog en del att prata om tror jag, för det var ju veckor sen vi träffades! =)

Ha en bra kväll! Puss!


"Sweet Dreams" by Beyonce

Den 2009-11-06, kl 15:17:10
Filed in Musiksmak | Kommentarer: 0

GILLA

Från botten till toppen

Den 2009-11-06, kl 00:22:15
Filed in Life | Kommentarer: 0

För kanske bara en timme sen mådde jag apa. Nu strålar jag av glädje!?!!!! Jag vet inte hur jag ska beskriva det. Fast även om jag visste skulle jag nog inte göra det ändå. Inte här.

Imorgon (eller imorgon och imorgon) - Idag är det fredag! Och den här dagen kommer att bli så grymt skön! Alltså verkligen! Jag börjar inte fören kl 10 så lite sovmorgon blir det allt! Dessutom så har vi bara en eller två lektioner, så jag slutar väl runt 12. Gud vad skönt! Jag älskar såna här dagar! Speciellt när det är på en fredag också! Could it be any better?

Sen ska jag träffa Sandra så ska jag söka in till idrottsprofilen i innebandy. Det ska bli sååå kul! Och jag säger bara en sak, screw sovmorgonen för här kommer jag!!!!!!!!!!!

Efter skolan ska jag nog ta en tripp ner på stan. Jag ska bannemej hitta dom där örhängena från Ur&Penn nu! Senare på eftermiddagen ska jag träffa Oskar! Det känns som om det var evigheter sen jag träffade honom, så det ska bli jättekul!

Nu väntar bädden! ♥


NIF vs Sörmlands distriktslag F15

Den 2009-11-05, kl 18:05:50
Filed in Innebandy | Kommentarer: 1


Och nu blir det innebandymatch!!!!!!


Bilder från Vernissagen igår

Den 2009-11-05, kl 16:59:41
Filed in Tess | Kommentarer: 3




Bilderna är James!


Today I´m wearing this 4/11 2009

Den 2009-11-04, kl 22:02:35
Filed in Look of the day | Kommentarer: 0


Örhängen från Lindex
Halsband från Solkristallen
T-shirt snodd från brorsan
Chinosleggings från Vero Moda
Skor från Din Sko


GAME OVER

Den 2009-11-04, kl 21:26:24
Filed in Life | Kommentarer: 0

Det var alltså vernissage nu på kvällen. Det gick väl bra! Kändes inte så himla "seriöst" eller så, jag trodde det skulle vara mer strukturerat. Men det var ju iofs bara skönt!

Just nu är jag ensam hemma då mamma och pappa är i Norrtälje och lämnar Tims packning. Han kom nämligen med i landslaget och ska åka till Ryssland imorgon! Så kul för honom och jag är givetvis en stolt lillesyrra!

Nu måste jag plugga naturkunskap. Längtar till imorgon eftermiddag för då kan jag softa. I alla fall från pluggandet!



Hittade en bild från årets skoljogg på Tumba


"Sex On Fire" by Jamie Archer - The X Factor 2009

Den 2009-11-04, kl 11:38:15
Filed in Musiksmak | Kommentarer: 0


ÄR HAN INTE GRYM ELLER


Idag blir det en kvälls-skoldag

Den 2009-11-04, kl 11:34:55
Filed in Life | Kommentarer: 1

God morgon!

Idag börjar inte vi förren kl 15 eftersom att vi ska ha "vernissage". Vi ska alltså visa upp vårat projektarbete (dataspel) som vi nu har jobbat med i 6 veckor.
Det är både föräldrar och människor i spelbranschen som ska komma och kolla. På ett sätt känns det ganska pinsamt då jag känner att jag inte riktigt vågar stå för det jag åstadkommit. Spelplanen blev väl inte så bra och jämfört med dom andra som ligger way over the top så får vi nog kämpa lite för att presentera vårat spel bra! Men det är bara att göra sitt bästa!

Trots att vi börjar 15 så ville jag gå upp skapligt ändå. Känns ju dumt att sova bort hela dagen, även fast jag känner redan nu att den här dagen kommer gå himla fort. I och med att vi börjar 15 så kommer vi sluta vid 19. Inte riktigt lika kul men men.

Jag gick upp vid halv tio. Och har ätit frukost, duschat, målat naglarna och nu ska jag väl plugga lite hade jag tänkt! Har jätte ångest över NK-provet imorgon.......

En "today I´m wearing this" kanske kommer upp idag också! =) Ska verkligen försöka för det var länge sen ju! Annars, ha en bra dag! ♥


Ge mig kängorna!

Den 2009-11-04, kl 11:23:47
Filed in Cravings | Kommentarer: 2


Medans Nettan dissar - hissar jag dessa skor!
Tycker dom är coola och jag skulle själv vilja ha ett par...

H&M 299:-


"Lost Without Your Love" by Felix Margulies

Den 2009-11-03, kl 22:10:08
Filed in Musiksmak | Kommentarer: 1

Visste ni att...

Den 2009-11-02, kl 21:59:32
Filed in Life | Kommentarer: 0


... min bror fick sitta på bänken i A-lags matchen idag? ;)


Plugga hela veckan lång

Den 2009-11-02, kl 15:17:23
Filed in Life | Kommentarer: 0



Idag fick jag sluta tidigare från skolan. Nämligen halv två eftersom att jag var
klar! Jätte skönt! Det har för övrigt varit en helt okej dag, förutom att jag varit så
himla trött. Då menar jag verkligen SÅ HIMLA TRÖTT. Ni anar inte haha!

Nu måste jag i alla fall sätta fart å plugga till NK-provet som är på torsdag. Yes!


Imorgon kör jag!!!!!!!!

Den 2009-11-01, kl 22:26:18
Filed in Innebandy | Kommentarer: 5

Åhhhh! Imorgon är det bästa innebandyträning! Har inte kört sen i onsdags. Jag
har varit ledig i fyra dagar med andra ord. 4 dagar från innebandy. Det kan fan
inte vara hälsosamt ;) haha ska blir riktigt kul imorgon i alla fall! Är riktigt sugen!
Men först är vi ju i gymmet, å fan vad jag ska köra!!!!!!



Ni som frågar om jag är helt besatt av innebandyn har jag bara ett svar till:
Innebandyn är mitt liv!


"All I Wanted Was You" by Erik Hassle

Den 2009-11-01, kl 14:52:50
Filed in Musiksmak | Kommentarer: 0

(Det tar ett tag innan låten kommer...)

© Headerbilder från Wallpapers Wide