"Mensvärk är värre än en pungspark!"

Den 2010-04-29, kl 13:58:25
Filed in Life | Kommentarer: 2

Idag har inte varit en bra dag. Min mage har dödat mig. Har legat under täcket med vetekuddden hela morgonen. Pinade mig upp och åt frukost. Tagit det lugnt. Bara att ta mig upp och ner för trappan har varit tillräckligt jobbigt. Tog en alvedon och gick in i duschen. Det var skönt och nu känns det faktiskt lite bättre! =) Nu är det bara hungerkänslan som värker i magen min, så jag ska gå ner och titta vad som finns att äta. ♥


JAG GILLAR ATT TRÄNA

Den 2010-04-28, kl 17:05:14
Filed in Life | Kommentarer: 0

Startade dagen med ENG Nationella prov skrivförståelse. Satt tiden ut och det gick jätte bra, eller det kändes så i alla fall! Har börjat få kontroll över mina nerver, inför prov och så menar jag. Tänker på ett annat sätt nu. Det känns skönt, bara jobbigt att gå runt och ha ont i magen.

På idrotten hade vi oförberedd cirkelträning. Vi körde armhävningar, rygglyft, bålrotation, boxning, utfall mm. Mycket blandade saker och riktigt jobbigt var det också! Jag var helt slut efter, tur att vi bara hade en lektion kvar sen.
Fast för mig var det ju profil (onsdagar=fys) så det var bara att dra på sig löpardojjorna. Jag och Sandra körde mage innan och sen sprang vi skoljoggen på 4 km. Känns underbart nu efteråt! Aldrig ska jag tillbaka till den slöa Therese. Jag ska fan hålla det här nu för jag mår så himla bra! =)

Kom hem vid fyra och har bara ätit lite. Nu kom Max innanför dörren, hade tänkt springa lite mer. Det ska bli spännande och se hur det går med honom haha!

PUSS, tess


Kan du trolla fram 1 000 000 kr åt mig

Den 2010-04-27, kl 17:50:51
Filed in Ord rakt från hjärtat | Kommentarer: 0



Jag och Erica började prata om sommaren eller sol och värmen för att vara exakt. Det visade sig att hon var lika sugen som mig på att dra utomlands (till TurkietNU. Vi tittade till och med på hotell! Jag vill så jävla gärna åka nu i slutet av maj som vi alltid har gjort. Finns möjligheten tänker jag ta den!

Det är så mycket jag vill göra i sommar! Har så mycket olika "önskeplaner" men jag kommer knappast kunna göra allt. Bara en grej som att åka utomlands kostar ju skjortan! Sen har jag, Nettan och någrat till snackat om att resa bort någonstans. Jag vill så gärna gå på Pier Pressure och se 30 seconds to Mars bl.a. Lili tyckte att vi skulle med till Peace and Love! Dessutom frågade Sanna om jag ville med hon, hennes kille och några till, till Göteborg.

Hur ska jag kunna bestämma mig vad jag ska göra? Jag vill ju göra allt!!! Men en sak är väl i alla fall säker och det är att jag inte kommer att spendera hela sommaren i Södertälje. OCH att jag måste hitta ett sommarjobb!


Idrottsprovet kan ta sig

Den 2010-04-26, kl 23:21:44
Filed in Musiksmak | Kommentarer: 1

Har suttit och pluggat i princip hela eftermiddagen och ändå vill det inte sätta sig i min tröga skalle. Den här gången är jag glad ifall jag klarar godkänt. Jag har lärt mig en läxa kan man väl säga. Nu är jag för trött för att fortsätta så jag lägger det åt sidan, tar en kopp varm choklad och sätter på en utav mina favoritlåtar ♥ I think its bedtime.


Lifehouse - Everything


Idag har jag namnsdag

Den 2010-04-26, kl 18:09:54
Filed in Life | Kommentarer: 1

och därför har jag också bestämt middagen till idag. Vi ska grilla kyckling. Första grillningen för i år! Det ska bli så himla gott MUMS!

Skoldagen idag har varit riktigt seg. Vi var i trycket men min och Ericas tryckpress sket sig hela tin. Hur irriterande som helst! Det gick inte en enda minut så var det något nytt fel (och allt det återupprepade sig!) Både jag och Erica var nära på att börja böla för att vi var så frustrerade och förbannade haha! Mot slutet gick det dock bättre men vi gick på övertid. Slutade runt 16 istället för 15.

Tills maten blir det till att plugga, plugga, plugga. Imorgon har jag som sagt stort idrottsprov. Som vanligt är jag ute i sista minuten. Fan hade jag börjat för en vecka sen hade jag kunnat det mesta nu... Ska också försöka hinna med att dra ut på en löptur.


Ida, jag, Nettan
(Bild från i lördags)


Detta skulle jag inte tacka nej till.

Den 2010-04-25, kl 09:36:03
Filed in Tess | Kommentarer: 0

jag vill åka utomlands och bli så här brun igen!!!


JAG VILL VARA MYNDIG

Den 2010-04-24, kl 22:55:32
Filed in Life | Kommentarer: 3

Den här lördagen har varit fullspäckad med roligheter! Vid 5 drog jag till födelsedagsbarnet Nettan och firade henne. Jag, Alexandra, Ida, Choffe, Emil, Hampus och James grattade och sjöng! Sen åt vi god prinsesstårta.

Vid halv sju drog jag och min efterlängtade vän Sofie till Wasa. Vi kollade DM-finalen mellan Rockets och Nykvarn. Bökig match. Vet inte hur det slutade för vi stack efter halva i tredje perioden. Jag inser verkligen efter idag hur mycket jag har saknat den tösen! Träffade Patricia på matchen också. Kul att träffa henne igen, det var verkligen länge sen! =)

Efter det drog jag tillbaka till Nettan och då hade också Angelica, Elvis, Samuel och Lucas kommit. Ännu lite senare kom också Glenn och Challe. Födelsedagsfikat blev till förkrök på altanen (de som skulle vidare vill säga...) Kvart över nio tog jag bussen hem och resten drog vidare till stan. Åkte sen tillbaka till Sofie och hämtade min ticket till valborgsfesten. LÄNGTAR LÄNGTAR LÄNGTAR!

Åh jag blir så avundsjuk när jag tänker. Att just nu står Nettan på dansgolvet inne på Viper Room och dansar arslet av sig. Jag vill vara 18 nu!!! Bara därför var jag tvungen att göra en nedräknare som jag kommer ha på bloggen.



dagar kvar tills jag fyller 18 år!

IKEA

Den 2010-04-24, kl 14:23:22
Filed in Life | Kommentarer: 0

Gick upp hyfsad tid idag för jag, mamma och Tim skulle till IKEA. Gick och kollade på lite allt möjligt. Men en ny säng ska jag i alla fall få, har haft min så länge och den är för mjuk. Saken är den att jag tycker alla andra sängar är för hårda (har ju vant mig vid min...) Anyway en ny säng ska införskaffas! Jag kom i alla fall hem med en fin spegel och nya sängkläder.

Nu har jag lite dötid. Eller dötid och dötid kanske jag inte ska kalla det. Har ett GIGANTISKT idrottsprov på tisdag så det måste pluggas på. Tråkigt. Hade planer på att dra ut och springa men idag går plugget före. Får springa imorgon istället!

Och idag fyller min underbara vän Nettan 18 år! GRATTIS! ♥ Klockan fem ska vi hem till henne och då ska hon firas! Tar med mig min systemkamera och så hoppas jag på att det blir lite bilder!


Look of the day 23/4

Den 2010-04-23, kl 19:38:22
Filed in Look of the day | Kommentarer: 1


Leggings från MONKI, Tunika från H&M, Skinnjacka från TOPSHOP, Fransväska från H&M, Face-Converse, massvis med accessorize, turkosblåa naglar med lack från H&M och så får vi inte glömma mitt nyfärgade hår.


MORR DET ÄR FREDAG

Den 2010-04-23, kl 16:54:49
Filed in Life | Kommentarer: 0

Dagen började med tid hos läkaren. Skulle kolla min hosta som aldrig går över så jag tog något prov. Men de kunde inte se någonting "onormalt" så jag fick bara en starkare hostmedicin. Fick en tid för pricktest på torsdag också. Kom inte till skolan fören halv tolv och då hade vi mentortid. Därefter lunch, engelska och matte. Sen slutade vi vid tre och det känns så himla skönt! Ännu en vecka avklarad! Den här helgen kommer bli bra, väldigt bra. Har längtat!

Lite senare fram mot kvällen kommer världens bästa Sanna hit ♥ Vi ska bara mysa och ta det lugnt. Tills dess har jag massor att göra! Ska försöka lägga in bilderna från min kamera (bl.a. dagens look) det är ju nå glapp i USB-sladden så man får sitta och lirka lite! Städa i mitt som ser värre ut än någonsin (i alla fall på golvet), plugga till idrottsprovet på tisdag, skriva klart mitt CV och söka sommarjobb. Bäst jag sätter fart!!!


BedRock

Den 2010-04-22, kl 23:21:17
Filed in Musiksmak | Kommentarer: 0

Dagens humör: Glad, glad och lite gladare Dagens mående: Mycket bra förutom min elaka hosta och snuva OGILLA Dagens borde: Skriva klart mitt CV. Sista dagen imorgon!!! Dagens frisyr: Utsläppt & uppsatt Dagens smink: Vardagsmake Dagens klädsel: Obekväma jeans. Jag hatar jeans! Bytte direkt till mjukisar när jag kom hem! Dagens planer: Färga klart mitt hår Dagens materiella vill ha: Är i stort behov av pengar just nu Dagens fundering: Sommaren Dagens beroende: Tims ipod Dagens tråkigaste: Se alla kläderna ligga på mitt golv Dagens längtan: Vååår Dagens superlängtan: YOU Dagens tidning: LT Dagens låt:


And I feel like taking off let me be your supernova

Den 2010-04-22, kl 20:16:51
Filed in Musiksmak | Kommentarer: 1

Idag har varit en riktigt bra dag! Skoldagen flöt på riktigt bra (trots 3 mattetimmar!!) och humöret har varit på topp! Jag har skrattat så himla mycket idag att jag faktiskt fick ont i magen. Verkligen asgarvat och tårarna kunde jag inte hindra heller hehe ;-) TVÅ GÅNGER TILL OCH MED. Tror halva min mascara var borta sen. Vi körde hela dagen med ";pPppPppP -skämt". De är ju så pass dåliga och ovärda att det blir roligt haha! Gillar mina tjejer ♥

Efter skolan drog jag ner på stan med Alexandra och James. Sen åkte alla hemåt. Jag följde med pappa ut på en löptur i det här fantastiska vädret! Jag bara älskar det............ Det är fan inte okej att det snöar i slutet av april. Vart tog våren och de fina dagarna vägen? Anyway jag har nyss duschat och fryser som en fan. Snart ska mitt hår färgas. Goodbye rödtott!


Erica i ett nötskal

Den 2010-04-22, kl 07:58:12
Filed in Life | Kommentarer: 0

Sorry mates, min uppdatering sög riktigt mycket igår.

Erica var så himla säker igår på att vi började 8.10 idag (en timme tidigare än alla andra) precis som förra veckan. Så vi körde på det. Men jag hann inte gå längre än utanför dörren så pep min mobil *vi börjar 9*. Så det var ju bara att gå in igen.

Det känns lite surt för jag hade faktiskt kunnat sova en timme längre då. Eller jag vet inte om jag hade gjort det för min jävla hosta och snok hindrar ju mig. Seriöst jag har varit "sjuk" så här i säkert tre veckor nu! Dags att försvinna kanske????? :(

Idag blir det en rätt skön dag tror jag. Vi har film på förmiddagen och sen två timmar matte + matteprov. Slutar runt 16 skulle jag tippa på. Om jag inte är allt för risig i eftermiddag så blir det nog en längre (men lugn) löprunda.


I mitt huvud

Den 2010-04-20, kl 19:20:16
Filed in Life | Kommentarer: 3

Blä nu ska jag ut och springa av allt. Allt, allt, allt. Jag är så trött på att uppleva samma sak om och om igen. Orkar inte ens lägga ner min energi på den här skiten längre. Gjorde förresten muntliga ENG nationellaprov idag. Gick bra.


Hey soul sister ain´t that mister mister on the radio stereo

Den 2010-04-20, kl 17:38:42
Filed in Musiksmak | Kommentarer: 0



You know that I could use somebody

Den 2010-04-19, kl 23:31:03
Filed in Musiksmak | Kommentarer: 0


Performed by Tyler Hilton ♥


Peugeot Speedfight 2 LC -00

Den 2010-04-19, kl 17:30:40
Filed in Life | Kommentarer: 0



Här har ni Mr. Beautiful. 11.000:-
Länk till annonsen!


Dagen till ära

Den 2010-04-19, kl 17:10:42
Filed in Life | Kommentarer: 0

Fint att börja försova sig. Riktigt bra. Det är så typiskt mig. En dålig vana jag måste göra mig av med. Kom i alla fall till skolan vid elva. Fick stå och vänta på tåget i 40 minuter och då var inte tiden då jag, Alexandra och James tog bussen till Östertälje och väntade där inräknad. James påstod ju att det skulle gå snabbare -jo men visst, vi missade istället tåget vi skulle med. Men som sagt, kom till skolan efter mycket om och men.

Nu i grafiska så håller vi på och designar våra block. Vanliga skrivblock. Vi får välja om vi vill göra A4 eller A5. Eftersom att jag valde A5 kommer jag att få ungefär 120 st exemplar. Haha någon som vill ha? ;)

Dagen flöt på bra som vanligt och det är svårt att inte vara glad när det är sånt här fint väder! Älskar det! Nu är det bara värmen som saknas! Fast den får jag imorgon för jag hade nämligen tänkt att sola innan skolan. I och med att profilen tydligen är inställd. Buuuuuuuu.

Ikväll är Jessica och Rebecca hitbjudna på middag. Men innan ska jag och Rebecca ut på en löprunda. Det ska verkligen bli hur skönt som helst! Nästan så man kan springa i linne? Njaa... Inte riktigt än men snart så! =)


Det här visste du inte om mig

Den 2010-04-18, kl 22:51:33
Filed in Tess | Kommentarer: 4

 Jag är en ganska tyst person (framstår som blyg!) Men det är för att jag helt enkelt inte kommer på något vettigt att säga. Jag är en person som hellre lyssnar!

 Jag går flera gånger om dagen och kollar vad som finns i kylskåp/frys/skåp. Bara för att.

 Jag jämför mig alltid med folk. Speciellt med tjejer i mina kretsar. 

 Min riktiga hårfärg är cendre, men en gång i tiden har jag varit riktigt blond.



 Jag tycker inte om att ligga i sängen med någon kroppsdel utanför täcket. Det kan ju faktiskt komma en hand under sängen och greppa tag i mig.

 Jag funderar alldeles för mycket. Så mycket att jag till och med funderar på varför jag funderar så mycket.

 Jag gråter när jag skrattar, 9/10 gånger!

 Jag och Nettan har ett födelsemärke på samma hand, på samma finger, på exakt samma ställe. KOLLA!



 Jag vet inte hur många gånger jag bestämt mig för att sluta äta skit och börja träna ordentligt -och som det runnit ut i sanden.

 Jag gillar inte att prata i telefon. Smsar eller träffas hellre.

 Jag har rätt dåligt morgonhumör. När jag precis har vaknat vill jag bara vara i min egna lilla värld.

 Jag skulle döda för en vecka i paradiset nu! Okej, nästan... 



 Jag uppfattas oftast fel utav folk som inte känner mig. Har hört flera gånger att jag verkat dryg och liknande. Men det är bara så jag ser ut. Kan ju inte gå runt och le hela tiden så lär känna mig först innan ni dömer mig! =)


Norrtälje hela dagen

Den 2010-04-18, kl 11:56:40
Filed in Life | Kommentarer: 2

Nu åker jag med mamma och Josefine (farmor och farfar & Jessica och Rebecca kommer också) till Norrtälje för att titta på Tim när han lirar med landslaget. Han har varit där hela veckan. Idag möter de Kanada. Är hemma ikväll igen. Ha en bra dag! =)

PS. Min mobil är näst intill urladdad (glömde laddaren i Nykvarn) så om jag inte svarar så är det därför!!


PIER PRESSURE I SOMMAR?

Den 2010-04-17, kl 18:58:40
Filed in Musiksmak | Kommentarer: 0



Skulle vara så grymt jävla roligt! Bara upplevelsen men det är faktiskt sjukt bra band som kommer dit. Tänk er bara att få stå där i publiken en sommardag med strålande sol och allt är bara perfekt -så får man höra den ljuva musiken ur högtalarna och hur alla sjunger med! Snacka om gåshud och mäktig känsla...


30 seconds to Mars - This is War (Skulle vara U-N-D-E-R-B-A-R-T!)


Takida - The Things We Owe


Neverstore - Summer


Paramore  - Brick by Boring Brick


Deady by April - Losing You


Destine - In your Arms

Andra band som också kommer; HIM, The Used, The Sounds, Pendulum, Her Bright Skies.

Men det är tydligen fler som ska komma men som inte är klara ännu. Fick jag önska skulle jag vilja att Kings Of Leon och Tokio Hotel (men ändå inte för då kommer det vara KAOS) kom.


Anything that's worth having is sure enough worth fighting for

Den 2010-04-17, kl 16:13:42
Filed in Musiksmak | Kommentarer: 0



Mötet igår gick bra. Vi bl.a. fick reda på att vi skulle ha en så kallad "gameday" med inbjudna spelare. Och så fick vi träffa vårt nya tillskott i tränarstabben, Micke Wasell. Mötet gick väldigt fort, tog väl bara 30 minuter tror jag. Sen drog vi hem till Emmelie där våra Ben & Jerrys glassar väntade. Hade verkligen suktat efter min half baked hela dagen. Fick som vanligt inte så mycket sömn men det var en riktigt bra kväll!

Idag var vi på stan en snabbis. Sen drog Emmelie hem och jag mötte upp Alexandra. Vi lunchade på Kringlan och kollade sen present åt våran snart 18-åriga vän! Kan tyvärr inte skriva mer än så eftersom att hon kommer att läsa det här. På lördag smäller det!!!

Saker att se fram emot:
24/4 Nettan 18 år
30/4 Valborg
15/5 Sandra & Petras 18 års fest


Look of the day 16/4

Den 2010-04-16, kl 17:35:48
Filed in Look of the day | Kommentarer: 0


Linne från MONKI, Stickad tröja från BIKBOK, Jeggings från Cubus, Fake-Converse.

Kvar över sex tar jag bussen till Nykvarn på spelarmöte. Ska bli spännande att höra planerna för 2010 och nästa säsong! Efter det blir det hem till Emmelie för fredagsmys och sleep-over. Vi hörs imorgon! Ha en fin kväll!


Let the bass kick in Miami bitch

Den 2010-04-15, kl 13:06:29
Filed in Musiksmak | Kommentarer: 0


Cause Shorty is a eenie meenie miney mo lover

Den 2010-04-14, kl 22:15:55
Filed in Musiksmak | Kommentarer: 1

Jag sitter här med ångest. Dåligt samvete. Fan imorgon ska jag köra arslet av mig! Jag vill träna nuuuu! =)


 


Look of the day 14/4

Den 2010-04-14, kl 17:28:43
Filed in Look of the day | Kommentarer: 3


Tröja (Tims) från Carlings, Lackleggings från VERO MODA, Skinnjacka från TOPSHOP,
Halsduk från Indiska, Brillor från Prestige, Fake-Converse, Svarta naglar.


Midcut boots

Den 2010-04-13, kl 23:25:41
Filed in Cravings | Kommentarer: 1

Satt och kollade runt på lite färgglada klänningar och kom helt plötsligt in på skor. Oj, vad ovanligt. Har aldrig tyckt det varit särskilt snyggt med boots, tills här om dagen. Blev inspirerad av en helt random tjej på stan (hela outfiten) och jag kan bara se det framför mig. MMMM så snyggt! Dessa ska bli mina och därmed basta!


TIM BERG

Den 2010-04-13, kl 18:19:07
Filed in Musiksmak | Kommentarer: 0


"Va fint! Har du färgat håret?"

Den 2010-04-13, kl 17:31:13
Filed in Life | Kommentarer: 4

Den frasen eller frågan närmare bestämt fick jag höra ett antal gånger i skolan idag. Say what? Haha det roliga är ju att jag inte gjort det (var några veckor sen!) och jag har inte tvättat håret på två dagar heller (skitigt!) Det här har hänt förut och då var mitt hår också skitigt. Är mitt hår finare när det är skitigt eller? Felaktig effekt när jag tvättar håret? ;-)

Profilen idag var faktiskt jätteonödig. Vi var 6 st + målvakt. Kul. Nej, men det var rätt skönt att springa runt och lala bara. Skoldagen flöt på även fast vi hade  genomgång i princip hela dagen. Men men, sånt behövs ju också ibland!

Nu sitter jag här och har fetaste ångesten. Plugg som ska göras och så måste jag fan ut och springa. Har ju inte kört på en vecka! Men min hosta har kommit tillbaka, men jag tvivlar på att det är "sjukhosta" den här gången. Jag tror nämligen att det kan ha med vädret/allergierna att göra. För jag är snuvig som satan och nyser hela tin! Ska nog gå och kolla upp om jag har allergier?


Idag orkade jag inte vara seriös. Kanske ska ha 3D-brillorna som mina vanliga i framtiden..? Hehe inte.


Utkast: April 12, 2010

Den 2010-04-12, kl 22:38:34
Filed in Life | Kommentarer: 1

Jag har klarat av första skoldagen som en dans på röda rosor. Faktiskt. Måndagar och tisdagar går faktiskt alltid väldigt bra. Men idag ni, idag gick den extra bra! Jag och Elsa har bildat värsta teamet nere i tryckeriet ska ni veta. Vi körde på precis lika bra som sist och hann till och med klart med hela uppgiften, och påbörjade även nästa. Galet bra jobb kallar jag det i alla fall och våran lärare Janne tycker fortfarande om oss lika mycket! ;-) Han är snäll.

Efter skolan var det så skönt att bara kunna åka hem och softa. Men det har varit en bra måndag ändå! Jag, mamma och Tim gick över till farmor och farfar och fikade lite. Sen var jag och hämtade min/våran moppe som har blivit "tillfixad". Varken jag eller Tim kommer ju använda den nu i sommar så då kan vi lika gärna sälja den. Det är en gul peugeot (riktigt snygg och fräsch!) men årsmodell vet jag inte. Om någon är intresserad alltså. Den lär ju åka ut på blocket så kan länka dit då...

Annars idag har jag bara fixat i mitt rum. Igår diskuterade jag å mamma och vi kom fram till att det skulle vara snyggare med tre bruna väggar och en vit. Så så fick det också bli och jag är supernöjd! Jag har dammsugat och skurat golvet, putsat fönstret och ställt in alla möbler. Så ikväll blir det invigning i mitt "nya" rum. Det ska bli så skönt att få sova i sin egen säng igen! ♥


WARNING

Den 2010-04-11, kl 23:24:24
Filed in Kärlek i all ära | Kommentarer: 1


Remember Me

Den 2010-04-11, kl 18:17:12
Filed in Cravings | Kommentarer: 0



Biobiljetter till den här filmen skulle inte sitta helt fel. Tror jag ska försöka lura med mig min babe Sanna... ;)


It's the same old theme since nineteen-sixteen

Den 2010-04-11, kl 14:25:05
Filed in Life | Kommentarer: 1

Mådde inte så bra igår. Huvudvärk så det visslade om det. Sov i alla fall skönt i Tims säng (observera! han är borta och spelar match) inatt! Vi håller på (äntligen) och gör om mitt rum. Jag vet inte hur länge jag har tjatat på att vi ska börja med det. 2 år? Haha nu på påsklovet tog vi i alla fall tag i det och köpte färg. Men vi började inte måla fören sent igår kväll. Så det kommer ju inte att vara klart innan skolan drar igång imorgon. Undrar vart jag ska sova då, någon som har en free spot?

Rummet blir i alla fall två väggar i vitt och resterande i brownie. Blev lite orolig igår över hur resultatet skulle bli för vi målar min tapet (ja, vi är för lata för att riva bort den!) som har "konturer" i sig. Jag vill inte att det ska synas alltför mycket. Fast sen tänkte jag efter och ja, det kan faktiskt inte bli värre än vad det redan var från början haha! =)


Now I've got you in my sights with these hungry eyes

Den 2010-04-10, kl 13:36:01
Filed in Tess | Kommentarer: 0

Var i hela världen skulle du helst vilja befinna dig just nu?

Turkiet

Vem skulle du vilja vara om du varit en helt annan person?



Vilken egenskap önskar du att du besatt?

Tankeläsare

Vilket är det bästa ordet som finns?

Puss

Vad är det viktigaste att du hinner göra innan du bara är stoft?
Leva

Vilken saga är din absoluta favorit?

Om du bara fick lov att äta en sak i resten av livet vad skulle du välja?


Om du bara fick lov att klä dig i en färg resten av livet vilken skulle du välja?
Svart

Om du bara fick lov att lyssna på en enda låt resten av livet vilken skulle du välja?

Search and Destroy med 30 seconds to Mars

Om du bara fick lov att köpa ett enda ting till vad skulle du välja då?

Vilket språk är det vackraste du vet?

Vilken årstid tycker du allra bäst om?
Sommaren


It´s time to get ready for parteeeey

Den 2010-04-09, kl 16:20:53
Filed in Musiksmak | Kommentarer: 0




Har spenderat förmiddagen med pappa! :-) Vi har gjort lite olika saker, bl.a. fixat i mitt rum, hämtat bilen på verkstan och ätit lunch på BP. Nu är dags att hoppa in i duschen etc. Klockan sex ska jag vara hos Nettan och sen så drar vi vidare till Gnesta och Elektron. Ser fram emot kvällen!


AIK gästar oss ikväll!

Den 2010-04-08, kl 17:46:59
Filed in Musiksmak | Kommentarer: 0

Idag har jag bara tagit det lugnt. Softat. Vaknade vid halv ett och sen dess har jag bara suttit i sköna skrotkläder! Älskar att ha såna här dagar. Bara ta det lugnt och se ut hur som helst.

Jag rotade igenom vår låda med gamla videoklipp och hittade massa roliga band. Bl.a. från sommaren 2002 då vi spelade fotboll i Bjursås hos gammelfarmor (tror jag?) haha skönast var nog Amanda. Fan va gullig! :-) Efter ett tag kom även Tim och joinade mig, det lilla han hann titta. Senare drog han iväg till Scaniarinken för ikväll är det match och den här gången är det AIK som står för motståndet.

Matchen börjar kl 19 och jag sitter fortfarande i samma kläder jag satte på mig imorse. Antar att det är dags att börja fräscha till sig lite i alla fall... ;-)



Funäsdalen 2009

Den 2010-04-08, kl 03:18:58
Filed in Kärlek i all ära | Kommentarer: 3

Innan ni börjar läsa, tryck på play och låt musiken flöda! Den här låten påminner mig om den här resan.


För exakt ett år sen befann jag mig ca 10 timmar hemifrån med min bästa kompis och hennes släkt. Ett år sen. Jag har sagt det förr men det är fan helt sjukt vad tiden går fort. Jag tänker tillbaka på det som om det var igår.


Det var helt sjukt vilka vyer man fick se och uppleva! Det var inte ens i närheten av så häftigt som kameran visade. Det var så himla mycket mer i verkligheten! Man måste ha upplevt det själv för att förstå. Magiskt.






Det har snart gått en vecka sen de åkte upp. Jag längtar tills Sanna kommer hem. Min underbara Sanna. Jag har inte träffat henne på veckor! Jag saknar dig massvis min bästa vän ♥


The Bounty Hunter

Den 2010-04-08, kl 01:46:41
Filed in Life | Kommentarer: 0

Idag (onsdag) var jag, Alexandra och Erica på bio. Vi drog till Heron City och åt först en god lunch. För mig blev det en afrodite på Grekska Kolgrillsbaren. Satt fint efter att ha åkt på en sketen buss i 45 min.

Filmen vi såg var komedin The Bounty Hunter. Ett riktigt bra val och den är verkligen att rekommendera! Rolig och så där lagom med action. Ett annat plus var för musiken i filmen. Många nya låtar och vid passande tillfällen. Kände bara hur jag fick lust att dansa haha!


Ute på promenix med Max

Den 2010-04-06, kl 22:10:55
Filed in Life | Kommentarer: 0

Rebecca och Jessica kom nyss och hämtade Maxen. Vi har hunnit vara ute på en hyfsat lång promenad, myst, busat och han har fått sitt ryck-för-dagen haha! Det är faktiskt väldigt skönt och roligt att bara ha hund ibland och inte äga en. Jag som förut tjatade så mamma och pappa fick skavsår i öronen. Nu är jag glad över att de sa nej för de hade rätt hela tiden. Det hade bara varit roligt de första veckorna, sen hade mamma haft det "jobbet". Men jag har ingenting emot att vara hundvakt lite då och då, det är bara roligt! :-)


Idag gjorde vi Söder

Den 2010-04-06, kl 18:51:59
Filed in Life | Kommentarer: 3

Jag och Alexandra åkte vid ett eftersom att jag försov mig. Hur kan man försova sig till tolv? Det är inte okej och det får mig att fundera på hur fan det kommer gå när skolan börjar? Måste nog börja med rutinerna någon dag i förväg annars kommer jag att få ett helvete känner jag! :-)

Vi hoppade av tåget på Söder och gick lite där. Köpte en gul klänning till Sandras & Petras 18-års fest i Maj. Tema: Färgglatt Check! Sen en svart sådär basic tee, solpuder, underkläder och deo. Gick för en gång skull ut tomhänt från Monki. Runt fyra åt vi en sen lunch på Donken och sen tog vi tåget hem.
Det har varit en bra dag med mycket skratt! Donken var nog roligast hehe ;-) Och det är inte fören nu jag känner hur trött jag är. Det tar ju på krafterna att gå och kolla kläder och prova!

Eftersom att planerna ikväll sprack så hade jag bara tänkt att ta det lugnt. Men det ändrades för sisådär tre minuter sen. Jessica (min faster) ringde och frågade om jag ville vara hundvakt, vem tackar nej till det bustrollet! Hinner jag ska jag nog ut och springa ikväll också. Har börjat tycka eller tycker att det är riktigt skönt att springa nu för tiden. Längtar varje gång! :-)



Avslutar med en fin bild på Alexandra!


Grattis min fina vän!

Den 2010-04-05, kl 23:59:43
Filed in Life | Kommentarer: 0

Idag fyller min solstråle Sofie Karlsson 17 år! Hoppas du har haft en underbar dag! ♥


Täby + (?) går upp till ettan

Den 2010-04-05, kl 21:05:39
Filed in Innebandy | Kommentarer: 1

Var och kollade på den avgörande kvalmatchen mellan Södertälje Rockets och Täby FC. Farfar och Rebecca hämtade upp mig på stan så jag slapp ta bussen. Väl där var i princip halva laget så det var kul att se de igen! Träffade också Sandra & Rebecca K där och Sandra berättade den roliga nyheten att hon ska flytta in till Södertälje! =)

I princip halva matchen stod det 3-3 och den första perioden var rätt rolig att se. Båda lagen kvitterade osv. Sen tyckte jag att Täby tog över matchen lite. Det kändes som att Rockets fick kämpa mer för sina mål. Det slutade med att Täby vann med 7-4 och de går alltså upp i ettan.

Frågan är vilket lag det är mer som går upp? I och med att Surte strök sig. Det finns ju fortfarande en plats ledig. Enligt mig borde det ju vara vi (NIF) i och med att vi åkte ur på målskillnad. Men vissa andra säger att det blir två kvallag och isåfall blir det ju Södertälje Rockets. Eller? Jag hoppas innerligt på att det är vi. Mirakel kan ju hända!

Längtar efter att höra detta ljuva ljud igen...


Today I'm wearing this 5/4

Den 2010-04-05, kl 19:03:32
Filed in Look of the day | Kommentarer: 0



Linne från H&M, Kofta från VERO MODA, Lackleggings från VERO MODA,
Skinnjacka från TOPSHOP, Halsduk från Indiska, Fake-converse.


Jag tror jag är kär

Den 2010-04-05, kl 13:43:53
Filed in Musiksmak | Kommentarer: 2


Ny design på plats

Den 2010-04-05, kl 13:42:32
Filed in Life | Kommentarer: 0

Jag tröttnade helt på min förra design så jag kände att jag ville börja om helt från 0 igen. I och med att mina kodmallar var lite knäppa också och inte ville göra som jag ville. Men det var det värt! Blev så pass nöjd med designen att jag tror att jag kommer kunna behålla den här ett tag. Känns bra.


JAG EFTERLYSER

Den 2010-04-01, kl 17:29:57
Filed in Life | Kommentarer: 1


(Inte min bild!)
Mitt busskort, mitt ID-kort och mitt Tumba ID-kort. Bra Therese, bra...


"Turn the lights off" by Kato ft. Jon

Den 2010-04-01, kl 17:28:10
Filed in Musiksmak | Kommentarer: 1

I said oohh come on baby turn the lights off

© Headerbilder från Wallpapers Wide