It's times like these you learn to live again

Den 2011-09-30, kl 23:52:00
Filed in Life | Kommentarer: 0

Fy tusan vad skönt jag ligger här hemma i min säng nu. Jag är verkligen helt slut.

Dagen började inte så där jättebra vilket resulterade i en tjurig Therese. Men tack vare en liten sovstund på morgonbussen så gick det över. Skönt. Vid lunch stack jag & Ellen till Solbackens och jobbade 12.30-17.00. Sen var det bara att skynda sig hem & piffa till sig lite för att sedan åka vidare ner på stan och träffa tjejerna. Matilda fick sin födelsedagspresent så vi åt på Barolo Ristorante. Jag kan inte säga så mycket mer om den här kvällen mer än att den har varit urmysig! God mat & roligt sällskap :)

Imorgon ska jag upp och jobba 12-16.30. Jag känner verkligen inte alls för det. Men det kommer att vara skönt när timmarna är över! Riktigt skönt. God natt ♥


It hurts to wonder but sometimes I think knowing will kill me

Den 2011-09-29, kl 21:31:58
Filed in Innebandy | Kommentarer: 0
Kvällens innebandyträning gick i jämfört med i tisdags inte sådär superbra. Det var ganska ofokuserat & en del slarv. Jag kände det själv. Men ibland kanske man behöver en sån träning just för att tända till lite extra vid nästa tillfälle. På söndag har vi ju seriematch mot Linköping. En tuff match där vi verkligen måste vara på tå!

Just nu sitter jag hemma hos älskling och väntar på att han ska komma hem från sin träning. Vilket är alldeles strax hoppas jag. Då blir det Robinson, mat & mys.


Om 255 dagar står jag där

Den 2011-09-27, kl 18:08:28
Filed in Tess | Kommentarer: 0

Gud vad jag är trött idag. Det märks att jag har haft fullt upp de senaste dagarna. Därför ska det bli extra skönt att få gå på SPA med mamma imorgon. Jag ska då även få avnjuta en helkroppsmassage. Tänk att tre veckor (bokade det då) kan gå så fort!

Igår i skolan hade vi skolfoto - i could'nt care less. Jag orkade verkligen inte ägna tid åt att fixa mig ordentligt enbart för det. Sen hade vi mössprovning & nu är äntligen den där efterlängtade studentmössan beställd! FAN VAD JAG LÄNGTAR!


Ganska enkel & inte så mycket småtjafs men jag gillar det.
Beställde en tuta också men det är allt. Så för mössa + tuta blev summan 900 kr. Sjukt dyrt egentligen för en mössa som man kommer att använda en dag i sitt liv.


What's worth the prize is worth the fight

Den 2011-09-26, kl 23:09:35
Filed in Innebandy | Kommentarer: 0

Åh, vart tusan ska jag börja? Jag har i alla fall haft en grymt bra helg! Jobbet i lördags gick bra som vanligt. Sen var det bara hem snabbt som sjutton, fixa till sig & åka ut till Enhörna för att fira finaste Matilda. Där bjöds det på god mat & fika och en hel massa roligheter! Jag skrattade mycket den kvällen :) Tack Matilda & alla andra tjejer för en superkväll ♥

På söndagen vaknade jag upp som en solstråle. Äntligen så var söndagen här - äntligen så var det dags för seriepremiär! Som jag hade laddat inför detta. Men tråkigt nog så fick jag inte spela en enda minut... Besvikelse. Tjejerna kämpade i alla fall på som tusan och det slutade med vinst över Örebro SK Söder med 6-0. En riktigt bra start i division 1!

Efter hämtkäk från Max kollade vi även på herrarnas derbymatch. Södertälje IBK vs Nykvarns IF som tillslut slutade 10-7. Men jag såg inte klart hela matchen, utan åkte med Rasmus hem och hade lite söndagsmys! Jag har verkligen haft en kanonhelg. Ni är så många som stärker mig inombords på alla sätt och vis & får mig att må så bra. ♥


I´m paralyzed without you

Den 2011-09-23, kl 16:15:44
Filed in Musiksmak | Kommentarer: 0
Idag är jag på bäst humör! Den här helgen kommer att bli så fruktansvärt bra känner jag. Jag verkligen längtar tills allt ska sätta fart! Åh! Bäst, bäst, bäst. Ville bara att ni skulle veta det så att ni kan anteckna. Hihi :) Lägger in en härlig låt också.


iPod Nano 8 GB (sjätte generationen)

Den 2011-09-22, kl 14:43:50
Filed in Tess | Kommentarer: 0
Köptes för ett år sedan för 1595 kr och säljs nu på grund av köp av iPhone. Är i mycket bra skick (endast några små repor på baksidan) och fungerar perfekt!
Har en liten gravering på baksidan: "Lyckan bär ditt namn".

Orginalförpackning med manual, Apple hörlurar och Apple USB-sladd medföljer.
Pris: 800 kr

"Vi behöver ha ett starkt inre för att våga göra misstag och känna att vi duger precis som vi är."

Den 2011-09-21, kl 23:58:00
Filed in Life | Kommentarer: 0

Nu ska jag avsluta den här dagen med ett kapitel i min nya bok. Sen kommer jag att somna gott vill jag lova. Imorgon är det uppstigning halv åtta för att sedan genomgå en heldag av kreativitet. Härligt. Jag längtar redan till innebandyträningen!

 
Tack för boken världen bästa faster ♥


"Maybe you should eat some makeup so you can be pretty on the inside too, bitch."

Den 2011-09-21, kl 22:40:48
Filed in Life | Kommentarer: 0

Idag har jag (precis som alla andra onsdagar) varit ledig.
Dagen har spenderats med min älskling och det på stan. Vi åt bl.a. en sen lunch på Nancy's. Sen var jag även tvungen att lämna tillbaka mina skinnbyxor som jag köpte för någon vecka sedan. Jag hann tråkigt nog bara använda de en gång och sen gick det hål i de. Så jag köpte en stickad (♥) mysig tröja istället. Perfekt så här i höstrusket känner jag!

Jag har även tagit mig en lång mysig kvällsritt med Sanna. Det är galet vad fort det blir mörkt nu! Klockan var liksom inte ens halv åtta när vi red iväg och då var det nästan helt svart ute. Jag hoppas hösten går snabbt. Det enda jag gillar med vinterhalvåret är sånt som har med lucia & jul att göra. Myshetsfaktorn stiger ganska högt då, hihi.


Until that day there's nothing else I can do but fight for it

Den 2011-09-20, kl 17:55:44
Filed in Innebandy | Kommentarer: 0
Torsdag: Skola 9-15 & innebandyträning 18-20
Fredag: Skola 9-15 & eventuellt se Veronica Maggio på Gröna Lund
Lördag: Jobba 9.30-14.30 & fira fina Matilda som fyller 20 år
Söndag: Seriepremiär(!!!) mot Örebro SK kl 14.00 i Wasa

Idag är det innebandyträning som gäller. Ska bli så kul! Det nya träningsstället ska givetvis invigas också. Fancypancy! Igår hade vi fysträning med korta intervaller & aktiv vila. En skön träning med härliga tjejer! Att känna att man är en i laget gör innebandyn så mycket roligare. Man har liksom hittat sin plats nu.
Men nu gäller det verkligen att ge allt på varje träning för att ta en plats i seriepremiären & i övriga division 1 -matcher! Jag vill inte göra mig själv besviken så nu kör vi.


Jag vet att om jag verkligen vill dit så kommer jag att komma dit.

Den 2011-09-19, kl 22:41:33
Filed in Ord rakt från hjärtat | Kommentarer: 1

Just nu är jag så otroligt glad & stolt över mig själv. Efter att ha fortsatt kämpa i alla dessa motgångar har jag äntligen nått till en punkt då jag börjar känna att jag kan skita i alla andra runt omkring & vad de gör. Nu låter jag jätte ego! Det jag menar är att det finns så mycket här i världen som man skulle vilja ändra på eller rentav ta bort. Men det kommer alltid att finnas orättvisor och människor som man helst bara skulle vilja slippa. Alltid.

Jag är expert på att lägga ner energi på sånt som bara skadar och inte nyttjar en. Jag har så himla lätt för att låta en liten skitsak komma emellan och dra ner mig totalt. Varför kan jag inte tänka på & vara tacksam över allt bra jag egentligen har? Bara jag har min underbara pojkvän, mina fantastiska vänner & min fina familj så spelar ingenting annat någon roll. Inte på samma sätt i alla fall. Det handlar bara om att fokusera på rätt saker, vara med de människor som får en att må bra och försöka trycka bort det negativa. Men varför ska det vara så förbannat svårt? Att tillåta sig själv att vara lycklig.


Nellie 2 år!

Den 2011-09-19, kl 17:17:36
Filed in Life | Kommentarer: 0


Idag fyller den här lilla sötnosen 2 år ♥ Vi gick upp tidigt imorse och sjöng för henne samtidigt som hon fick öppna alla sina presenter. Vilken lycka!


Dör lite...

Den 2011-09-18, kl 16:58:04
Filed in Tess | Kommentarer: 2



Längtar som en tok. 18 november!


Freedom comes when you learn to let go

Den 2011-09-18, kl 15:41:11
Filed in Innebandy | Kommentarer: 0

Gårdagen vart verkligen lyckad, minst sagt. Vi blev indelade i olika lag och sen tävlade vi mot varandra i olika lekar. Mitt lag kom på delad 3e plats, sist alltså haha. Efter en grym förpärla tog vi bussen in till Södertälje och The Strip. Sjukt mycket folk och tiden gick så jävla snabbt. Vi dansade nonstop! Grymmaste utgången på länge! Ändå önskar jag att jag kunde spola tillbaka tiden. Göra om, göra rätt. Ibland kan det bli så fel.
Vid halv två tog jag Nykvarnsbusssen med älskling och hans buddies. Det var nog den absolut sjukaste bussresan jag någonsin upplevt. Från att det var totalkaos så polis & väktare var tvungna att komma dit till att i princip halva bussen satt och sjöng med när en tjej spelade gitarr. Ja, ni hör ju... Men det är en upplevelse det också, haha!

Idag har jag jobbat 9.30-14.30. Det var inte ett dugg skönt att kliva upp imorse. Ville bara dra täcket över huvudet och fortsätta sova. Men jobb är pengar så det var bara att ta sig i kragen och gå upp. Skönt att ha tagit sig igenom alla de timmarna nu.


Muschan på! Hejaheja


Mustaschfest nästa

Den 2011-09-17, kl 16:49:28
Filed in Innebandy | Kommentarer: 0

Kom nyss innanför dörren. Vi hade som sagt träningsmatch idag och det mot Huddinge IK. Jag tycker vi ska vara väldigt nöjda med matchen! Vi stod upp bra och vi skapade flera farliga chanser. Resultatet 2-6 missvisar matchen lite. Min egna insats kunde också ha varit bättre. Men med tanke på att jag hoppade in i tredje perioden så känns det ändå ok.

Nog om matchen för nu läggs fokuset på annat! Ikväll är det lagfest i Nykvarn och inte med vilket tema som helst. Hör & häpna - mustasch! Lite udda faktiskt men vi har ju tidigare haft både peruk- och glasögontema så det kan bli precis vad som helst :) Taggad är jag i alla fall så en lyckad kväll är att hoppas på! Nu kallar duschen & sen en redig jävla måltid för min mage kurrar som aldrig förr! Vi ses i dimman mates. Puss


Synd att människor inte är som ballonger, sprängs när de får för mycket luft.

Den 2011-09-16, kl 13:18:24
Filed in Kärlek i all ära | Kommentarer: 0
Som vanligt känns det som att veckorna bara rusar förbi! Men det gör mig faktiskt ingenting just nu. Det känns bara bra och jag har så mycket roligt att se fram emot i höst. Inte minst den här helgen! Träningsmatch & lagfest med "nya" laget är det som gäller. Det kan inte bli annat än lyckat! SÅ JÄVLA TAGGAD! Att jag ska jobba på söndag är något jag försöker förtränga.

Jag har egentligen ingenting vettigt att skriva. Jag ska rida med Sanna efter skolan och sen ska jag till min älskling och gosa sönder honom. Min fina gose ♥


Just idag är jag stark. Just idag mår jag bra. Jag förs framåt av kraftiga vindar. Just idag är jag stark. Just idag mår jag bra. Jag har tron på mig själv på min sida.

Den 2011-09-15, kl 16:03:44
Filed in Innebandy | Kommentarer: 0
Idag har jag inte varit speciellt produktiv då min kreativitet & fantasi varit lika med noll. Fy, vilken seg dag jag har genomgått i skolan idag. Det enda jag satt och tänkte på hela tiden var att få åka hem. Jag har längtat hela dagen efter att få börja designa om min blogg. Helt och hållet från noll. Jag har varit på väg förut många gånger men det har alltid slutat med att jag har behållt min och gjort lite justeringar istället. Men inte den här gången!

Ikväll är det innebandyträning. Mycket innebandy är det. Inte minst igår så hade vi träningsmatch mot FBI Tullinge som slutade 4-3 till oss. Jag kände mig ganska besviken efteråt. Inte nöjd helt enkelt. Får hoppas att det blir bättre på träningen idag. Efteråt ska jag mysa framför Robinson med min baby ♥

Jag har det alla drömmer om

Den 2011-09-14, kl 23:35:00
Filed in Kärlek i all ära | Kommentarer: 0


Jag försöker att ordna upp livet som du tog ifrån mig

Den 2011-09-13, kl 13:51:13
Filed in Ord rakt från hjärtat | Kommentarer: 3

Vart går egentligen gränsen för exakt antalet chanser man kan ge en människa? Jag är trött på sådana människor som inte förstår. Trött på sådana som inte Vill. Men mest trött är jag på de som Vägrar att göra det. Jag själv. Mina sår kan vara svåra att läka och mina tårar kan ha skapat floder. Jag vet inte hur jag ska gå till väga. Jag saknar den glada tjejen. Jag stängde aldrig några dörrar. Jag bara gick ut. Den jag var förut.


2011.09.09 11:39

Den 2011-09-09, kl 11:40:00
Filed in Life | Kommentarer: 0
Fredag och fredagsmys med pojken på ingång. Trots att vi inte har så himla tunga dagar nu i trean kan man inte göra annat än att längta till helgerna. Det är ju då allt roligt händer! I helgen har vi träningsläger med samling 8.30 imorgon. Tre fyspass & tre innebandypass ska genomföras. Dessutom blir det övernattning på Scandic Hotell. Jag tror det här kommer bli en toppenhelg och DÖD är bara förnamnet på vad jag kommer vara på söndag kväll.

Jag sitter fortfarande kvar i skolan. Det har varit strömavbrott hela dagen så vi går bara till lunch. Så nu sitter jag bara och fördriver tiden tills Nettan kommer hit. Då blir det möte (=kaos) om studentskiva och flak. Sen tar vi oss till stan där det blir lunchmys! Vilken härlig fredag!

Let your past make you better not bitter

Den 2011-09-07, kl 12:04:03
Filed in Life | Kommentarer: 1

Idag var jag uppe med tuppen. Jag tog en skön dusch - något som jag vanligtvis annars inte brukar gilla att göra tidigt på morgonen - men som jag idag bara stod och njöt av! Som vanligt så är jag ledig på onsdagar. Tänkte skriva om mitt CV lite (om jag bara kan slita mig från Wordfeud) och sedan åka och söka jobb. Eftersom att jag har ett så slappt schema tänker jag att jag lika gärna kan jobba och dra in pengar istället för att bara vara hemma och skrota eller spendera pengar. Jag har ju redan ett jobb men där behöver de ingen hjälp på vardagarna. Annars hade jag ju självklart jobbat extra där.

Sen ska även jag och mamma åka och förhoppningsvis boka tid på Skogshöjds SPA. Båda två har presentkort där sen flera månader tillbaka och just nu skulle det sitta väldigt fint med en massage känner jag. I eftermiddag ska jag rida med Sanna också. Idag börjar jag nämligen som medryttare på Baron igen, vilket ska bli väldigt roligt! Jag blir lugn bara av att vara i stallet och jag älskar den miljön.


Jag & Baron år 2008


SJUNG OM STUDENTENS LYCKLIGA DAGAR

Den 2011-09-06, kl 23:36:00
Filed in Tess | Kommentarer: 2

Man märker att det börjar bli sin tur att ta studenten nu. Att det här är sista året. Allt fler saker börjar bli bestämda och datum blir satta. Vår studentskiva kommer vi att ha på The Bridge den 9 maj och studenten tar vi den 8 juni. Väldigt sent jämfört med de två tidigare studentkullarna på min skola som tagit i slutet av maj. Plus att vi ska prova ut studentmössor den 26 september!

Jag kan fan inte förstå att det faktiskt är Min tur den här gången. Jag kommer säkert att upprepa den meningen många gånger här i bloggen, men jag fan flippar av bara tanken ju! Det är nästan så att jag redan nu börjar känna paniken över att jag inte har någon studentklänning "än". Jag har inte ens en bild i huvudet på hur jag vill att den ska se ut. Jag har i alla fall lovat mig själv att inte stå där i sista stund och veta varken ut eller in. Jag ska allt vara ute i god tid jag och därmed basta.


Den här godingen skulle jag i alla fall inte tacka nej till. ♥


If it makes you happy ♥

Den 2011-09-05, kl 20:05:34
Filed in Musiksmak | Kommentarer: 0


Skola 13.55-16.30

Den 2011-09-05, kl 12:16:31
Filed in Look of the day | Kommentarer: 1



Ett idrottspass & en lektion arbetsmiljö är vad som står på schemat.
Idag har jag även på mig min fina nya jacka i mockatyg :)


Små ord kan värma hjärtat lika mycket som stora ord

Den 2011-09-03, kl 23:51:00
Filed in Life | Kommentarer: 1
Helgen blev ju inte alls som det var tänkt. Mer än så behöver jag inte säga. Jag har i alla fall försökt hitta på så mycket saker som möjligt här hemma. Igår åkte jag och mamma till Taxinge Slott för en mysig fika. Det var någon sorts trädgårdsmässa där samtididgt så det var väldigt mycket folk. Sedan kom mitt hjärta till mig efter att han slutat jobbet. Vi gjorde däremot inte så mycket. Bara mös och åt glass & jordgubbar. All tid med dig är guldvärd ♥

Idag har jag varit med världens bästa mamma till Nacka Forum. Vi gick i olika butiker och åt en väldigt god lunch. Inne på H&M hittade jag världens snyggaste skinnbyxor. DÖSNYGGA! Jag är så nöjd, så nöjd. Sen köpte jag även en "mockajacka" som jag länge gått och tittat på. Ett par rosett-örhängen blev det också. Även denna helg några hundralappar fattigare. Usch, jag börjar få ångest. Nu har det blivit mycket shopping sen jag fick lönen. Dags att börja tygla sig själv igen! Nu är det slut på lyxen. Ikväll har jag och mamma även bakat kanelbullar. De blir ju som vanligt väldigt smarriga!

Imorgon ska jag upp i hyfsad tid för då ska jag rida. Jag fick låna Casino. Men imorgon ska jag inte rida med Sanna utan det blir nog en tur för mig själv, vilket också kan vara skönt ibland. Det är en sådan frihetskänsla. Tro't eller ej, men hästar får mig att må så himla bra! God natt på er mina fina.


Mamma idag inne på Glitter

© Headerbilder från Wallpapers Wide