WORKOUT

Den 2010-06-29, kl 14:27:55
Filed in Life | Kommentarer: 0

Rasmus sov här inatt och stack för nån timme sen, ändå saknar jag honom redan! ♥

Fick hem sommarens träningsschema på mailen idag. Känner mig inte så peppad för det just nu om jag ska vara ärlig. Även fast jag längtar efter att ligga i löpspåret igen! Har ju slappat lite nu på sistone så det är dags att sätta igång nu. Hade tänkt att köpa mig en egen träningsdagbok (för min egen skull) och skriva vad jag gjort/hur det kändes/skador osv.

Inom konditionen har jag målet att klara till "level" 12 på beeptestet. Mitt bästa nu är 11.5. Fast det jag egentligen behöver förbättra mig inom är snabbhet + styrka och köra mer intervaller. Det tråkigaste alltså, haha! Men jag tror att en mix av allt blir tiptop! ;-)



Min midsommar

Den 2010-06-28, kl 12:14:39
Filed in Life | Kommentarer: 2

Så var midsommaren över. Det vart en lugn (inte för att den brukar vara något annat) väldigt lugn midsommar. Vi spenderade hela förmiddagen åt shopping. Lager 70 och Lager 157. Det är som två enda stora butiker som tar in kläder från t.ex. VILA, Lee, Frank Dandy mm. som de sedan rear ut för upp till 50%! Så det blev en del köp. Känns både bra och dåligt. Bra att få ha fyllt på sitt utbud av kläder i garderoben men mindre bra för att jag i princip inte har några pengar kvar, haha.

På dagen åkte vi upp till Dössberget där det är stor folksamling och nästan alla är klädda i fina folkdräkter. Vi satt och fikade och tittade på när de reste midsommarstången och dansade runt den. Väldigt traditionellt. Kvällen avslutades med grillning och kortspel (klassiker i Bjusås!)

Idag vaknade jag upp med "nackvärk". Det stramar sjukt (på vänstra sidan) när jag lutar huvudet åt vänster. Jag måste ha sovit på något konstigt sätt. Hmm, hoppas det går över under dagen. Jag ska ta 1-bussen med Nettan ner på stan och fixa min klocka som jag köpte igår, och sen ska vi bara mysa med en glass i handen. Förresten, vart tog det superfina vädret vägen som de hade lovat oss?


The ring?


Midsommar i Dalarna

Den 2010-06-24, kl 13:06:09
Filed in Musiksmak | Kommentarer: 0

Idag åker jag upp till sommarstugan i Bjursås, Dalarna för att fira midsommar. Det ska bli skönt att komma upp dit igen, det var ju trots allt ett år sedan. Sitter bara och väntar på att mamma och pappa ska bli klara någon gång, och de som tjatade på att jag skulle vara klar i tid ;-) Jag kommer hem på söndag igen! Puss! ♥


Bild från 2008


TYYYYYYYYST!!!!!!

Den 2010-06-21, kl 17:48:14
Filed in Life | Kommentarer: 0

Haha, låter rubriken tala för sig själv!

Idag var jag uppe med tuppen faktiskt. Fast jag har sovit skitdåligt inatt, haha. Är sjukt trött. Men igår när vi var och firade farmor som fyllde år så fick jag också ett endagarsjobb hos dom. Jag och Becca. Så vi har hållit på i deras trädgård i flera timmar och mesta delen av dagen har jag spenderat där. Känns skönt att vara några hundralappar rikare nu! :-) Jag och Becca pratade lite om i sommar också. Luktar allsång kanske?

Om 15 minuter ska jag bege mig mot Nykvarn och min innebandyträning. Känner mig faktiskt riktigt sugen för en gång skull! :-) Har inte känt något direkt sug nu i sommar menar jag, och det har inte gått så bra heller tycker jag. Men nu är det bara tre träningar (två för mig) kvar och sen har vi uppehåll. Jag längtar till Augusti!

Efter träningen åker vi förbi och hämtar upp Rasmus! ♥



Eftersom att min dator är pajj så kan jag inte ta några nya bilder (är för lat för att överföra från kameran, hehe!)


Utan dina andetag

Den 2010-06-19, kl 00:54:32
Filed in Musiksmak | Kommentarer: 0


Älskvärd låt. En gammal bild på mig fick det också bli. Blond och med mitt sjuuukt långa hår. Kan jag få tillbaka det tack?


HELLO I´M BACK

Den 2010-06-18, kl 17:40:43
Filed in Tess | Kommentarer: 0

Känner mig lite bloggsugen igen. Kanske. Börjar nog lite smått och skriver ibland när jag känner för det. Kanske blir flera gånger om dagen eller nån dag i veckan. Det roliga är att medans jag har haft mitt "uppehåll" har ändå nästan hälften av alla läsare fortsatt gå in här varje dag!? =)

Hur som helst. Det är en del som har hänt sen sist jag skrev. Rhodos var jätteskönt, men nu är ju i princip all färg borta. Och skitväder är det här i Sverige också. Svensk sommar säger jag bara. Jag har fått sommarlov, Tim har tagit studenten, jag har gått vidare till nästa steg (breddläger) i DJ17 och Jag & Rasmus blev tillsammans den 13/6

Ikväll ska jag, mamma, Jessica och Rebecca gå på SATC 2. Mysigt värre!!! ♥


Blev mörk som fan men what the heck. Rebecca & Jag på Tims student.


© Headerbilder från Wallpapers Wide