Myser i min onepiece

Den 2012-01-27, kl 11:09:32
Filed in Life | Kommentarer: 0
Tredje dagen jag är hemma från praktiken. Idag börjar jag med medicinen så förhoppningsvis är jag tillbaka på måndag igen. I veckan beställde jag hem min blivande studentklänning! Jag är så himla glad :) Snacka om att jag vart paff när den både fanns till försäljning och att storleken fanns inne. En på tusen typ. Åh, jag vill bara ha den hängandes i min garderob nu! Om jag inte minns fel så kommer mössan i mars också.

Idag och i helgen ska jag ta det så lugnt som jag bara kan. Just nu håller jag på att ladda ner Landet för länge sedan. Det är nostalgi på hög nivå det! Ikväll blir det bara fredagsmys med älskling. Kanske äta något gott. Chill.


Down for whatever

Den 2012-01-23, kl 21:55:19
Filed in Life | Kommentarer: 0
Hey folks, jag kan väl börja med att berätta att filmen som vi såg på bio i fredags var grym. Persbrandt levererade som vanligt. Rekommenderas starkt! En riktig mysfredag.
I lördags var det som sagt bortamatch i Karlstad som gällde. Jag fick spela hela matchen, till och från. Känner att jag börjar hitta min centerplats mer och mer. Tyvärr förlorade vi med 5-4 och mer än så har jag inte att säga. Det var bara att börja tagga om på nytt för utgång med mina bästa tjejer! Slut på kontot var det som gällde såklart. Jag var aptaggad och hade så sjukt kul hela kvällen igenom! Bästa på länge! Nu blir det lugnt i flera veckor framöver eftersom att vi bara har matcher på söndagar. Men jävlar vad vi kör sen!
Söndagen bestod av ett slappt jobbpass. Älskar att jobba förmiddagarna! Sen åkte jag och mamma upp till IKEA för att inhandla lite köksvaror till nya lägenheten. Det fick mig att längta tills det är dags för mig att flytta hemifrån. Åhh, vad det är många år kvar...

Jan. 20, 2012

Den 2012-01-20, kl 14:54:00
Filed in Life | Kommentarer: 0
Fredag: Praktik 8.30-15.30 och sen biomys med älsklingen
Lördag: Bortamatch mot Skattkärrs IK följt av en utgång med tjejerna
Söndag: Jobb 10.30-14.30 och en sväng till IKEA med mamma

Jag säger bara, äntligen fredag. Den här helgen är fullsmockad utav go'saker och jag kan inte göra annat än njuta. När jag kommer hem härifrån blir det att packa det jag hinner inför lördag, sen kommer Rasmus och hämtar mig. Vi ska åka upp till Heron City och äta och sen se Hamilton - i nationens intresse. Vi hoppas på toppbetyg!


Värt att tänka på...

Well, now you´re just somebody that I used to know...

Den 2012-01-19, kl 20:59:00
Filed in Life | Kommentarer: 0
Dagen har varit okej. Jag har i alla fall börjat komma in i rutinerna igen, vilket känns rätt skönt. Att gå upp toktidigt på morgonen känns inte alls som en plåga längre. Det kallas att bita i det sura äpplet. Att det tar sammanlagt 3 timmar att ta sig till och från min praktik känns inte heller lika frustrerande längre. Jag har slutat gnälla och insett att det är så här det är i livet. Välkommen till verkligheten Therese.

Jag kom nyss hem från min innebandyträning som gick kanon! Jag fick spela back. Det var länge sen jag hade sådan här skön känsla efter en träning. Jag ville liksom aldrig att det skulle vara slut. Nu är det bara att hoppas på det bästa inför helgen.


Jan. 17, 2012

Den 2012-01-17, kl 12:56:54
Filed in Life | Kommentarer: 2
Måndag: Skola och fysträning
Tisdag: Skola och innebandyträning
Onsdag: Praktik 8.30-15.30 och färga håret?
Torsdag: Praktik 8.30-15.30 och innebandyträning

Både igår och idag har jag varit i skolan och jobbat med mitt projektarbete. Vilket har varit jätteskönt. Bara att få gå upp och komma hem en timme tidigare osv. Å andra sidan vill jag bara att det här projektet ska vara över! Det är så mycket annat som jag vill göra. Vill bara ta studenten nu! 8 juni är det som gäller. Från det till något helt annat så tog faktiskt min Rasmus körkort idag! Bäst, bäst, bäst ♥

I'm looked in a box only you and me. Wish I could throw away the key.

Den 2012-01-13, kl 21:35:14
Filed in Musiksmak | Kommentarer: 0


Where we go I don't care no. It's right now and we're right here.
Under the streetlights, standing face to face. I'm loosing sense of time and space.
Don't want to move.

Jan. Fredag 13. 2012.

Den 2012-01-13, kl 12:12:04
Filed in Life | Kommentarer: 0

Hej hej, hemskt mycket hej. Sitter just nu på praktiken och njuter av att det är fredag. Jag längtar tills klockan slår 15.30 för då börjar min efterlängtade helg! Kanske tidigare om jag har tur. Hoppas. Ikväll vet jag inte vad jag ska göra. Måste i alla fall laga middag och vika tvätt men jag känner för att typ baka, ha film-maraton, göra en bok, åka till IKEA, städa och göra mitt rum fint. Jag håller kvällen öppen.
Imorgon ska jag upp tidigt och sola har jag i alla fall bestämt. Sen ska jag iväg och jobba 10.30-14.30. Efter det ska jag eventuellt träffa mina finisar och sen även min pojke. Det kommer att bli en myslördag hur som helst :) Looking forward to it! På söndag är det bortamatch mot tabelltrean IBK Lockerud Mariestad. Woop woop. Trevlig helg!


Min helg har levererat

Den 2012-01-08, kl 17:01:12
Filed in Life | Kommentarer: 0




Tack för kvällen mates

Den 2012-01-06, kl 02:39:58
Filed in Life | Kommentarer: 0

En lugn utgång vart det. Kanske inte värt alla dessa pengar but still. Mange Schmidt var ingen höjdare. Fick i alla fall umgås med mina saknade vänner och det var ju huvudsaken det. Men nu ska det bli skönt att få sova. Saknar min loverboy här bredvid mig bara ♥


Man blir starkare i uppförsbackar

Den 2012-01-05, kl 18:48:51
Filed in Life | Kommentarer: 0
När äntligen förkylningen börjat släppa och när jag verkligen är sugen på innebandy så var träningen såklart inställd. Typiskt säger jag alltså. Fast jag känner ändå en sorts glädje inom mig. Suget verkar vara tillbaka. Jag är tillbaka. Tänkte dra ut och springa ändå, eller så gott det går i alla fall. Med hög musik i öronen är det en favoritsyssla.
Hux flux har jag också bestämt mig för att det blir utgång ikväll. Spontanare sägs väl alltid vara de roligaste? Först blir det en liten förpärla hos Nettan. Nu: workout!


Still I'll never understand why you hang around. I see what's going down.

Den 2012-01-05, kl 15:32:24
Filed in Ord rakt från hjärtat | Kommentarer: 0


Jan. 5, 2012

Den 2012-01-05, kl 12:52:31
Filed in Ord rakt från hjärtat | Kommentarer: 0


Fredag:
Fira morfar som har fyllt 75 år, träffa tjejerna och gå på derbymatch.
Lördag: Klippa mig? Lagfest med herr- och damlaget.

Kom precis hem från att ha varit och solat. Jag får se hur länge jag orkar hålla på med det den här gången, är dessutom lite skraj för hudcancer. Man vet ju aldrig. Idag är en bitter dag. Ingenting faller mig i smaken. Det är fel på precis allt. Tror jag är så förbannat rastlös och att det är det som är anledningen. Jag känner mig så sjukt trött och less på Brunnsäng och Södertälje. Samt alla antagande runt omrking mig. Man kan väl säga att mitt humör är i botten idag. Med det sagt signar jag ut.

Maybe it's not always about trying to fix something broken. It's about starting over and creating something Better.

Den 2012-01-03, kl 18:25:43
Filed in Ord rakt från hjärtat | Kommentarer: 0



Idag fyller pappsen 45 år ♥ Men vi firade honom med tårta & presenter igår. Så idag blir det att fira på tacopaj istället. Dock minst lika gott om ni frågar mig.
Jag har för övrigt haft en väldigt lugn dag. Bäst att hålla sig inne! Jag har åkt på en riktig dunderförkylning och mina ögon rinner som tusan. Åt i alla fall lunch hos farmor & farfar med Rebecca idag och sen har jag varit nere på stan en snabbis. Ikväll är det träning men jag satsar på att krya på mig istället. Så det blir att titta från sidan för min del.


Ultimat frihet june.08.2012

Den 2012-01-03, kl 10:03:11
Filed in Life | Kommentarer: 0



Vårterminen är igång och nedräkningen har börjat. Om 5 månader tar jag studenten!!! Fast först är det sju veckor kvar på min praktik men efter sportlovet är det inte långt kvar.
Jag sitter bara och undrar när tusan alla studentklänningar ska börja säljas? Är det inte dags nu? Jag vill inte sitta där in i sista sekunden och panikleta eller ha en och inte vara nöjd. Jag vet precis hur jag vill att min ska se ut. Det ska vara en vit J&J och därmed basta.

Någon som vet några bra hemsidor? Förutom Nelly, Stylebystars och Asos.


Cheers to the freakin' 2012

Den 2012-01-01, kl 20:55:48
Filed in Life | Kommentarer: 0

Mitt nyår vart precis lika bra som jag hade förväntat mig! Det firades tillsammans med mina grymma vänner. ♥ Vi åt tre rätters: Toast-skagen till förrätt, potatisgratäng med baconlindad fläskfilé och sedan yoghurt med frukt till efterätt. Plus bål, cider, vin, skumpa osv. Det blev en del men vi hade också väldig roligt! Vid elva tog vi bussen in till Södertälje för att skåla in de nya året och kolla på fyrverkerierna. En timme senare åkte jag och älsklingen hem till mig och värmde oss. För fy satan vad kallt de var.

Det känns så himla sjukt att 2011 är över. Idag är det 1 januari 2012. Helt stört fast samtidigt skönt. Det har varit ett ganska jobbigt år. Mycket förändringar i mitt liv. Fast det har ju självklart haft sina ljusa stunder också, och de är just de som jag ska fokusera på detta år. Nu är det nya tag som gäller. En årsresumé kommer strax/imorgon.



Bild 1: Malin & Helena Bild 2: Malin, Helena, Mattan, Sarah, jag Bild 3: Mattan & Helena
Bild 4: Malin, Helena, Mattan, Sarah, jag Bild 5: Sarah & Helena Bild 6: Malin, Sarah, jag


© Headerbilder från Wallpapers Wide