Frukost i mitt hjärta

Den 2013-03-30, kl 09:42:00
Filed in Träning & hälsa | Kommentarer: 0


"Someone who is busier than you is running right now"

Den 2013-03-30, kl 07:48:54
Filed in Träning & hälsa | Kommentarer: 3
God morgon vänner! Det är lördag och solen skiner ute. De senaste veckorna har det ju varit så här fint väder i princip varje dag. Lyx må jag säga. Igår kickade jag igång dagen med att springa milen för första gången. Det kändes väldigt bra, förutom i slutet då krafterna började ta slut. Vilket inte var så konstigt kanske. Jag tror nog att när jag ska springa så pass länge och långt så måste jag nog ha fått i mig någonting, nu sprang jag ju på tom mage.
 
Men vad är det egentligen som gäller?
När man förbränner så tar ju kroppen först av kolhydrater och sedan av fett. Jag har hört att morgonträning ska vara effektivare ur den synvinkeln, då man har sovit så har man inga kolhydrater i kroppen så då tas det direkt av fettet? Rätt eller fel? Jag vill absolut inte bryta ner min kropp. Å andra sidan tror jag att kroppen vänjer sig. Så länge man har fått i sig bra med mat och vatten dagen innan. Innan någon bevisar motsatsen så tänker jag fortsätta springa innan frukost.
 
Nu ska jag bara byta om och dra på mig löpardojjorna sen blir det nog en kortare runda idag. Eller ja, kortare än igår i alla fall.
 

One good thing about music, when it hits you, you feel no pain

Den 2013-03-24, kl 21:10:00
Filed in Träning & hälsa | Kommentarer: 0
Den här veckan är jag inte så nöjd med ur träningssyn. Att jag har kört så många styrkepass är självklart väldigt bra! Men jag har saknat löpningen, vilket jag egentligen prioriterar. Å andra sidan har jag inte mått 100% att jag velat ta ut mig så pass mycket.
Hur som helst så måste jag få mer struktur i all min träning. Vilka dagar jag ska köra vad, hur jag lägger upp mina pass och vad jag har för målsättning. Just nu kör jag bara. Jag har i alla fall beställt en workout log från internet för att kunna bokföra mina pass och se förbättringarna. En ny shaker beställde jag också nu när jag har börjat dricka whey -100 när jag behöver det.
 
Ju mer insatt i träningsvärlden jag blir - desto mer fastnar jag för det. I fortsättningen när jag har fått hem min träningsdagbok så tänker jag även skriva mer ingående här. Övningar, tid, vikt, reps osv. Jag har även skapat en ny kategori här i bloggen där jag kommer posta all min träning - strong is the new skinny. Så här har min träningsvecka sett ut:

Måndag 18/3: GYM ben + rumpa + mage
Tisdag 19/3: LÖPNING 3 km
Onsdag 20/3: GYM rygg + ben + rumpa + triceps + mage
Torsdag 21/3: GYM ben + rumpa + triceps + mage
Fredag 22/3: VILA
Lördag 23/3: GYM bröst + triceps + mage
Söndag 24/3: GYM rygg + ben + rumpa + biceps + mage

 


Solstråle

Den 2013-03-22, kl 12:33:37
Filed in Ord rakt från hjärtat | Kommentarer: 0


Beauty is being the best possible version of yourself on the inside and out

Den 2013-03-10, kl 00:41:00
Filed in Life | Kommentarer: 0
Hej vänner. Jag hoppas det är bra med er. Mitt sällskap stack för ett litet tag sen bara så snart blir det läggdags för mig. Ville bara in här och uppdatera er lite.
 
Jag fick nyligen fast anställning hos mitt bemanningsföretag vilket betyder tillsvidare anställning hos Scania i sex månader till. Det känns så jääkla skönt kan jag tala om. Nu ska jag forsätta spara pengar som satan och belöna mig med en utomlandsresa i början av sommaren. Något som däremot inte rullar på just nu är min lilla röda pärla. Jag är i så sjukt beroende av bil varje dag så det är lite kaos just nu. Men det är tur att jag har en så snäll mamma och farmor som jag kan låna bil av. Träningen börjar äntligen ge resultat och det är på en liten månad bara. Känner mig så sjukt motiverad just nu!!! Snart har jag min drömkropp, ge mig några månader till bara. Längtar som bara den.
 
Bjuder på en härlig sommarbild på mig och sofie från 2010...

© Headerbilder från Wallpapers Wide