TESSHEED @ INSTAGRAM

Den 2012-12-15, kl 12:48:34
Filed in Tess | Kommentarer: 0
Som ni märker händer det inte så mycket på den här bloggen längre. Hänvisar därför till min instagram där jag uppdaterar betydligt mer. Även till min twitter. Jag kommer inte sluta blogga men jag har bara ingen lust just nu. Puss

1a advent 2012

Den 2012-12-02, kl 22:09:00
Filed in Hästliv | Kommentarer: 0
Bild 1. Jag & Sanna ute i Brunnsäng och rider
Bild 2. Jag & Mirre påväg tillbaka till stallet
 
Vilket fantastiskt väder det har varit idag. Så härligt med solsken och kyla. Jag började dagen med ett dressyrpass på Mirre som gick hur bra som helst! Lite tjurig och osammarbetsvillig till en början. Men åh, jag är så nöjd med henne. Efter 15-20 min gick hon sååå jäkla fint. Det är verkligen otroligt vilken skillnad jag känner på henne efter att equiterapeuten har varit här. Jag har alltid tyckt att hon tagit rätt korta steg och varit begränsad på något vis. Jag har heller aldrig upplevt henne ha den där "travartraven" riktigt, förrän nu. Det är en enorm skillnad på hennes steg, både i trav och galopp, men speciellt i traven när hon får springa på. Hon tar längre kliv och sträcker ut på ett helt annat sätt. Hon känns mer fri. Något annat jag också glädjs över är hur lite hon har tappat under tiden hon har stått. Om en vecka eller två är vi garanterat igång med hoppträningen igen!
 
Måste bara passa på att tipsa om en sjukt bra hästblogg som jag hittade idag. Så fina bilder, tips & trix, svar på frågor och många kloka & underhållande texter att läsa. Ni hittar bloggen här: Elvira Lagerström Dyrssen

1a december

Den 2012-12-01, kl 17:29:00
Filed in Hästliv, Life | Kommentarer: 1
1a december och jag känner mig så nöjd. Äntligen är vintern här i tid. Jag älskar den här tiden på året. December är ju en utav mina favoritmånader. Bara att jag kan sitta här i soffan under en filt med en kopp varm choklad får mig att må bra. 
 
Igår var jag på adventsmiddag hos farmor & farfar med familj och släkt. Jättemysigt och gott som vanligt. Kändes speciellt skönt att få träffa Tim & Josefine igen. Det var bara Rebecca och mamma som saknades. Jag kan säga att det är inte ofta vi alla är samlade, i princip bara under juletid. Önskar det vore oftare... Mycket oftare.
Idag har jag ridit Mirre såklart. Sanna & Baileys hängde på också, vilket inte har hänt så ofta den senaste tiden tyvärr. Det är svårt att matcha varandra när vi jobbar helt olika. Men nu är det bara dagtid som gäller för mig tiden ut! Och påtal om det så har jag fått förlängd uppsägningstid, om man kan säga så? Jag slutar i januari istället för den 14 december. Känns jättskönt att kunna skrapa ihop lite mer cash och även att få en sorts bekräftelse på att jag har gjort ett bra jobb :) Aja, nog om det. Jag fick även förfrågan om att motionera Bacardi idag, så det vart även en lugn tur på honom i snömyset. Det absolut bästa med snön är att det där dystra höstmörkret försvinner! Väldigt skönt om ni frågar mig. Imorgon ska jag rida som vanligt och sen iväg till Heron City för bio! Jag, Sofie, Sanna och Sara ska se Breaking Dawn part 2... igen. Så sjukt jäkla bra. Lääääängtar!!!!

© Headerbilder från Wallpapers Wide