SUMMERBURST 2013 BOKAT!

Den 2012-11-30, kl 10:37:12
Filed in Cravings, Life | Kommentarer: 0

Dreaming is believing

Den 2012-11-29, kl 10:38:51
Filed in Cravings, Hästliv, Life | Kommentarer: 0
Äntligen har den första snön fallit. Och den ser ut att stanna ett tag i alla fall. Äntligen är vintern här. Jag älskar den här årstiden. Så mysigt. Snart ska jag ner till stallet och rida på världens finaste häst. Eller ska jag säga frukt? Haha. Åh. Jag längtar tills det har kommit flera dm snö, finns inget mysigare väder att rida i.
 
Cravings/önskelista:
- "En bok om kärlek" av Michaela Forni
- Berlocker till mitt Thomas Saboo-armband
- Plattång som går att locka med
- Militärgrönt ridtäcke från Hööks strl. 145
- Hundvalp rottweiler/amstaff
- Pengar

Legenfuckingdary!!!

Den 2012-11-28, kl 10:32:36
Filed in Life | Kommentarer: 0
Hade en riktigt bra fredag från början till slut. Kl 08 satt jag hos frisören. Har varit så himla trött på mitt hår nu en tid. Slitet & urtvättad hårfärg. Var lite inne på om jag skulle klippa av mig allt hår, nu är jag glad över att jag inte gjorde det. Jag har ju haft rätt mörkt hår så nu ville jag ljusa ner det med lite röda toner, så det gjorde vi. Även fast det inte är helt klart än så blev det mycket bättre. I och med att jag hade så mörkt hår innan så är det en process och håret måste få vila.
 
På kvällen var det Swedish House Mafia med Malin, Helena och Sarah. Världens finaste tjejer  Kan inte beskriva hur laddade vi alla var!!! Jag måste säga att det här var ett utav de mest episka ögonblicken i mitt liv. Helt sjukt mäktigt och jag ljuger inte när jag säger att jag fick gåshud av varje låt. Så jäkla bra!!! Vill bara tillbaka när jag sitter och tittar på mina filmklipp...
 

Saftiga lussebullar

Den 2012-11-25, kl 23:18:10
Filed in Bakfrossa | Kommentarer: 0
Igår kväll tjuvstartade pappa och jag med att julbaka lite. Vi gjorde lussebullar såklart och de blev väldigt lyckade vill jag lova. Värt att testa. Här kommer receptet!
 
Lussebullar
1g saffran (2 paket)
150g smör
5 dl mjölk
250g kesella naturell
50g jäst för söta degar
½ tsk salt
1 ½ dl socker
1 ägg
ca 15 dl mjöl
 
Garnering
1 ägg för pensling
Russin
 
Gör såhär:
1. Stöt saffran fint i en mortel, tillsammans med lite strösocker
2. Smält smöret i en kastrull. Tillsätt mjölk samt kesella och värm till fingervarmt (37 grader)
3. Häll i lite degspad i morteln med saffran
4. Dela jästen i en bunke och rör ut den med lite av degspadet
5. Tillsätt resten av degspadet, salt, socker, det lösta saffranet och ägg
6. Tillsätt det mesta av mjölet, spara lite till utbakningen. Arbeta ihop en smidig deg och låt sedan jäsa under bakduk i ca 30 min
 
7. Knåda ut degen på mjölat bakbord och baka ut till valfria bullar/katter
8. Lägg bullarna på plåtar med bakplåtspapper och låt jäsa under bakduk i ca 30-40 min
9. Tryck ner russin i bullarna och pensla med uppvispat ägg
10. Grädda mitt i ugnen på 200 grader i 5-10 min

"No measure of time with you will be long enough. But let's start with forever"

Den 2012-11-18, kl 11:40:00
Filed in Life, Ord rakt från hjärtat | Kommentarer: 2
I fredags efter jobbet var jag med Sanna på bio. Vi såg på sista delen av The Twilight Saga såklart, Breaking Dawn part 2.
Jag hade rätt höga förväntningar efter att ha fått höra mycket gott om den. Och jag måste ändå säga att den var över mina förväntningar. Allt som man har gått och väntat på hände. Allt som man har tänkt på och undrat över fanns med. Sjukt jäkla bra. Jag hade inte kunnat tänka mig ett bättre slut. Så jävla fint. Den här filmen knöt verkligen ihop hela sagan och satte punkt.
Usch, jag tycker det är så sorgligt att allt är över nu. Första filmen kom liksom när jag gick i högstadiet. Nu fyra år senare är det slut. Jag känner mig till och med olycklig efter att jag sett dessa filmer. Vill också ha allt det där! Vart är min Edward Cullen? 
 
Bästa någonsin. 

What´s meant to be will always find a way to be

Den 2012-11-17, kl 23:48:00
Filed in Hästliv, Life, Ord rakt från hjärtat | Kommentarer: 0
I have so much to tell you. Den här veckan har jag ju som sagt jobbat eftermiddag/kvällsskiftet, vilket har gått superbra. Trivs verkligen med det då jag behöver dagsljuset för att må bra. Det är sant. Blir ju deprimerad i detta mörker.
Däremot fick jag en sjukt tråkig nyhet gällande jobbet. Jag som många andra från Scania via Randstad kommer inom en snar framtid att få gå. Det finns för lite att göra och för många anställda. Det var ju lite väntat men jag känner mig ändå så himla besviken. Faktiskt. Jag hatar detta "sist in - först ut". För jag vet att jag har gjort bra ifrån mig och visat mer. Dessutom har jag börjat trivas så jäkla bra med mina arbetskollegor. Ordentligt. Jag har skrattat mig igenom den här veckan, bokstavligen. Hatar att känna mig maktlös. Jag försöker att tänka positivt på allt som den här tiden har gett mig. Arbetsintervjun, att komma in i en ny grupp och lära känna nya människor, jobba tvåskift, stå på line osv. Dessutom får jag med mig en grym referens! :) Men jaga hoppas i alla fall på att det ska gå bättre för Scania snart igen och att man har turen att de kanske ringer in mig igen.
 
Idag har jag tillbringat hela dagen i stallet. Jag har helgfodringen igen. Dessutom så hade vi både stallmöte och städdag i stallet idag. Men det behövdes verkligen. Jag longerade även Mirre vilket gick bra. Hon lyssnar fint men emellanåt så bara struntar hon i en, så det måste vi träna på. Annars ligger fokuset på att hon ska jobba i låg lång form för att stärka överlinjen. Jäklar vad vi ska bygga muskler nu! Hon är äntligen frisk och bra på alla sätt och vis. Ni som inte gillar equiterapi går verkligen miste om något.
Sedan har jag och pappa varit iväg på hockey en liten snabbis i Scaniarinken. Kvalitetstid ♥ Blev avsläppt hos mamma där jag åt middag. Köttsoppa och pannkakor for life säger jag bara. Ikväll har jag hängt med mina älskade saknade bästa vänner.

Rubriklös

Den 2012-11-13, kl 00:46:00
Filed in Life | Kommentarer: 1

Äntligen hemkommen från jobbet. Så skönt att ha måndagen överstökad nu. Men min ögon både svider och rinner, så trött är min kropp just nu. Jag tänkte i alla fall ta mig igenom ett kapitel ur världens bästa saga innan jag slocknar. Twilight såklart :)

Puss på er fina


Måndag 12.11.12

Den 2012-11-12, kl 14:05:00
Filed in | Kommentarer: 0

Då var det måndag igen och jag har fått en riktigt bra start på den här veckan faktiskt. Jobbar kvällsskift (15.36-00.00) idag och imorgon så nu har jag äntligen fått njuta av dagsljuset. För mig som har häst är ju detta perfekt nu när det är mörkt vid halv fyra nuförtiden. Just nu är jag på IKEA med mamma. Nu har alla julsaker kommit och det kliar i fingrarna, men jag måste spara. Gud vad jag längtar till julen. Världens mysigaste högtid. Längtar även till min nästa lön <3 När den kommer känns allt så himla värt.


Just nu:

Den 2012-11-06, kl 21:58:00
Filed in Life | Kommentarer: 1
Myser i soffan hos mamma. Vi ser såklart på TWILIGHT på kanal5 medan vi mumsar på vääärldens godaste glass.
Chili pepparlakrits- och hallonlakritsglass med saltlakritsströssel.

We are on fire

Den 2012-11-06, kl 18:07:30
Filed in Hästliv | Kommentarer: 1
Är det bara jag som fryser konstant om dagarna nuförtiden? BRR. Igår var equiterapeuten här och tittade igenom Mirre. Precis som jag trott så var inte allt helt hundra. Han hittade både låsningar och spänningar i höger bog och korset. Jag blev förstås väldigt glad och lättnad över det. Mirre blev behandlad med nålar och när equiterapeuten sedan skulle "fixa till" det kom ett högt stön/suck från Mirre. Haha, sötan. Lät som om hon hade gått och väntat på det där!
 
Idag blir det vila och imorgon en promenad. På torsdag kanske jag vågar mig på att rida en liten skrittur på henne (första gången på en månad) om hon känns bra i ryggen. Jag hoppas nu att detta ska göra susen. På måndag kommer equiterapeuten tillbaka för att följa upp. Nu håller jag tummarna för att min tjej ska bli helt återställd. Är så sjukt taggad på att komma igång igen...
 

Drunk words are sober thoughts

Den 2012-11-04, kl 21:52:00
Filed in Life | Kommentarer: 1
Jag önskar att jag hade lite bilder att bjuda på men den här helgen har det varit riktigt dåligt på den fronten. Igår blev det en spontan utgång på The Strip. Jag och Sanna hade ju egentligen bara planerat att ha hemmamys i soffan framför en bra film... Oftast är dessa oväntade utgångar även de roligaste. Och det vart en väldigt lyckad kväll! Med min bästa vän kan det inte bli annat :) Men nu känner jag för att testa på något nytt. Ett nytt ställe med nytt folk.
 
Idag har jag mått som man brukar må. Dock har jag njutit som tusan av att få sova ut fram till halv ett. Oftast gillar jag inte det just för att man sover bort så mycket av dagen. Men ibland måste jag faktiskt tillåta mig själv att göra det. Ibland är det liksom okej. Tog en promenad med Mirre lite senare, åkte förbi Sanna och pratade ikapp om gårdagen som man brukar göra, sen tog jag plats i soffan igen och har legat här i princip hela kvällen. Så skönt. Jag var även över en stund till farmor & farfar där Rebecca också var. Mina saknade ♥ Nu har klockan blivit alldeles för mycket, dags för lilla mig att gå och sova nu. Vet exakt hur trött och grinig jag kommer vara imorgon bitti. Härligt med måndag igen...
 


"Det hjärta som skulle bli ditt på nått vis, det fryser nu sakta till is"

Den 2012-11-01, kl 18:11:35
Filed in Life | Kommentarer: 0
1a november idag. Vart tar veckorna vägen? Får panik. Skönt med fredag imorgon i alla fall, även fast jag jobbar till 16.00 även då. Money money... Alltså jag har kommit fram till att jag vill verkligen inte behöva sluta. Vill inte! Jag trivs ju så jäkla bra. Det känns som om man går likt en tickande bomb på jobbet eftersom att man inte har fått något besked än, och ingen vet heller när. Man känner sig verkligen helt maktlös i detta. Bara att vänta och hoppas...
 
På tal om ingenting så är jag jättesugen på att skaffa en liten kissemiss. Tänk vad det skulle vara gosigt ♥ Man känner ju sig så lätt ensam nuförtiden. Och det känns ju som om alla har någon att mysa med i detta mörker... Tur att jag har Mirabelle.

Något jag saknar ihjäl mig efter som aldrig kommer komma tillbaka

Den 2012-11-01, kl 17:17:00
Filed in Innebandy | Kommentarer: 1
Den tiden. Den sammanhållningen. Den känslan. Allt var bara perfekt på alla tänkbara sätt. 2009/2010

© Headerbilder från Wallpapers Wide