Valborg är överskattat

Den 2011-04-30, kl 16:02:19
Filed in Life | Kommentarer: 1

Igår var det förkrök hos Nettan med trevligt folk. Sedan utgång på 550 där jag även mötte upp Emmelie, Matilda och Emma. Gick från råtaggad till riktigt otagg vilket gjorde att jag stack ganska tidigt. Var hemma hos Rasmus redan vid halv ett. Inte en så lyckad utgång för min del, men det blir ju vad man gör det till.

Idag är det nya tag som gäller. Det blir grillmys och krök med Sanna och co. En eventuell utgång på The Strip kanske också blir av. Vi får se vad humöret säger om det då. Hur som helst så blir det lugnt för mig ikväll!


Dreaming...


SWEDISH HOUSE MAFIA

Den 2011-04-27, kl 18:10:00
Filed in Musiksmak | Kommentarer: 0


Bästa bästa!


Underbara onsdag

Den 2011-04-27, kl 17:58:56
Filed in Life | Kommentarer: 2

Hade halvdag i skolan och gick bara från 09.00-11.30
Skrotade en stund på stan med mami
Ska träffa Emmelie & gå på Water for elephants
Sova hos baby


Och så här snygg var jag när jag var liten...


Namnsdagsbarn idag

Den 2011-04-26, kl 16:52:17
Filed in Life | Kommentarer: 0

Första dagen i skolan idag på ett helt påsklov. Lite blandade känslor faktiskt, men det här ska jag klara. Endast 45 dagar återstår till sommarlovet vilket inte alls är mycket! Det får mig på lite bättre humör i alla fall :-)

Hade ett innebandypass på en och en halvtimme imorse. Jag var inte ett dugg taggad och jag behöver inte ens nämna hur det gick. Jag hoppas verkligen att det går bättre ikväll! Skulle behöva ett längre uppehåll känner jag. Ikväll efter tryouten blir det mys med älskling och på tal om ingenting så har jag faktiskt namnsdag idag. Therese


You´ll never know unless you try

Den 2011-04-25, kl 18:45:08
Filed in Life | Kommentarer: 0

Lördag: På dagen var det påskmiddag hos farmor och farfar och efter det kom Sanna till mig. Vi sminkade oss och snackade en hel del. Vi hade ju inte träffats på ett tag! ♥ Fram mot nio blev vi upphämtade av André (Sannas pojkvän) och Niklas och åkte till Benjamins lägenhet där förfest väntade. Efter ett antal kortspel och vissa fått åka bussen så tog vi taxi ner till stan och The Strip!
Jag hade aldrig varit där förr och bara det var ju kul att få komma till ett nytt ställe. + Att jag aldrig varit ute med Sanna förut. Kvällen vart otroligt lyckad och jag måste nog säga att det här var en utav mina roligaste utgångar hittills. Fast debuten toppar ju fortfarande självklart, den är ganska svårslagen just för att det var min första gång.
Efter mycket om och men och tack vare världens snällaste mamma sov jag hos Rasmus.

Söndag: 5 timmar sömn hade jag fått. Inte så mycket att hänga i granen för med andra ord. Men något positivt var att trots att det blev lite för mycket igår så mådde jag hyfsat bra ändå, vilket var superskönt. Det hade kanske inte varit någon hit att sitta på släktmiddag i stekande sol och må skit, haha. Det vart gör-dina-egna-grillspett till middag och till efterrätt blev det annanspaj med vaniljglass. En mysig kväll i kvällssolen med Rasmus släkt!

Måndag: Idag har vi inte gjort någonting speciellt alls. Legat och latat oss och bara tagit det lugnt. Färg på kroppen har vi också fått idag. Men jag tror att jag ska hoppa in i ett solarium nu i veckan för att förstärka det lite. Ikväll blir det lugnt för min del. Ska väl kika över allt plugg som jag har råkat lägga åt sidan under lovet. Kanske är dags för mig att börja inse att skolan börjar imorgon igen? Blä, får ångest av bara tanken. Jag längtar redan till helgen...


I just wanna make you SWEAT

Den 2011-04-23, kl 17:47:00
Filed in Musiksmak | Kommentarer: 0


Känner på mig att kvällen kommer bli grym. Tokladdad var ordet


Forget what you want and remember what you deserve

Den 2011-04-23, kl 11:30:00
Filed in Life | Kommentarer: 0

Idag är det full rulle hela dagen lång vilket jag kommer att trivas toppen med. Inga tillfällen eller luckor till att fundera på saker mellan himmel och jord. Det har varit så mycket saker på senaste tiden, eller på det här påsklovet ska jag väl säga. Jag känner att jag behöver en dag till att bara släppa allt och det är precis vad jag ska göra idag...

Detta är första gången på hela lovet som jag sover så här länge, annars har jag alltid vaknat vid nio. Så nu blir det lite bråttom för jag hade ju tänkt fixa lite grejer nu på förmiddagen. Kl 15 ska jag iväg på påskmiddag hos farmor & farfar med släkten. Det ska bli jätte mysigt! Någon timme senare kommer min fina Sanna till mig för att fixa till oss lite. Sen drar vi vidare till de andra och dagen kommer självklart att toppas med utgång!


Jag & Nettan igår på hennes tjejmiddag! Tack för den lyckade kvällen ♥


DAVID GUETTA FEAT RLO RIDA & NICKI MINAJ

Den 2011-04-22, kl 16:49:47
Filed in Musiksmak | Kommentarer: 0


Ikväll blir det tjejmiddag hos Nettan som fyller 19 på söndag!


När tomheten inom dig ekar och du inte vet vart du ska

Den 2011-04-21, kl 16:22:37
Filed in Life | Kommentarer: 0

Sämst uppdatering men jag har verkligen inte haft någon blogglust alls. Dessutom
har jag inte haft något direkt att skriva om, vilket går hand i hand ganska bra.

Idag har jag i alla fall legat och solat ett tag. Kockosoljan var självklart med. Jag låg från 11-13 och fick även sällskap av Tim. Har fått en del färg vilket känns riktigt bra. Dubbelsolade (i solarium OCH utomhus) i måndags.
Ikväll ska jag träffa Emmelie & Becca. Det var från början tänkt att vi skulle gå och se på bio, men så blir det hur som helst inte nu. Så vi får se vad vi hittar på för någonting annat! Ska i alla fall sova hos min baby ikväll ♥


Tim & jag i Danmark 2009(?)


MR SAXOBEAT

Den 2011-04-18, kl 14:22:54
Filed in Musiksmak | Kommentarer: 0


Sanningen är att utan dig är jag ingenting värd

Den 2011-04-18, kl 13:18:29
Filed in Life | Kommentarer: 0

Fredag: Vi hade som sagt DM-semi i björkestahallen. Men innan den blev det en tripp hos Becca där vi åt tacos. Bästa uppladdningen! Sen gick vi till samlingen. Hann se lite utav Rasmus DM-semi som spelades innan oss. Herrarna vann med 9-4 över Strängnäs IBK medans vi torskade mot Telge SIBK med 4-2. Vi gjorde inte vår bästa match direkt men vi kämpade på ändå. Det hade ju dock varit kul att avsluta säsongen med ett DM-guld.
Efter matchen vart det mys med pojken min.

Lördag: Bästa morgonen på länge. Vi fick sova ut tillsammans, ingen hade någonting att stressa till. Känns som om det var år och dar sen vi kunde göra det. Detta var efterlängtat med andra ord.
Kl 11 skyndade jag iväg till Björkestahallen för föreningsavslutning och ett möte med laget. Direkt när vi var klara drog jag, Emma och Johanna till Wasahallen för att titta på DM-semi'n i för DJ som stod mellan Turinge Miners och Södertälje Rockets. Där träffade vi också på Becca och Olivia!
Resten av dagen spenderades med Rasmus m. familj. Till middag blev det grillad fläskkarré och klyftpotatis vilket var hur gott som helst. Dessutom satt vi ute på altanen och åt. Sommarfeeling på hög nivå!
Kvällen avslutades med Himlen är oskyldigt blå.

Söndag: Upp tidigit för att se Rasmus DM-semi med HJ som då stod mellan Nykvarns IF och Trosa Edanö. Ingen övertygande match men rätt lag vann i alla fall med 3-2 efter sd.
Efter lunch hämtade Emmelie upp mig och vi bestämdes oss sen för att åka och kolla på Dam DM-finalen mellan Södertälje Rockets och Telge SIBK och Herr DM-finalen mellan Södertäje Rockets och Nykvarns IF. Sen blev det lite hemmamys, vi tittade på Hitta Nemo och satt bara och snackade. ♥ Jag slaggade hos älsklingen och detta var slutet på min helg. Det har blivit väldigt mycket innebandy, men nu har vi tre veckors uppehåll vilket jag tycker ska bli jätteskönt. Att få ladda om batterierna och komma tillbaka med nya krafter!

 


Idag är det hjärta, glädje och vilja som gäller

Den 2011-04-15, kl 13:43:29
Filed in Innebandy | Kommentarer: 0

Idag är det DM-semifinal: Nykvarns IF vs Telge SIBK.
Kl 20.45 i Björkestahallen.

Sista/näst sista matchen för den här säsongen är redan här. Säsongen har ju gått så fort och jag kan knappt fatta att det snart är över. Dessutom har jag åkt på innebandyfeber nu så här passande i slutet av säsongen. Haha, jag fattar fortfarande inte varför det alltid kommer i slutet? Så var det ju förra året också!
Det kommer kännas så tråkigt men framför allt tomt när vi får uppehåll. Jag har haft så himla kul även den här säsongen! Även om det kanske har känts lite tungt med innebandy vissa perioder, så har alla i laget lyst upp och gjort det roligt på träningarna i alla fall och vi alla har kämpat tillsammans!
Världens bästa lag - är och kommer alltid att vara ♥

En annan grej är att jag tror att SM verkligen har påverkat mig på ett positivt sätt. Allt med innebandy har blivit så sjukt roligt nu och jag känner också att mitt självförtroende har höjts några nivåer tack vare det. Jag vet hur bra jag kan vara. Allt bara flyter på och jag vågar mycket mer. Nu känner jag en helt annat glöd för innebandyn än vad jag någonsin tidigare har gjort. Fan vad jag är taggad tills ikväll!

Nu finns det ingenting att hålla igen för, nu ger vi allt vi har kvar att ge.
♥ NIF ♥


Nothing can tear us apart

Den 2011-04-13, kl 16:56:41
Filed in Kärlek i all ära | Kommentarer: 2


100613 ~ 110413
10 månader


Lite förnyelser är äntligen på G

Den 2011-04-12, kl 22:20:02
Filed in Life | Kommentarer: 0

Imorgon ser dagen ut som sådan att jag går i skolan från 09:00-15:00. Sedan hämtar mamma upp mig för då ska vi ta en tripp till Ikea. Ville egentligen ta det idag, men vi hade ingen bil så då vart det lite svårt. Jag ska kolla på lite olika ramar till mitt rum. Hade tänkt att välja ut några speciella fotografier och skriva ut de på fotopapper och sätta upp i mitt rum. Mina väggar är så tomma och tråkiga just nu så det skulle verkligen behövas!
På tal om mitt rum så ska jag nog måla om mitt rum igen, som nu är tre mörkbruna väggar och en vit. Jag trivs inte alls, det är alldeles för mörkt! Så det hade vi/jag tänkt fixa på påsklovet. Ska söka runt lite på olika hemsidor för att hämta inspiration. Det är faktiskt riktigt snyggt med tavlor och med egna fotografier blir det personligt också.

Något annat som jag har tjata mycket på mamma och pappa om är en ny säng. Jag har haft min alltför länge och dessutom så har jag ärvt den. I och för sig så är den hur skön som helst (bara för att den är min!) men vi ska inte tala om hur sliten den är. Det är nog det absolut första jag vill ha till mitt rum. En ny garderob står också på listan.


När du hittar pusselbiten som saknas dig så lyser världen

Den 2011-04-12, kl 14:13:47
Filed in Ord rakt från hjärtat | Kommentarer: 0

Det är inte förrän man kommit hem som man inser hur skönt det faktiskt var att vara bortrest. Umeå var grymt. Jag vill inte vara hemma än. Förutom att få träffa älskling, familj och vänner igen så är allt grått och trist. Rutinerna rullar på precis som vanligt. Alltid samma gamla vanliga saker. Jag är så trött på det här. Kan inte någonting nytt och spännande hända? Skulle behöva en nytändning i mitt liv som sätter lite färg i vardagen.
Innebandyn har i alla fall blivit rolig igen (pga SM) och jag känner ett riktigt sug. Längtar till träningen ikväll och det är ju positivt det. Synd bara att säsongen i princip är slut, endast DM kvarstår. Sen får vi se vad som händer...

Nästa vecka är det påsklov och det kommer väl att se ut som alla andra lov. Jag vill åka bort någonstans för ovanlighetens skull. Göra någonting nytt eller besöka någon ny plats. När chansen kommer tänker jag ta den. En dröm vore ju att få åka utomlands och stanna där i flera veckor, kanske en månad. Inga som helst krav utan bara göra det man känner för och vill. Att komma hemifrån på riktigt, uppleva nya saker och skapa nya minnen.


. . . how the walk of life can take you down without a fight

Den 2011-04-12, kl 09:05:00
Filed in Musiksmak | Kommentarer: 0


"En för alla - alla för en"

Den 2011-04-11, kl 21:49:04
Filed in Innebandy | Kommentarer: 0

Nu är jag äntligen hemkommen. Tackar gud för att
det finns flygplan. På Arlanda på 50 minuter liksom.
Förresten så torskade våra HJgrabbar surt nog mot
Stockholm. Så de åkte ut i semifinalen... Ändå
grymt jobbat!

Jag saknar redan Umeå och hela resan/upplevelsen
som har varit. Det är nog det roligaste jag har varit
med om inom innebandy.
Det svider faktiskt fortfarande lite att vi åkte ut på
straffar. Det är så orättvist för det har ingenting att
göra med om hur man spelar eller hur duktig man
är som ett lag. Det gäller att ha flyt med sig.
Vi visade i alla fall hur grymma vi kan vara, vi var
verkligen bäst när det gällde som mest! Jag är själv
så himla stolt över både min egen och lagets insats.
Framför allt i denna match.

Attack, attack - en Sörmlands attack!
Detta är ett minne för livet.


SÖDERMANLAND DJ17 2011

Den 2011-04-11, kl 01:34:58
Filed in Innebandy | Kommentarer: 1


I want it to last forever.
Dessa dagar har varit så jäkla roliga!
SM ♥


Vi älskar Sörmland, javisst!

Den 2011-04-10, kl 23:06:00
Filed in Innebandy | Kommentarer: 0

Det blev en riktig rysare till kvartsfinal. Skåne stod
för motståndet, vilket inte gjorde det till en lätt uppgift.
De var riktigt bra och det bästa motståndet vi har mött
i SM, men vi var ta mig tusan ännu bättre! Vilken match
vi gör! Våran bästa på hela SM:et och det är bara surt
att det hela ska avgöras på straffar. Orättvist.
Det blev alltså torsk me 2-1 efter straffar och vi är
därmed utslagna ur SM för DJ17.
Riktigt, riktigt tråkigt. Nog för att de hade mycket boll
men vi både skapade och hade så många fler chanser
än vad de hade.

Jag känner mig i alla fall jättenöjd över både min egen
och lagets insats i detta SM. Från att börja halvdant till
att avsluta så starkt! Det här har varit otroligt nyttigt
och lärorikt för mig att få spela SM. Att få möta riktigt bra
lag igen. Nu vet jag att jag inte har tappat det, jag
har det fortfarande i mig.

Efter våran match kollade vi på HJ17's kvartsfinal mot
Hälsingland. Riktigt kul match att titta på! De/vi vann
tillslut me 11-5 och då blev det segerdans!!!
Imorgon ska vi titta på deras semifinal som de spelar
mot Stockholm. Håller tummarna för att det blir finalspel!


KÄMPARGLÖD - MÅL - POSITIVITET

Den 2011-04-09, kl 23:37:44
Filed in Innebandy | Kommentarer: 2

Uppstigning kl 08.00 var det som gällde imorse. Men
det var inte så svårt att komma upp om man tänkte
på den goda hotellfrukosten som väntade efter
morgonpromenaden.

Tredje gruppspelsmatchen mot Västmanland har
nog varit den roligaste matchen att spela hittills.
Det var verkligen en kämparinsats av alla spelare
i laget och stämningen var på topp!
Efter hårt slit vann vi matchen med 3-1. 3p med oss!

Fjärde och sista gruppspelsmatchen var som sagt
mot Blekinge. En match där vi inte riktigt var med
från start, men som vi sedan krigade oss in i och
vann med 3-2. Viktiga 3p!
Jag gjorde ett mål och blev dessutom utsedd till matchens
lirare
utav U19-landslagets förbundskapten(?)! Riktigt kul!

Nu är gruppspelet klart och vi lyckades kamma
ihop sammanlagt 10 poäng. Riktigt bra tjejer!
Imorgon väntar kvartsfinal, men mot vilka det blir
vet vi inte förän imorgon bitti.

Lite övrig fakta: Detta är första gången på flera,
flera år som ett DJ17 lag går vidare till kvartsfinal!


NU TAGGARR VI

Den 2011-04-09, kl 09:17:00
Filed in Musiksmak | Kommentarer: 0


Man kan alltid ta sig tillbaka

Den 2011-04-09, kl 09:10:10
Filed in Innebandy | Kommentarer: 0

En liten snabb uppdatering härifrån Umeå.
Igår var det tidig uppstigning kl 05.00 för att ta flyget
kl 08.30 från Arlanda.

Första gruppspelsmatchen spelades i Iksu Sportcenter
mot Norrbotten. Jag gjorde en riktig skitmatch. Vi
spelade 3-3 lika fast vi kunde ha vunnit. Men 1p är
bättre än 0.

Andra gruppspelsmatcen spelades också i Iksu men mot
Östergötland. Den här matchen gick det mycket bättre,
inte bara för mig utan för alla. Stämningen i laget var på
topp! Vi hade hur många chanser som helst och resultatet
blev vinst med 3-1! 3p med oss.

Idag har vi två gruppspelsmatcher kvar och båda spelas i
Gammlia Arena.
Den första spelas kl 11.30 mot Västmanland och den andra
inte fören senare ikväll kl 18.30 mot Blekinge.


FUCK OFF

Den 2011-04-07, kl 20:00:00
Filed in Ord rakt från hjärtat | Kommentarer: 0

no comments. Btw, drar till Umeå imorgon.


Ingen kan ta ifrån oss det vi gjort

Den 2011-04-05, kl 16:47:44
Filed in Life | Kommentarer: 0

Idag: Plugga & söka jobb - Match mot Sveriges bästa 97or - Nykvarn

Skolan idag var inte rolig alls. Jag är bara så sjukt skoltrött! Bättre blir det ju inte heller när man vet att 92orna bara har ynka månader kvar till studenten, och själv står man här med två jävla terminer kvar. Suck.
Annars idag så blir till att plugga och söka lite jobb innan distriktmatchen som är ikväll. Vi har träningsmatch mot Nykvarns P97 som vann SM för inte så länge sen. Det blir nog spännande men nog en match som jag ändå tycker att vi borde vinna! Efter matchen blir det raka vägen hem till älskling för sleepover.

Imorgon: Skola - Städa/packa - Möte - Wendela Hebbes studentskiva(?)

Imorgon är det skola mellan 09.00-15.00. Sen raka vägen hem för att smått börja packa inför Umeå. Haha, det komiska är att jag vet redan nu att jag inte kommer att göra det. Jag är en sista-minuten-tjej, haha. Lite senare på eftermiddagen har vi (mitt riktiga lag) möte om nästa säsong. Det ska bli kul att höra om de kommande planerna om hur de har tänkt lägga upp allting osv. Tränarteamet vet vi ju redan.
Kvällen får vi se hur den styrs upp. Just nu känns det som en enda röra. Det blir aldrig som tänkt och det känns så himla tråkigt. Men man får göra det bästa av "situationen". Antingen blir det en tråkig pluggkväll hemma eller en lugn (åtminstone för mig) studentskiva på strippan! Det återstår att se beroende på mitt humör.

 


Kan Dee

Den 2011-04-04, kl 21:22:06
Filed in Cravings | Kommentarer: 0

 


Don´t dream your life, live your dream

Den 2011-04-04, kl 17:02:46
Filed in Life | Kommentarer: 0
September i lördags var grymt bra! Hon körde alla sina kändaste låtar så som:
Sattelites, Can't get over you, Party in my head, Resuscitate Me.
Men absolut bäst var ju såklart:
Mikrofonkåt och Kärlekens tunga.

Sjukt bra och det är fan stört att man kan ha så bra röst som hon har.
Efter en vistelse hos Emmelies fd klassvänner, Septembers konsert och lite extra dans på Lokomotivet bar det sedan till Nykvarn där det blev övernattning. Grym kväll med en grym tjej! ♥

Idag är det måndag och det är snart dax för innebandyträning med distriktslaget. Nu är det bannemig inte långt kvar till Umeå inte. På fredag åker vi! Sjuk tanke, jag har inte fattat det än...

Tummen upp för denna lördag

Den 2011-04-02, kl 13:24:44
Filed in Life | Kommentarer: 0
Har precis varit och spelat beachvolleyboll
här i Södertälje. Det var hur kul som helst
men jävligt svettigt!
Mitt lag, the demon slayers, kammade
ihop 2/3 vinster och därmed 6 poäng. Jag
håller tummarna för er ikväll! ;-)

Just nu känner jag mig jättstressad och att
sitta vid datorn är egentligen det sista jag
borde göra! Har en hel del att ta itu med
inför kvällen...

Ikväll: September på Lokomotivet med Emmelie. Taggad? JAAAA


Det är skillnad på att förstå och att förstå

Den 2011-04-02, kl 00:35:42
Filed in Cravings | Kommentarer: 0


INSPIRATION TILL TUSEN.


Du är du och jag är jag

Den 2011-04-01, kl 13:30:33
Filed in Life | Kommentarer: 0
Äntligen har det blivit fredag! Idag är jag på
mycket bättre humör, i princip alla känslor
från igår har släppt vilket är en enorm lättnad.

Snart ska jag ta bussen ner på stan för att
göra några ärenden åt mig själv.
Låt oss hoppas att det inte är alltför mycket
folk på banken denna fredag. Jag vet att det
brukar finnas en tendens till det.

Efter stan drar jag vidare till min loverboy ♥.
Vet inte hur länge jag stannar där? Ikväll så
kommer i alla fall min fina Sanna hit till mig.


© Headerbilder från Wallpapers Wide