Förberedelser

Den 2009-07-27, kl 22:22:32
Filed in Life | Kommentarer: 2

Hej, mitt internet på datorn fungerar inte. Så har därför inte kunnat blogga någonting. Jag sitter nu vid mammas och pappas dator. Jag skickade faktiskt via mobilen, men det verkar tydligen inte ha kommit fram? Så jag får se hur mycket det är av det som jag skriver i Göteborg som faktiskt kommer fram.. Annars vet ni varför..

Nu är det i alla fall bestämt, imorgon kl åtta kommer Oskar och hans familj och hämtar mig. Var där och lämnade väskan för ett litet tag sen och vi pratade lite om resan osv. De vuxna har två sovrum och vi 5 "barn" delar! Det här kommer bli så jäkla roligt! Jag längtar verkligen!!!

Skriver jag inte imorgon så ska jag som sagt försöka mobilblogga & hoppas på att det går fram. Annars hör ni av mig på Lördag igen! =) Ni får ha det bra!


"I Gotta Feeling" by Black Eyed Peas

Den 2009-07-26, kl 19:39:05
Filed in Musiksmak | Kommentarer: 0

Gillar den mer och mer för varje gång!

Svar på tal!

Den 2009-07-26, kl 13:17:07
Filed in Tess | Kommentarer: 0
Anonym om Svar på tal!:
Vilka mått använder du dig av ? =)

Svar:
Nu vet jag inte hur du menar... Om du tänker på headern, menyn eller sidan där inläggen är? Men det är i alla fall olika för alla sakerna.
Till headern ex. använder jag aldrig samma mått. Det beror sig liksom på vad jag ska ha med i headern. Ibland kanske jag använder 200x500 för att jag inte har så mycket som fyller ut. Ibland kanske 600x800 för att då i stället ha mycker som fyller ut. Du får helt enkelt testa dig fram för vad som passar just Dig och ditt verk bäst!

Sen är det alltid mycket lättare (och roligare) om ni skriver namn.

hej! Tänkte prova om det verkligen

Den 2009-07-26, kl 13:02:55
Filed in Life | Kommentarer: 0
0ff5515bfe9bfb00035cc9b0c3c02e88.png

Kolla varifrån!

hej! Tänkte prova om det verkligen går att mobilblogga. Har i alla fall precis varit med oskar. Han sov hos mig i natt :) och nu är jag på väg hem för att möta upp sanna då vi ska hämta biljetterna till globen horse show. Skriver senare, kommer ha fullt upp idag. Åker troligtvis imorgon! Puss!


"I Know You Want Me" by Pitbull

Den 2009-07-25, kl 12:56:32
Filed in Musiksmak | Kommentarer: 0

one two three four uno do' tres cuatro i know you want me, want me...

TO DO "TO DAY"

Den 2009-07-25, kl 12:43:57
Filed in Life | Kommentarer: 1
Ja, som ni märkte var jag uppe rätt sent i natt. Somnade inte fören halv fem faktisk, så just nu är jag jävligt trött. I have only myself to blame.
Har nyss ätit frukost och ska nu chilla en timme, sen ska jag ut och springa med pappa! Efter det blir det styrketräning, dusch, lunch, intersport (kolla löpardojor), stallet, middag och sen är förhoppningsvis Oskar hemma! ♥

Har ni sett att jag lagt till en sak i menyn? "TO DO SOMMAR 2009" där står alla mina planer för denna sommar. Men det kan både tillkomma och strykas saker! Vad ska ni göra för roligt i sommar?

Roliga klipp haha

Den 2009-07-25, kl 02:12:52
Filed in Musiksmak | Kommentarer: 0
Skrattanfall i SVTs nyheter


ALBIN 8 ÅR hahahahahahah


En mix från TV4


Söt bebis haha


Carina Berg berättar om en runkincident i en taxi haha

"Wrong Medication" by ATB & Jades

Den 2009-07-25, kl 00:41:08
Filed in Musiksmak | Kommentarer: 0

Barely breathing don't you barely breathing don't you barely breathing don't you...

Today I´m wearing this 24/7 2009

Den 2009-07-25, kl 00:32:50
Filed in Look of the day | Kommentarer: 0

Klippte lite fel på vänstra benet, är inte så smal haha!

Tunika från Cubus
Shorts från USA
Vita skor från Din sko
+ olika smycken

Svar på tal!

Den 2009-07-25, kl 00:01:08
Filed in Tess | Kommentarer: 1
Fråga
Mia: Snygg header! Vilken version av photoshop använder du dig av? :)

Svar
Tack! =D Jag använder mig av gamla PS elements 6.0. Inge nytt här inte, men funkar kanon!

Idag har jag gjort det här

Den 2009-07-24, kl 23:51:39
Filed in Life | Kommentarer: 0

Hej, det har inte varit mycket bloggning idag men jag har varit lack på blogg.se haha.

Jag åkte som sagt ner på stan till eftermiddagen. Såg ett par snygga jeansleggings på VERO MODA, men jag höll på att dö av värmeslag där inne så jag orkade inte prova. Har inte pengar just nu heller för den delen, så det var väl lika bra.
Annars gick jag bara och tittade lite, har varit mycket på stan de här två sista veckorna. Jag är såååå trött på Södertäljes "stan". Ville egentligen åka upp till Stockholm idag och försökte få med mig Sanna, menhon hade annat på schemat...
Hem kom jag i alla fall med lite små saker inför resan och jordgubbar för 15 kr på torget. Jag cyklade hem och köpte mörk blockchoklad och sen dränkte jag jordgubbarna i det! Så himla gott och mycket bättre än vanligt godis dessutom!

Lite senare träffade jag Sanna hur som. Vi åkte ner och spelade minigolf, första gången i år och det var ett år sen jag spelade!
Det gick väl som det gick. Jag bestämde att mitt "mål" (jaja, jag vet, jag och mina mål) skulle vara att komma runt banorna utan att ha fått en enda 7a. Well, det sprack efter andra banan redan... Jäkla studsboll jag hade till boll! Den studsade ur banan hela tre, fyra gånger! Det var inte på andra banan den gjorde det heller...
Ett tips! Om ni får välja boll, ta aldrig en gul boll för det hade jag och ni ser ju hur det gick. Fast i slutändan jobbade jag upp mig med 1or, 2or och 3or. Så jag hann ikapp Sanna och båda två hamnade på delad plats på 52p! Hyfsat för att ha haft en studsboll, säger vi.

Efter det så åkte vi hem till mig och åt tacos. Mamma och pappa har kommit hem nu förresten.
Sen satt vi på mitt rum och kollade på ticnet. Vi ska ju på PINK-konserten har vi bestämt, vi har inte bokat biljetter än, men vi är inne varje dag och kollar om någon avbokar för nu finns det bara sugplatser!
Men vi hittade någonting annat som vi faktiskt bokade! Det var biljetter till Globen International Horse Show. 145 kr gick det på/skalle. Jätte billigt! Dessutom fick vi bästa platserna på rad 4! Så den 29 November sitter vi i globen och kollar på både häst- och ponnyhoppning! =) Sweeeet.

Nu sitter jag här själv, sanna drog hem för en halvtimme sen typ. Sitter och lyssnar på bra musik och tänker på vad Oskar har för sig just nu. Något som jag också skulle ha gjort om jag åkt till Eksjö i morsse.
Fan vad jag ångrar att jag inte åkte dit!!!!!
, vad gör Oskar? Jo, han är på sjätte etappen (avslutningsfest) och festar gärnet! JUST NU! Tänk om man kunde trolla, då skulle jag trolla mig dit nu! Bättre blir det heller inte av att Barbados skulle spela där. "Kom heeeeeeem, vi börjar oooom igeeeen, vi glömmer allt, häär ute eeeee det så kallt....." Damn tess...


Bild från skolbalen.

Jag blir gaaaaaaaalen!

Den 2009-07-24, kl 13:45:37
Filed in Life | Kommentarer: 1
Det går verkligen inte att ladda upp foton!!?? VARFÖR? Jag blir galen!
Är det ingen som stöter på samma problem!???

Naturfoto redigerad*

Den 2009-07-23, kl 22:47:48
Filed in Life | Kommentarer: 1


Nu har jag suttit och redigerat några bilder som jag tog för några veckor sen. Och ja! Jag har ÄNTLIGEN kommit på hur man gör runda kanter, efter ett år! Haha grattis till mig!
Men nu var det ju så att jag tänkte lägga upp dem här i bloggen också, och ni anar inte hur många gånger jag har försökt, typ tio elva tolv gånger... Det går bara inte! Den här ovanför var den enda jag lyckades få upp. Blogg.se krånglar!? Någon mer som upplever samma?

Ska försöka lägga upp de tre andra bilderna imorgon. Alla naturfoton.
EDIT: Såg att jag redan har lagt upp dom här!? Aja, what the heck! Ni får se dem igen, redigerade!

"Evacuate The Dancefloor" by Cascada

Den 2009-07-23, kl 20:50:49
Filed in Musiksmak | Kommentarer: 0

evacuate the dancefloor, im infected by the sound

Vad tycker ni om min nya header?

Den 2009-07-23, kl 13:57:13
Filed in | Kommentarer: 5

Då var det dags igen! En ny header åt mig! Den här stannar nog ett tag tror jag! =)
Den första och andra jag hade var snygga, men jag tröttnade på dem hur fort som helst. Dessutom både ser och känns den här mer professionell ut! Vad tycker ni?

Är du trött på din bloggdesign? Då kan du kontakta mig så
kan jag göra en ut i från dina önskemål. Gratis. Klicka här!


"Shadow Of The Day" by Linkin Park

Den 2009-07-23, kl 12:35:47
Filed in Musiksmak | Kommentarer: 0

En utav mina favoriter med Linkin Park!

Behöver man för att kunna springa bra

Den 2009-07-23, kl 10:40:12
Filed in Cravings | Kommentarer: 1
Jag har haft mina lila Nike-springskor i några år nu. De senaste gångerna jag sprungit har jag fått ont i ena
hälen. Det kan ha och göra med att skorna är utslitna, men också att jag belastar fel (självklart). Dock tror jag
ändå mer på att det är skornas fel!
Jag har kollat lite på internet nu och hittade ett par råsnygga! Dem vill jag bara ha!



visst är dem balla!!!?



För cirkus 1320 spänn blir dem kanske mina! Hoppas hoppas!

Därför tränar jag!

Den 2009-07-22, kl 23:20:27
Filed in Ord rakt från hjärtat | Kommentarer: 1
Som ni vet tränar jag och det gör jag av två anledningar. För att jag vill men också för att jag måste.
Jag måste träna för att kunna och orka hålla mig på den nivå jag ligger (och vill ligga) på, och det är här som viljan kommer in. Jag vill förbättra mig, jag vill nå mina mål ex. ta en plats i div 1, jag vill lyckas!

Dessutom vill jag för att jag mår som sagt sjukt bra av att träna! Det tror man inte när man ligger i i löparspåret och känner att det är jobbigt som fan och man vill ingenting annat än lägga sig ner på marken och dö. Då känner man (i alla fall jag) att, varför gör jag om det här hela tiden? Om och om igen. Jag vet innan exakt hur jobbigt det kommer bli, men ändå ger jag mig ut och gör det. Det är ren vilja! Och för känslan efteråt, den känslan är helt underbar. Man mår som på topp!
Fast det bästa av allt är när man känner att det verkligen ger resultat! Den hårda träningen man jobbat sig igenom ger någonting tillbaka. I mitt fall skulle det som sagt vara att ta en plats i div 1 - laget (att få spela). Det är det som jag strävar efter mest just nu och vill uppnå!

Någonting annat jag också strävar efter är att vara nöjd med mig själv. Då menar jag förstås inte bara som människa (personlighet osv.) utan att vara nöjd med sin kropp. Det är ju ett stort samtalsämne i media nu för tiden. Men istället för hur man blir nöjd med sin kropp genom träning, står det "tappa 5 kilo på en vecka!" Det snackas såklart om bantning, hur man går ner i vikt som fortast osv.
Det går reklamer på MTV om att man ska skicka sin längd och vikt i ett SMS, för att sen få tillbaka svar på om man är redo för beach 2009 eller om man behöver gå ner i vikt. Helt jävla sjukt! Jag fattar inte ens att det får visas på TV? Hur kan det tillåtas? OK om det är "matchmaker", att man ska skicka dens namn man är kär i och sitt eget och sen få tillbaka i % på hur bra man passar ihop. Även fast det också är löjligt så påverkar inte det människors liv på samma sätt.
Men det är ju någon jävla pajas som sitter och inte tänker alls på hur det påverkar människor (framför allt oss tjejer) utan bara vill sälja och tjäna pengar. Det värsta är att det är precis vad de gör!

Men nu var det då Inte bantning som Jag syftade på. Utan jag tränar ju också för att vara nöjd med min kropp! Och nöjd är jag med min kropp när jag känner mig stark/självsäker, snygg och bekväm!
 

Vältränad mage!
Bild från Marie Serneholts blogg på Elle.

"Fire Burning" by Sean Kingston

Den 2009-07-22, kl 12:02:37
Filed in Musiksmak | Kommentarer: 0

No more beautiful girls!

Min sommar 2009

Den 2009-07-22, kl 11:56:07
Filed in Tess | Kommentarer: 1
Jag tänkte göra en liten sammanfattning om vad jag HAR gjort och SKA göra i sommar.

1 Juni Tar Pila hela sommaren
3 Juni Jag och Oskar 1 månad
10 Juni Brunnsängskolans bal
12 Juni Skolavslutning och jag går ut grundskolan
18-21 Juni Midsommar i Dalarna
29-30 Juni + 1-2 Juli Hundvakt åt Max
3 Juli Jag och Oskar 2 månader

Det har jag hunnit med i sommar. Sen har jag såklart haft grymt kul med mina underbara kompisar & pojkvän.
Ridit och tillbringat tid i stallet har jag också gjort en hel Hel HEL del. Tränat också!

24-25 Juli Eksjö & sjätte etappen med Sanna, Oskar & Eric
28-31 Juli Jag åker med Oskar + familj och Golds till Göteborg. Hörde en fågel viska att vi ska gå på Liseberg!
31 Juli + 1 Augusti Åker med Oskar + familj till orienteringstävling  "10 mila" i Skövde.
3 Augusti Jag och Oskar 3 månader
8 Augusti Stallmöte och grillfest hemma hos stallägarna
15 Augusti Innebandycup "Go & Glá cup"
18 Augusti Jag börjar på Tumba Gymnasium
29 Augusti Teamdag med innebandyn. Spela hockeymatch & innebandymatch mot Telge.
31 Augusti Min sista dag med Pila

Det är en hel del kvar märker jag nu! Jag skriver inte upp allt nu heller, bara det som jag är 100% säker på! Det kläms väl säkert in någonting annat roligt! Mer mys med kompisarna & pojkvännen blir det definitivt! =)


"They Don't Care About Us" by Michael Jackson

Den 2009-07-21, kl 21:51:01
Filed in Musiksmak | Kommentarer: 0

Min favorit med Michael Jackson!

Today I´m wearing this 21/7 2009

Den 2009-07-21, kl 21:45:56
Filed in Look of the day | Kommentarer: 0

Linne från mamma
Mockajacka från H&M
Jeans från Gul & Blå
Skor från Din sko

Örhängen från H&M
Armband (Oskars)

Allt flyter (överstruket)

Den 2009-07-21, kl 13:16:31
Filed in Life | Kommentarer: 0
Ni vet det där med Eksjö som jag snackade om för några dagar sen? Vi berättade det för Oskar och Eric och båda två blev överlyckliga! Vi bestämde en massa och att vi skulle få sova i deras tält och skjuts hem osv. Allt var liksom fixat och ordnat in i minsta detalj.

Från min sida fick jag klartecken redan från början, så för mig var det bara GO, GO, GO! Men det var lite annorlunda från Sannas sida, av lite olika anledningar. Så det sprack! Verkligen trist! =( Fick reda på det igår och jag var sjukt depp hela kvällen...
Jag hade liksom redan bestämt att vi Skulle åka! Det fanns ingen återvändo, och jag vet, man ska inte ta ut någonting i förskott, men det här kändes annorlunda. Så det kändes skit när jag fick reda på det faktiskt haha... Funderade på att åka ändå, själv. Det skulle säkert också vara väldigt roligt, men inte samma sak utan Sanna.

Så nu vet ni det. Skit!
Dessutom så är hela veckan förstörd! Mina föräldrar är ju som sagt borta nu i några dagar och då hade jag och Sanna tänkt samla ihop några och sova över här osv. Men nu blir det ju ingenting av det heller eftersom att typ alla är bortresta... Det var också en av anledningarna varför vi ville till Eksjö. Men nu sprack ju det också. Skit vecka!

Haha, det här blir nog en riktigt rolig vecka... Har ni någonsin hört mig vara mer positiv? ;) Jag brukar faktiskt inte vara så här, men nu sket ju allt sig! Såg att nya H&M katalogen kommit, den kanske kan muntra upp mig lite... =)

Mina nya pumps!

Den 2009-07-20, kl 22:43:37
Filed in Cravings | Kommentarer: 1

Yes girls! Här har ni mina nya pumps! Like a lot! Fast om jag fick välja skulle det
vara stora och klumpiga nitar istället för små och fina. Nitar är råsnyggt förresten!

Som ni ser kommer pumpsen från din sko och kostade 399:-
" Svart sandalette i skinnimitation.
Klackhöjd: 8,50 cm "

Ni hittar dem här.

TO-DO "TO-DAY"

Den 2009-07-20, kl 17:46:23
Filed in Life | Kommentarer: 0
Hellu, kom nyss hem från stallet. Jag och Sanna var bara ute och skrittade. Lugn och skönt. Känner mig
ganska seg idag, fast ändå glad! Känner att jag vill göra någonting.

Det som står på agendan idag är i alla fall...

Dammsuga
Eftersom att det inte blev av i helgen. I våran familj har vi vissa saker som jag måste göra för att få
min månadspeng. B.l.a. dammsuga. Det har jag 1 gång/helg.

Städa rummet
Eftersom att inte det heller blev av i helgen. Detta är faktskt också en sak jag måste göra 1 gång/vecka
för att få min månadspeng.

Rensa garderoben
Känner att det är dags nu igen. Det är mycket som bara ligger och tar plats och jag har Inte den platsen
att det kan göra det. Något som jag sagt länge att jag behöver är en ny garderob, eller en utbyggnad.

Träna
Kommer Alltid att finna på min agenda för vissa dagar blir det inte som tänkt. Men idag ska jag som sagt
ut och springa. Efter att jag har gjort allt överstående. Annars kommer jag aldrig ta tag i Det.

Det var väl det. Bara tråkiga saker... ;) Mamma och pappa åker till Dalarna idag, så jag och Tim blir hemma själva
några dagar. Hörs senare! Då visar jag mina pumps!

"Give Love" by Tristan Garner (Arias Remix)

Den 2009-07-20, kl 13:35:08
Filed in Musiksmak | Kommentarer: 0

We can give love, give love! And We gotta (we got) give love, give love!

Nykvarns IF

Den 2009-07-20, kl 13:31:54
Filed in Innebandy | Kommentarer: 1
Återigen, ja, jag har gått över till Nykvarn. Inte alla som förstått det än verkar det som. =)
Här får ni bevis, bara för att! ;)

Från nykvarnsif.se:

Ni kan följa vårat lag här och här.


Från innebandy.se:


Ni kan läsa mer om de andra lagen i Dam Div 1 här. Nykvarn spelar i västra.


Ps. Ny kategori "innebandy".

"Birthday Sex" by Jeremih

Den 2009-07-19, kl 14:22:00
Filed in Musiksmak | Kommentarer: 1

Älskar, älskar, älskar!!!!!!!!!!

Det kanske blir en tripp till Eksjö?!

Den 2009-07-19, kl 03:19:29
Filed in Life | Kommentarer: 0
Har inte bloggat någonting idag för jag har haft fullt upp! Började med att besöka Skärholmen med min underbara mamma. Hittade ett par råsnygga pumps! Har tyvärr ingen bild på dem, men det kommer, det kommer!

Vid 17 var det överraskningsfest för Lisa på gamla flickskolan. Vi åt tårta och pratade. En och en halvtimme senare drog jag, sanna, thilda, paulina & tova och käkade på Barolo. Det blev vesuvio. Godaste pizzorna i världen! Det kan jag lova!
När vi skulle hem med bussen kom det en fullgubbe och satt ohyfsat nära och tiggde pengar. Uurk. Jag och Sanna kom hem välbehållna, om man räknar bort hur blöta vi var efter störtregnet! Med andra ord genomblöta! Hemma hos mig har vi bara tagit det lugnt, kollat film och käkat godis.

Sanna sover hos mig i natt och som ni vet åkte Oskar iväg på tävling igår till Eksjö. Han är borta en vecka. Det gjorde också Eric, en killkompis. Jag och Sanna kom på den briljanta idén att åka ner till dom fredag-lördag. Bara över 24 timmar (knappt det!) För på fredagkvällen är det nämligen sjätte etappen (fest!) och det har Oskar pratat mycket om. Verkar hel kul!
Så vi har kollat tågbiljetter och hittat till ett ganska bra pris. Våran idé är att komma dit på fredag eftermiddag, gå på sjätte etappen, tälta och åka hem på morgonen/förmiddagen. Låter väl nice? Med våran rabatt så går våran resa (tur & retur + mat) på inte mer än 1000 kr! =) Undra om Oskar och Eric skulle bli förvånade om vi dök upp där....

"Rewind" by Måns Zelmerlöw

Den 2009-07-17, kl 10:38:39
Filed in Musiksmak | Kommentarer: 0

so rewind rewind back to summertime feeling so fine.......

Today I´m wearing this 16/7 2009

Den 2009-07-16, kl 11:49:16
Filed in Look of the day | Kommentarer: 1

Linne från Monki
Cardigan från HM
Byxleggings" från Vero Moda
Gladiatorsandaler från VAGABOND
Solbrillor från Accent

Nu drar jag ner på stan! =)

Rida rida ranka hästen heter Baron

Den 2009-07-15, kl 19:56:34
Filed in Life | Kommentarer: 0
Nu drar jag ner till stallet och rider Baron. Tror det får bli ett dressyrpass på banan! =)
Sen drar jag hem till Oskar igen, ska sova där i natt igen ;) Hörs imorgon! Puss!


Baron i vintras (ej igångsatt)

"Falling Down" by Space Cowboy feat. Chelsea Korka

Den 2009-07-15, kl 14:35:41
Filed in Musiksmak | Kommentarer: 0

Bara för att det här är Oskars favorit!

Jag och Oskar har tränat

Den 2009-07-15, kl 14:26:27
Filed in Life | Kommentarer: 0
Vi sprang först till Tullan på ca 20 min. Jag tyckte vi höll hyfsat tempo, men då han visade HANS normala tempo så... ja... Han är ju som sagt orienterare och mycket bygger ju på bra kondition där, men det var typ att spurta för mig. Okej, jag kanske tar i lite väl, men det var mycket över MITT normala tempo. Så man kan väl säga att det var Jag som fick träna, inte han haha.

När vi väl kom till Tullan hoppade vi i och simmade lite. Med kläder och allt. Men det var jätte skönt!
Det var tänkt att vi skulle springa hem också, men vi började gå och sen vart det liksom aldrig av att vi började springa ;) Tror vi var borta i sammanlagt 2 timmar. Lite mindre.

Nu har jag duschat och ätit. Nu är Oskar ute och tränar, jag borde egentligen ka till stallet så att vi "matchar" varandra, men det är fan för varmt för att rida nu... Får bli senare på eftermiddagen!

Från idag.

Ps. Vad tycker ni om min nya header? ;)

och så här gick det

Den 2009-07-14, kl 17:14:33
Filed in Life | Kommentarer: 0

Jag hittade tillslut hyfsade biljetter till Britney! Så jag ringde som en tok efter Sanna (eftersom att mamma bangade), men hon fick inte, dessutom skulle hon nog inte ha hunnit. :(

Två gånger har det blivit så här nu. Först var det Chris Brown, då "hade" jag också bra biljetter (i 5 min) och de var bestämt att vi SKULLE åka tillslut. Men vi hade tagit för lång tid på oss att boka eller betala, så dom var ute på marknaden igen och gick inte att få tag på. Och nu Britney Spears. Två toppen artister!!!

Men men, man ska inte gråta över spilld mjölk. Istället kollade jag på kommande artister. Hittade b.la. Coldplay (iiiiiiih) och Green Day - men båda två var ju helt slutsålda. Så kom det upp "Pink".
Pink var ju här samma år som Britney var sist. Då gick min dåvarande bästa kompis Emma på den konserten och jag kommer ihåg det så väl. Det var en torsdagskväll och jag satt i köket och tänkte "nu är Emma på Pink och jag sitter här hemma och pluggar.. orättvist!" haha. Men nog om det.

Vi bestämde oss i alla fall (jag och sanna) för att vi ska gå på Pink! Hon är ju riktigt, riktigt bra! Jag fattar inte
hur hon bara kan... jag menar, hon matar ju ut toppen bra låtar! Hela tiden! Så 10 November smäller det! =D

Ja, gud vad jag är avis

Den 2009-07-14, kl 15:58:49
Filed in Cravings | Kommentarer: 0
... på er som (har varit och ska) gå på Britney Spears konsert, "The Circus starring Britney Spears 2009 Tour" som
den heter
! Ni anar inte! Fast jag måste nästan skryta lite med att jag redan varit på en utav hennes konserter här i
Sverige. Fast det var ju 5 år sen så.

Tänk att få höra låtar som dessa LIVE:


Baby One More Time


Piece Of Me


If U Seek Amy


Womanizer

.... Och listan kan göras lång för i princip Alla hennes låtar är riktigt bra!

Jag var inne på ticnet nu och kollade om det fanns några biljetter kvar till extrakonserten som är idag. Nog fanns
de det, vilket jag inte trodde att det skulle göra? Till min förvåning gick min första sökning på 9000 kr!!!!! Så mycket
pengar för två, TVÅ personer! Men sen märkte jag att det var "Center Ring Seats" och det är alltså dom absolut
bästa platserna.
Jag sökte vidare och fick upp priset 1650 kr för två personer. Det blir alltså 825 kr/person. Helt ok för att det är
ju ändå Britney Spears vi pratar om! Vill verkligen gå och det skulle vara så himla roligt! Kanske kan jag...?

Så sjukt fräna!

Den 2009-07-14, kl 15:32:32
Filed in Cravings | Kommentarer: 0
Det här är min drömbil! Mini Cooper's är så himla fräna, fast om jag
fick välja skulle jag köpa en vit, gul eller en ljusblå tror jag. DELICIOUS!

"Smile" by Atomic Swing

Den 2009-07-13, kl 19:13:38
Filed in Musiksmak | Kommentarer: 0

Jo! Visst är det den som spelas i reklamen för Billys pizza!

Alexander Rybak 13/7

Den 2009-07-13, kl 18:07:09
Filed in Life | Kommentarer: 1





Var bara att sträcka upp kameran i luften och klicka, därför var det också ganska svårt att få bra bilder... ;)

Ibland vill inte internet bara

Den 2009-07-13, kl 16:16:23
Filed in Life | Kommentarer: 0
Hello folks!

Jag har inte kunnat blogga på hela dagen eftersom att vårat internet har varit paj. Men imorsse var jag i alla fall riktigt duktig! Jag hade ställt klockan på 9.00 och redan vid 9.30 var jag ute och sprang! Var tillbaka 10.10 så det blev 40 minuter. Riktigt jobbigt i och med att jag inte har tränat på två veckor, jag ville bara spy när jag hade kommit hem. Fast nu mår jag ju toppen! =)
Det är så skönt att göra det tidigt på dagen, för då slipper man tänka på det sen! Så det är att rekommendera! Samma visa blir det imorgon. Även fast jag får en nattgäst. ;)

Snart kommer Sanna hit. Så vi tar mopparna ner på stan och ser schlagervinnaren, Alexander Rybak, som spelar här i Södertälje idag kl 17. Funderar på att ta med mig systemkameran... Hm...


Jag gör en sån här rolig sak nu för jag har så himla roligt...

Den 2009-07-12, kl 22:50:28
Filed in Tess | Kommentarer: 1

100 frågor


1. Är du kär? Superkär!
2. Har du snusat? Nej
3. Har du fimpat en cigg på nån annan? Nej
4. Har du legat i sängen brevid en kille? Ja
5. Har du blivit dumpad? Nej
6. Har du blivit slagen allvarligt? Nej
7. Tar du droger? Nej
9. Har du pussat en tjej? Ja
10. Hatar du någon? Nja
11. Älskar du någon? Många!
12. Har några av dina vänner svikit dig? Nej
13. Har du djur? Nja, tillfälligt haha
14. Har du legat brevid en tjej i sängen? Ja
15. Hatar du dig själv? Nej
16. Gillar du orange? Helt okej
18. Har du nån sjukdom? Skrattsjukan kanske
19. Har du skämt ut dig för den du gillar? Hehe kanske lite, men nu gör det ju detsamma =)
20. Har du en gris? Ja, en godisgris!
21. Har du en plattång? Nej, två stycken hihi
22. Har du en bror? Ja
23. Har du sjukt bra humor? Haha ja, det tycker jag!
24. Är du brunett? Inte till grunden, men annars ja
25. Gillar du att stå i duschen flera timmar? Urskönt!
26. Tycker du om hästar? Nej, älskar
27. Har du en hund? Nej .. inte än
28. Har du skilda föräldrar? Nej
29. Har du gått på simskola? Ja
30. Har du sagt bög till en kille? Ja, fast inte menat det
31. Har du sagt fitta till en tjej? Nej
32. Har du fuskat? Ja, varje spanskaprov!
33. Har du en teve på ditt rum? Ja, sen om den fungerar eller inte är ju en annan sak
34. Har du lunar? Ja, "yeeeees" kommer jag ihåg att jag heter haha
35. Har du MSN? Ja
36. Har du en syster? Nej
37. Har du bruna ögon? Nej, men jag vill ha
38. Gillar du att fota? Älskar att fota!
39. Har du sett dig själv brinna? Nej
40. Hjälper du dina vänner? Ja, när dem behöver mig så
41. Gillar du tacos? Ja
42. Tycker du att du är söt? Vissa tillfällen
43. Har du dansat? Ja, på dansgolvet
44. Har du spelat fotboll? Ja och det var grymt tills vi började spela 11-manna
45. Tror du på äkta kärlek vid första ögonkastet? Ja
46. Kan du stå framför spegeln i timmar om du bara får? Nej, varför det?
47. Har du ätit sniglar? Nej
48. Äger du en locktång? Ja, men den suger getpung
49. Gillar du att tugga tuggummi? Nej, för jag får världens magvärk
50. Borstar du tänderna varje morgon och kväll? Ja
51. Gillar du kläder? Love it!
52. Hatar du falska vänner? Kan man ens kalla dem för vänner?
53. Gillar du räkna matte? Suger!
54. Älskar du någon nu? Ja, flera stycken!
55. Har du gråtit inför en vän? Ja
56. Kan du sjunga? Haha sjunga kan väl alla, en annan sak är väl om det låter bra
59. Är du stor? ?
60. Vad är ditt hela namn? Therese Anita Heed
62. Är du kortare än 1.60? Nej
63. Älskar du sommaren? Ja, när det väl är SOMMAR så
64. Älskar du vintern? Ja, när det väl är VINTER så
65. Har du mer än 6 par skor? Nej haha samlar inte på skor
66. Brukar du sjunga när du är i duschen? Händer väl
67. Har du hoppat ut ifrån ett fönster? Ja
68. Har du mer än 3 par mjukisbyxor? Ja
69. Gillar du att städa? Ibland kan det faktiskt vara ganska roligt haha
70. Gillar du att sova länge? Bästa som finns!
71. Har du vart med om en olycka? Nej
72. Är du förvirrad? Nej, det skulle jag inte påstå
73. Har du mer än 6 par byxor? DET har jag däremot!
74. Har du förlorat en vän? Beror på hur man tolkar ordet "förlorat"
75. Gillar du att shoppa? Väldigt mycket!
76. Har du varit i paris? Nej
77. Gillar du spindlar? Nej, äckliga!
78. Klarar du dej själv? Ja, hur länge vet jag inte
79. Har du lagat mat? Ja
80. Är du klantig? Nej
81. Har du foppatoffler? haha nej
82. Har du mer än 20 låtar på din data? hundratals!
83. Sminkar du dig innan skolan? Oftast gör jag det
84. Har du träffat en kändis? Ja
85. Har du mer än 7 par nagelack? Jadå
86. Har du busringt? Ja, long time ago
87. Har du skällt på din bror? Ja
88. Har du en vän som skiter i dig? Nej, det hoppas jag inte
89. Har du velat göra saker men vågar inte? Ja
90. Sover du med nått gosedjur? Oskar ;)
91. Har du åkt nånstans utan att du får? Nej
92. Vill du bara bort ibland? Inte dö, men få vara ifred
93. Har du tältat? Ja, om det räknas
94. Har du brännt dig? Ja
95. Har du lekt med levande ljus? Ja
96. Har du lekt anden i glaset? Ja, skit tråkigt för det var Jag som rörde glaset haha
97. Skäms du ibland? Ja, ibland
98. Bor du i skåne? Nej, men skulle kunna tänka mig att göra det
99. Gillar du hip hop/rap musik? Det är väl okej
100. Är du på sista frågan nu? Ja, äntligen


Snart får jag äntligen träffa dig!

Den 2009-07-12, kl 22:09:08
Filed in Life | Kommentarer: 0
Åh!!!!!! Jag fick nyss ett sms från Oskar "Jag ser land baby". Fick ett glädjerus genom hela kroppen! Snart är han äntligen hemma! YES!

För er som inte riktigt hänger med i svängarna nu så ska jag berätta att  Oskar har varit på Gotland och tävlat sen i måndags. Så jag har faktiskt varit utan honom i nästan en hel vecka! Saknar honom såååååååååååååååååååååååå häääääääääääääääääääääääääääär mycket! ♥


Oskar.. tyvärr jätte dålig skärpa..

"On The Beach" by Sonic Palms

Den 2009-07-12, kl 17:51:06
Filed in Musiksmak | Kommentarer: 2

Volymen på högsta!!!!

Det går ju att bära tillsammans!

Den 2009-07-12, kl 17:27:27
Filed in Cravings | Kommentarer: 2

Haha det blev en "allt-i-ett" bild. Fiffigt ellehur? Kom dock på nu att jag glömt skriva in
vart sakerna är köpta, men om ni undrar så får ni bara skriva en kommentar! =)

Har ni också tänkt på att vi tjejer får mycket MER för pengarna än vad killar får? Ingenting jag klagar över eller
har något emot, tycker bara det är underligt. Fast det jämnar väl ut sig i slutändan, i och med att vi använder mer
saker. Ex. smink, hårfön, platt-/locktång, nagellack... ja, ni fattar poängen! ;)

Var på IKEA också. Där blev det en ny lampa (äntligen!) för runt 100:- och så slängde jag med en vit
musmatta för 5:- också. Alltid nödvändigt! Lite roligare än att ha pappas gamla ASTRAmönstrade.

Nu bär det av mot Kungens Kurva...

Den 2009-07-12, kl 11:36:48
Filed in Life | Kommentarer: 0
Jag och mamma sticker till Kungens Kurva nu. Först blir det Hööks, där jag måste köpa ett par ridstövlar till vintern (är det inte lite tragiskt att man tänker på vintern mitt i sommaren? haha) och så ska jag kolla efter nya ridbyxor, även fast det kanske inte (just nu) är nödvändigt.

Sen blir det IKEA. Jag och mamma åker upp dit med några månaders mellanrum, båda två tycker det är kul att bara gå och kolla på vad de har för saker. Kanske drömma sig bort om hur det skulle se ut med den saken i sitt rum osv. Men idag ska jag kolla efter en bordslampa! Kanske finner jag någonting mer? Hoppas det inte är miljoner folk bara...

Vi hörs senare!!

Ridbilder 11/7

Den 2009-07-11, kl 19:22:42
Filed in Kärlek i all ära | Kommentarer: 5



















Är hon inte snygg!!?? Min fina Pila!!!!!!!!! ♥

Bakom kameran: Mamma


Jag ljög för er!

Den 2009-07-11, kl 18:03:52
Filed in Life | Kommentarer: 1

Jag följde aldrig med mamsen och papsen på stan. De hade ju inga planer på att gå i butiker, utan sitta på ett fik och det kan väl vara soft ibland men jag pallade inte. Så jag drog ner till stallet istället!

Tog upp Pila och pysslade om henne i drygt en timma. Jag kan säga att efter det så glänste hon! Hon är så himla fin! =) Jag vart så nöjd med henne att jag var tvungen att ringa mamma som fick åka ner med systemkameran och fota oss! Jag ska försöka lägga upp dem bilderna idag, men jag vet inte om jag hinner i och med att jag ska träffa Sanna (och ev. några till) vid åtta och innan det ska jag ha hunnit duschat och käkat! I´ts going to be tight!

Bäst att sätta fart...

Förresten, tack för de fina kommentarerna om mina naturfoton. Det är jätte kul att få beröm! =)


"After The Love" by R.I.O

Den 2009-07-11, kl 11:31:05
Filed in Musiksmak | Kommentarer: 2

En riktig sommarlåt!

"Passade jag i det?"

Den 2009-07-11, kl 11:29:15
Filed in Life | Kommentarer: 1
Hej, jag har inte tid att skriva nu egentligen. Jag, mamma och pappa (kanske tim?) ska ner på stan så jag har lite bråttom för jag vaknade nyss. För övrigt så kom Tim hem lite senare i natt och jag låg vaken, så han sticker in sitt huvud och det är inte fören då jag märker att barret är borta! Haha!

Vi hörs senare, köper jag något lägger jag upp det! Puss!

Naturfoton 10/7

Den 2009-07-10, kl 22:44:44
Filed in Tess | Kommentarer: 6






Today I´m wearing this 10/7 2009

Den 2009-07-10, kl 21:04:37
Filed in Look of the day | Kommentarer: 1

Halternecklinne från Indiska
Byxleggings från Vero Moda
Gladiatorsandaler från VAGABOND

(Ska äta, sen kommer bilderna!)

Idag har vi haft fint väder!

Den 2009-07-10, kl 20:36:56
Filed in Life | Kommentarer: 1
Om ni undrar varför jag inte har uppdaterat speciellt mycket idag så är det för att jag har tagit till vara på vårat fina sommarväder! Med andra ord så har jag tillbringat så mycket tid jag kunnat utomhus. Man vet ju aldrig när det blir fint väder igen, vi bor ju trots allt i Sverige och vi alla vet ju hur en typisk "svensk sommar"  ser ut...

Jag har varit nere i stallet och ridit Pila.
En händelse inträffade dessutom. Jag och Sanna red förbi mitt område och då gjorde Pila ifrån sig (men det var på bilvägen) och enligt lagen har vi då ingen skyldighet att ta bort det. Så det var ingenting mer med det och vi red vidare. Senare när jag kommer hem från stallet ligger en svart sopsäck på våran uppfart. Stoppad med vad? Vad tror ni? Jo, just precis - Pilas avföring! ............... ?

Åkte ner till stallet senare igen. Tänkte fota hästarna, men alla var så tråkiga, dem gick bara och betade hela tiden och ville inte ge kameran sin uppmärksamhet för en minut.
Så jag ändrade mina planer och gick upp till toppen av Ragnhildsborgsbacken och tog lite egna bilder. Sen fortsatte jag till Rolfberget. Där satte jag mig i lä, satte på lugn musik på mobilen, lutade mig tillbaka och blundade. Njöt! Riktigt avslappnande! Hit är ställen jag brukar gå till då jag vill vara för mig själv. Rensa tankarna. Bara vara jag.

I och med att jag inte har uppdaterat så mycket så tänkte jag jämna ut det med lite bilder från idag! =) Kommer upp strax...

MJ hyllas genom dans!

Den 2009-07-10, kl 14:48:04
Filed in Musiksmak | Kommentarer: 1


Dansgruppen Bounce kom på idén, som dragit människor med storm! GO BOUNCE!
1. Sergels Torg i Stockholm.
2. Central Stationen i Stockholm.

"Destination" by Darius & Finlay feat. Nicco

Den 2009-07-10, kl 14:32:26
Filed in Musiksmak | Kommentarer: 0

Darius & Finlay gör det igen!

BLOGGDESIGN #1

Den 2009-07-10, kl 00:02:09
Filed in | Kommentarer: 1

Första bloggdesignen kirrade RPATTINSON.BLOGG.SE

För er som inte visste det så var det faktiskt min Robert Pattinson -blogg från början. Det var jag som startade den.
Det gick jätte bra med den, läsarantalet bara ökade och ökade men sen orkade jag inte ha kvar den. Så jag gav bort
den till tjejen som har den nu, Helen.
Jag har nu gått och blivit hemsideansvarig för bloggen! =)

Vill Du också beställa en gratis bloggdesign? Klicka här!

Hur gör jag för att beställa en bloggdesign? STÄNGT!!

Den 2009-07-09, kl 19:28:02
Filed in | Kommentarer: 8
Nu ändrade jag mig i alla fall. Jag är nu öppen för att göra gratis bloggdesigner åt er. Dock har
jag bestämt mig för att ha ett max antal, så denna gång max 5 stycken. Först till kvarn gäller!

För  att jag inte ska lagga ur helt och tappa designintresset direkt så kommer jag
inte att sitta och göra så avancerade designer. Det har jag dessutom inte tid med!



När jag gör en design åt andra använder jag mig av en mall (så alla ser likadana ut till grunden) sen kommer
självklart färgerna kunna varieras. Dock kommer jag låta textstilen vara kvar, den får ni ändra själva.

Den här mallen jag använder mig av består av
två kolumner (en meny och en inlägg) och dom
kommer vara separerade från varandra. Det är ut ifrån den som jag sedan gör headern. OBS! Jag lägger inte
in bilder i menyn!

När det gäller headern så
kommer jag inte ta emot headerbeställningar där det ingår 10-tal bilder. Max 5 st för
att det inte ska ta för lång tid.

Här är saker jag vill att du ska besvara när du skickar in din beställning:

Vilken/vilka färg/-er vill du att din blogg ska innehålla?
Ps. Välj helst inte mer än 2 olika färger.

Vilka bilder vill du att headern ska innehålla och vart ska de sitta? Vill du ha de redigerade? Hur?
Kom ihåg! Max 5 st bilder! Skicka bilderna i orginalformatet (ej förminskade!)

Vad vill du att det ska stå i headern och med vilken textstil?
Tänk på! Det finns fler textstiler i photoshop än var det gör i ett vanligt word-program.

Vill du ha något mönster i headern?
T.ex. fjärilar, blommor, snöflingor mm.

Något som skulle hjälpa både Mig och Dig med designen är om du gör en enkel skiss i ett vanligt paint-program
på hur du vill att din header ska se ut. Kom ihåg att meny och inlägg är separerade från varandra.

När du har funderat ut och bestämt hur du vill att din bloggdesign ska se ut, är du välkommen att skicka
in din beställning
till
[email protected] Jag vill att du skickar in Allt (inkl. bilderna + inloggnings-
uppgifterna
!) iett och samma mail! Gör du inte det kommer jag inte att göra designen åt dig.

I och med att jag gör designen gratis så vill jag i alla fall ha lite cred för mitt jobb. Det får jag genom att sätta
in min "design by"-bild (med länk till min blogg) i din meny när designen är klar! Så länge min design ligger
på din blogg ska den också sitta kvar!

Har du övriga frågor eller funderingar går det naturligvis bra att ställa dom här i kommentarsfältet!
Kom ihåg nu! Första 5 st till kvarn from. 9/7!

Instutionen för psykologi UMEÅ UNIVERSITET

Den 2009-07-09, kl 13:47:15
Filed in Life | Kommentarer: 1

"Losing You" by Dead By April

Den 2009-07-09, kl 12:46:06
Filed in Musiksmak | Kommentarer: 0

En låt som fortfarande är lika bra!

All I have is you
it is all that I`m waiting for
All I need is you ♥

Vad händer idag?

Den 2009-07-09, kl 11:52:11
Filed in Life | Kommentarer: 0

Hej!

Jag har just ätit god frukost och håller nu på att göra mig i ordning. På dagens agenda finns faktiskt inte så mycket uppstaplat. Vad gör man när det är sånt här skit väder ute?

Bli intervjuad utifrån ADADformuläret.
För några veckor sen fick jag hem ett brev från UMEÅ Universitet Instutionen för Psykologi, som hade valt ut 100 ungdomar (killar & tjejer) mellan åldrarna 13-20 år. Jag var då en av dom. För att man stället upp får
               man 200 kr ;-)

Rida Pila.
Detta beror sig dock på hur vädret är. Jag har hört att det ska bli riktigt busväder idag! Sanna bangar i alla fall hur som.

Talkmoment med Sanna.
Var länge sen vi träffades på tu-man-hand. Känns som om det finns mycket att prata om då Sanna fick avbryta mig i telefonen igår kväll hehe.

Träna.
Återigen. Springa eller styrka.
Nästa vecka blir det ordentlig träning!

Det var nog allt! Sen kommer det ju alltid in lite små saker som man inte har räknat med. Ex. städa rummet som ser precis likadant ut som det gjorde för en vecka sen. Men jag är väl ungdom?


Ni har väl inte glömt min fotoblogg?

Den 2009-07-08, kl 15:03:57
Filed in Tess | Kommentarer: 2
Jag gillar som sagt att fotografera. Natur som människor (får dock i princip inga tillfällen för det). Men jag bestämde mig hur som för att skaffa en fotoblogg för några veckor sedan. Det ligger redan några bilder uppe, men mer kommer inom en snar framid. Besök den gärna!


WWW.THFOTO.BLOGG.SE

Vaknade av ett parapapapa...

Den 2009-07-08, kl 12:41:14
Filed in Life | Kommentarer: 0
God morgon!

Gick upp för ungefär en timme sen. Blev (precis som igår) väckt av Tim genom att han pumpade musik på högsta vol. Lika trevligt varje gång! :| Fast det var väl lika bra att jag kom upp annars hade jag nog sovit bort hela dagen.

Dagens planer lyder väl ungefär så här:

Rida två hästar, Pila och Baron.
Dessutom blir båda ritterna självständiga då Sanna har
sin barndomskompis på besök - som ska rida Baileys.

Vika kläder.
Har en jätte hög med kläder i tvättkorgen som legat där ett tag.
Jag har ju saknat vissa klädplagg, undrar vart dom ligger...?

Träna.
Idag ska jag fasen träna! Om jag inte springer
så blir det styrka. Jag ska ta tjuren vid hornen!

Men nu ska jag fixa lite med min bloggdesign, sen ska jag vika mina kläder. Jippi!
Nu börjar det åska också... Vilket underligt väder vi har i Sverige just nu.?

"Going Wrong" by Armin van Buuren & DJ Shah Feat. Chris Jones

Den 2009-07-08, kl 00:23:55
Filed in Musiksmak | Kommentarer: 1

Låten som spelas mest i mitt rum just nu!

Hur går det egentligen med träningen?

Den 2009-07-07, kl 22:34:50
Filed in Ord rakt från hjärtat | Kommentarer: 1
Hej! Nu sitter jag och har just ätit god chokladpudding. Visst njöt jag och det var jätte gott, men nu skulle jag bara vilja att jag hade struntat i den. Men nu ligger den där i min mage.

Så här tänker jag jämt & ständigt då jag stoppar i mig någonting onyttigt. Samtidigt kommer tanken "du måste träna, du måste träna, du måste träna" vilket resulterar i att jag får väldigt dåligt samvete. Jag känner pressen av att jag Måste träna, Måste, inte för att jag Vill och inte för att det är Kul. Detta resulterar i att jag inte tränar alls. Jag mår bara dåligt.

Samtidigt tänker jag på hur otroligt Skönt det skulle vara att träna. Mitt problem är att jag aldrig kommer igång. Det är inga problem att åka på träning med laget osv. Det är just att sparka sig själv i baken och helt enkelt ta tag i sig själv, det kallas att TA ANSVAR.
Jag skulle vilja ha en PT (=personlig tränare) som kan ge mig rätt övningar för det jag vill uppnå. Men mest en som kan pusha mig ordentligt, ge mig en riktigt kick! Dessutom skulle det vara en så otrolig lättnad.

För ett år sen ungefär läste jag en bok av Denise Rydberg "Väninnan". En utav kvinnorna i boken levde ett överklassliv i Stockholm (inte för att det spelar någon roll i detta läge). Hon tränade hur som bestämda dagar x antal dagar i veckan och träningen varierades då mellan att gymma, löpa, "dansa", cykla osv. Jag tänkte direkt "Vilken dröm! Så här skulle jag också vilja ha det!"
Men det är ju inte helt gratis heller. En PT kostar väl några slantar, inte så billiga slantar heller. Sen ska man köpa medlemskort på träningsstället och hela köret. Då frågar jag mig själv ibland, kommer jag verkligen vilja lägga ut så mycket pengar för att någon annan ska dra upp mig ur soffan? Varför kan jag bara inte bestämma mig "Nej, nu jävlar ska jag ut och träna!" och göra det också. Inte bara tänka det (som jag gör nu). Det är ju faktiskt helt gratis och jag sparar en jävla massa pengar! Varför?

Det här är jag, miss tess!

Den 2009-07-07, kl 16:14:43
Filed in Tess | Kommentarer: 0
Mitt namn är Therese Heed och jag är 16 år. Född 1993 såklart. Samma år då Sveriges Radio P4 startades.

Jag bor med min familj (mamma Anita, pappa Jonas, storebror Tim) i Södertälje och dom står mig närmast om hjärtat.
Någon annan som står mig väldigt nära är min pojkvän Oskar. Vi blev ett par 3/5 2009. Sen får jag inte glömma bort att nämna mina vänner som är världens bästa! Guldvärda allihop!

Jag tog grudenten (=slutade grundskolan) i somras, vilket betyder att jag nu har ett 3 års gymnasium framför mig. För min del blir det Tumba Gymnasium på mediainriktningen. Det verkade som en bra och proffsig skola, vilket är viktigt då jag satsar på min inriktning.

Något annat jag satsar på är innebandy. Det har jag spelat i 5,6 år. Min moderklubb är Södertälje IBK Rockets men efter i våras gick jag över till Nykvarns IF som debuterar i div 1 den kommande säsongen!

Hästar och ridning är också någonting som fångar mitt intresse. Jag har varit i hästvärlden sen 6 års ålder, vilket betyder att jag ridit i 10 år. Jag red på ridskola till jag var ungefär 14 år och sen dess har jag bara ridit privat som b.la. fodervärd och medryttare.

Det här är nog min fjärde blogg jag börjar med och det kommer nog inte bli den sista heller, det kan jag lova er. Efter tidigare erfarenheter kommer jag nog att tappa suget och sluta blogga om några månader - så är det alltid. Jag kommer alltså att köra på tills jag tröttnar! ;-)

För att svara på några frågor redan nu;
   
Bloggdesignen
Ja! Det är Jag som har gjort min bloggdesign.
Jag använder mig utav Adobe Photoshop Elements 6.0 till att designa som jag tycker lämpar sig bra för nybörjare. Och av www.designadinblogg.se till att koda. Mycket bra hemsida! Starkt rekommenderad!

Gör jag designer åt andra?
Från och med 9/7 gör jag bloggdesigner åt de 5 första som hör av sig!
Läs mer här för hur du går till väga!

Är det mina foton?
Alla foton som läggs ut i bloggen tillhör mig om ingenting annat utges. Det är 100% copyright. Respektera!
Kameror jag använder är familjens systemkamera, Canon EOS 400D med objtv. 18-55 mm.
Också min digitalkamera, Nikon COOLPIX L2.

För övriga frågor eller kontakt, [email protected]
Besök också - Bilddagboken: Teeeessss | Facebook: Therese Heed

Take care, tess

© Headerbilder från Wallpapers Wide