Så gott som bokat & klart

Den 2011-08-31, kl 21:39:47
Filed in Musiksmak | Kommentarer: 1



Nu är 2 biljetter bokade till världens bästa Veronica Maggio. Åh, jag är så lycklig! I nuläget är hon faktiskt den artist som jag skulle vilja se allra mest & nu ska jag äntligen få göra det. Dessutom tillsammans med min fina Sanna! Gud vad jag älskar att ha saker att se fram emot. Lääängtar ♥


2011.08.31 14:27

Den 2011-08-31, kl 14:23:37
Filed in Life | Kommentarer: 2

Idag är ingen rolig dag. Jag ligger hemma och är sjuk i det här fina vädret. Feber & halsont. Det går ju inte att göra så mycket då heller så det har resulterat i att jag fått världens ryggvärk. Jag har legat i sängen/soffan sen igår eftermiddags. En massage skulle inte sitta helt fel. Tänkte försöka ta mig ut på en liten promenad sen i alla fall. Allt för att försöka bli frisk till på fredag då vi åker till Karlstad. Det komiska är ju att förra året då vi skulle till Karlstad var jag också sjuk! Fast då var det lite värre med både öron- och ögoninflammation. Det hoppas jag verkligen att jag slipper den här gången.

Sitter just nu och rorar mig med tjuvlyssnat.se & felsms.com. Roligare än så blir det inte!


En tankeställare

Den 2011-08-30, kl 00:40:07
Filed in Ord rakt från hjärtat | Kommentarer: 4
"Den som säger att lycka inte kan köpas för pengar har inte varit i rätt affär" - är ett utav de citat som jag verkligen ogillar. Pengar kan absolut få en att känna lycka, men bara för stunden. Som ett lyckorus. Sen är man nere på samma nivå som tidigare. Det löser aldrig ens djupaste olycka. För lycka är att kunna gilla läget - och även sig själv. Kärlek från familj, pojkvän/flickvän och vänner har mest positiva effekter på lycka och ens välmående överhuvudtaget. Det handlar om att ge och ta. Jag själv tror att den största lyckan som finns är känslan av att finnas till.

Vi lurar oss själva om att vi skulle bli mer lyckliga om vi hittar det perfekta. När vi skaffat den där drömlägenheten, drömbilen och det perfeka jobbet. Att vara vacker, ha platt mage och leva i perfekta hem. Det är så lätt att leva med dessa tankar på hur allt ska bli i framtiden, då vi ska börja leva på riktigt. Men allt handlar egentligen bara om konsten att lära sig leva i nuet och bli nöjd med det man har. Vi skapar oss en bild och försöker därefter fixa världen runt omkring oss så att den passar in i vår bild av lycka. Men istället för att försöka ändra på världen ska man ändra sin inställning till världen.

2011.08.28 11:34

Den 2011-08-28, kl 11:34:08
Filed in Life | Kommentarer: 0

Vad skönt det är att vakna upp efter en utekväll och inte känna sig dålig överhuvudtaget. Jag ska nog fortsätta köra på det! Fast jag har ju inte fått så många sovtimmar dock.
Rasmus ringde i alla fall för någon timme sen och berättade att de har gått vidare till semifinal! :) Kul för de. Själv har jag ju faktiskt träningsmatch mot DIF idag. Samling 13:45 pigga & glada. Men innan det ska jag och mamma ta oss en tripp till Skärholmen! Vilken ovanligt bra söndag ♥


När det väl inträffar njuter jag

Den 2011-08-28, kl 02:56:33
Filed in Life | Kommentarer: 0
Idag har jag nog haft en utav de bästa dagarna på länge. Det är fortfarande inte felfritt, men mycket bättre. Och det räcker för det är ett steg i rätt riktning. Jag kom nyss hem från en utekväll på 550 med Sanna & co. En klart lyckad kväll med mycket dans & nu värker mina fötter värre än någonsin!

Tidigare idag var jag på stan med mamma & pappa. Rasmus gick upp jättetidigt idag för att åka på innebandycup i Torshälla. Önskade att jag kunde ha åkt dit och tittat men det får bli vid nästa tillfälle. På stan var det hur mycket folk som helst. Kringelfestivalen måste vara en succé för Södertälje! Men i alla fall, jag fick ju min lön igår så jag kände att jag var värd en shoppingtur. Köpte en tunnare vinterjacka, ett par skinnshorts, en skjortblus och så en päls från Johnells. Pälsen är verkligen hur fin som helst & min "gamla" jacka har blivit en helt ny jacka, haha! NÖJD TJEJ!

Nu kurrar magen så jag ska ta mig en snabbtitt i kylskåpet och se vad vi har. Sen blir det bums i säng för mig! Saknar min pojke ♥

Frågan är när det är över på riktigt

Den 2011-08-26, kl 15:57:08
Filed in Life | Kommentarer: 0

Första skolveckan är över och 100% närvaro läser jag på rapporten. Idag gick jag bara 9-11.30 och sen fick vi sluta. Trots att vi har hur mycket som helst att göra. Känner mig lite halvt stressad över hur vi ska hinna göra klart våra almanackor, påbörja vårt projektarbete och samtidigt träna inför vår APU.

Dagens toppen är att jag äntligen har fått min lön x2. WOHO! Det är galet hur livet kan kännas lite lättare av pengar. Så när abonnemanget har överlåtits till mig så ska jag beställa en iphone det första jag gör. Jag är så sjukt trött på min halvt fungerade SAMSUNG-mobil. Och där har vi väl också dagens botten. Eftersom att abonnemanget håller på och skrivs över från pappa till mig så kommer det att vara obrukbart tills jag får mitt nya sim-kort, vilket är nästa vecka! Alltså är jag för tillfället onårbar och det kommer jag nog att vara under hela helgen. Då är ju bara frågan hur fan jag ska klara mig utan en mobil?????? Det här måste ju vara det osmartaste någonsin, för jag antar att jag inte är den enda här i världen som har haft sin pappa stående på sitt egna abonnemang. Och som grädde på moset så var jag nyss och satte upp en lapp i stallet om medryttarhäst - med mitt mobilnummer. Jag hade ju inte en susning om att det skulle bli obrukbart. Men det är ju klart. Typiskt.

Ikväll blir det fredagsmys ♥ Men nu ska jag gå och färga håret som jag inte har gjort sen ibörjan av juli. Det är nästan två månader sen så ni kan ju tänka er hur det ser ut. Varför föddes jag inte som brunett?


Jag försöker men jag förlorar varje gång

Den 2011-08-24, kl 19:33:10
Filed in Ord rakt från hjärtat | Kommentarer: 0
.

11.08.24 Back to school

Den 2011-08-24, kl 17:05:02
Filed in Life | Kommentarer: 2

Så var den första "skoldagen" på knappt två timmar avklarad. Det var inte så mycket mer än upprop och info om praktiken & schemat. Imorgon är det igång igen som vanligt och jag klagar inte! Det ska bli så kul att få ha grafisk medieproduktion igen :) Någonting annat som jag heller inte klagar på är schemat. Kan vara det softaste jag någosin haft & kommer att ha! Kolla bara på det här:



Måndagar: Skola 13.50-16.30
Tisdagar: Skola 12.55-14.45
Onsdagar: Ledig fram till v.43
Torsdagar: Skola/Grafisk MP 9-15
Fredagar: Skola/Grafisk MP 9-15

Kan man ens kalla det här för skoldagar? Kommer ju inte ha några problem med att gå upp på morgonen i alla fall. Jag funderar faktiskt på att skaffa gymkort nu under höstterminen. Så behöver jag inte sova bort hela måndag, tisdag och onsdags morgonen. Så får jag känna mig lite duktig också! :)


Jag måste finna det inom mig som säger stopp.

Den 2011-08-22, kl 18:09:02
Filed in Ord rakt från hjärtat | Kommentarer: 0
Det kommer en tid i livet när du måste släppa allt -
meningslösa draman & människor som skapar de -
och istället omge dig med människor som får dig att
skratta så mycket att du glömmer det dåliga & bara
fokuserar på vad livet har att erbjuda.

När allt kommer omkring är livet för kort för att vara
annat än lycklig. Ta bort alla "energitjuvar".


Jag försöker förvandlas men jag går i repris

Den 2011-08-22, kl 16:29:03
Filed in Life | Kommentarer: 0
Måndag: Lunch och mys med mamma på stan
Tisdag: Njuta av den sista sommarlovsdagen & innebandyträning 17.30-19.30
Onsdag: Skolstart kl 13.00
Torsdag: Skola & innebandyträning 18-20
Fredag: Skola & LÖNINGSDAG
Lördag: Klassåterträff med älskade 9C
Söndag: Träningsmatch mot Djurgårdens IF

Nu ska jag fixa iordning det allra sista i mitt rum. Lägga in kläderna i garderoben/byrån, printa ut bilder och sätta de i tavlor som ska upp på väggen! Har inspirerats av lite bilder på google. Det är så himla kul att inreda! Jag längtar tills jag flyttar till min egna lya och får inreda allt precis som jag vill :)

I wanna be forever young

Den 2011-08-21, kl 17:55:19
Filed in Life | Kommentarer: 0

Jobbade som sagt både igår och idag. Det har varit rätt mycket folk båda dagarna men jag tycker om när det är så. Då glömmer man bort att titta på klockan och helt plötsligt slutar man. På fredag får jag min lön. Min första Riktiga lön faktiskt. Det kommer sitta fint lagom fint med både sommarjobbslönen från juli + augustilönen :) Undrar om man får studiebidraget i augusti också?

Nu är det endast två dagar kvar av mitt sista sommarlov. Sen är det tillbaka till verkligheten igen. Men jag klagar inte, faktiskt inte ett dugg. Jag har redan sett mitt schema och om det nu stämmer så kommer jag ha ett jävligt slappt tredje år. SISTA ÅRET, det är helt stört... Fan, nu får jag åldersnojja också. Om några år är det dax för att bli Vuxen. Paniiiik! Vill inte. I wanna be forever young. Aja, totalt onödigt inlägg men nu vet ni lite om hur jag tänker i alla fall. Värt.

Note to myself:
Ett gott skratt förlänger livet.


Lördagsmys

Den 2011-08-20, kl 20:07:04
Filed in Kärlek i all ära | Kommentarer: 0





2011.08.19/20/21

Den 2011-08-19, kl 01:24:03
Filed in Life | Kommentarer: 0

Fredag: Idag ska jag försöka fixa så mycket saker jag hinner/orkar. Känner att jag skulle vilja städa ur mitt rum helt och håller på skitsaker & oanvända kläder innan skolan börjar. Det är fasiken inte långt kvar nu! När det är gjort ska jag träffa min saknade vän Emmelie!

Lördag: Jobb 12-15. Sen är det snabba ryck ner till stallet. Jag och Sanna ska äntligen rida ut igen och då ska jag få testa fina Casino. Det är ett varmblod på ca 1,70 och jag som älskar både varmblod & stora hästar! Längtar! Tänkte försöka knäppa en & en annan bild också om vädret tillåter.
Lördagskvällen är inte satt än. Det står mellan lite olika val så det beror på vad jag är på för humör och vad jag orkar. Hur som helst så kommer den att bli bra :)

Söndag: Jobb 12-15. Resten av dagen är oplanerad så det blir väl säkerligen till att fortsätta plugga på den där förbaskade körkortsteorin. Jag har i alla fall bokat halkbanan nu den 13 september, så framåt går det ju tack och lov!


Dom säger att tiden läker alla sår...

Den 2011-08-18, kl 22:45:19
Filed in Ord rakt från hjärtat | Kommentarer: 0

Men hur kan de läka om det hela tiden bildas nya?


Det finns ingen som är så fin som du

Den 2011-08-17, kl 18:36:13
Filed in Kärlek i all ära | Kommentarer: 0


Jag vill säga någonting men jag kan inte tänka klart

Den 2011-08-16, kl 12:27:13
Filed in Life | Kommentarer: 0

Igår kväll vart det bio med mamma så där lite spontant. Vi såg på Bridesmaids. Det var som en sämre version av Baksmällan kan man säga. Tyvärr ingen ny favorit, men helt okej i alla fall. Efter bion åkte jag hem till älskling och sov. Usch, det är så trist att vi inte kan göra någonting på dagarna. Vi hinner ju bara ses på kvällarna eftersom att Rasmus jobbar så mycket. Men bra pengar är det!

Idag ska jag träffa Nettan & Alexandra. Alex ska ge mig en kurs i systemkamerans inställningar. Förhoppningsvis så har jag lärt mig lite fler avancerade saker så att jag äntligen kan påbörja mitt efterlängtade projektarbete. Ikväll är det innebandyträning som gäller.

Förresten så tog min fina Sanna körkort igår! Hur grym är hon inte!!! Åhh, nu vill jag också... Känns som att det är dags att sätta fart på riktigt nu.


Täby FC vs Södertälje Rockets 1-2

Den 2011-08-14, kl 17:27:35
Filed in Innebandy | Kommentarer: 0
Första träningsmatchen för säsongen, därav extra skönt med vinst! Jag tycker att vi borde vara nöjda med oss själva & som lag :) Nu vet vi också lite vad som väntar i division ett och vad som krävs. Jag själv är nöjd med min insats, men jag känner ändå att det är en del kvar som man behöver jobba på.

Nästa träningsmatch är mot DIF söndagen den 28 augusti i Wasa.


Jag #84


AVICII

Den 2011-08-13, kl 17:34:00
Filed in Musiksmak | Kommentarer: 0


Yesterday is gone. We got to keep moving on.

Den 2011-08-13, kl 17:26:58
Filed in Kärlek i all ära | Kommentarer: 0

Vart ska jag börja? Bloggen har blivit lite puttad åt sidan nu den senaste tiden. Men den kommer nog komma i ordning med tiden då skolan & alla rutiner är igång igen.

Igår: Jag hade en slapp dag med min kille, bakade en citronmarängpaj för första gången med lyckat resultat & mot kvällen åkte jag till Nykvarn för en härlig förfest med godingarna Sarah, Helena & Emmelie. Vi fortsatte in till Södertälje, varken 550 eller Strippan var öppet, så det blev Flamingo till slut och jag som var så sugen på dans! Det får tas igen en annan gång :)
För mig blev det dock en ganska tidig kväll då min kropp varken orkade eller mådde så bra. Men med tanke på hur lite jag sover nu för tiden så är väl inte det så konstigt kanske.

Idag: Imorse när jag vaknade mådde jag betydligt bättre. Så 13-16 åkte jag iväg och jobbade på Torekällberget. Idag var det verkligen stressigt under hela dagen, annars brukar det komma i vågor. Så nu känner jag mig välförtjänt utav en stund i soffan & god mat.
Ikväll ska jag iväg till min prins som jag har 14 månader (1 år & 2 mån) med idag! ♥


You never know how strong you are - until being strong is the only choice you have

Den 2011-08-09, kl 02:13:07
Filed in Ord rakt från hjärtat | Kommentarer: 1


The most important things are the hardest to say

Den 2011-08-05, kl 15:06:24
Filed in Life | Kommentarer: 0

Vilket grymt väder vi har! Så himla underbart! Fortsätter det så här sparar jag hellre mina pengar istället för att åka på en utlandsresa. Jag har legat på Torpa varje dag den här veckan och fler dagar hoppas jag att det blir! Hann dessutom jobba både i måndags & i tisdags då jag blev inkallad.
Innebandyträningarna har satt igång nu också. I tisdags var den första innebandyträningen på flera, flera veckor! Den gick ju som den gick... Man ska nog inte ha alltför höga förväntningar på sig själv de här första träningarna. Men det känns i alla fall skönt att komma igång igen!

Lördag: Det blir en tur till Vingåkers Factory Outlet på dagen. Sedan ska jag hem till älskling & vara barnvakt åt sötnosen Nellie! På kvällen är vi bjudna på födelsedagsfest hos André som fyller 20 år.

Söndag: Kolla älsklings träningsmatch mot Hammarby.


Good morning little miss sunshine

Den 2011-08-03, kl 14:51:56
Filed in Life | Kommentarer: 0

Juli är över vilket känns rätt skönt, det har inte riktigt varit min månad. Fast jag måste samtidigt medge att det ger mig lite ångest, nu är det ju bara ynka tre veckor kvar till skolstarten den 24e augusti. Jag ska njuta så mycket jag bara kan av det som är kvar på mitt sista sommarlov! Så jag hoppas på mycket sol & värme som idag :)

Jag & mamma kom nyss hem från Torpa där vi har legat sedan elva. Grymt härligt & färgen börjar äntligen arta sig! Nu tänkte jag slänga mig i soffan i någon timme och titta på Andra Avenyn. Ikväll blir det en mysig nattritt med Sanna och sen kommer älskling.


© Headerbilder från Wallpapers Wide