DU OCH JAG

Den 2010-10-30, kl 22:09:15
Filed in Kärlek i all ära | Kommentarer: 1


Jag och mitt hjärta.

Har haft en urmysig dag/kväll! Började med en tripp till Stockholm för att hitta en jacka till mig. Jag hittade en, men tyvärr lite för dyr. Tyvärr, tyvärr, tyvärr. Vill verkligen ha den! Rasmus hittade i alla fall ett par jeans och det var vi nöjda med för den här gången. Åt på Pizza Hut gjorde vi också!

På kvällen nu firade vi min farfars pension på restaurangen La Cantina. Mys! Efter det åkte Rasmus hem och packade och nu är han påväg hit igen för att sova hos mig. Ännu mer mys!

Imorgon bär det som sagt av till Gotland på träningsläger. Håller på och packar, önskar att någon annan kunde göra det åt mig men så funkar det ju inte. Kommer hem på onsdag kväll, men vi får väl se om det blir någon mobilbloggning. Tills dess, ha det bäst för det ska jag ha! Puss Tess


Lagfoto 2010/2011

Den 2010-10-29, kl 10:24:23
Filed in Innebandy | Kommentarer: 0

1a raden: #10 Malin Gadd, #19 Annika Thorén, #4 Lena Hellsten, #30 Rebecca Markussen, #8 Anna Harmat, #77 Johanna Ottosson, #6 Therese Heed, #11 Sandra Ahtiainen, #3 Malin Andreasen, #95 Sarah Dahlström



2a raden:
#90 Celina Persson, #9 Emma Dahlström (assisterande kapten), #12 Johanna Larsson,
#85 Szilvia Schmidt, #18 Ullis Thorén, #79 Johanna Bjelkmark (kapten), #96 Moa Gustafsson


Fredag, lördag, söndag + höstlovet

Den 2010-10-28, kl 16:48:05
Filed in Life | Kommentarer: 0

Fredag: Går 8.20-11.30 i skolan och sen har jag höstlov!
Kvällen bjuder på seriematch borta mot Flens IBF kl 19.00

Lördag: Blir en tripp upp till Stockholm (eller "stan" som jag hela tiden blir rättad till att säga...) med Rasmus. Förhoppningsvis hittar jag min vinterjacka då. Måste verkligen göra det, för här i Södertälje finns ju ingenting.
På kvällen ska vi i släkten (+ Rasmus och Victor) fira farfars pension med middag på La Cantina. Kommer få träffa Rebecca då äntligen! Känns som evigheter sen senast, det ska bli så himla roligt! ♥

Söndag: 9.45 går bilarna mot Nynäshamn och Destination Gotland. Åker som sagt dit på söndagen och kommer hem på onsdag kväll. Jag längtar verkligen! Det kan nog inte bli bättre än så här när mina två bästa - Rasmus och Sandra också kommer åka med.

Förutom ett träningsläger på Gotland så kommer höstlovet att bjuda på fest, bio kanske och mys med älskling, träffa Emmelie får jag hoppas på också och seriematch mot Telge SIBK. Klämmer nog även in lite plugg också...



Bild på mig och Becca från i somras


Happiness you cant make it gone for good but you are gone not for good just for now

Den 2010-10-27, kl 21:23:44
Filed in Musiksmak | Kommentarer: 0


The Fray - Happiness

Vaknade upp och åkte till skolan - ovanligt pigg. Sen bara sjönk det. Vet inte varför riktigt men tror den största anledningen var för att vi satt vid datorerna hela dagen. Kände hur ögonen bara ville sluta sig när jag satt på bussen hem. Och det var exakt vad de gjorde - när jag kom hem.

Förstår inte hur jag kan vara så trött? lite sömn fick jag ju ändå inte i natt. Men det är sjukt för när jag gick upp och la mig i Tims säng kronslocknade jag framför TVn bara. Så vaknade jag upp någon timme senare, pratade med Rasmus i telefonen, somnade igen och vaknade upp vid 20-snåret. Trots detta känner jag att jag skulle kunna gå och lägga mig för dagen.

Men vi får se om lite pepparkakor, tomteskum (=favorit!) och ett avsnitt Kungarna av Tylösand och Paradise Hotel kan göra kvällen lite roligare! Rasmus är i Nyköping och spelar med JAS. Håller mig uppdaterad genom innebandy.se! Just nu leder NIF med 5-2 och min baby har gjort 1 mål och 1 ass. 1 period kvar.

Bildbrist - Därför att min dator har pajjat och verkar ha gjort sitt i livet nu. :( Då har jag i alla fall En grej klar på vad som kommer att stå på min önskelista! Mamma, pappa?


Kung av sand

Den 2010-10-27, kl 11:31:08
Filed in Cravings | Kommentarer: 0
Drömmer mig bort till ett varmare land

Vi snackar innebandy

Den 2010-10-26, kl 22:41:42
Filed in Innebandy | Kommentarer: 1
Känner mig sjukt bloggsugen - so here we go.

Innebandyn idag har varit så himla bra och det har fått mig på så himla bra humör. Profilen i skolan rullade på hur fort som helst. Roliga övningar och en väldigt avslappnad och rolig träning helt enkelt. Jag och Sandra fick packlistan inför Gotland idag. Känns så overkligt bara jag tänker på det, att åka till samma ställe och allt igen.

Sen var det ju träning med laget idag också. Men innan det hade vi lagfoto och jag har inte en aning om hur det blev. Visste inte ens att han tog kort när han gjorde det. Aja som sagt, träning efteråt och för mig gick det riktigt bra. I alla fall på två-målet och det är det jag minns när jag tänker tillbaka på träningen - det positiva!

Så nu är jag på bra humör, vilket jag varit i princip hela dagen. Idag har varit en bra dag känner jag så det känns jätteskönt! Men det har krävts en del från mig själv också för att hålla det uppe. Förresten så glömde jag skriva till Dagens favorit i "dagens lista". Så dagens favorit: Sandra á la Muhammed

Sitter nu hemma hos älskling och väntar på att han ska komma hem från sin JAS-träning. Då ska vi äta daimtårta som hans snälla mamma har gjort! :-) Hur gott kommer inte det bli, känner avundsjukan från er ända hit! Hihi over and out


Bild från idag

Så mycket tankar, så lite ord

Den 2010-10-26, kl 16:27:04
Filed in Life | Kommentarer: 0

Dagens vill ha: Att min dator ska fungera igen
Dagens klädsel: Jeansleggings, linne, skinnjacka + stor halsduk
Dagens smink: Lite solpuder och ett lager mascara
Dagens frisyr: Uppsatt i en toffs
Dagens låt: Beautiful Lie med 30 seconds to Mars:

Dagens planer: Lagfoto , innebandyträning och sova hos Rasmus
Dagens roligaste: När jag & Sandra fulade oss på profilen i morse
Dagens kram: Kramlös idag
Dagens puss: Rasmus morgonpussar
Dagens godis: Våfflor med drottningssylt
Dagens humör: Positiv, idag känner jag mig stark!


Kampen om kvalet upp till 1an

Den 2010-10-23, kl 16:52:22
Filed in Innebandy | Kommentarer: 0

Sovit hos Rasmus i natt och färgat håret. Sen mötte jag upp Sandra & Jocke i Wasa sporthall för att kolla på Rocketsmatchen. Rockets hade bollen den mesta delen och matchen slutade tillslut 4-3 till Rockets.



1. Nykvarns IF

Spelade matcher: 3
Vunna matcher: 3
Oavgjorda matcher: 0
Förlorade matcher: 0

Gjorda mål: 27
Insläppta mål: 1

Poäng: 9

2. Södertälje IBK

Spelade matcher: 3
Vunna matcher: 3
Oavgjorda matcher: 0
Förlorade matcher: 0

Gjorda mål: 24
Insläppta mål: 5

Poäng: 9
Men imorgon spelar vi våran 4e match. Motstånd: Trosa Edanö. Vi hade en träningsmatch mot dom innan (tror jag) serien hade börjat. Jag var inte med och spelade den men det hade tydligen varit rätt jämnt. Egentligen spelar det ingen roll vilket lag det är vi möter, varje match är viktig så det gäller att vi ger allt!

Jag kan ändå inte sluta tänka på derbymatchen mellan oss och Rockets. Lördag 4e december kl 12 i Wasa. Kan bara tänka mig hur det kommer att bli och jag njuter av bara tanken! Fy fan vad kul!!!!!!


Du är min kung

Den 2010-10-22, kl 19:56:41
Filed in Cravings | Kommentarer: 0


Hade jag fötts 4 månader tidigare
hade jag nu stått på en klubb
i Eskilstuna
och njutit av denne mans grymma musik.
Livet är orättvist.


Varför går livet så fort?

Den 2010-10-22, kl 19:39:48
Filed in Ord rakt från hjärtat | Kommentarer: 0

Sitter och bläddrar tillbaka i arkivet på min blogg. Har ju bloggat här i snart 1,5 år och det är sjukt vad tiden går fort. Bara när man tittar tillbaka på vad jag gjorde för ett år sen. Jag kommer ihåg den tiden och den känslan så väl. Allt var nytt och spännande. Skolan, innebandyn och människorna runt omkring mig.

Vad gällde innebandyn så var det min första säsong i Nykvarnströjan och i div 1. Älskade våra hemmamatcher, det kan vara en utav de roligaste grejerna jag fått uppleva! Söndagar kl 17.00 alltid och massor med folk. Sån sjuk energikick! Den här dagen och matchen kommer jag ihåg speciellt mycket. Längtar tillbaka så mycket när jag tänker på det. Och alla bortamatcher och bussresor. Det var bara så grymt!

Kommer ihåg att jag alltid lyssnade på den här låten innan matcherna, haha!


En annan innebandyrelaterad sak är ju träningslägret på Gotland förra året. Läs här (tänk på att jag skrev detta för ett år sen)! Jag och Rebecca följde med Vackstanäs Gymnasiet dit. Det var även där jag träffade Sandra för första gången. Alltså jag blir galen, vad tiden går fort! I år åker vi med igen, fast bara jag och Sandra. Den här gången ska jag försöka vara lite bättre på att ta bilder. Det är kul att ha själv bara!

Den här låten påminner mig så mycket om Gotland. Och på tal om det så vill jag leta upp klippet på min gamla mobil som jag spelade in när jag och Rebecca satt i en utav minibussarna och sjöng med. Ååååh!


Så kom ju min Rasmus in i bilden redan här också. Allt tack vare facebook, haha! Det är inte klokt hur fantastiskt internet kan vara och vilka underverk det kan göra ibland. Här var en kväll då jag och Sandra åkte till Nykvarn för att titta på killarnas match och jag på Rasmus såklart. Men Rasmus och jag började inte träffas förrän i början av mars någon gång.

Relaterar till dessa låtar med texten ovan:



Så fyllde jag ju år också. Den 18 februari 2009 vart jag sjutton år. Dagen efter skrev jag, "Ärligt talat, jag kan inte förstå att det bara är 1 år kvar till 18 år!" Haha, kan ni gissa hur långt det är kvar nu då? Det har gått 8 månader sen jag skrev det där! ;-)

Inte bara för att sommarlovet gick fort, snart är ju höstterminen avklarad! Om en vecka är det höstlov i en vecka, sen är det bara (ja, bara!) 6 veckor kvar. Efter tre veckors jullov börjar vårterminen och vi går in på ett nytt år. Jag blir galen av att bara tänka så här. Hur fort tiden går och som den kommer att gå! Rätt vad det är så står jag där galen på studentflaket! Men det är fasen inte långt kvar till myndigheten nu. Galet säger jag bara.


Dagens horoskop

Den 2010-10-21, kl 19:08:20
Filed in Ord rakt från hjärtat | Kommentarer: 0


Många vattumän funderar en del på vad de vill få ut av sina liv och vilka ambitioner de har.


For stjernerne på himlen, ingen tvivl du var min engel.

Den 2010-10-20, kl 17:02:09
Filed in Musiksmak | Kommentarer: 0

Ännu en hel dag går till spillo. Helt v-ä-r-d-e-l-ö-s! Vad håller jag på med? Glömde min religionsbok i skolan också, det var bara som grädde på moset. Men bjussar på en sjukt härlig låt av Rasmus Seebach. Jag är kär!


Bara några tiotal dagar kvar nu...

Den 2010-10-20, kl 13:05:52
Filed in Ord rakt från hjärtat | Kommentarer: 0
Planerna för idag är inte stora och många kan jag tala om. Om inga förändringar sker kommer nog kvällen se ut så att jag sitter i mitt rum och myser med en stor kopp varm choklad (påminner mig förresten om att jag ska köpa grädde!) och med religionsboken i handen. Man kan faktiskt ha det mysigt fast man pluggar!

För övrigt så längtar sjukt mycket till snön och december. Det är den mysigaste månaden på hela året och det tror jag inte är ensam om att tycka. Även fast julafton är det största "evenemanget" och det man går och väntar på så tycker jag ändå om lucia mest på något vis. Det är en speciell känsla man har inom sig och jag bara älskar den här tiden!

Jag saknar dock de tidiga morgonarna då man blev väckt av mamam och pappa och tittade på julkalendern, då den var BRA alltså. Nu för tiden är de ju bara löjliga och tråkiga, och visst det kan till stor del ha att göra med att jag blivit äldre. Men jag tycker ändå att vissa som gick förut fortfarande är bra. Den bästa julkalendern genom tiderna måste ju vara Mysteriet på Greveholm.

Bilder från förra julafton 2009

So raise your glass if you are wrong

Den 2010-10-20, kl 11:16:53
Filed in Musiksmak | Kommentarer: 0

19de oktober 2010

Den 2010-10-19, kl 17:45:43
Filed in Life | Kommentarer: 2

Idag har jag nog gått en utav de roligaste skoldagarna på gymnasiet. Inte för lektionerna såklart utan för de personerna jag har runt omkring mig. Nettan, Alex, Lili och Erica. Jag har inte skrattat så här mycket på väldigt länge! Humöret har varit över det normala och det är tack vare er tjejer! Idag har varit en bra dag! ♥

Vill avsluta med en fråga till Nettan också. Vad är en kanelboll?

Men dags att byta om för innebandyträningen. Efter
det hämtar vi upp Rasmus i vår nya bil hihi läckert!


Helgen till ära

Den 2010-10-19, kl 13:27:05
Filed in Innebandy | Kommentarer: 0

Lördag: Vid 12-slaget var jag nere i stallet med Sanna. Vi skulle rida tillsammans för jag hade fått låna en häst som heter Jana. Unghäst och nyss inriden men ändå hur cool och lugn som helst! Hon var jätte mysig Jana! :-)

Det kändes väldigt ovanligt att sitta på hästryggen igen. Jag får alltid en speciell känsla inom mig, nästan lite nostalgi faktiskt. Men jag känner att det här var det jag behövde. Jag vill inte börja rida lite halvdant 1 gång i veckan eller så, antingen är det allt eller inget.

Senare mot kvällen kom Rasmus till mig. Vi tog det bara lugnt. Kollade på En riddares historia med snygga Heath Ledger och bakade chokladbollar. Fast dom tog ju (inte alls fövånadsvärt) slut på söndag morgonen sen.


Söndag: Gameday var det här, både för mig och Rasmus!

Dagens motstånd stod Mesta IBK för och vi gjorde en väl genomförd match. Jag gjorde mitt första mål och mitt första ass för säsongen. Jag måste säga att det där målet kändes riktigt bra! Som ett + i kanten fick jag också ett Go & Glá -hjärta. Matchresultat: 12-0

Efter duschen tittade jag och Moa på JAS (juniorallsvenskan) som mötte Trosa Edanö. Min kära pojkvän spelade och gjorde precis som mig ett mål och ett ass. Matchresultat: 7-4

Väntade på Rasmus och sen gick vi hem till his place, där även min natt spenderades -i min älsklings famn! ♥


För idag är det din dag

Den 2010-10-18, kl 23:08:26
Filed in Kärlek i all ära | Kommentarer: 0


101018 och min stora kärlek fyller 18 år! ♥

Idag är ingen vanlig dag för idag är det Rasmus födelsedag, hurra, hurra, hurra! Åkte hem till honom där han firades av familj och släkt. Mys! Vi åt gräddtårta och Rasmus öppnade sina presenter. Av mig fick han 3 röda rosor, ett gulligt kort, två tröjor och ett halsband i silverkedja. Grattis igen min fina underbara bästa pojkvän!

110218 bara fyra månader (123 dagar) kvar för mig.


1:a dagen av helgen

Den 2010-10-16, kl 14:38:44
Filed in Life | Kommentarer: 0


Min lördag
har (än så länge) bestått av: 25 minuter solning och 45 minuter ridning.


En jävligt bra rubrik

Den 2010-10-15, kl 23:54:32
Filed in Ord rakt från hjärtat | Kommentarer: 0

Hemma och jäkligt trött är vad jag är. Är inte på humör överhuvudtaget just nu. Ska gå och lägga mig direkt efter detta och försöka sova bort den här jävla skiten. Är så himla trött på det... Jag hatar nätterna! Fuck allt.


Lite småbråttom sådär...

Den 2010-10-15, kl 16:48:49
Filed in Life | Kommentarer: 0

Hade tänkt att blogga lite innan jag sticker iväg men jag hinner fan inte det. Bussen går 17.15 och här sitter jag -ofixad och hungrig som en häst. Det här funkar inte, nu måste jag sätta fart! Ska träffa min fiselis och kolla på älsklings match i Björkesta. Hörs senare ikväll! Pusspuss


Just a dream

Den 2010-10-13, kl 21:59:34
Filed in Musiksmak | Kommentarer: 0


Det är inte lätt när det är svårt

Den 2010-10-13, kl 19:42:09
Filed in Life | Kommentarer: 0

Hur soft dag som helst i skolan. Vi var på studiebesök på förmiddagen och så slutade vi till lunch. Dagens plus går helt klart till Erica som fick mig att köpa en Yoggi jalla strawberry/lime istället för en onyttig chokladbit!

Jag hämtade 30 riksdaler och mina snyggaste solglajjor och sprang till nästa buss. Destination: Solarium nr. 9 Det var en befrielse att äntligen få sola igen, hur töntigt det än låter. Det var riktigt skönt. Kanske lite för skönt att det tillslut blev alldeles för varmt att jag nästan inte orkade ligga kvar min 25minutare. Dessutom (för första och sista gången i min solariumhistoria) kom jag ut röd i ansiktet. Hej tomat!

Idag har jag och Rasmus 4 månader som sagt och tråkigt nog så har han ju dubbelträning på onsdagar. Även fast vi inte brukar göra någonting speciellt "de dagarna" så är det ju mysigt att ändå vara. Jag tycker det är speciellare med halv- och helår. På lucia har vi vårat halvår! ♥

Ikväll blir det hemmamys med chokladbollar, är riktigt sugen känner jag. Välkomna till Therese bakar! Kramis


4 månader älskling

Den 2010-10-13, kl 18:37:31
Filed in Kärlek i all ära | Kommentarer: 1

100613 det finns bara en av dig och det är Du♥

MIN BEBIS KOM IGÅR!!!!

Den 2010-10-12, kl 18:00:07
Filed in Kärlek i all ära | Kommentarer: 0


Vad: Nya iPod Nano 8 GB
Färg:
Blå
Gravering: "Lyckan bär ditt namn"

Behöver jag ens skriva att jag är lycklig???? Om jag skulle vara okontaktbar de närmasta dagarna så vet ni varför, haha! Nej då, men det skulle nästan kunna vara så illa(?). För som jag har längtat efter en egen ipod...


Rasmus mitt hjärta

Den 2010-10-10, kl 19:26:41
Filed in Kärlek i all ära | Kommentarer: 0


780 mot Nykvarn nu


Fortsatt serieledning

Den 2010-10-10, kl 17:28:57
Filed in Innebandy | Kommentarer: 0



Fortsatt serieledning. Dagens motstånd stod Torshälla IBK för. Efter första perioden ligger vi i underläge med 1-0, för att sedan i andra och tredje perioden göra sammanlagt 4 mål. Vilket ledde till vinst för oss! Härligt! :-)

Nästkommande 2 matcher (17/10 NIF vs Mesta IBK och 24/10 NIF vs Trosa Edanö IBK) är båda två hemma. Det ska bli riktigt skönt och kul! Tar nya tag nu... Bra!


HEEEEEEEEEJ

Den 2010-10-09, kl 18:24:30
Filed in Kärlek i all ära | Kommentarer: 0
Tjenahej, läget? Sitter här nyduschad efter min match som gick bra, vi vann med 9-3... plockmatch alltså.
Nu ska jag och älsklings-Therese äta tacos sen ska hon få massera mig :D:D:D:D:D:D:D


pUsSSSS/ Razzzzzzzz

Jag gräver min grav för dig, jag är en soldat för dig

Den 2010-10-07, kl 12:42:26
Filed in Innebandy | Kommentarer: 0

Hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej klockan är snart ett och jag sitter i skolan och gör i princip ingenting. Jobbar lite på min folder som snart är klar. Känns hur ovärt som helst att ens vara här, men det är bara att bita ihop.

Idag är det tidig träning eftersom att JAS (juniorallsvenskan) spelar match på våran träningstid. Torshälla tror jag de var som stod för motståndet och min Rasmus ska spela. En eftermiddag/kväll i Björkestahallen med andra ord, som avslutas hemma hos min käraste efter hans match. Mysig torsdag!


Kram,
Tess

Gubben i lådan

Den 2010-10-07, kl 12:14:31
Filed in Musiksmak | Kommentarer: 0
Kärlek vid första ögonkastet


Fått en flaska i huvet, legat sövd på akuten.
Varit död i minuter, hela själen var bruten.
Blivit jagad av snuten, varit vilsen på djupet.
Jag har famlat i mörker, men i dig såg jag ljuset.
Och för dig har jag låtsas, och dolt mina tårar.
Med dig blir jag mindre, som gubben i lådan.
Jag vägrar att inse, du sviker mig alltid.
Jag gräver min grav för dig, jag är en soldat för dig.

Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks.
För dig ska jag, göra det tusen gånger om.

Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.
För dig ska jag göra det tusen gånger om.
Blivit lämnad i staden, medan du gick och blunda.
Fick en känga mot magen, tills jag smakade gatan.
Ändå gick jag tillbaka, och jag måste va galen.
Som nyss blivit bedragen, och som tänkte på laget.
För jag tänkte på jag-et, och jag såg alla tecken.
Men jag ville va bättre, men då blev allting sämre.
Jag vägrar att inse, du sviker mig alltid.
Jag gräver min grav för dig, jag är en soldat för dig.

Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks.
För dig ska jag, göra det tusen gånger om.
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.
För dig ska jag göra det tusen gånger om.
Tusen gånger om.

Ställ oss båda på en våg, och snart så flyger du bland stjärnor.
Jag bär tyngden utav rymden, ändå finns du i mitt hjärta.
Ta mitt skimmer, för jag brinner.
Du är blott en blek lanterna, jag har gjort det här så länge.
Jag kan lika väl fortsätta.

Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks.
För dig ska jag, göra det tusen gånger om.
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.
För dig ska jag göra det tusen gånger om.

Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks.
För dig ska jag, göra det tusen gånger om.
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.
För dig ska jag göra det tusen gånger om.

Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.
För dig ska jag göra det tusen gånger om.

Linkin Park gör det igen

Den 2010-10-06, kl 21:54:21
Filed in Musiksmak | Kommentarer: 0


Grymt är bara förnamnet


Hello budget

Den 2010-10-06, kl 17:39:06
Filed in Life | Kommentarer: 0

Vad gör man en onsdagseftermiddag som denna när man inte har någonting annat för sig? Jo, man gör sig en egen budget. Jag har nu samlat ihop alla mina kvitton och skrivit upp allt jag köpt (verkligen Allt!) sen den 1:a oktober. Vuxenpoäng till mig!

Även fast det bara är den 6:e idag så har jag hunnit samla på mig en hel del kvitton. Jag fruktar dagen då jag ska räkna ihop summan som blivit på hela månaden. En sak är ju klar och det är att jag går allt annat än plus och att jag måste skaffa mig ett riktigt jobb. Kanske ska passa på att finslipa lite på mitt CV nu när jag ändå har tid?



Och pengarna går åt som smör

Den 2010-10-05, kl 17:21:14
Filed in Life | Kommentarer: 0

Idag har jag som sagt haft studiedag. Vaknade av att min mobil till väckarklocka ringde vid halv elva. Trodde först att jag glömt stänga av alarmet igår kväll och att klockan var typ sju eller något. Men så var det ju inte! :-)

Tog tolv-bussen med min goding Nettan ner på stan. För mig blev det bara smycken, två ringar och två örhängen. Så nu är jag 200 spänn fattigare och det känns Inte bra kan jag tala om.
Hittade min vinterjacka på Vero Moda också. Ja ni läst rätt, Vero Moda. Marinblå med en förvånadsvärt snygg päls på luvan! 399 kronor så det fanns inte mycket att fundera över. Åker ner imorgon och köper den!

Vi lunchade på Nancy's och vid halv tre mötte jag upp Rasmus på centralen. Han kollade på lite kläder och jag fick följa med som klädhängare (skämt åsido) och smakråd. Nu sitter han på trafikskolan och går handledarkursen som är ungefär tre timmar lång och dödstråkig. Kommer ihåg när jag gick den för ett år sen...

Ikväll är det innebandyträning som gäller så snart kommer Sandra och hämtar upp mig. Efter träningen hämtar vi upp Rasmus! ♥ Imorgon är det skola igen och tidig uppgång, buhu. Aja fyra veckor kvar till höstlovet! :-)


Foto (asdålig kvalité): Ring från JC och örhängen från BikBok


Jag känner bara hur fint det skulle sitta med en resa precis just nu

Den 2010-10-05, kl 00:58:18
Filed in Ord rakt från hjärtat | Kommentarer: 0

det spelar ingen roll vart. destination: bort

Foto: Jag (från våran sommarstuga i Dalarna)


Itchy Daze

Den 2010-10-04, kl 17:28:18
Filed in Musiksmak | Kommentarer: 0



Idag är inte min dag. Ska bli skönt med studiedag imorgon så man får vila upp sig, både fysiskt och psykiskt. Det behöver jag. Nu ska jag hjälpa mamma att baka lite tror jag, det är ju trots allt kanelbullens dag idag. ♥


Bowlingkväll på Heron City

Den 2010-10-02, kl 23:30:30
Filed in Life | Kommentarer: 0


Kom nyss hem från Heron City. Har bowlat med Sanna och co. Det gick inte så jättebra för mig (har inte kört på hur länge som helst) men det var roligt ändå! :-) Imorgon har vi äntligen seriepremiär så dags att börja tagga!!!


1:A OKTOBER

Den 2010-10-01, kl 19:04:47
Filed in Life | Kommentarer: 0

Fredag kväll och här sitter jag och skriver en uppsats om politik. Jag kan ju faktiskt medje att det går lite trögt men jag kämpar på. Jag har ju några timmar kvar på mig (23.59) så no worries so long. Känner dock stressen.

Idag hade vi skolfoto i skolan och jag fick självklart stå upp -som vanligt. Högst upp men i mitten denna gång. Huruvida det blev bra eller dåligt vet jag faktiskt inte. Kändes som om jag blundade 9/10 gånger. Men äsch, bara att hoppas på det bästa! ;-)
Annars så har jag vaknat upp bredvid världens bästa Rasmus, lunchat med Alexandra på stan, köpt lite välförtjänta plagg och gjort lite andra ärenden. Träffade på bästa Sofie också. Gud, vi ses alltför sällan gumman.

Ikväll blir det till att fira farfarn min som går i pension nu. Vi ska börja med att smarra i oss lite av den goda bacongratängen som min mamma är så duktig på att göra. Efterrätt: fruktsallad och glass.

Efter denna fest blir det raka vägen ut till Nykvarn och Björkestahallen för min del. Rasmus har hemmapremiär ikväll (eller Nu) så det vore ju kul om jag hann se en liten stund i alla fall. Vi får hoppas på vinst hur som helst!



Update 22.05: Jag lämnade nyss in min "utredande text". Så jävla underbart. Jag känner mig så lätt!!!!!!


Florence & The Machine and Dizzee Rascal

Den 2010-10-01, kl 18:06:50
Filed in Musiksmak | Kommentarer: 0


Bästa!


© Headerbilder från Wallpapers Wide