Rockets vs NIF kl 16 i Wasa

Den 2009-08-30, kl 11:50:45
Filed in Innebandy | Kommentarer: 1

Idag är det träningsmatch mot mitt förra lag, Rockets! Det kommer kännas
lite underligt att möta dem. Men självklart så ska det bli riktigt roligt! =D

KOM Å C KL 16 I WASA SPORTHALL!










"Gamla"Rockets


Ceramic ION Straightener

Den 2009-08-27, kl 23:02:13
Filed in Cravings | Kommentarer: 0

Just nu är den här plattången på väg hem till mig. Ja! Äntligen en ny plattång! Den OBH Nordica jag har haft nu (tillsammans med min mamma) är bara crap! Helt utsliten är den! Så det var verkligen på tiden!
Jag har iofs länge gått och funderat på att köpa en ny plattång, men det har bara inte blivit av. Så nu när jag fick nys om den på foki's blogg och klickade mig vidare in på deras hemsida, var det bara dags!

"Ceramic Straightener med ION teknologi värms upp på 3 sekunder
och når inom 10 sekunder en arbetstemperaturen på ca 225 grader.

Tack vare avancerade keramikplattor som är i precisionskontakt med
håret blir resultatet makalöst och hjälper till att bevara hårets naturliga
balans. Plattorna är behandlade med Ceramic Crystal Coating som gör
så att den glider lättare genom håret.

  • Keramiska plattor
  • ION teknik
  • Snabb uppvärmning 220-240 grader
  • Vikt 250gr
  • 3 meters sladd med pivotfunktion
  • Konstant arbetstemperatur
  • CE-märkt med svensk stickpropp
  • Ergonomisk och välbalanserad
  • Garanti: 1 år utbytesgaranti"

  • Jag gör förhoppningsvis en form av värdering av den när jag väl har fått hem och testat den. Eftersom att jag ville att det skulle bli så billigt som möjligt (med frakt, moms) så kommer den inte fören om 3-4 arbetsdagar. Så man kan väl säga att om ca en vecka Borde jag ha den. =)

    Nu till det ni kanske mest undrar över. Vad gick hela paketet på? Jo, 514:-
    Plattången kostar egentligen 949:- men är nu på REA för endast 479:- och resterande är då moms. Som då är 35:- inte så mycket med andra ord.

    OBS! Det finns bara till ett begränsat antal och det är först till kvarn som gäller! Klicka dig in här för att beställa du också!


    Snart helg!

    Den 2009-08-27, kl 22:42:55
    Filed in Life | Kommentarer: 0
    Åh, gud vad skönt! Imorgon är det redan fredag! Jag måste säga att den här veckan har gått otroligt fort! Känns ju som att man bara går i skolan i 3 dagar, då vi 2 dagar i veckan har heldagar med bara media.
    Denna och två/tre veckor framöver har jag journalistik. Ganska roligt, men jag längtar till grafisk medieproduktion! har dock hört att det ska vara skit tråkigt det dem får göra (visitkort, något annat och tröjor). Jaja. =)

    IMORGON ÄR DET HELG! JA! JA! JA!

    Ny vecka på Tumba

    Den 2009-08-24, kl 16:26:16
    Filed in Life | Kommentarer: 0

    Ny vecka på Tumba och eftersom att jag går medieprogrammer har vi enbart media på måndagar och tisdagar. Vi är ju i en helt annan byggnad än vad alla andra "vanliga" elever är i. Dessutom så är vi indelade i 5 olika grupper till "mediedagarna", det är alltså Inte klasserna. Skönt! Jag är jätte nöjd med min grupp! =) Önskar det här kunde vara klassen haha.

    Jag började då på journalistik. Helt ok lektion, men det var för det mesta genomgång osv. Men i alla fall den bästa dagen jag har haft på Tumba än så länge! Imorgon har vi media hela dagen igen och börjar inte förren 10.15! Sweeeeeet! ;)


    Idag håller jag till i Scaniarinken

    Den 2009-08-23, kl 08:59:02
    Filed in Innebandy | Kommentarer: 0

    Idag har vi en så kallad "teamdag" med innebandylaget, ettan.
    Kl 11 spelar vi hockeymatch (om man ens kan kalla det för "match"?) mot Telge SIBK. Vi har tid till 12.20 men jag vet inte om hela tiden utnyttjas. Det ska i alla fall bli riktigt kul! Jag verkligen längtar efter att få komma på isen haha! =D

    13.15 är det lunch hos Mimmo's. Vi har hela placet för oss själva ;)
    15.30 har vi åkt till Björkestahallen och ska spela innebandymatch mot Telge SIBK. Det här kan man dock kalla för "match". Ska också bli kul, men roligast ska ju hockeyn bli!

    Jag ska verkligen njuta av dagen! för om det blir så bra som jag tror det kommer bli, kommer jag vilja spola tillbaka tiden imorgon och flera dagar framöver!

    11.00 i Telgerinken alltså! Komsi komsi!


    "If I Never Knew You" by Jon secada ft. Shanice

    Den 2009-08-22, kl 16:15:12
    Filed in Musiksmak | Kommentarer: 0

    Kan ni komma på från vilken disneyfilm låten är från? Jo, Pocahontas!

    Tredje dagen på Tumba

    Den 2009-08-20, kl 14:50:29
    Filed in Life | Kommentarer: 0
    Det har redan blivit grupperingar i klassen. Tydliga grupperingar.
    Dagen idag var tråkig, men kort, tack och lov. Började halv tio och slutade ett. Imorgon börjar vi nio och slutar tre. Då ska vi gå på "rundvandring" och sen har vi fystester. Jippi.......
    Längtar tills jag slutar skolan imorgon! Då ska jag hämta ut min fina tröja på VM och sen tar jag tåget direkt till Igelsta och träffar min underbara Sofie! Jag saknar henne så mycket! Vi ses inte alls lika ofta längre, just för att vi inte går i samma skola längre men det blir ju ännu mer i och med att vi inte spelar i samma lag längre heller. Fan vad jag tappar.

    MP09D

    Tokio Hotel is back on track!

    Den 2009-08-18, kl 23:44:10
    Filed in Musiksmak | Kommentarer: 1
    Jag har nu varit ett fan av Tokio Hotel i drygt två års tid. På dessa två åren skulle jag ha sett dom live. Live här i Stockholm, Globen. Men det var då Bill var tvungen att opereras för att ha haft en cysta på stämbanden. Flertal konserter ställdes in b.la. den i Sverige. Men sen när Bill var bra igen bokades det nya datum, men inte för Sverige. Vilket jag tycker är sämst! Vi var ju med på Europa turnén!?

    Hur som, Tokio Hotel har haft ett långt uppehåll nu. Dom har suttit inne i studion och skrivit, repat och provat nya sound. Här nedan för är en av de färdiga låtarna. Jag måste säga att jag älskar den! Damn! Damn! Damn!

     
    Tokio Hotel - Automatic

    Efterlängtade inköp!

    Den 2009-08-18, kl 23:27:10
    Filed in Cravings | Kommentarer: 0
    Varmfodrad Stövel från Skopunkten.com
    1. UGGS
    Jag har velat ha ett par uggs sen förra vintern, men då tog ju Alla slut. Men nu är jag ute i god tid, mycket
    tack vare Nettan också faktiskt. Hade inte hon bloggat om sina, hade inte jag vetat att det funnits än.

    På bilden ser de ju inte så super fräscha ut. Men de är faktiskt snygga i verkligheten, (enligt mig i alla fall, ni vill inte veta vad min mamma tycker om dom haha) då har jag vikt ner "kanten" en bit dessutom, så det gulliga varmfodret sticker ut.

    249:- från Skopunkten

    Textil-sko från Skopunkten.com
    2. Converse
    Det tog sin lilla tid med att införskaffa sig ett par "converse" också. Även fast det här inte är riktiga och dom ser
    faktiskt jävligt fula ut på bilden, men det är dom självklart inte i verkligheten! Dom var faktiskt riktigt snygga!!!

    199:- 99:- från Skopunkten


    3. Paraply
    Sen köpte jag ett paraply dessutom. Någonting som jag också har velat haft ett tag. Sen början av sommaren faktiskt! Så det var verkligen på tiden att jag skaffade ett! Det behövs verkligen nu i slutet av "sommaren" och vi vet ju alla hur hösten ser ut. Mörka tider väntar.


    79.50:- från H&M

    "No Love Lost" by Syke N Sugarstarr

    Den 2009-08-18, kl 21:42:52
    Filed in Musiksmak | Kommentarer: 0

    no loooove looooooooooooost

    Första dagen på Tumba

    Den 2009-08-18, kl 17:56:43
    Filed in Life | Kommentarer: 1

    Jag samåkte med tre tjejor. Det började med att bussen började krångla, när chaffisen skulle gasa ville inte bussen gå framåt. Så himla typiskt! Jag menar, hur ofta på en skala 1-10 händer det!? Självklart skulle det inträffa just Idag. Men tillslut gick det igång i alla fall, men när vi kommer till Birkakorset var det självklart broöppning. Vilken tajming. Går dock också hyfsat fort, men vi visste ju redan då att vi skulle missa tåget. Klockan var då tjugo i tio och vi skulle vara där kl tio och nästa tåg gick inte fören 09.47.
    Så var det med det, första dagen försenad. Great! Bättre blev det inte när vi gick in och upptäckte att det var i en stor sal vi gick in i och kände allas blickar på oss. Pinsamt!

    Vi delades i alla fall in i fyra olika klasser. A, B, C, D. Jag hamnade med Alexandra i klassen MP09D. Och jag har redan glömt bort vad min mentor hette hehe. Vi gick i alla fall in i ett klassrum och fick lite mer information, ställde frågor och sen körde vi olika "övningar" för att lära känna varandra bättre och lära oss varandras namn. Jag var lite tveksam till min "klass" först, men efter vi kört övningarna var det bara positiva tankar! =)

    Vi slutade till ett. Och juste, schemat jag skrev igår stämde. Sicket schema! Vissa dagar går vi till och med till 16.50 (det var det som det stod egentligen, och Inte 15.50) men min mentor sa att vi slutade mellan tre och fyra, beroende på vilken lärare vi hade. Samma gällde tiderna då vi började skoldagen. Vi skulle få ett mer exakt schema nästa vecka.

    Imorgon börjar vi kl 9 och jag har redan glömt bort vår lilla "läxa"... Nu är det träning!
    Var och köpte lite nya saker idag också. Det kommer upp ikväll!


    Tumba Gymnasium om 10 timmar

    Den 2009-08-17, kl 23:03:58
    Filed in Life | Kommentarer: 1
    Om 10 timmar sitter jag på bussen på väg till centralen för att sedan ta tåget till Tumba Gymnasium. Min första "skoldag" i min nya skola. Jag ser verkligen fram emot det samtidigt som jag inte kan låta bli att vara lite deppig över att sommarlovet är slut. Det har gått så himla fort, tiden har bara runnit iväg. Det känns som om det var igår som jag "tog" skolavslutningen och jag & oskar sa "tänk att vi har hela sommaren framför oss". Så var det med den sommaren, borta innan man ens hunnit blinka! Men det har varit en riktigt bra sommar! =)

    Tillbaka till verkligheten nu då. Imorgon. Om några timmar.
    Vi har endast fått hem lite papper som ska vara ifyllda till morgondagen, men det jag mest längtar efter att få se är vårat schema. Jag var så nyfiken att jag gick in på deras hemsida och kollade om dom kanske redan har lagt upp ett där - det hade dom. Eller jag är inte 100 på att det är vårat, men jag är faktiskt ganska säker. Klasserna heter ju "MP07", "MP08" och "MP09" (min klass). MP står för Medieprogrammet och 09 för årtalet då man börjar (om jag har fattat rätt).

    Så här såg vårat schema ut:
    MÅN 08-15.50
    TIS 08-15.50
    ONS 08-15.50
    TORS 08-15.50
    FRE 09.30-15.50

    Inget tjohej direkt. Börjar kl 8 fyra dagar i veckan och slutar kl 16 samtliga dagar.
    För mig betyder det då att jag måste gå upp senast kl 6 på morgonen, och åka kl 7. Tar ca 45 minuter (säger 60 min m förseningar osv). Man kan tycka att det är sent att sluta kl 16 men jag kommer inte att vara Hemma fören kl 17. Shit! Det här hade jag inte räknat med. Jaja, det blir nog bra! Imorgon går vi dock bara två, tre timmar. =)

    Nu ska jag in i duschen, ja, duschen! ;) God natt för er andra!

    "Sexy Bitch" by David Guetta feat. Akon

    Den 2009-08-17, kl 11:08:14
    Filed in Musiksmak | Kommentarer: 1

    damn girl...

    Fina tidiga formbesked

    Den 2009-08-17, kl 11:05:34
    Filed in Innebandy | Kommentarer: 0
    Telge och Nykvarn pressade elitserielag Om drygt en månad är det division ett-premiär. Och såväl Telge SIBK som Nykvarns IF tycks vara väl förberedda - att döma av helgens Go & Gla cup.


    Det blev Huddinge som vann försäsongsturneringen i Björkestahallen efter 5-1 i finalen mot ett Balrog med flera landslagsspelare borta. Men bakom elitserielagen gladde både Telge och division ett-nykomlingen Nykvarn med fina formbesked.

    - Det här kändes lugnande för oss. Vi visade att vi kommer att vara bra med när serien sätter igång, konsta­terar NIF-tränaren Lars Dahlström, vars lag slog Telge 2 och Vendelsö för att sedan förlora gruppfinalen med 2-3 i en rysare mot Balrog.

    - Vi ledde faktiskt med 2-1 en minut före slutet, berättar Dahlström, som plussade extra för duon Sara Ladstedt och nya Johanna Ottosson.

    I matchen om tredjepris var det dags för lokalderby och då vann Telge över NIF med klara 3-0.

    - Vi måste också vara nöjda med turneringen, inte minst med vårt försvarsspel, säger Telgetränaren Peter Nilsson, som i gruppspelet fick se sitt unga lag pressa slutsegraren Huddinge (förlust 0-1) samt besegra division ett-kollegorna Hässelby och Linköping.

    För Telges del är det nu klart att två viktiga spelare lämnar laget för studier på annan ort. Juniorlandslagsmålvakten Elin Jonsson flyttar till Karlstad och Evelina Edström till Örebro.

    Taget från www.lt.se


    Om 6 timmar ska jag upp

    Den 2009-08-14, kl 23:19:40
    Filed in Innebandy | Kommentarer: 2

    Imorgon spelar jag min/-a första match/-er med nya laget, Nykvarns IF. Är riktigt taggad men det finns samtidigt en drös nervositet inom mig - som jag skrev i föregående inlägg. Men det ska som sagt bli väldigt roligt! Så här lyder schemat:


     

    GO & GLA CUP 2009

    Plats:
    Björkestahallen
    Grupp 1: Nykvarns IF, Telge SIBK 2, Vendelsö IK, Balrog B/S IK

    Gruppspel:

    08.15 Nykvarns IF vs Telge SIBK 2

    10.15 Nykvarns IF vs Vendelsö IK

    13.30 Balrog B/S IK vs Nykvarns IF


    Placeringsmatcher:

    15.30 fyrorna i respektive grupper - plac 7-8

    16.30 treorna i respektive grupper - plac 5-6

    17.30 tvåorna i respektive grupper - plac 3-4

    18.30 ettorna i respektive grupper - plac 1-2


    Vi ses där!

    "Goodbye" by Kristinia DeBarge

    Den 2009-08-14, kl 13:13:24
    Filed in Life | Kommentarer: 0

    Na na na na..

    Okej, nu kör vi igång igen!

    Den 2009-08-14, kl 13:11:49
    Filed in Life | Kommentarer: 0
    Efter lite uppehåll från bloggen tänkte jag försöka köra på någorlunda igen. Vette tusan hur det blir med inläggen om Västkusten, tar ju tid att skriva. Men det kanske kommer lite senare. Med betoning på ordet KANSKE.

    Dessa dagar då jag inte skrivit har jag varit på "Sommaren med Göran" här i Södertälje. Vi som gick var jag, Sanna, Oskar, Ahlan, Jonas, Ludde och Linus. Angående filmen hade jag rätt höga förväntningar om den, efter vad jag hört om den, eller efter vad Sanna hade berättat (hon hade redan sett den). Själv tycker jag dock att den inte alls levde upp till det. Den var kul but that was it liksom. Alla har ju olika humor så.

    Sen har jag också sett "Ice Age 3" på Heron City. Jag och Sanna fick skjuts upp, vi käkade god friterad kyckling m. ris och sötsur sås och sen fick vi nästan springa in till biosalongen.
    Själv är jag ingent jättefan av Ice Age-filmerna, det är däremot Sanna. Hon gillar de flesta teckande filmerna. Men jag ville också se den, har ju sett både ettan och tvåan så. Trean var ingen höjdarfilm. Den sämsta av dom faktiskt...

    Varför är det alltid så med filmer? Att ju längre man kommer in i "serien", ju sämre blir filmerna. Enligt mig i alla fall. Och ettan i serierna är Alltid bäst! Det är alltid den "lyckligaste" filmen. I tvåan uppstår ju alla problemen osv. Ett ex. The Twilight Saga. I andra boken New Moon är det i princip bara problem och inte många lyckliga stunder. Är rädd att filmen kommer vara pannkaka. Hoppas ju självklart inte på det! 20 November smäller det!

    Annat jag har gjort under dagarna är exempelvis att jag chillat med vänner (jag och Sanna tog upp husvagnssommaren igen) och mycket tid med Oskar självklart.
    I stallet har det inte varit mycket som hänt alls, tråkigt.
    I innebandyn går det både upp och ner. Vissa träningar väldigt bra, andra träningar mindre bra. I helgen spelar jag förhoppningsvis min första match med Nykvarn, det ska bli jätte kul och jag ser verkligen fram emot det, samtidigt som det finns ganska bra med nervositet i kroppen. Men det är så det ska vara!

    Nu ska jag fixa lite här hemma, mitt golv är täckt av kläder och annat skit. Efter det kallar stallet, duschen och Oskar.
    Ha en bra dag och njut av vädret.

    "Jag Är En Vampyr" by Markus Krunegård

    Den 2009-08-04, kl 22:42:34
    Filed in Musiksmak | Kommentarer: 0

    Det här är västkusten!!!!!

    Västkusten dag 1

    Den 2009-08-04, kl 22:28:21
    Filed in Life | Kommentarer: 0
    Det kommer inte bli riktigt som jag skrev att jag skulle göra ett inlägg av hela resan. För det kommer aldrig gå.
    Jag märkte att inlägget om en dag blir hyfsat lång (ca ett a4) och då kan ni ju tänka er hur långt inlägget skulle bli på fem(!) dagar. Så därför har jag bestämt mig för att dela upp dagarna i olika inlägg. Idag får ni läsa om första dagen.


    V. 30 Tisdag 28/7


    Oskar m. familj kom och hämtade mig kring 8-tiden på morgonen. Jag var både spänd och förväntansfull! För er som inte vet så har jag alltid haft lite svårt för att sova borta, mer eller mindre. Nu är det i princip borta dock. Jätte skönt!


    Vi styrde alltså kosan mot Varberg. Sov dem två första timmarna, lite dötid. Sen såg vi på den  nya Wallander, hade matpaus, lyssnade på bra musik och sen var vi framme! Det gick ganska fort tyckte jag! Fast det gör i princip allt som tar under 10 timmar, då när jag åkte med Sanna m. familj upp till Funäsdalen. DET var långt.

    Hur som, vi "stannade till" på Ullared (numera känt som Ge-kås). Jag har då aldrig varit där och jag kan säg att det var jävligt stort! Den största butiken var typ som MAXI Ica Stormarknad (x2) och så tänker ni en sådan fylld med (mestadels kläder), godis, dricka, smink, hygienartiklar, böcker, porslin, glas, elektronik you name it. Allt!!!


    För mig blev det i alla fall en stickad kofta med luva, beige/gräddvit. Skön till hösten/vintern. + ett stort paket sura vingummi. Det gick på under 200 kr. Fattar ni vad jag höll in eller!?
    Hade funderingar på att köpa en ny plattång (eftersom att den jag har nu har använts flitigt av både mig och mamma i kanske två års tid). Dessutom var dem billigare där! Men som sagt, jag höll mig. Bra Therese! Spara!


    Jag vet inte hur länge vi var där, några timmar i alla fall för det fanns ju 5-6 till butiker vi ville gå in i sen.
    En sexshop fanns också. Men den skippade vi den här gången ;-) Fast vi såg ett par som var där med sina barn. Medans föräldrarna gick och kollade på saker så satt barnen och väntade inne i shopen haha. Det SÅG kul ut.


    När alla var nöjda och glada åkte vi till Storegården, en gammal ladugård. Det var där vi bodde!
    Vi bar in väskor, gjorde oss hemmastadga och åt middag. Sen åkte vi ut några stycken med 4-hjulingarna till ett gammalt torp. Vi gick in där och "utforskade" lite, sen åkte vi tillbaka till huset och gick och la oss.






    Det här var då första dagen! Vi gjorde ju inte Så mycket och därav heller inga direkta bilder. Men det kommer!
    Jag ska försöka skriva om andra dagen imorgon.

    Ett litet uppehåll

    Den 2009-08-04, kl 21:21:21
    Filed in Tess | Kommentarer: 0
    Hello folks!

    Ledsen att jag inte har skrivit någonting, men jag har inte pallat. Har faktiskt varit riktigt skönt att bara skita i bloggen. Jag tror att jag ska börja göra som min "bloggvän" Emmelie och bara skriva om mig själv. Alltså mer vid speciella tillfällen osv eller när jag helt enkelt känner för att blogga.

    Det kanske blir några gånger i veckan, ibland flera gånger om dagen. När jag känner för det som sagt! Som Emmelie sa, bloggen blir inte så seriös då = roligare att skriva!

    Men nu tänkte jag i alla fall börja med att ladda upp bloggen med ett låååångt inlägg om Västkusten inkl. bilder. Det är mitt göra för nån timme och framåt! Håll ut!

    "Shining Star" By Get Far

    Den 2009-08-02, kl 10:52:12
    Filed in Musiksmak | Kommentarer: 1

    Så jäkla skön låt med en jäkla bra text! =D

    Jag kom hem igår

    Den 2009-08-02, kl 10:48:34
    Filed in Life | Kommentarer: 0
    Hej!

    Nu är jag hemma igen, jag kom hem på eftermiddagen igår. Det här med mobilblogga fungerade inte alls verkar det som? Kanske dålig mottagning? Vi bodde ju ute på "landet" (skulle jag kalla det) men på Liseberg borde det ändå ha funkat. Aja.
    Ni får ett inlägg (+bilder) om hela resan istället, fast det kommer inte nu, för nu ska jag äta frukost och göra mig iordning. Jag ska träffa Oskar! Och nej, vi får Aldrig nog av varandra! ;)


    Ni får ett smakprov. Fast det här är på orienteringen.

    © Headerbilder från Wallpapers Wide