SUMMERBREEZE

Den 2011-06-28, kl 22:02:48
Filed in Life | Kommentarer: 0

Idag har vi haft strååålande väder! Synd bara att min pojkvän inte diggar det lika mycket som jag gör, haha. Vi åkte i alla fall en sväng till Hökan & jag tog äntligen årets första första dopp. Det var ganska skönt när man väl hade kommit i. Men jag måste erkänna att jag har blivit lite av en badkruka faktiskt... Dagen fortsatte med glass, mys & att dansa med Nellie till Eric Saades hitar. Haha, lilla sötan!

Nu för ett tag sen kom jag hem från spelarmötet i Wasa. Vi fick mest information & så fick vi även schemat för den här säsongen. Det är lite blandade känslor & tankar just nu. Men jag är säker på att ett uppehåll är det enda som behövs, sen är jag tillbaka som vanligt till starten i augusti igen. Söndag den 25 september kommer jag att gå på helspänn hela dagen. Men det är inte klokt vad jag längtar dit!


Första steget är alltid den längsta striden

Den 2011-06-27, kl 18:18:33
Filed in Life | Kommentarer: 0
Måndag: Torpa med familj och vänner & träffa Emmelie
Tisdag: Sol- och baddag med älskling & spelarmöte på kvällen
Onsdag: Besöka banken & packa
Torsdag: Stockholm med Nettan och Hampus & åker till Bjursås
Fredag: Bjursås
Lördag: Bjursås
Söndag: Min sista lediga dag innan jag börjar jobba


2011.06.25

Den 2011-06-25, kl 15:59:18
Filed in Life | Kommentarer: 2


Gårdagskvällen vart väldigt lyckad! Länge sen jag skrattade så mycket kan jag tala om :) Vi åt grillad kyckling med ris & tsatsiki (som jag faktiskt börjat gilla nu)! Sen satt vi bara och hade det allmänt roligt!

På tal om någonting helt annat så snackade jag & Sanna om att fixa en klassåterträff. Något som jag skulle tycka vore sjukt roligt :) BAM! Nu har jag fixat ett evenemang på facebook & planerna är igång! Nu ser man i alla fall någonting positivt med augusti, och inte bara att skolan drar igång igen. Längtar!!


Dag 10. En person jag litar på

Den 2011-06-25, kl 15:35:42
Filed in Tess | Kommentarer: 0

Min älskade mamma ♥


Dag 9. Två saker jag önskar jag kunde göra

Den 2011-06-24, kl 16:54:44
Filed in Tess | Kommentarer: 0
1. Att kunna flyga vore coolt.
2. Läsa andras tankar skulle också vara rätt kul.

Så var midsommar här. Det blev ju ingen tripp till Göteborg, men den chansen kommer ju att komma fler gånger. Förhoppningsvis hinner man vara där några fler dagar också! Planerna för ikväll då: Rasmus jobbar ju såklart kväll tråkigt nog, men jag ska i alla fall ner till Sanna & några vänner. Miss her!! Där blir det middag och andra trevligheter. Vi får se vart kvällen leder oss sedan!

Vanligtvis brukar jag fira midsommar uppe i vår sommarstuga i Dalarna med familj & släkt. Men icke detta år vilket jag tycker är lite tråkigt. Det känns om att ju äldre vi "barn" blir, desto fler traditioner är det som försvinner eller inte blir av. Förut brukade vi ju fira julafton i Dalarna också. Jag får hoppas att vi åker upp nästa vecka istället! Det är så mysigt i Bjursås ♥

Dag 8. Tre ord jag inte kan gå en dag utan att säga

Den 2011-06-23, kl 16:49:14
Filed in Tess | Kommentarer: 0

1. "Haha"
2. Fan
3. Typ

Idag var det min sista jobbdag (innan jag börjar på mitt riktiga jobb vill säga). Jag och Becca pratade oss igenom hela dagen så den gick ju inte speciellt långsamt. Efter avslutningsfikat svävade jag hem på moln. Det känns som att alla mina bekymmer & all ångest som jag har gått runt och burit på har försvunnit. Det här hade jag aldrig kunnat tänka mig & det är tack vare min farmor & farfar som jag känner den här lyckan ♥

Snart kommer i alla fall Rasmus hit och ikväll blir det förhoppningsvis middag & biomys på Heron City. Vi har bara lite problem över att bestämma vilken bio vi ska gå på. Fast & Furious 5 kanske... Den har jag i alla fall hört ska vara riktigt bra! Tips?


(Nej, mina tänder har inte blivit så vita av tandblekningen. Webcamerans fel)


Dag 7. Fyra minnen jag aldrig glömmer

Den 2011-06-22, kl 23:59:00
Filed in Tess | Kommentarer: 0
1. 25e juli 2010 ♥
2. Min första säsong med NIF & i division 1. Helt klart mitt bästa innebandyår hittills!
3. Familjeresan till New York år 2007 & var uppe i Empire State Building.
4. Tiden i stallet med min finaste Sessan. Det är sjukt vilka band man kan skapa med djur!

Cash is King

Den 2011-06-22, kl 15:52:46
Filed in Life | Kommentarer: 2

Egentligen ska jag väl publicera dagens lista ~ fyra minnen jag aldrig glömmer. Men jag har på tok på för lite tid just nu & dessutom är det en ganska klurig fråga. Jag har i alla fall jobbat hela dagen lång, men idag var Rebecca med mig så det har inte varit jobbigt alls! Vi ska jobba tillsammans imorgon också. :-)

Eftermiddagen kommer även den att spenderas med min fina kusin. Vi ska "hem" till Nykvarn för att köra ett pass tillsammans. Allt är verkligen mycket lättare när man är två & roligare såklart. Jag hade ju hoppats på lite finare väder så hade man kanske kunnat ta ett dopp också. Jag har ju inte tagit mitt första än vilket är S K A N D A L.


En ny storfavorit hos mig ♥

Den 2011-06-21, kl 15:38:24
Filed in Musiksmak | Kommentarer: 1


Dag 6. Fem saker jag inte kan leva utan

Den 2011-06-21, kl 09:22:00
Filed in Tess | Kommentarer: 0

1. Utan Rasmus skulle hela min värld rasa samman
2. Min familj & mina närmsta vänner
3. Pengar underlättar väldigt mycket här i livet
4. Min dator om man tänker yrkesmässigt
5. Musik som faktiskt påverkar en mer än vad man tror

God morgon mina vänner! Jag öppnar upp dagen med dag 6 på listan ~ fem saker jag inte kan leva utan. En väldigt lätt lista som inte tog många minuter att göra.
Idag ska jag jobba igen, 10-14 skulle jag nog tippa på att det blir. Där efter blir det snabba ryck hem för en snabbdusch och lite fix. För senare ska jag, Alexandra & Nettan hem till födelsedagsbarnet Erica & fira henne!


Ska jag? Ska jag inte? Åka eller stanna?

Den 2011-06-20, kl 22:44:03
Filed in Life | Kommentarer: 0

Jag har världens beslutsångest. Varken jag eller Linnea lyckades ju ta körkortet nu till midsommar. Haha, hur kunde vi ens tro det! Så nu finns det bara två alternativ kvar och det är tåg & buss. Linnea har redan bokat bussresa tur- och retur. Grejen är den att det tar sex timmar att åka till Göteborg. Bussen går vid tre på fredag, vilket betyder att vi är nere vid nio så vi missar ju en hel dag där. På söndag går bussen vid tolv så vi missar hela söndagen då också. Så vi kommer egentligen bara att ha lördagen där nere.

Tur- och retur kostar resan runt 800 spänn. För mig som inte har nån fast inkomst känns det som alldeles för mycket pengar för att få spendera i princip En dag där nere. Dessutom kostar ju mat och diverse. Även fast det skulle vara hur jävla kul som helst! Jag har knappt träffat varken Linnea eller Thilda på hur länge som helst. Jag känner dessutom också att jag skulle behöva komma bort lite från allt. Det skulle vara precis vad jag behöver innan jag börjar sommarjobba på riktigt i juli. En liten minitrip över midsommar. Åhhhh...


Dag 5. Sex sånger jag tycker om

Den 2011-06-20, kl 18:16:56
Filed in Tess | Kommentarer: 0
1. Veronica Maggio - Jag Kommer
2. Chris Medina - What Are Words
3. Pitbull feat Ne-Yo - Give Me Everything
4. Lady Antebellum - Need You Now
5. You Me At Six - Stay With Me
6. Martin Solveig feat Dragonette - Hello

Det är ta mig tusan helt omöjligt att bara skriva ner sex stycken låtar. Därför gick jag inte på hur bra jag tycker de är eller hur ofta jag lyssnar på de. Utan på vad som ligger bakom de & vad de betyder för mig. Inte alla men några utav dessa sex låtar relaterar jag till vissa personer, tillfällen & händelser.

In my weakness I found strenght

Den 2011-06-20, kl 15:42:53
Filed in Life | Kommentarer: 0

Utgången på The Strip i lördags var minst sagt Grym! Började som sagt i Nykvarn med Emmlie & Sarah. Sedan mötte vi upp Malin & Frida på centralen. Jag hade ju tänkt köra nyktert men så blev det ju inte. Vilket jag fick sota för en del i söndags. Men jag ångrar det absolut inte för det var det verkligen värt. Jag hade så fruktansvärt kul genom hela kvällen! Eric Amarillo var egentligen inte så mycket. Han körde sin låt & sen var det inget mer med det liksom. Det var i alla fall sjukt mycket folk, vilket höjde kvällen ytterligare ett snäpp.

Idag har jag gosat med min pojke hela förmiddagen. Nu efter en välbehövlig dusch ska jag & Alexandra ner på stan. Vi ska kolla efter en birthday present åt vår vän Erica som fyller 18 imorgon. Senare ikväll ska vi hela familjen (förutom Tim då) hem till farmor & farfar och fira farmor som faktiskt fyller 65 år idag!


Pic: http://www.emmaoclothing.se/


Dag 4. Sju rädslor

Den 2011-06-19, kl 19:35:00
Filed in Tess | Kommentarer: 0
1. Att förlora någon man älskar
2. Nålar & sprutor på alla sätt och vis
3. Att bli kvar ensam
4. Andar & annat creepy
5. Att jag kommer tappa mitt hår tillslut pga allt färgande
6. Framtiden då vad som helst kan hända & ingenting är säkert
7. Småkryp & insekter av alla slag

ERIC AMARILLO @ THE STRIP

Den 2011-06-18, kl 20:19:14
Filed in Life | Kommentarer: 0


Utgång blir det och jag kör på nyktert! Nu bär det av till Emmelie & Sarah!!!!!


Ett sommarmåste(!)

Den 2011-06-18, kl 18:19:37
Filed in Life | Kommentarer: 0



Idag känns livet härligt. Jag har varit i Farsta Centrum med min underbara mamma hela dagen. Vi gick och kollade i alla möjliga butiker & så käkade vi en god lunch. Jag fick med mig en ny mascara från Maybelline (vilket verkligen var på tiden) och ett par gladiatorsandaler. Bilden missvisar till skillnad på hur det ser ut i verkligheten!
Jag försöker hålla i mina pengar nu när jag precis har fått min första lön. Men någonting måste jag väl ändå få unna mig efter allt slit. Så frågan är varför jag ändå får ångest när jag köper något?

Just nu sitter jag med tandblekningen i & pluggar körkortsteori. Ikväll pratas det om utgång för att dansa till självaste Eric Amarillo, men det är ingenting som är spikat ännu. Fast måste jag erkänna så är jag riktigt partysugen faktiskt! Jag har ju inte varit ute sen ibörjan av juni. Okej, inte för att det var länge sen men ändå.


Dag 3. Åtta saker som irriterar mig

Den 2011-06-18, kl 10:27:22
Filed in Tess | Kommentarer: 0
1. När jag inte hittar några kläder att ta på mig.
2. Att det finns så mycket i världen som man skulle vilja göra men som är i princip omöjligt.
3. Att jag inte kan ha mörka ögonbryn som matchar min hårfärg.
4. När man har pluggat som fan inför ett prov och så får man ändå bara G.
5. Pojk-/flickvänner som flörtar med andra trots att de redan är i ett förhållande.
(Låter som att jag menar Rasmus här ovanför men så är det inte! ♥)
6. När klockan ringer på morgonen och man vet att man har en lång skoldag framför mig. 
7. Folk som tror sig vara så himla mycket bättre än alla andra.
8. När mitt hår är en complete mess & inte alls vill samarbeta med mig.

Timbuktu

Den 2011-06-17, kl 16:57:00
Filed in Musiksmak | Kommentarer: 0


Dag 2. Nio saker jag gör varje dag

Den 2011-06-17, kl 16:32:56
Filed in Tess | Kommentarer: 0
1. Jag äter godsaker & onyttigheter varje jävla dag. Kan inte hålla mig borta!
2. Tänker på min loverboy ♥
3. Är inne på facebook & bloggen ett antal gånger.
4. Jag pluggar körkortsteori varje dag som den pluggis jag måste vara nu.
5. SMSar & fipplar med min vita Iphone 4. Right, in my dreams...
6. Borstar tänderna fyra gånger om dagen (pga tandblekningen).
7. Speglar mig i varje spegel jag får syn på.
8. Använder Spotify för att lyssna på musik. Numera på min pojkväns premiumkonto...
9. Dagdrömmer om allt & ingenting.

Dag 1. Tio fakta om mig själv

Den 2011-06-16, kl 23:13:47
Filed in Tess | Kommentarer: 0
1. Jag påverkas mycket av folk runt omrking mig och kan lätt gräva ner mig för minsta sak. 
2. Att spara pengar är inte en utav mina starka sidor. Men jag försöker så gott jag kan.
3. Mjölk är bland det äckligaste jag vet i dryckväg.
4. Jag måste alltid ha rätt och är envis som bara den.
5. Fullt upp är något jag tycker om att ha. Då kan jag koppla bort alla jobbiga tankar.
6. Jag är en riktig småätare. Går och rotar i kyl & skåp flera gånger om dagen.
7. Något jag älskar att lyssna på är filmmusik. Ett klassiskt exempel är musiken ur Titanic.
8. Jag skulle aldrig klara mig utan mina nära & kära. Utan er är jag ingenting.
9. Min självdiciplin är någonting som jag önskar vore bättre.
10. I framtiden ser jag mig själv vara en framgångsrik grafisk designer.

Ett mål är en dröm med en deadline

Den 2011-06-15, kl 18:03:29
Filed in Life | Kommentarer: 0

Dagarna rullar på men det gör tyvärr inte uppdateringen här i bloggen. Jag antar att det är så här det kommer att vara under sommartiden. Man orkar/har inte tid för att sitta vid datorn helt enkelt.

Hittills så har den här veckan gått sjukt snabbt. Det beror väl på att jag har haft en del att göra. Men jag klagar inte, det är bara skönt. Jag tycker på något vis om att vara upptagen. Det hjälper mig att hålla tankarna på rätt plats. I måndags så jobbade jag 10-13.30 och sen åkte jag på ett läkarbesök. Direkt när jag kom hem somnade jag av utmattning och sov tills det var dags att spendera kvällen med min 1årskille. ♥
Tisdag var jag uppe tidigt för att köra min första körlektion. Pirrigt var det men det gick bra. Nu dröjer det nog ett tag tills jag bokar nästa körlektion för nu ska jag lägga all krut på teorin. Efter körlektionen var det bara att åka vidare till tandläkaren för att göra ett avtryck. Därefter jobbade jag 12-16 och avslutade kvällen hos älskling.
Dagen idag har sätt ganska snarlik ut. Började hos tandläkaren där jag hämtade ut mitt set. Det känns riktigt bra att äntligen ha det i mina händer. Nu är det bara att börja och vänta på resultat. Jag ska göra en tandblekning för er som undrar. En fet gilla på det! Därefter lunchade jag med älskling för att sedan åka och jobba 12.30-16.30.

 
Bilder från i torsdags då vi var på Bryan Adams.


Den omtalade listan

Den 2011-06-15, kl 17:53:00
Filed in Tess | Kommentarer: 0

Dag 1. Tio fakta om mig själv
Dag 2. Nio saker jag gör varje dag
Dag 3. Åtta saker som irriterar mig
Dag 4. Sju rädslor
Dag 5. Sex sånger jag tycker om
Dag 6. Fem saker jag inte kan leva utan
Dag 7. Fyra minnen jag aldrig glömmer
Dag 8. Tre ord jag inte kan gå en dag utan att säga
Dag 9. Två saker jag önskar jag kunde göra
Dag 10. En person jag litar på


You are the love of my life

Den 2011-06-13, kl 17:59:25
Filed in Kärlek i all ära | Kommentarer: 0



Jag kan inte förstå hur tiden har kunnat gå så fort. Idag är det exakt ett år sen jag och min pojke blev tillsammans. Vi har gått igenom och upplevt så mycket saker att det inte är klokt.
Jag är så lycklig över att du är Min. Rasmus Lindkvist


Sommarlov 2011.06.10 - 2011.08.24

Den 2011-06-10, kl 12:47:34
Filed in Life | Kommentarer: 0



Så har jag äntligen fått sommarlov!!! Mina betyg fick jag också idag, och jag kan inte vara annat än nöjd. Det är så otroligt skönt att 2an är över. Den jobbigaste tiden på gymnasiet sägs det ju vara, och jag håller faktiskt med.

Nu ser jag sjukt mycket fram emot 3an som jag tror kommer att bli hur jävla bra som helst! Praktik i tre månader och i princip inget plugg överhuvudtaget. Det kan inte bli annat än bra! Jag kan bara inte fatta att det är Vi som är äldst nu och att det är Vår tur att ta studenten nästa gång! Tiden kommer gå så himla fort!!!


BRYAN ADAMS NÄSTA

Den 2011-06-09, kl 16:23:00
Filed in Life | Kommentarer: 0

Nu ska jag, Sarah, Malin & Lisa till Gröna Lund för att se Bryan Adams.
Snacka om härlig tosdagskväll!

 


- "Fortsätt simma, fortsätt simma..."

Den 2011-06-08, kl 23:48:55
Filed in Life | Kommentarer: 0

Idag har jag bara gjort en massa "måsten". Kanske inte så roligt, men såna dagar behövs ibland.
I alla fall så fick jag nästan alla punkter gjorda. Träningen blev dock inte av då jag haft extrem magvärk. Jag måste ha ätit någonting som inte var bra, frågan är bara vad. Min ipod skulle jag fixa men det gick helt åt skogen. Åh, trött jag blir på att man bara kan ha ett itunesbibliotek. Varför kan inte ipoden bara synka utan att all musik måste raderas? Inte mitt fel att min dator pajade (= alla musik försvann) och att jag behövde ominstallera den.

Tandläkarbesöket är i alla fall äntligen spikat och det blir på måndag. Så om cirka två/tre veckor kommer jag att vara superlycklig! Äntligen händer det! Sen bokade jag min första körlektion som blir av på tisdag morgon. Jag skulle också boka halkbanan i Tullinge men de hade ingen tid fören i början av juli. Så jag får se om det inte blir Gillinge ändå. I och för sig så tror jag inte att jag kommer få en uppkörningstid fören i juli i alla fall. Jag förstår bara inte varför jag inte gick halkbanan samtidigt som riskettan? Efter att jag varit på körskolan så fick jag värsta körkortskicken. Så jag har pluggat körkortsteori hårdare än någonsin idag.

Jag sa ju förut att jag skulle ta mitt körkort innan sommaren, men det målet har jag ju redan sabbat som ni märker. Så mitt nya mål är att jag ska ta det i juli. Och det här ska jag fan hålla den här gången!


Tim & Josefine när de tog körkort förra året. :-)


Everyone dies, but not everyone lives

Den 2011-06-08, kl 11:01:32
Filed in Life | Kommentarer: 0

Idag har jag verkligen vaknat på fel sida känner jag. Min väckarklocka ringde alldeles för tidigt för mig (halv sju) och inte är det fint väder ute heller. Sen är ju också frågan vad jag ska hitta på idag. Idag är en sån dag då jag önskar att jag hade haft ett jobb och tjänade pengar. 4 juli börjar jag i alla fall jobba.

Dagens to do-list:
Boka tid hos tandläkaren
Boka halkbanan + körlektioner
Städa rummet
Plugga körkortsteori
Köra ett konditionspass
Återställa & uppdatera min ipod


Catch up

Den 2011-06-07, kl 16:09:43
Filed in Kärlek i all ära | Kommentarer: 0

Det är inte klokt vad dagarna går snabbt. För snart en vecka sen tog Rasmus studenten. En vecka. Sjukt! Jag har inte känt något direkt bloggsug vilket också sätter sina spår. Jag har i alla fall haft ett par underbara dagar!
I fredags drog upp vi som sagt först upp till Gröna Lund, för att sedan fullända kvällen här hemma på 550. Petter & September var grymma! Tyvärr såg vi inte så mycket eftersom att det var smockat med folk, men det gjorde ärligt talat inte så mycket. Väl hemma i Södertälje igen satte vi oss först på O´Learys och sedan drog vi vidare till 550 där kvällen avslutades. Tack för en svinbra fredagskväll tillsammans med er härliga brudar! ♥

I lördags spenderades hela dagen med älskling. Vi gjorde allt & ingenting. I söndags tvättade vi våran bil, som nu blänker som aldrig förr! Senare mot kvällen blev vi bortbjudna på fika av farmor och farfar. Det pratades om midsommar (vi kanske inte åker upp till Bjursås i år), farmors födelsedag och lite extra jobb för mig.
Men den oplanerade midsommaren förändrades några timmar senare då jag fick ett överraskande samtal från Thilda! Så om jag eller Nea lyckas ta körkort innan dess så åker vi nog ner till Göteborg och firar lite. Jag tror inte att jag kommer klara ta det på två veckor, så jag hoppas att Nea gör det! Det skulle vara så jäkla roligt!
På kvällen träffades jag och Emmelie. Vi åt god ceasarsallad, pratade lite skitsnack som man brukar säga och kollade på Big Brother-finalen. Jag har inte följt det alls förutom några avsnitt nu på slutet så jag har inte så bra koll. Men Simon verkar vara en värdig vinnare!

Igår spenderade jag hela dagen i solen. Vid halv tre hämtade min underbara vän upp mig i Nykvarn för att åka till Vackstanäsberget. Jag har aldrig varit där förut men det var sjukt fint. Absolut inte sista gången jag besöker det stället! Efter några timmars solning tog vi vårat pick & pack och drog. Kvällen spenderades med min älskling och Two and a half men. En perfekt start på veckan skulle jag kalla den här måndagen!



Bilder från i fredags.


Ångest på hög nivå...

Den 2011-06-05, kl 13:13:00
Filed in Musiksmak | Kommentarer: 0


Tycka om och inte bry sig om att alla kan se

Den 2011-06-03, kl 11:29:46
Filed in Life | Kommentarer: 0

Vackstanäs slutskiva550 vart inte riktigt som jag hade tänkt mig. Vid tolv-slaget stack jag, Rasmus & Nettan hem. Det var i alla fall kul så länge som jag hann vara där. Stackarn kom ju inte ens in på sin egna slutskiva...

Men nog pratat om det. Idag var jag uppe med tuppen. Rasmus skulle åka och jobba så jag tog samma buss hem för att dra ut och springa. Hur varmt det var behöver vi inte tala om. Jag kan säga så här att hela jag var som en enda stor svettdroppe när jag kom tillbaka! Men skönt var det att ha det avklarat.
Nu sitter jag här nyduschad och funderar på vad jag ska äta för frukost. Hade nämligen tänk handla lite frysta bär och yoghurt. I ♥ smoothie! Men det verkar inte som om någon vill skjutsa mig så jag får väl gå... Tänk om jag hade haft det där förbannade körkortet! Haha, jag är så lat. :(
Annars idag så har jag inte så mycket planerat på dagen förutom några småärenden som jag måste göra. Bland annat skicka tillbaka min fina klänning som jag beställde förra veckan. Men ikväll däremot ska jag med ett gäng tjejer till Gröna Lund för att se Petter & September uppträda! Vilket ska bli hur kul som helst!


Jag, Sarah & Jojjo för några helger sedan.


RASMUS STUDENT 2011.06.01

Den 2011-06-02, kl 10:09:08
Filed in Kärlek i all ära | Kommentarer: 0







Här var i alla fall några bilder av de 100 som togs igår.


Idag är ingen vanlig dag för det är Rasmus studentdag

Den 2011-06-01, kl 10:57:00
Filed in Kärlek i all ära | Kommentarer: 0

Nu slår klockan snart elva och jag är verkligen stressad till tusen! Kvart över tolv ska vi åka till Vackstanäs för att kolla på utspringet som börjar kl ett. Innan det ska jag ha fixat och trixat med allt till Rasmus, ätit, sminkat mig, plattat håret, målat naglarna och hittat något någorlunda fint att ha på mig!
Jag får ändå försöka ta det lite lugnt då jag inte mår hundra idag. Vaknade upp tidigt imorse av att jag mådde dåligt och det sitter fortfarande i. Är illamående och så känner jag mig febrig. Jag som ändå tycker att jag har ätit ovanligt bra de dagar då jag har tränat. Så jag får se hur det blir för mig ikväll, just nu är jag inte allt för taggad på utgång, men jag får hoppas att det går över under dagen.

EDIT 18.23: Nu är jag hemma igen efter att ha varit på Rasmus utspring och mottagningen. Jag missade ju flakåkningen! :-( Vi var precis påväg ner till stan när han ringde och sa att de var klara... Trodde ju att de skulle åka i mer än en timme, men nej där hade jag tydligen fel. Tråkigt känner jag för det hade jag verkligen velat se!
Vi åkte i alla fall hem till Rasmus där hans fina familj & släkt väntade ♥ Där vart det smörgåstårta, champagne och presentöppning. Jag köpte tillslut en klocka till honom. Ett riktigt kap faktiskt och han verkade nöjd!
Nu är jag som sagt hemma och är helt slut. Jag har inte druckit en enda droppe alkohol och jag tror knappast att det blir så många ikväll heller på grund av mitt halvdåliga mående. Det blir nog en rätt nykter utgång för mig idag med andra ord, men det är roligt det också! 550 är det som gäller.


Jag är så stolt över dig


Jag är lycklig, idag är jag lycklig, idag är jag verkligen lycklig.

Den 2011-06-01, kl 00:00:28
Filed in Ord rakt från hjärtat | Kommentarer: 1

Positiva affirmationer kan vara till väldigt stor hjälp, även om man inte tror det från första början. Det känns ganska töntigt att upprepa det för sig själv flera gånger om dagen. Men vet ni vad? Det funkar faktiskt. Att tänka negativt och lägga krokben för sig själv vet jag är ganska lätt att göra. Men vad har man för nytta och glädje av att tänka så? Den enda som förlorar på det är du själv.

Jag är en sån person som har väldigt svårt för att ta kritik eftersom att jag oftast tar det på fel sätt. Typiskt mig är att ta det hårdare än vad som är menat och även börja trycka ner mig själv. Jag har nu även kommit på att den största fiende jag har är mig själv. Allt handlar om att vinna förtroendet för mig själv. Att våga möta det tuffa och svåra som finns här i livet. Vi alla vet ju att vissa dagar av ens liv så kan allt kännas så himla bra och andra dagar så kan det verkligen kännas som skit. Och det är bara så det är, alla stöter på med- och motgångar.

Som jag skrev förut, livet är inte en dans på rosor.
Men livet är inte heller ett problem som ska lösas utan en verklighet som ska upplevas.


© Headerbilder från Wallpapers Wide