Brunken Therese

Den 2010-03-31, kl 21:01:10
Filed in Life | Kommentarer: 0

Jag var ute och sprang i en timme. En timme! Haha jag är fan stolt över mig själv. Fast det blev inte spåret utan runt lite här och var. Jag testade att springa på asfalt en sträcka men det går för tusan inte! Jag får ont i höften/sidan av låret-rumpan och det bara strålar ner i knä´t. Jag har ingen aning om vad det är men det kommer bara när jag springer på hårt underlag. Så jag sprang en del i skogen eller ska jag säga i vattnet!? Var jättehärligt att springa med vatten i skorna och höra hur det skvalpade mellan fötterna och skosulerna! Haha äsch det var faktiskt rätt skönt att bara köra på och inte bry sig om man sprang i en pöl sen. Man var ju liksom redan tokblöt.

Men nu efteråt känns det så himla bra! BRA BRA BRA! Jag älskar den här känslan och jag känner att jag vill belöna mig med lite glass nu till Andra Avenyn! Ciao!


Livräddning - Matteprov - Profil

Den 2010-03-31, kl 17:25:00
Filed in Life | Kommentarer: 0

Idag har jag haft en väldigt bra dag. Jag, Alexandra och Steeve har skrattat så mycket så det runnit tårar (i alla fall från mina ögon!) Jag mår sjukt bra just nu i alla fall!

På livräddningen dränkte vi väl nästan varandra istället hehe men det var roligt ändå. Matteprovet gick sådär, har inga större förhoppningar. På profilen var vi bara 5 stycken för ettorna (förutom jag då som går MP, alla andra ettor går IL) och treorna var borta. Men det var rätt skönt att inte vara så många. Vi körde i gymet i drygt en timme och nu är jag slut. Känner hur tungt det är i både armar och ben. Fast jag orkar nog liiite till, hade tänkt dra ut och löpa i mjuka spåret. Idag är jag på träningshumör! Och idag är det bästa andra avenyn! =)



"Crawl" by Chris Brown

Den 2010-03-30, kl 18:17:16
Filed in Musiksmak | Kommentarer: 0

so lets crawl crawl crawl back to love

En dag närmare lov!

Den 2010-03-30, kl 17:11:05
Filed in Life | Kommentarer: 0

Så har även tisdagen gått. Jag försov mig imorse så jag kom lite senare till profilen (alltid när jag skriver "profilen" så menar jag innebandyn i skolan) men det gjorde i alla fall inte så mycket. Det gick inge vidare idag och var inte så roligt heller men tiden gick ändå rätt fort!

På grafiska satt vi vid datorerna hela tiden. Vi segjobbar verkligen. Vi skulle kunna varit klara till lunch men eftersom att vi ändå inte får gå tidigare så känns det onödigt. Det här projektet "media och jag" som vi har hållit på med nu i några veckor har varit så himla tråkigt! Jag är glad över att det är slut nu, och projektarbeten överhuvudtaget fy fan. =)

Idag/ikväll blir det plugg, plugg och åter lite mer plugg. Imorgon har jag matteprov bl.a. och det ska inte gå åt skogen! Hade mycker hellre sett att det varit träning som vanligt! =)



Lär känna mig bättre genom några frågor

Den 2010-03-29, kl 23:39:37
Filed in Ord rakt från hjärtat | Kommentarer: 0

Jag har insett att min senaste kyss: Förhoppningsvis inte blir min sista Jag pratar: Väldigt mycket när jag väl kommit igång Jag avskyr när folk: Ljuger, tar andra för givet och behandlar andra illa Min bästa vän är: Sanna Engkvist Min första vän hette: Emma Andersson Kärlek är: Underbart när det går ens väg Jag är rädd för: Att förlora någon jag älskar. Den värsta känslan är: Ångest, ovisshet och oro. Den bästa känslan är: När man lyckats med något Jag är bäst på: Att finnas där för andra Jag är sämst på: Att hålla masken Tre namn jag lyssnar till: Therese, Tess och Heed Någonting jag tycker om med mig själv: Att jag står på mig och inte tar någon skit Någonting jag inte tycker om med mig själv: Att jag drar ut på saker Tre saker jag vill ha varje dag: Luft, kärlek och massvis med skratt Tre saker jag absolut inte kan göra: Sluta bry mig, äta mat jag ogillar och svika Detta tycker jag om att göra: Träna, umgås med underbara vänner och äta godsaker! Detta vill jag göra just nu: Sova.. men jag ska bara göra klart den här listan Följande tre saker vill jag göra innan jag dör: Jag vill lyckas, hitta den rätte och bara leva livet Min käraste ägodel: Datorn... sorgligt men sant Tror du på kärlek vid första ögonblicket? Ja. Något jag vill ha i present: En resa till Thailand i 2 veckor! Följande musikstilar tilltalar mig mest: Det mesta förutom hårdrock och dansbansmusik Favoritlåtar just nu: Crawl-Chris Brown Stjärntecken: Vattumann Favoritcitat: Behandla andra som du själv vill bli behandlad! Ord du använder (för) ofta: Asså Vad retar du dig på: Folk som tror sig vara så himla mycket bättre än alla andra Vilket är det vackraste ordet du vet: Evighet Vad stör du dig mest på i detta ögonblick: Mina fula väggar! Vad längtar du till: Maj.


Framtida tryckare?

Den 2010-03-29, kl 16:30:52
Filed in Life | Kommentarer: 1

Langar ett inlägg lite snabbt bara för jag har lite att göra. Idag i skolan har vi varit i tryckeriet hela dagen och det har gått skitbra! Eller ibörjan gick det åt helvete, fick göra om samma process från början hela tiden. Men när det väl gick rätt och vi var noggranna så flöt det bara på. Jag, Elsa och Vanessa hade tydligen fått den jämnaste färgen av alla och resultatet blev så bra! Jag tror våran lärare gillar oss efter det här! ;)

Nu ska jag städa mitt rum (som inte blev av förut nej, förvånade?), plugga i mängder och så är det också tänkt att jag ska på Tims match SSK vs Växjö. Men den får jag se om jag hinner. Har en del inlämningar och prov också den här veckan. Åh det ska bli så himla skönt med påsklov sen! Bara några dagar kvar nu...


Typ 2-3 år gammal bild. Amanda, Rebecca och jag!


"We are the champions" by Queen

Den 2010-03-28, kl 17:34:23
Filed in Innebandy | Kommentarer: 2

Vi är champions även fast vi inte tog guldet!

Så var DM-guldet borta för våran del

Den 2010-03-28, kl 17:17:08
Filed in Innebandy | Kommentarer: 0

Som sagt så mötte vi Telge SIBK (d1) i semifinalen. Och vi gjorde en riktigt bra match! Vi pumpade på och stod upp bra! I andra och sista perioden (matcherna är endast 2x20) så låg vi under med 2-1. När det endast är en minut kvar kviterar vi till 2-2 fy fan vilken skön känsla!!!! För att sen i nästa stund när klockan står på 19.48 får dem in ett riktigt skitmål. Så Telge vann med 3-2 och gick därmed vidare till final. Riktigt surt, hade varit så skönt att vinna!

Aja, det var en rolig match att spela i alla fall! Alla matcher har varit roliga! Hela helgen har varit rolig! Det känns bara så himla trist att säsongen är slut, det har verkligen gått skitfort. Känns som om det var nyss som jag började i Nykvarn. Det har liksom gått ett år snart. Inte riktigt än. Men snart. Sjukt fort har det i alla fall gått. Det är så mycket som har hänt också. Första resan till Göteborg t.ex. känns på något vis jätte långt bort. Men jag har haft så otroligt roligt den här säsongen! Underbart lag! ♥ Jag är så glad över att det är här med er jag spelar! Längtar så jag dör till nästa säsong! Kan den inte börja nu? =)



Sverigespelen i Köping - Står beredda för freefall


Semifinal kl 14 i Hedebyhallen

Den 2010-03-28, kl 09:54:11
Filed in Innebandy | Kommentarer: 0

Det blev torsk med 3-1 mot Rockets. Jag gjorde ett mål så det var skönt! Jag tycker att vi är det bättre laget men att vi inte gör mål på de chanser vi får. Tycker vi kunde ha fått lite flyt!

Nu har vi inte match fören kl 14. Och eftersom att vi förlorade nu så kom vi 2a i våran grupp vilket betyder att vi möter 1an i den andra (grupp A). Dvs. Telge SIBK vs NIF! Det kommer bli en tuff match men jämt för båda har tre matcher i benen.

Halv tolv ska laget träffas på Pasta Factory för att luncha tsm.  Mys! Tills dess ska jag städa  mitt rum som är en total mess och plugga lite på det jag inte gjorde igår. Och givetvis, tagga!!!!!!


DM Söndag

Den 2010-03-27, kl 23:44:56
Filed in Innebandy | Kommentarer: 0

Igår (fredag) hade vi våra två första gruppspelsmatcher. Vi vann båda två. Imorgon (söndag) spelar vi våran tredje och sista gruppspelsmatch. Det kommer nog vara den roligaste matchen på hela DMet (i alla fall för mig!) Det är ju mot mitt gamla lag så jag känner mig extra taggad också!

Gruppspelsmatch B 3: NIF vs Södertälje Rockets
Kl 8.00 i Björkestahallen

Semifinal (1a grupp A) vs (2a grupp B)
Kl 14.00 i Hedebyhallen

Semifinal (1a grupp B) vs (2a grupp A)
Kl 15.00 i Hedebyhallen

Final (hoppas på att det blir så här): NIF vs Telge SIBK
Kl 20.00 i Hedebyhallen



Det här är det sista vi har för den här säsongen så nu ger vi allt! All in! Nu går vi för GULD!


Skolplugg på en lördagkväll

Den 2010-03-27, kl 22:08:38
Filed in Life | Kommentarer: 0

Detta ska/håller på att göras:

» SAMTLIGA ÄMNEN A Vårat sista projektarbete: Dödshjälp
   - Välja en artikel och sammanfatta den
   - Hitta 3 starka och känslosamma MOT och FÖR -argument
   - Läsa på inför debatten
» MATTE A Prov (sammanställningar/statistik, diagram och procent)
» SVENSKA A Läsförståelse och inlämning
» IDROTT OCH HÄLSA A Prov

Det blir en hyfsat tidig kväll för imorgon måste jag gå upp halv sex. Men eftersom att det blir nu sommartid och vi ställer fram klockan så får man ju sova en timme mindre. Så man kan väl säga att jag ska upp halv fem imorgon. Måste vara det underbaraste som finns att gå upp tidigt! Tur att det är för något riktigt kul i alla fall så det är det värt! Längtar! Kan inte klockan vara sju nu!

Skriver senare med schema för imorgon, så ni vet när vi ska titta ;)



"Unstoppable" by Ola

Den 2010-03-27, kl 21:07:39
Filed in Musiksmak | Kommentarer: 0

DM: två vinster av två matcher

Den 2010-03-26, kl 23:53:37
Filed in Innebandy | Kommentarer: 1

NIF vs Kolpenäs 16 - 0 (2 mål)
NIF vs Telge 7 - 0

Kändes riktigt roligt att lira idag och ännu roligare blev det när jag fick spela den andra matchen mot Telge också! Båda matcherna rullade på bra och jag vet inte om det är för att det går bra men jag känner mig mer och mer säker på plan för varje träning/match! Det är superkul just nu!!!! Efter lagfesten har allt bara gått uppåt! Allt är bara så BRAAAAAA och jag är redan taggad till söndag! Fan vad kul det ska bli!

Söndag 28/3 kl 8.00 i Björkestahallen
Gruppspelsmatch 3: NIF vs Södertälje Rockets (mitt gamla lag)


♥ NIF ♥


Hörde jag besöksrekord!?

Den 2010-03-25, kl 23:39:55
Filed in Life | Kommentarer: 3

För ca 6 timmar sen la jag in på facebook att min blogg inte längre var lösenordskyddad -> Resulterade i besöksrekord! Roligt! Dock tror jag inte att ens att hälften av er stannar haha men rekord som rekord.

Samtalet på träningen gick superbra och likaså träningen. Fick veta att jag kommer att lira den tidiga matchen imorgon. För er som inte har något bättre för sig kan ju ta en tripp till Björkestahallen då.
1) 18.00 Nif vs Kolpenäs 2) 20.00 Nif vs Telge

Nu efter träningen så har jag frossat våfflor. Mums! Tur att farmor och farfar hade ett våffeljärn hemma annars hade det inte blivit några. Jag ska nog gå och sova snart. Eller sova och sova vet jag inte, kolla film snarare. Inatt sover jag i alla fall nere i soffan vid TVn. Får ju för tusan ingen sömn om nätterna med den här jobbiga hostan :( Hoppas hostmedicinen hjälper...

DAGENS ROLIGA
Samuel - Padda padda padda... (Ropar till Nettan)
Random tjej i plugget - Var det någon som ropade på mig? (Kollar bak)

hhahahhaha


Våffeldagen

Den 2010-03-25, kl 16:14:49
Filed in Life | Kommentarer: 2

Torsdag och skoldagen flöt på rätt bra. Började 9 och slutade halv tre så det var inte så farligt. Fick reda på eller snarare kom på att vi har matteprov nästa vecka, fick lite lätt panik för vi har inte jobbat så mycket med matten. Den mesta tiden har lagts ner på projektet, idag fick vi t.ex. debattera på engelska för/mot dödshjälp. Jag längtar inte tills vi står där i aulan och ska debattera för hela MP09 (ca 90 pers!)

Ikväll är det träning men innan det ska jag ha mitt "samtal" med tränarna. Nervöst men det går nog bra! =) Vi kommer också att få reda på vilken utav matcherna vi lirar på fredag. I och med att vi är så pass många så kör hälften den tidiga matchen och resten den sena. I alla fall vad jag fattat det som. Jag, Becca och Emma står ju i tjorren till tio efteråt också.

Jag får ju heller inte glömma att det är våffeldagen idag. Gottis va! Tror jag ska gå ner och göra några nu tills mamma kommer hem...



Färgade ju håret igår och här är resultatet! Det ser ju nästan svart ut på bilden
men riktigt så mörkt är det inte. Skönt att utväxten och den rödaktiga nyansen är borta!


"Insomnia" by Craig David

Den 2010-03-24, kl 20:54:34
Filed in Musiksmak | Kommentarer: 0

"Because i can't sleep til you're next to me
No i can't live without you no more
Oh i stay up til you're next to me"

Innebandyfeber

Den 2010-03-24, kl 20:42:02
Filed in Innebandy | Kommentarer: 0

Matchen igår mot Södermanland 92/93 blev vinst med 3-2. Vi låg under med 1-0 i princip hela matchen men sen så gick vi om ;) Det var extra kul att spela eftersom att det var några från mitt förra lag med. Alltid kul att möta forna lagkamrater ju! För mig gick det också bra vilket gjorde det ännu roligare att lira!

Jag längtar faktiskt redan till träningen imorrn! Tror jag verkligen har åkt på innebandyfeber. Och sämre blir det ju inte heller för i helgen blir det DM för hela slanten! Vi har två matcher på fredagen och en-tre/fyra(?) matcher på söndagen -beroende hur det går för oss. Men vi går ju för guld såklart!!!

Nu ska skriva klart ett referat, äta tacos och sen äntligen färga mitt hår! Det är verkligen på tiden det kan jag tala om. Och för övrigt mår jag så himla bra! Allt är påväg att bli bättre och går åt rätt håll. Känner mig glad å positiv och jag tänker inte låta någonting dra ner mig!



Tittade igenom min gamla dator och hittade
den här gamla bilden från 2007 (dvs 14 år!)


"In the air" by TV Rock feat. Rudy (Axwell remix)

Den 2010-03-23, kl 14:27:45
Filed in Musiksmak | Kommentarer: 0
Can you feel it in the air?

Innebandytisdag

Den 2010-03-23, kl 14:23:23
Filed in Innebandy | Kommentarer: 1
Just nu sitter jag på grafiska. Vi har egentligen rast nu men jag orkade inte resa mig från den här sköna datastolen. I morse hade vi innebandyprofil som vanligt. Trots att det är så tidigt på morgonen så har jag ändå inga problem att gå upp. Ser alltid fram emot träningen för just nu är innebandyn hur kul som helst! Träningen gick i alla fall bra, 2mål var roligast -det som alltid brukar vara tråkigast på dom här träningarna.

Kl är snart halv tre så endast 1,5 timme återstår av min skoldag. Men tror nog vi får sluta lite tidigare för vi kommer nog nämligen bli klara innan fyra. Ändå tungt att sitta framför datorn hela dagen. What a job! Fast jag är ändå på bra humör för ikväll är det innebandy igen! Men istället för träning så har vi match mot Södermanlands distriktslag 92/93 så det ska bli roligt! Hoppas jag får lira högerback.

Vi är bra!

Lagfesten 2010

Den 2010-03-21, kl 22:26:22
Filed in Innebandy | Kommentarer: 2

Allt jag har att säga om denna dag är en PUNKT. Det enda
positiva var att jag tillbringande min morgon hos Emmelie.

Istället tänkte jag uppehålla er med lite bilder från gårdagen
då det var lagfest. Jag har lånat lite bilder från Malin också.




Den här bilden får avsluta.


Tyvärr var det några som saknades denna underbara kväll. ♥


"Down" by Jason Walker

Den 2010-03-21, kl 21:50:02
Filed in Musiksmak | Kommentarer: 0

U-N-D-E-R-B-A-R

Kopiera om du håller med, det gjorde jag.

Den 2010-03-19, kl 23:31:11
Filed in Ord rakt från hjärtat | Kommentarer: 1

Livet är för kort för att slarvas bort. Älska de människor som behandlar dig väl. Glöm, välj bort de som inte gör det. Tro på att det finns en orsak till allt som sker. Om du får en chans till, så grip tag i den med båda händerna. Om det ändrar ditt liv, så låt det ske! Ingen har sagt att livet ska vara lätt!


Hörde jag fredagsmys?

Den 2010-03-19, kl 09:05:31
Filed in Life | Kommentarer: 0

Det är dags för fredagsmys om det så är det sista jag gör
snart är det fredagsmys
hoppas inte föräldrarna stör
nu är det slut på veckan
det är dags för fredagsmyyyyyyyyyys


Idag går det

Den 2010-03-18, kl 22:57:17
Filed in Life | Kommentarer: 0

Idag är det torsdag och idag känns allt lite bättre. Allt känns lite lättare. I alla fall för stunden. Det kommer små ljusglimtar ibland och då får jag passa på å njuta! Det har varit en bra dag och innebandyträningen gick jätte bra! Det var verkligen roligt att träna idag. Det gick min väg. Idag har väl helt enkelt varit min dag. :) Jag känner mig glad.


Onsdag 17 Mars

Den 2010-03-17, kl 20:05:12
Filed in Life | Kommentarer: 1

Kom nyss hem från stan. Vi var bara nere en kort stund för vi kollade bara på det vi sagt att vi skulle. Är i desperat behov av en väska! Men jag har så himla svårt för att bestämma mig! Den får ju inte vara för dyr heller jaja.

Ikväll blir det chill. Ingen träning för jag mår så himla konstigt. Fryser, ont i halsen, näsan kliar dygnet runt och jag nyser mer än någonsin samtidigt som jag har magknip och bara vill spy. ?? Knasigt värre. Jag hoppas det är borta imorgon eller någorlunda.
Det blir i alla fall en tidig kväll för mig så jag verkligen får mina 8 timmar som alltid är så omöjligt. Jag ska bara vänta på att mammas goda bacongratäng ska bli klar och så ska jag sätta på Andra Avenyn på SVTplay. Sen blir det sängen. Skönt!

Nu ska jag gå och ta bort sminket och tvätta håret. Vi hörs imorrn!


Grattis bästa Becca till RIG! ♥ Jag är så glad för din skull
och stolt över dig! Du är så värd det! Kusinvitamin ♥


"Everything" by Lifehouse

Den 2010-03-17, kl 15:51:06
Filed in Musiksmak | Kommentarer: 0


Min nya förälskelse! Så jävla braaaaa!!!! 4.20 kommer det bästa på hela låten ♥


Hello it's me

Den 2010-03-17, kl 15:39:19
Filed in Life | Kommentarer: 0

Nej vet ni vad! Jag orkar inte hålla mig längre! Jag saknar min blogg och jag saknar att blogga! Så nu är det slut på lösenordsskyddandet. Det var anledningen till varför den var det by the way, för att jag ändå inte bloggade.

Det är onsdag och alltså en vecka sen jag skrev. Det här är efterlängtat kan jag tala om! För mig alltså haha =) Men det var ändå rätt kul för i och med det här fick man ju veta på ett ungefär vilka det är som läser bloggen. Vissa hade jag t.ex. inte en susning om, men det är ju bara kul! =)

Idag ska jag plugga, åka ner på stan med mami och träna. Eventuellt. Nej. Jag ska.


Tråkdag

Den 2010-03-10, kl 17:00:34
Filed in Life | Kommentarer: 2

Rätt onödig dag i skolan känner jag. Fick lära oss att sammanställa resultat, hur man kunde lösa olika problem med det osv, föreläsning om debatt, handboll på idrotten och så sista lektionen hade vi ingen lärare så den sov man igenom. TRÖGT.

Om en timme ska jag bege mig till Friskis & Svettis. Jag och Rebecca ska köra dubbelpass idag! Vi börjar som sagt med core bosu och kör vidare med spinning direkt efter! Måste packa och äta nu ♥



DAGENS VILL HA: Mys
DAGENS KLÄDSEL: Stickad tröja, leggings,
converse + invigde skinnjackan. 
DAGENS SMINK: Vardagslook
DAGENS FRISYR: Utsläppt/uppsatt
DAGENS HÄNDELSE: Alexandra fick sin
tandställning borttagen
DAGENS LÅT: Abandon med Backyard Babies
DAGENS PLANER: Träna, äta, sova. 
DAGENS SAKNAD: Nettan
DAGENS DUMMASTE: Ingen
DAGENS SJUKA: You tell me
DAGENS DROG: Ipoden
DAGENS KÖP: Träningskort på Friskis & Svettis
DAGENS GODIS: Ingenting
DAGENS HUMÖR: Trött
DAGENS ORD: Hej


"Abandon" by Backyard Babies

Den 2010-03-10, kl 16:48:20
Filed in Musiksmak | Kommentarer: 0

Tisdag 9 Mars

Den 2010-03-09, kl 17:29:54
Filed in Life | Kommentarer: 0

Riktigt dålig dag i skolan. Börjar med att missa två bussar och när jag väl kommer till innebandyprofilen upptäcker jag att jag glömt mina inneskor. Istället låg mina löparskor nedpackade. Lyckat!

Idag på grafiska satt vi vid datorn hela dagen. Det är så himla onödigt att sitta framför en burk (iofs gör jag ju det nu men haha) när det är så fint väder ute och solen strålar. Känns som om våren äntligen är på väg!!! Hoppas det, ingen mer snö nu tack!

Snart ska jag dra på träning. Fast idag har vi träningsmatch mot TELGE's div 1. Björkestahallen kl 18.30 typ. Om någon har tråkigt! ;)


Har i mitt löshår. Syns inte så bra på bilden. Blev fixat
igår men jag måste klippa det. Är alldeles för långt!!! =)


"If We Ever Meet Again" by Timbaland ft. Katy Perry

Den 2010-03-08, kl 20:48:58
Filed in Musiksmak | Kommentarer: 0

This freefall's got me sold kiss me all night don't ever let me go

Markus Krunegård i Södertälje den 6/3

Den 2010-03-08, kl 20:37:14
Filed in Life | Kommentarer: 0

I lördags var jag och Sanna på Markus Krunegård här i Södertälje. Helt ärligt var jag inte så himla sugen på att dra dit först, hade ont i huvudet och var allmänt trött bara. Men det ändrades rätt fort när vi kom till stadshuset. Vi var där halv sex och insläppet var kl åtta. Vi ville ju ha någorlunda bra platser i alla fall så man såg någonting!

När klockan var någon minut i åtta var det någon jäkel som fick myror i brallan och gjorde så hela kön blev till en jävla gröt! Folk försökte tränga sig (haha bl.a. jag och sanna och vi lyckades!) Vi hade egentligen stått rätt långt ner i trappen så vi hade inte räknat med 1a parka - men det blev det! Det var iofs på kanten men det spelade ingen roll för vi hade grymma platser ändå! Ingen som var längre än oss och skymde eller något!

Först var det ett förband som lira. De hette RAINCHECK och var faktiskt bra! Var en söt kille där också haha, typ därför de var bra! Haha nej då skojar bara. Sen kom älskade MARKUS KRUNEGÅRD and everybody went nuts! Jag hatar, alltså verkligen hatar fjortisskrik, men ett tag lät man typ likadant som de! Pinsamt! Men han var ju kung! Egentligen var det bara en låt jag verkligen ville höra. "Jag är en vampyr" såklart! Han körde den näst sist och det var det bästa på hela konserten! På hela kvällen! På hela dagen! Skulle lätt pröjsa 90 spänn för att bara höra den! Det vart sånt skönt drag, alla sjöng med och det var verkligen good-feeling i hela rummet! GRYMT!

Med knäsvaga ben och smilet uppe vid öronen gick vi till donken och avslutade vår kväll där! Jag flörtade till mig en större pommes och Sanna fick sin kyss! Kunde inte ha slutat bättre haha! TACK SANNA FÖR ATT JAG FICK UPPLEVA DET HÄR MED DIG! I LOVE YOU


Där det vita krysset är ritat stod vi ungefär!
På bilden är det RAINCHECK som spelar. Inte min bild.


Måndag 8 Mars

Den 2010-03-08, kl 20:01:18
Filed in Life | Kommentarer: 0

Hej! Jag har inte orkat blogga. Det är inte lika kul längre. Så jag kommer nog bara blogga någon gång då å då och inte varje dag. Så nu vet ni det men det var bara en av sakerna.

I lördags spelades ju de avgörande matcherna i div 1 västra. Om vi skulle klara oss eller åka ner till div 2. Det gick ju som det gick... Blev minst sagt PAFF när jag såg resultatet. Så himla dåligt! Jag kan fortfarande inte förstå att det är sant! Känns så jävla overkligt. Som ett stort skämt! Hur kunde det hända! Och vad händer nu? Så mycket frågor men det tror jag inte jag är ensam om.

Skolan började idag igen. Kul. Inte alls. Jag har verkligen inte längtat! Fast iofs är ju media roligt! Idag var alla dom som missat trycklektionen sist i tryckeriet. Vi tryckte plåtarna som vi hade våra superfina bilder på. Fast jag försov ju mig en timme så jag kom in mitt i allt liksom. Fattade faktiskt ingenting då. Men ju mer man höll på med det så blev det lättare och lättare! Känner mig faktiskt väldigt duktig efter att bara ha varit i tryckeriet ett fåtal gånger! =) Jag hade på mig min fina tryckoutfit idag också och det gillas haha!

Så är det måndag och vi har ju längre inga träningar på måndagar. Tråkigt, men det kommer ju jag och Becca ersätta med hjälp av Friskis & Svettis! Vi hade planer på att köra spinning och core idag men det sprack ju. Båda passen var fulla! Så vi bokade på onsdag istället och jag längtar! Det ska bli skönt att få svettas ordentligt igen!


De nya inköpen!!!

Den 2010-03-05, kl 20:29:53
Filed in Cravings | Kommentarer: 0


Skinnjacka från TOPSHOP
Bikibi från H&M
"Converse" från Skopunkten

Ej på bild:
Vit tunika från H&M
Ljusblå jeggings med slitningar från VILA
Långa tights från Stadium
Svart spetsklänning från H&M

Orkade faktiskt inte ta kort på resten haha jobbigt jobbigt...


"True Colors" by Ane Brun

Den 2010-03-05, kl 17:40:38
Filed in Musiksmak | Kommentarer: 0

såååååå bra!

Fredag 5 mars

Den 2010-03-05, kl 17:37:10
Filed in Life | Kommentarer: 0



Gick upp tidigt och gymmade 35 minuter. Det var rätt jobbigt idag för det var så mycket folk där. Alla löpband och cyklar var upptagna i princip hela tiden så man fick stå å vänta på å värma upp. Och även vid varje maskin och vikterna... Jobbigt som sagt. Hatar att stå å vänta för när man väl är där vill man bara köra! =)

Lunch på Brunnsängspizzerian. En jättegod lasagne med "ostbröd" och cola! Mums! Sen drog jag och mamma ner på stan. Jag köpte min efterlängtade bikini i randigt blå/vit! Sen hängde också ett par underkläder med hem och långa tights! =)

Känner att det blivit mycket nytt nu den här veckan! Vill lägga upp i bloggen men orkar inte gå igenom processen haha! Sätta på sig klädplagget - fota - ta av sig, sätta på nästa - fota - lägga in på datorn - klippa & klistra... Fast har ju ändå inget speciellt för mig just nu så. Kika in snart!


Onsdag 3 Mars

Den 2010-03-03, kl 20:46:11
Filed in Life | Kommentarer: 0

Tänkte bara skriva en kort sumering av dagen. Orkar egentligen inte men...

Drog till friskis & svettis. Mötte upp Rebecca och Emma där. Sen var det bara att hoppa på cyklarna. Passet skulle varit 55 min långt men när hon avslutat osv hade det väl gått kanske 40 min. Men ett spinningpass blir ju det man själv gör det till. Jag citerar våran tränare, antingen sitter man och trampar luft hela passet eller så kör man ordentligt. Haha! =)

Efteråt fick jag skjuts hem. Tog en lång skön dusch med peeling och hela köret. Det var efterlängtat och det var jag värd efter spinningen! Jag mår så himla bra!

Imorgon är det som sagt core som gäller. Det ska bli roligt, har aldrig testat på det förut. Det enda jag vet om core är att det är ska vara väldigt bra för rygg och mage eller hela bålen. Och bålen är ju nyckeln till allt. Om jag minns rätt? Men det kan ju i alla fall behövas hur som, då kanske jag slutar få problem med högerhalvan av mig. För det är ju där det sitter. Höften - foten.

Efter core-passet blir det lunch med pappa på stan. På kvällen är det innebandyträning igen! Så imorgon blir det två träningspass!
Aja, får se om jag skriver imorrn. Om jag orkar. Nu ska jag sätta på svtplay och kolla Andra Avenyn! =)


"Memories" by David Guetta ft. Kid Cudi

Den 2010-03-03, kl 11:37:53
Filed in Musiksmak | Kommentarer: 0

SUGEN MAN BLIR

Sportlovsvecka var det ja!

Den 2010-03-03, kl 11:13:24
Filed in Life | Kommentarer: 0

Onsdag: Spinning Bas 55 min
Torsdag: Core 35 min
Fredag: ? 35 min

Jag och Rebecca försöker boka in så mycket som möjligt den här veckan. Det kostar ju bara 10 kr/pass! Det känns bra att komma igång också. Jag har velat fixa träningskort hur länge som helst men alltid är det någon annan som måste lyfta en ur soffan ;) Tack Rebecca!

Idag blir det som sagt spinning kl 14, och Emma följer med också! ;) Ju fler man är, desto roligare blir det! Haha vad är det man säger "beach 10" hahahahah... töntigt.


"Ambitions" by Donkeyboy

Den 2010-03-02, kl 14:16:07
Filed in Musiksmak | Kommentarer: 0

And if somebody’s going to make it then this somebody ought to be you

Mooorning!

Den 2010-03-02, kl 12:29:07
Filed in Life | Kommentarer: 1



Drog och solade vid tio. Och vet ni? Jag tycker faktiskt att det bara är jobbigt att sola nu för tiden. Det är inte lika skönt längre. Man vill bara att dom där 25 minuterna ska ha gått och man ska bara brun och fin! Aja, jag ska sluta snart så. Inte bra att sola...

Duschade direkt när jag kom hem. Man luktar ju inte så gott efter solariumet. Typ bränt hår. Haha nej men nästan! Och nu sitter jag här. Var egentligen tänkt att jag, Rebecca och Jessica (min faster/R's mamma) skulle åka till friskis å svettis och kolla medlemsskap och lite sånt. Men det blir lite senare.
Nu när vi bara kommer träna 2ggr/veckan med innebandyn och inte så hårt lät det som, så vill vi fortfarande vara in shape. Nej men att träna extra skadar aldrig! Känns skönt att man kommer ha någon att träna med också! Då kommer man ju lättare igång och man vet att träningen faktiskt kommer att bli av.

Men tills dess vet jag inte vad jag ska göra, mer än lunch. Mitt rum ser ut som ett bombnedslag av kläder -igen. Tror jag har skrivit det typ fem, sex gånger tidigare i bloggen. Men kläderna kommer tillbaka till golvet av någon anledning?? ;)


En dag med min käraste kusin

Den 2010-03-01, kl 23:15:08
Filed in Life | Kommentarer: 0

Sportlovet börjar bra. Fast har inte sportat någonting då, om inte shopping räknas som det? ;) Jag och Rebecca drog till Skärholmen. In i en butik, prova, ut, in i nästa, prova, köpa, ut, in i nästa, prova, ut osv. Jag fick med mig en söt tunika från H&M, jeggings från VILA och en skinnjacka från TOP SHOP. Mitt i all shopping lunchade vi där. Det blev friterad kyckling med ris å sötsur sås för bådas del. Jättegott!!! =)

Vid fyra, halv fem var vi hemma hos mig och bara tog det lugnt. Tittade på The Hills och åt pasta med köttfärsås. Gottigottgott! Sen vid sex drog vi till Scaniarinken för att se på SSK-Rögle. Det blev vinst i SD med 2-1 och Tim gjorde avgörande passen kan man säga. Dubbelass liksom.

Nu är jag hemma och jag ska säga att jag är sjukt trött. Har verkligen haft det jättekul med Rebecca idag! =) Men som sagt, nu vill bara slänga mig i sängen, känna hur trött jag verkligen är, och bara somna. Fy fan vad skönt det ska bli! SÄNGEN ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Slänger kanske upp kläderna i något annat inlägg. Kanske.


1a mars!

Den 2010-03-01, kl 10:22:38
Filed in Life | Kommentarer: 0



Idag fyller världens bästa Sanna Engkvist 17 år!
Grattis till dig bebis! Nu har vi bara ett år kvar LOVE YOU


© Headerbilder från Wallpapers Wide