Dessa toppar och dalar som livet för med sig, kommer aldrig förstå

Den 2013-08-30, kl 16:34:16
Filed in Ord rakt från hjärtat | Kommentarer: 1
"Min bästa lärdom i livet, är att skala bort negativa relationer. Mina relationer i mitt liv ska
göra mig glad och berika mig. Allt annat kan dra åt helvete."

Livets vänner

Den 2013-08-29, kl 16:48:00
Filed in Kärlek i all ära | Kommentarer: 1
Ni kommer alltid vara det där lilla extra. Kryddan i livet liksom
 

You make me smile so easily

Den 2013-08-27, kl 02:22:00
Filed in Innebandy, Life | Kommentarer: 0
Vilken härlig helg jag har haft. Jag har så bra, fina och underbara människor runt omkring mig. Jag har verkligen njutit varenda dag!
 
I fredags samlades vi tjejer hemma hos Malin i Nykvarn för lite käk och andra godsaker. Jag har alltid så roligt med er. Ni är bland det bästa jag har. Halv elva tog vi taxi in till Södertälje för att gå ut och se Petter på Torekällberget. Allt som allt en väldigt lyckad kväll med myycket dans.
I lördags spelade jag träningsmatch mot FBI Tullinge som vi torskade ganska stort mot med 7-2. Jag tycker dock siffrorna missvisar matchen lite grann. Många av målen var ganska simpla och blev oftast till på kontringar. Men vi var inte riktigt med i första perioden heller vilket jag tycker avgör. Jag känner mig i alla fall nöjd över min insats. Klubba och boll känns inte lika främmande längre och det gillar jag. På kvällen blev det biomys på Heron med Emmelie och mamma. Vi såg The Heat som nog är den bästa filmen jag har sett på väääldigt länge. Tipstips!
Söndagen blev en riktig slappardag med James. Verkligen en typiskt söndag. Vi åkte till Skärholmen i hopp om att hitta ett par stövlar till mig. Tror ni jag hittade några eller? Nej. I veckan var vi t.o.m. till Nacka Forum för att jag skulle köpa Primeboots och inte ens de satt så där perfekt som man vill. Jag har så smala vader och skaften är alltid för vida. Någon som har tips på snygga stövlar där skaften inte är så vida? Det slutade med att vi åkte till Mediamarkt och köpte en tv till mig istället... Haha nej men, jag har funderat på det ett bra tag så nu blev det äntligen så. Vi invigde den med grillat och Ben 'n Jerrys i min säng. Mysis.

Feeling like superwoman

Den 2013-08-22, kl 13:50:00
Filed in Ord rakt från hjärtat | Kommentarer: 0

Att livsglädjen kan förändras så pass mycket på bara en dag är för mig ganska läskigt. Hela den här veckan har varit väldigt tung, psykiskt.

Jag börjar fastna i så mycket tankar om livet och framtiden. Ibland kan jag ta det för vad det är, men jag har bara tröttnat nu. Allt, alltså verkligen allt, känns så tillfälligt. Som om jag bara ser på vid sidan och låter allt gå av sig själv. Jag tar inga beslut. Rädd för att göra fel. Från och med nu ska jag lova mig själv att vara mer rak på sak. Vill jag eller vill jag inte? Är det möjligt? Och jag ska sluta fundera så mycket på vad folk ska tycka och tänka. Jag är så trött på att känna att jag inte vågar. Det här är mitt liv och det har fortfarande bara börjat. Nu ska jag bannemej rycka upp mig själv ur den här svackan! Ikväll är det innebandyträning med Steelerstjejerna och bara det gör mig på så mycket bättre humör. Idag är en bättre dag.

 


Släpp och gå vidare

Den 2013-08-20, kl 21:57:00
Filed in Ord rakt från hjärtat | Kommentarer: 0
Låt inte det som hänt tynga ner dig. Allt som hänt fram till nu är historia. Det finns inte längre, annat än i dina tankar. Varje gång du tänker på något negativt som hänt, utsätter du dig och din kropp för upplevelsen igen, eftersom din hjärna inte kan skilja på det som hänt "på riktigt" och det som du "bara tänker". Du ökar alltså mängden negativitet i din kropp, vilket i längden kan påverka både din hälsa och ditt liv.
Tillåt dig att släppa, förlåta om det behövs och sedan gå vidare! Du har inget att vinna på att älta eller fastna i gamla saker. Ditt liv är här och nu och varje dag är ny. Varje morgon har du möjlighet att börja om, varje morgon kan du ta beslutet att göra det bästa av den här dagen. Unna dig det!
 
Hittade texten på instagram. Jag tyckte den var så himla klok och bra.
 

Så här vill jag känna mig

Den 2013-08-20, kl 15:36:00
Filed in Ord rakt från hjärtat | Kommentarer: 0
Fri som en fågel att flyga dit mitt hjärta längtar

Vi ses snart igen

Den 2013-08-16, kl 02:20:43
Filed in Hästliv | Kommentarer: 0
Ibland gör det riktigt ont. Jag kan inte riktigt släppa dig ur tanken.
Jag önskar så att du var här.
Gud, det är som att förlora sin bästa vän. På riktigt. Man är med detta djur dag ut och dag in, man går
igenom tuffa tider och uppnår resultat tillsammans.
Så mycket lycka.
 
Ibland ramlar det bara över mig.
Jag har inte Mirre kvar. Det är som att jag låser in den tanken bakom dörr och lås. Blundar för det.
Men ibland kan det inte hållas och alla tankar och känslor kommer över mig. Jag minns återigen hur
ont det gör.
Vill inte känna. Vill inte tro att det riktigt är sant.
Jag vet att du mår bra.
 
Du var min skatt.
Sådan ren jävla kärlek.
Äkta.
Ingen kommer någonsin kunna ersätta dig.
 
Denna sorg tar sin tid och kommer att bli enklare med tiden men saknaden kommer alltid att finnas där.
Alltid.
Hur ska jag någonsin kunna glömma dig.
Vill vara hos dig nu.
 
Saknar dig mitt hjärta
 

Ur arkivet

Den 2013-08-16, kl 00:47:00
Filed in Ord rakt från hjärtat | Kommentarer: 0
2012-08-10 Life is a journey and not a destination | Mitt liv har verkligen varit upp och ned de senaste 6 månaderna. Tillslut blir det väl så att känslorna kommer ikapp en och då brakar allt. Det hände mig. Jag hann inte med att hantera allt som kom och visste heller inte hur. Jag kunde innan inte förstå att livet kunde vara så här tufft. Det är så starka känslor. Att vakna upp med oro om att förlora någon man älskar eller att allt bara en dag ska försvinna osv. Att inte våga göra någonting för att man helt enkelt är rädd. Denna undvikelse. Man lever i sin egen värld där allt är betydelselöst, det enda man tänker på är att överleva dagen... Känslan av att vara lycklig har skrämt mig så många gånger, med rädsla av att halka tillbaka. Samtidigt kan jag heller inte fortsätta lägga band om mig själv och sluta leva. Det är nästan så att jag börjar gråta när jag tänker tillbaka på allt jag har gått igenom under denna tid, hur oförklarligt jobbigt det har varit och att jag nu står här. Ett halvår senare. Starkare än någonsin. Även fast det inte är helt borta så är jag ändå otroligt glad när jag idag kan känna känslan av livsglädje, längtan och hopp. Känslor som tidigare då inte ens fanns för mig. Nu börjar min resa.
 
Ett år har gått sedan jag skrev detta inlägg och än kan jag känna dessa känslor i kroppen. Jag har insett och accepterat att detta är något som jag kommer att få jobba med resten av mitt liv. Det går såklart i perioder. Mer eller mindre. Jag tänker ofta hur skönt ni andra har det, ni som aldrig har fått uppleva panikångest och allt därtill. Jag skulle så gärna vilja kunna resa bort utan att känna minsta tvivel för hur allt ska lösa sig. Överlag få slippa denna oro för allt. Men så slår det mig hur bra jag egentligen har det. Jag har haft den bästa uppväxten. Jag har så himla bra relation till alla i min familj och släkt. Och det viktigaste av allt, jag har alla min nära och kära vid liv. Jag vet så många som inte har det. Jag är så tacksam för att alla ni som ligger mig allra närmst om hjärtat finns hos mig. Ett liv är inte perfekt. Alla har någonstans något som ligger och gror i huvudet. Något som man inte trivs med eller vill ändra på. Men allt detta "värderas" olika och det är just därför jag försöker glädjas åt det "lilla" jag har fått uppleva. Familj, släkt och vänner, ni är och kommer alltid vara de viktigaste i mitt liv och jag kan inte förklara med ord hur mycket jag älskar er!

Gå din egen väg

Den 2013-08-06, kl 23:19:52
Filed in Hästliv, Innebandy, Ord rakt från hjärtat | Kommentarer: 2
Dagarna går och semestern är snart över. Hemskt att fyra veckor kan gå så snabbt. Verkligheten börjar komma ikapp mig. Snart står jag där på jobbet dag in och dag ut, hösten kommer, det blir mörkt och kallt. Allt går så snabbt. Jag börjar få lite panik över vad jag ska göra. Inte bara vad jag ska göra med mitt liv men allra mest vad jag ska göra i höst och vinter. Jag har ingenting nu och jag har alltid haft någonting. Om inte innebandy så har det varit hästar. Jag är kluven men förvirrad. Vad VILL jag göra? Jag har funderat mycket på att börja gymma på allvar, skaffa en PT och allt det där. För jag vill göra något som motiverar mig och ger mig resultat. Jag vill få ut någonting av det helt enkelt. Sätta upp delmål som blir till mål. Saker jag bara drömmer om ska inträffa och inträffar! En dag vill jag stå där och kunna säga helt ärligt att "jag gjorde det".
Just nu känns det inte som att hästar är något jag vill lägga ner all min tid på. För ska jag göra det så vill jag göra det fullt ut och för mig är det att köpa en häst, rida för duktiga instruktörer flera gånger i veckan och tävla regelbundet. Jag är så långt ifrån det. Det är inte bara en hobby då utan det blir en livsstil. Alla dagar i veckan, hela för/eftermiddagar. Jag saknar Mirre som tusan, vissa dagar mer än andra. Idag är en sån dag. Jag vill bara åka ner till stallet och se henne stå där i hagen och beta lugnt, hennes glada och pigga blick när jag ropar på henne, borra ner mitt ansikte i hennes hårrem, känna hennes varma andedräkt mot min hand, ge henne miljoner pussar på hennes lena mule. Åh, jag hoppas vi ses snart. Men att skaffa en ny häst och börja om känns som sagt inte som något jag vill göra halvhjärtat. Jag vill göra någonting som är bindande och seriöst men som ändå ger mig den fritid jag vill ha och behöver. Jag är ganska känslig för när det blir för mycket saker runt omkring mig. Jag säger emot mig själv lite, kluven som sagt. Lite komiskt att lyxen att få äga rätten om sitt liv och bestämma alldeles själv vad man vill göra kan få dessa "konsekvenser". Man vet varken ut eller in. Lyxproblem får man väl säga. Alla har det inte så här i världen.
 
 
 Några bilder från härliga innebandyminnen. Saknar

© Headerbilder från Wallpapers Wide