2 upplevelser att längta till

Den 2011-02-28, kl 22:58:26
Filed in Life | Kommentarer: 0
Har en eller två grejer till att berätta om. Väldigt roliga. I fredags träffades jag & Emmelie för att ge varandras födelsedagspresenter. Båda fyllde ju år samma vecka/helg förra veckan!

Av mig fick Emmelie en "ledtråd" då jag inte kunnat ordna den riktiga presenten. Det var Septembers nya album "Love CPR", och då kanske ni förstår vad hon skulle få? Två biljetter till Septembers konsert i april! Själv fick jag två biljetter till en musikal "Leva livet". I mars ska vi på den. Riktigt roligt! Jag har aldrig varit på musikal förut så det ska bli jätte spännande!

Just nu känns livet lätt. Allt börjar ljusna och klarna för mig nu. Det är mycket som händer den närmsta tiden och det är så mycket saker som jag längtar till! Jag tror att mars och april -månad kan bli riktigt bra. Det känns så i alla fall och jag hoppas att jag har rätt!

Ja - jag lever!

Den 2011-02-28, kl 22:44:28
Filed in Life | Kommentarer: 0
En fullspäckad helg leder till en ouppdaterad blogg. Det fullkomligt ekar här inne just nu. Jag har återigen så mycket att berätta om! Men den här gången blir det i en kortare version.

Den här helgen har varit helt sjukt grym! Jag är så himla nöjd & alla som säger att krogen är överskattat - då har ni antagligen inte nått klimax (alltså toppen av hur kul man kan ha, haha!) För den här utgången vart bara så himla lyckad! Jag tycker vi bokar in en till tjejkväll snarast! Allt var precis som jag hade önskat och föreställt mig. Vill tacka er som gjorde min kväll så pass bra som den blev! BÄST ♥

Några utav tjejerna & jag.

GIRLS NIGHT OUT

Den 2011-02-26, kl 19:03:06
Filed in Life | Kommentarer: 1

Jag säger bara: äntligen!!! Har längtat som en tok till den här dagen och nu är den äntligen här! I förmiddags hade vi match mot ONYX som vi vann med 5-1. Jag gjorde sista målet. Perfekt uppladdning inför kvällens bravader! Ikväll är det nämligen dags för min debututgång! Vi blir totalt 9 tjejer. Förkrök hos Malin och sen väntar 550! Det här ska bli så jäkla roligt :-D


TOKLADDAD - NU KÖR VI!


Min karriär börjar Nu

Den 2011-02-25, kl 14:45:32
Filed in Life | Kommentarer: 0

Igår jobbade jag över i skolan igen. Det är bara så himla roligt det jag håller på med just nu. Vi gör en bok som heter "Tonårstankar 4" och jag jobbar med layout och texthantering. Det låter inte särskilt roligt, och det är säkert inte så många som tycker att det är det heller. Men jag gillar det! Nu vet jag vad det är jag vill hålla på med och bara det känns grymt skönt!

Jag har också fått veta min praktikplats nu. Eller, det är inte klappat & klart än men så gott som. I vecka elva ska vi alla ut på besök. Jag kommer vara på ett ställe som heter Citat på katalog och ateljé. Det känns hur bra som helst för jag tror att det här var det bästa stället som jag kunde ha hamnat på!

Jag kommer att utvecklas och lära mig så himla mycket nya saker. Bara genom att jobba med boken vi gör nu så har jag lärt mig sjukt mycket. Dessutom tycker jag att det är så intressant och spännande att få vara med och göra olika produktioner från scratch. Vissa grejer är inte alls som man trott medans andra verkligen är supersimpla! FAN VAD JAG ÄR NÖJD & GLAD - ibland är skolan bara för bra!


CLUB CERTIFIED

Den 2011-02-25, kl 14:31:31
Filed in Musiksmak | Kommentarer: 0


Pusselbiten som fattas

Den 2011-02-23, kl 21:29:01
Filed in Ord rakt från hjärtat | Kommentarer: 0





Jag har tänkt på det så himla mycket den senaste veckan. När jag åkt 780 från Nykvarn och sett alla fina "ängar" fulla med snö. Strålande sol och klarblå himmel. Bara drömmer mig bort om hur härligt det skulle vara. Det går inte att beskriva känslan med ord för inga ord är tillräckliga.

Att sitta där på hästryggen, se den stora fria ängen som är full med snö framför sig, känna hur hästens muskler plötsligt blir spända, släppa och dra iväg, låta alla bekymmer fara åt helvete för en stund och bara leva i nuet, njuta som in i norden och bara älska livet.

F R I H E T & O B E S E G E R B A R


11.02.23 ONSDAG

Den 2011-02-23, kl 08:19:00
Filed in Life | Kommentarer: 0

Idag är det onsdag och bara tre dagar kvar till sportlov. Kämpa, kämpa! Alexandra har lovat att hjälpa mig med religionen idag på lunchen, jag fattar nada. Missade ju de lektionerna om hinduismen för att jag var sjuk då.

Annars idag så är det mediekommunikation/grafisk mediekommunikation som gäller. Nörda datorn hela dagen lång med andra ord. Jag skulle hellre vara ute i det här mysiga vädret på en ridtur! Ååh, saknar...


EDIT: SL är ju som vanligt helt underbara. Kom till centralen men där tog det stopp. Inställda tåg och fulla ersättningsbussar. Jag och min lärare kom överens om att det fick bli en pluggdag hemma för mig istället!



J-LO FEAT PITBULL

Den 2011-02-22, kl 15:12:23
Filed in Musiksmak | Kommentarer: 1


Dance the night away live you life and stay out on the floor


11.02.21 MÅNDAG

Den 2011-02-21, kl 18:17:00
Filed in Look of the day | Kommentarer: 0


Linne från BIKBOK, Kofta från H&M (fått av Nea, Lisa & Thilda), Beige leggings från VERO MODA,
Klocka från REGAL, Halsband från UR&PENN (fått av älskling), Svarta boots från SKOPUNKTEN.


Gryningspyromanen

Den 2011-02-21, kl 18:10:31
Filed in Musiksmak | Kommentarer: 0


Bara växer & växer i mina öron för varje gång jag lyssnar på den! GRYYM


It ain't over 'til it's over

Den 2011-02-21, kl 16:45:00
Filed in Innebandy | Kommentarer: 0

Måndag igen och helgerna går som vanligt alltid för fort. Men speciellt denna. Förutom att ha blivit firad så har jag också hunnit med en del innebandy.

I lördags spelade vi match mot Trosa Edanö. Jag har inte så mycket att säga om denna match, mer än att vi var det överlägset bästa laget. Men en match går ju tyvärr inte att vinna utan att göra mål. Vi hade så många fina lägen! Det är en sten, en klump i magen jag känner just nu. Ingenting är säkert. Allting kan hända. Men då får man också se det från den positiva sidan, allt kan också hända till våran fördel. Vi ger inte upp! Matchref. för den som vill läsa finns här.

I söndags var det också distriktsträning i Hedebyhallen. Måste säga att det är någonting jag inte gillar med den hallen - har alltid varit och kommer alltid att vara så. Träningen gick i alla fall riktigt bra! Kände mig ovanligt avslappnad idag på planen, kanske för att vi delade upp oss? Södertälje/Nykvarn. Till en början gick det inte alls bra då vi provade ett nytt spelsystem. Men från då att vi gick tillbaka till vårat (nykvarns) spelsystem så gick det som på räls. Vi fick även våra gula kyckling-overaller idag!

Detta var sista distriktsträningen innan laget tas ut. Helt & hållet. Punktat och klart. Så nu är det bara att hålla tummarna! Den 6e mars är det förhoppningsvis återträff igen.


Tack för allt

Den 2011-02-21, kl 16:21:35
Filed in Life | Kommentarer: 0

Jag vet inte vart jag ska börja. Har så mycket att berätta om, men vet faktsikt inte om jag kommer orka skriva om allt! Vill i alla fall först och främst börja med att säga att min 18års dag och allt därtill har varit toppen! En riktigt lyckad födelsedag alltså! :-)

Jag vill tacka alla som på något vis förgyllde min dag och även helgen. Jag har fått bästa uppvaktningen och de bästa presenterna av mina nära & kära. I fredags firades jag av släkten & älskling, i lördags av några vänner och igår av Rasmus familj. Jag vill att ni ska veta hur glad jag blivit och hur mycket allt betytt för mig! Så tack till alla! ♥

- Pengar till körkortet (nu ska för övrigt risk1 och halkbanan bokas!)
- Kläder
- Rosa mikrovågstofflor
- Boken Egoboost
- Smycken
- Eltandborste
- Presentkort på H&M och SF bio
- Lite gottigottgott
- Pengar


Liten Tess


DISTRIKTSTRÄNING 10.30

Den 2011-02-20, kl 09:53:00
Filed in Innebandy | Kommentarer: 0


Susanna, jag, Linda, Larsson, Moa & Emma.


18!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Den 2011-02-18, kl 09:24:34
Filed in Life | Kommentarer: 0


11.02.17 Jag är trött

Den 2011-02-17, kl 18:03:17
Filed in Life | Kommentarer: 0

Började skolan klockan 9.00
Slutade skolan klockan 15.00 (jobbade över)
Kom hem klockan 17.15
Åka på träning klockan 18.30
Komma hem klockan 21.30
Läsa ut Tristan & Isolde på 50 sidor.

Jag vill bara SOVA! Utmattad är rätt ord att beskriva mig idag.
Jag vill bara ha imorgon. :-)


11.02.16 ONSDAG

Den 2011-02-16, kl 20:07:38
Filed in Life | Kommentarer: 2

Det har varit en ovanligt bra onsdag. Skolan gick som på räls. Låg lite efter i och med att jag var borta från förra veckans "lektion" eller mediekommunikationsdag. Men det tog jag igen idag vilket kändes hur skönt som helst! Vi skulle egentligen ha haft prov idag, men eftersom att det bara var En som hade pluggat till det så sköts det upp. Man fick välja mellan två alternativ och jag kommer att välja att göra ett hemprov. Visserligen måste man skriva mycket mer, och det blir väl mer som en inlämning då kan jag tänka mig. Men då har jag ju i alla fall tillgång till allt material, utan att behöva få in det i min tröga hjärna! :-)

Det är ju inte alls långt kvar till sportlovet nu. Inte ens 2 veckor och det känns bara för skönt! Ska verkligen ligga i gällande skolarbetet nu. 2 prov och en redovisning ska göras. Jag vill få klart allt innan jag går på lov så jag slipper tänka på det... Det skulle ju vara bra skönt att få ett pluggfritt lov! Så typiskt våra lärare att lägga ett prov direkt efter.

Hur som helst så var ju tanken att jag skulle åka och lämna mina resterande CV efter skolan. Tror ni det blev så eller? Haha nej! När jag väl kommit innanför dörren så kände jag hur tröttheten sköljde över mig. Det får bli en annan dag i veckan istället. Fick i alla fall ett uppiggande besök av Thilda & Nea för en liten stund sen! Det hade jag verkligen inte väntat mig! ♥ Vad jag saknar dom! Tycker det är så himla tråkigt att de inte kommer kunna komma på min & Sannas födelsedagsmiddag :(


Vi hade precis börjat sjuan och var väl 13/14 år. Ändå känns det inte som att det var Så länge sen.
Här ser ni också min Riktiga hårfärg och min mindre glamourösa tid, haha!


RAINBOW OF LOVE

Den 2011-02-15, kl 18:31:16
Filed in Musiksmak | Kommentarer: 0


Krockar för ingen av oss hinner stanna

Den 2011-02-15, kl 17:39:18
Filed in Cravings | Kommentarer: 0

Idag har jag varit duktig och lämnat ut mitt CV till olika livsmedelsbutiker. Tre än så länge men fler ska det bli! Jag ska förbi två till innan träningen och sen har jag ytterligare tre ställen till jag har tänkt att lämna till. Jag känner mig faktiskt jätteduktig, nästan lite vuxenpoäng där. Jobb är det jag behöver som mest. Tänk om man kunde önska sig ett i 18års present! 1050 kr är verkligen ingenting att leva på. Gud så jag är trött på att snåla!

Cravings;
Iphone 4
Jeansjacka
Ringar
Klipptid



Glad alla ♥´s dag!

Den 2011-02-14, kl 20:47:00
Filed in Kärlek i all ära | Kommentarer: 0

Idag är det alla hjärtans dag. 4 dagar kvar tills min 18 års dag med andra ord. Kan inte sluta tänka på det, samtidigt som jag inte kan fatta att det faktiskt är sant. STÖRT! skulle jag vilja säga.

Dagen har självklart spenderats med Rasmus! ♥ Vi har myst i stora lass och senare ikväll blir det mer! Vi har inte haft några planer eller bestämt någonting överhuvudtaget inför idag. Men jag gillar spontanitet. Rasmus har åkt på träning, så jag ska till honom sen. + Igår hade vi 8 månader! Jag älskar dig!


Jag vill också sprida lite kärlek till mina underbara vänner, familj och bekanta. Glad alla hjärtans dag! ♥


12 - 13 februari 2011

Den 2011-02-14, kl 19:19:00
Filed in Life | Kommentarer: 0

Jag känner att jag är på väg in i en bloggtorka, men jag ska kämpa på ändå. Det är så kul att gå tillbaka och läsa sen när man blivit äldre! Jag har ju inte bloggat något vidare under helgen, därför tänkte jag ta en "snabbgenomgång" nu.

Lördag: Det var först tänkt att jag skulle med till Växjö och kolla på Rasmus åttondelsfinal i JAS. Men i och med att jag blev sjuk i början av veckan och nu var på bättringsvägen, så kändes det inte som en så smart idé att sitta på en buss i 10 timmar. Jag fick nöja mig med att heja hemifrån framför liverapporteringen! Tyvärr torskade NIF med 5-2 oc h är därmed ute ur JAS.

Det blev en tripp till Gnesta för att hämta hem pappsen. Så passade jag och mamma också på att ta en snabbvisit till mormor och morfar! Middag åts på bästa Café Milano med föräldrarna. Jag får aldrig nog av deras kycklingcurrypasta!
På kvällen åkte jag till Nykvarn för att välkomna Rasmus hem. Vi hade ju trots allt inte setts på nästan 5 dagar. Det var så skönt att vara i hans armar igen. Kändes nästan overkligt när han stod där framför näsan på mig. Det var liksom ingenting som hindrade mig längre heller. Nu var det bara fritt fram till min älskling! ♥

Söndag: Från planlöst till planfullt. Haha, kan man säga så? Jag & Rasmus åkte med till Torshälla för att kolla på hans lillebrors match. Det passade ju perfekt att de hade matchen innan våran, då kunde vi ju kika på båda två! Det blev en heldag i Ellfolk Arena med andra ord. P95 vann sin match med 4-3 och vi vann med 11-9.

Efter detta var det raka vägen hem till mig (med stopp på Mc´Donalds) och Solsidan. Myspys! 8 månader hade vi dessutom idag! Min älskade kille ♥


R.I.O ' like i love you

Den 2011-02-12, kl 16:23:00
Filed in Musiksmak | Kommentarer: 2


Du är min vän i livet

Den 2011-02-12, kl 12:16:06
Filed in Kärlek i all ära | Kommentarer: 0
God morgon! Jag vaknade för en liten stund sen men känner mig fortfarande rätt slö. Gick ju och la mig alldeles för sent igår, men man fastnar ju så lätt vid saker. Ny dag - nya tag! & det är riktigt skönt med lördag!

Jag fick i alla fall mysigaste sällskpet igår av bästa Emmelie. Med sig hade hon ett krya-på-dig-paket med godsaker som jag tycker om, samt ett litet "brev" som var hur fint som helst. Bästa kureringen! Åh, jag blev så himla glad! ♥ ♥ ♥


Du gör mig så stark. Bästa vännen!


Enrique Iglesias ft. Nicole Scherzinger

Den 2011-02-11, kl 14:57:19
Filed in Musiksmak | Kommentarer: 0


WORTHLESS

Den 2011-02-11, kl 10:34:00
Filed in Ord rakt från hjärtat | Kommentarer: 2

Ni vet när man är sjuk och har kommit till stadiet då man är på gränsen mellan sjuk och frisk? Den här tiden känns så himla onödig och värdelös! Jag hatar den här tiden. Jag har ju varken utslag eller feber längre. Nu är det endast halsen och tröttheten som hindrar mig.

Jag vet att man ska ta det väldigt lugnt efter att man varit sjuk. Annars finns ju risken att man ligger där igen sen några dagar senare. Men jag känner mig bara så himla irriterad och sur. Jag orkar inte ligga hemma en dag till och inte göra någonting. Jag vill ut och hitta på saker! Träffa människor!

Jag får ångest över hur mycket jag har missat i skolan också. Jag vill inte ens tänka på det. Men mest av allt så saknar jag min Rasmus. Har inte träffat honom sen i tisdags och vi kommer inte att ses förens på söndag heller (förhoppningvis). Vilket drar ner mitt humör till djupet!


To die for

Den 2011-02-11, kl 09:12:00
Filed in Cravings | Kommentarer: 0


1. 299:- från Nelly.com | 2. 249:- från Nelly.com


Dagen i bild

Den 2011-02-10, kl 17:59:49
Filed in Life | Kommentarer: 0


♥ ♥ ♥


WITH ARMS WIDE OPEN / CREEDS

Den 2011-02-10, kl 16:26:15
Filed in Musiksmak | Kommentarer: 0


VIRUS

Den 2011-02-10, kl 12:44:03
Filed in Life | Kommentarer: 4

I natt har jag sovit riktigt dåligt, legat och svettats men mestadels hostat. Ändå mår jag bättre idag och utslagen är borta. Än så länge kliar det ingenting så jag hoppas att de inte kommer tillbaka heller.

Var som sagt till Telgeakuten för ett par timmar sedan. Och här kommer det bästa av allt, körtelfeber har uteslutits. Visst att jag hade de flesta syptomten för det, men läkaren sa att det nog antagligen bara var ett virus. Varför jag hade fått utslagen var troligen för att jag varit så svag i kroppen.

Jag är så himla glad över det här beskedet. Nu är jag sugen på livet igen! (8 dagar kvar till 18 år!!!!!) Ni anar inte hur orolig och ångerfull jag har känt mig. Så mycket som jag har läst om körtelfeber. Haha, men typiskt mig att brusa upp sig över någonting och så stämde det inte. Men förväntar man sig det värsta, då kan det ju bara bli bättre. ;-)



Mina utslag på ben & rygg.


KÖRTELFEBER

Den 2011-02-09, kl 20:12:47
Filed in Life | Kommentarer: 0

Har inte varit hos läkaren idag utan det blir imorgon istället. Vi är ändå näst intill 100% på att det är körtelfeber jag har åkt på. Läget just nu är lite till och från. I morse mådde jag som sämst. Det slutade med att jag svimmade och jag var så svettig att jag var blöt. Verligen en otäck men samtidigt konstig upplevelse. Kommer inte ihåg allt. Mina utslag var borta från igår, men märkte sen att de kommit på nya ställen. Det räcker med att jag kliar lite grann så kommer det direkten. Men sen går de bort efter några timmar och så fortsätter det. Min hals har blivit lite bättre men jag låter fortfarande lika illa. Kan knappt prata. Aldrig varit så här dålig!

Jag har aldrig haft körtelfeber förut men man har det tydligen bara en gång i livet. Det är väl det positiva! Det negativa är att det kan ta upp till flera månader innan man är tillbaka på benen igen. Alltså i sitt vanliga tillstånd. Jag får ju inte träna på minst en månad, för då kan jag skada mjälten och levern.

Så hur surt känns det här på en skala 1-10? Det är inte en eller två saker jag missar liksom. Det här förstör allt (eller mycket i alla fall) för minst en månad framöver. Så förbannat jäkla tråkigt. Jag vet inte ens om jag kommer hinna bli fullt återställd innan allt det roliga inom innebandyn är över? Det skulle ju vara det allra värsta. Jag undrar också hur min 18 års dag kommer att bli. Skulle ju inte bli det minsta förvånad över om jag låg sjuk. Suck...

Just nu sitter jag och googlar en massa om folk som har haft körtelfeber. Hur länge de varit borta från träning och överhuvudtaget. Det är väl egentligen inte bra att göra för jag sitter bara och skrämmer upp mig själv. Men ändå fan, varför jag? :(


Halsfluss? Körtelfeber? Nässelutslag?

Den 2011-02-08, kl 23:17:00
Filed in Life | Kommentarer: 2

Imorgon ska jag till Telgeakuten och se vad det är för fel på mig. Feber, förkylning, ont i halsen/hosta och så har jag knappt någon röst överhuvudtaget. Nu har jag fått utslag över hela kroppen också. Hej körtelfeber?

Så här ser jag ut över större delen av kroppen (inte min bild):


TATTOO

Den 2011-02-07, kl 21:52:03
Filed in Cravings | Kommentarer: 0


Känner mig så jäkla sugen på att göra min första tatuering! Jag har haft lite olika idéer men nu tror jag nog att jag har hittat the perfect one. Fast jag ska självklart suga lite på karamellen så jag inte gör något jag ångrar.


11.02.06 Slutet på vecka.5

Den 2011-02-06, kl 22:50:58
Filed in Life | Kommentarer: 1

Så var det söndag kväll och dags för skolan imorgon igen. Helgerna går alltid för snabbt! Idag har jag varit med älsklingpälskling som har spelat DM med HJ. Båda matcherna vunna och poängrika. Så har jag även bakat en tårta till mamma som fyller år imorgon ♥ I love you! Det blev hallontårta med vaniljkräm. Men vi ska faktiskt tjuvstarta lite ikväll (nu), det vattnas i munnen redan nu kan jag tala om.



DM-ref.

Den 2011-02-06, kl 10:49:13
Filed in Innebandy | Kommentarer: 0
Strängnäs vs Nykvarns IF 2-2
Matchens jordgubbsstång gick till Sarah Dahlström.
REFERAT

Nykvarns IF vs Trosa Edanö 4-0
Matchens jordgubbsstång gick till Lena Hellsten.
REFERAT

Södertälje Rockets vs Nykvarns IF 2-2
Matchens jordgubbsstång gick till Moa Gustafsson och Therese Heed.
REFERAT

Vidare i Grupp B blev alltså vi och Södertälje Rockets.

DM Damer 2011

Den 2011-02-05, kl 08:16:00
Filed in Innebandy | Kommentarer: 0
Grupp B: Södertälje Rockets, Nykvarns IF, Strängnäs, Trosa Edanö.
Lör 5/2 Wasa Sporthall

10.00 Strängnäs vs Nykvarns IF
14.00 Nykvarns IF vs Trosa Edanö
18.00 Södertälje Rockets vs Nykvarns IF


Rasmus är bäst på FIFA

Den 2011-02-05, kl 00:18:17
Filed in Life | Kommentarer: 1
eller?

11.02.04 God morgon

Den 2011-02-04, kl 08:39:00
Filed in Life | Kommentarer: 0

Jag måste börja med att berätta hur duktig jag har varit. Mamma och pappa har ju varit i Växjö (kommer hem idag) hela veckan. Det var meningen att mamma skulle komma hem idag, men hon stannade en dag till. Så inatt har jag faktiskt sovit helt själv. I vårat två-våningshus. För en annan är det kanske en baggis, men jag hatar verkligen att sova själv. Måste väl erkänna att jag är lite mörkrädd också. ;-)

Äntligen har det blivit fredag. Det har varit en ganska jobbig vecka för mig, på flera olika vis. Så jag hoppas att helgen blir bättre. Kommer att ha mer eller mindre fullt upp, men just nu ser jag det bara som positivt! Idag går jag 09.30 till 15.00 och ikväll ska jag äntligen få träffa älskling. ♥ Som jag saknar honom!

Love,
Tess


CASTLE WALLS

Den 2011-02-03, kl 17:46:08
Filed in Musiksmak | Kommentarer: 0


11.02.02

Den 2011-02-02, kl 18:43:59
Filed in Life | Kommentarer: 0

Världens tråkigaste dag har jag nog levt idag. Har haft ständig huvudvärk hela dagen, och bättre blir det ju egentligen inte när jag sitter här. Längtar efter att en ny dag ska börja, så jag ska försöka lägga mig tidigt idag.

Kvällens planer blir i alla fall betydligt bättre än dagens. Snart kommer Emmelie hit, så då blir det tjejmys och en massa snack. Känner mig lite sugen på Ben & Jerrys faktiskt - typiskt oss! Senare ikväll kommer Rasmus hit efter sin sena träning. För att sammanfatta så blir det alltså en mycket bra kväll! ♥



PLAYER SQL TWS 26/29

Den 2011-02-02, kl 15:41:15
Filed in Innebandy | Kommentarer: 0


Shaft lenght: 100 cm Flex: Forehand 26 + Backhand 29 Blade: Player medium + white Grip: Super micro
Mitt nya tillskott! Unihoc ska det vara.


17 dagar kvar till 18 år!

Den 2011-02-01, kl 16:58:19
Filed in Life | Kommentarer: 0

Jag har världens roligaste grej att berätta! Åh, jag längtar så mycket att jag spricker! Det här kommer att bli så grymt bra. Det är så att jag och Sanna fyller år nästan samtidigt och båda hade tänkt ha någon form av "tjejmiddag". Så varför inte slå ihop till en enda stor?

Start hemma hos någon för att sedan åka till en restaurang för att äta & dricka gott. Sedan är det utgång som gäller! Vi hoppas på att det kommer att vara något "speciellt" på antingen The Strip eller 550 då. Så vi lär väl sätta datum efter det. Någon dag här i veckan ska vi börja planera hela kalaset! LÄNGTAR



Skinny love

Den 2011-02-01, kl 16:07:14
Filed in Musiksmak | Kommentarer: 0


© Headerbilder från Wallpapers Wide