Min kommande höst

Den 2010-07-31, kl 18:48:28
Filed in Innebandy | Kommentarer: 0

Måndag 18.30-20.00 innebandyträning
Tisdag 08.00-09.30 innebandyträning
Onsdag 14.00-16.00 fysträning + 18.30-20.00 innebandyträning
Torsdag 18.30-20.00 innebandyträning
Fredag 15.00-16.30 innebandyträning
Lördag/Söndag innebandymatch

Så här (i alla fall någorlunda) kommer mina veckor att se ut det närmsta halvåret.
Innebandy i princip varje dag. Fan vad jag ser fram emot den här hösten!

Längtar till;
Premiärträningen 2 augusti
Träningsdagen 7 augusti
Go & Gla Cup 20-22 augusti
Distriktsträning 29 augusti
Kallsta Open 3-5 september


MOBILBLOGG: En halvtimme kvar på tåget. Si...

Den 2010-07-30, kl 11:23:24
Filed in Life | Kommentarer: 0

dsc02814 (MMS)

MOBILBLOGG: En halvtimme kvar på tåget. Sitter med "Welcome to the black parade" i öronen och äter Ahlgrens bilar. Underbart. Hehe :) Pic: Jag, Thilda och Nea


MOBILBLOGG: Vi tar vara på vår sista kväll...

Den 2010-07-30, kl 04:22:44
Filed in Life | Kommentarer: 0

foto0222 (MMS)

MOBILBLOGG: Vi tar vara på vår sista kväll här med hjälp av biljard (se bild hehe), TESS BY TESS (min spotifylista) och lite gottis. G R Y M T Pic: Jag, Nea och Lisa


MOBILBLOGG: Nu sitter vi på ett mysigt caf...

Den 2010-07-29, kl 18:16:22
Filed in Life | Kommentarer: 0

foto0159 (MMS)

MOBILBLOGG: Nu sitter vi på ett mysigt café i Kungälv. Det regnar. Bilden är från i tisdags, snygg förvrängning va? Idag är sista dagen i Göteborg för imorgon bitti är det hemfärd. Tråkigt att åka härifrån för vi har haft så roligt och jag kommer sakna dessa dagar och oss! Men samtidigt ska det bli skönt att komma hem. Jag saknar mina nära och kära, speciellt min Rasmus! <3 Pic: Jag och Thilda


MOBILBLOGG: Jag och Thilda sitter och kros...

Den 2010-07-27, kl 23:44:24
Filed in Life | Kommentarer: 0

foto0173 (MMS)

MOBILBLOGG: Jag och Thilda sitter och krossar Lisa och Nea i tecknet. Samtidigt som vi gottar i oss snacks med MJ i bakgrunden. Mysig tisdagskväll men imorgon blir det annat! Fast innan det ska vi in till Göteborg igen. Bl.a. för att jag märkte när vi satt och väntade på bussen att jag fått med mig två högerskor. Irriterande :( men sånt händer. Det har varit en bra dag fast nu är vi redigt trötta... Men dags att återgå nu, puuuussss Pic: Thilda och en halv Nea


MOBILBLOGG: Just nu sitter vi på Pizza hut...

Den 2010-07-27, kl 19:24:48
Filed in Life | Kommentarer: 0

foto01 (MMS)

MOBILBLOGG: Just nu sitter vi på Pizza hut, mätta och belåtna. Vi har shoppat hela dagen. Mestadels inne i Nordstan och jag är så grymt nöjd över mina köp! Jag har köpt ett linne, en sticka tröja, chinos, en ny väska men det bästa av allt mina svarta boots!!! :) Längtar till hösten så jag får börja använda de. Nu ska vi gå vidare till ett café och mysa. Saknar Rasmus!!!


MOBILBLOGG: Kom fram till Göteborg vid sju...

Den 2010-07-27, kl 00:33:46
Filed in Life | Kommentarer: 0

foto0145 (MMS)

MOBILBOGG: Kom fram till Göteborg vid sju. Vi tog bussen till Thilda och fina Kungälv. Vi har ätit middag och nu sitter vi i stora badrummet och har SPA-kväll. Kan det bli mysigare!? Lisa är snygg förresten. Imorgon blir det en shoppingdag inne i staden. Nu ska jag få huvudmassage hihi puss Pic: Nea och Thilda


Göteborg med mina brudar

Den 2010-07-26, kl 03:39:26
Filed in Life | Kommentarer: 1

Nu är det äntligen bokat och klart. Den här resan kommer att bli så grymt bra! Imorgon (eller senare idag

) 15.47 sitter jag, Nea och Lisa på tåget ner till Göteborg och Thilda. Det känns sjukt. Har velat göra den här

resan så länge och nu kommer den äntligen bli av! Där av signar jag från och med nu ut för si så där 5 dagar.

Det enda jag oroar mig över är hur jag ska klara mig utan Rasmus i 5 dagar, haha! ♥

PUSS FRÅN MIGGGGGGGGGGGGG


jag är så sugen på innebandy att det ta mig fan inte är klokt

Den 2010-07-24, kl 18:31:19
Filed in Innebandy | Kommentarer: 0


och bara därför ska jag gå och koppla in videokameran i TVn och kolla på DM-matcherna från förra säsongen, kul om man kunde få in det på datorn faktiskt.


5 weeks left to go

Den 2010-07-21, kl 01:40:28
Filed in Life | Kommentarer: 0

Igår: Följde med mamma och pappa ut till Torpa. Solade och badade lite. Åkte till Rasmus på kvällen! MYYYS

Idag: Sovit hos baby. Vi har nördat Tusenbröder varje gång nu, och idag såg vi det sista avsnittet. Buuu! Ikväll har jag varit med Rebecca, Jessica och Vincent. Vi besökte en hundkennel med massa söta shetland sheepdogs! :-) Kvällen avslutades hemma med grillad kyckling, pommes, beasås och ett "mobilerbjudande" ;-)



Imorgon: Ska försöka få mig en klipptid. Känner att mitt hår är verkligen i risigaste lagret just nu. Träffa mina favoriter Linnea & Lisa & Mathilda och Hugo. Avslutas med en mysig grillkväll hemma hos mig!

I övermorgon: Träffa min babe Emmelie och så blir det sleep-over.

Fredag: Spelarmöte ute i Bommersvik. Mysa och sova med bästa baby! ♥

Lördag: Träffa Nettan, Alex och Jempa! Länge sen!

Söndag: Packa inför Göteborg?


2-3 år gamla bilder


ALLT KÄNNS SÅ UNDERBART

Den 2010-07-19, kl 01:12:03
Filed in Ord rakt från hjärtat | Kommentarer: 0

Idag:
Jag vaknade upp hemma hos min underbara Rasmus, det är kärlek på hög nivå - Jag har tränat och äntligen fått känna den där illamående känslan igen - Jag har suttit och planerat & fantiserat om hur de sista sommarlovs-veckorna kommer bli, säger bara Göteborg bästa bästa.

Även fast jag sitter ensam på mitt rum en söndagkväll (som egentligen är en typisk "ångestdag" för mig) så känner jag mig på så gott jävla bra humör. För första gången på länge känner jag att alla pusselbitar sitter där de ska. Allt är precis som det ska vara. Som jag vill att det ska vara. Nästan,

för jag dör av längtan av att innebandyn ska sätta igång. Är så jävla taggad på att lira igen och bara börja om på nytt. Köra mitt eget race och göra det bästa jag kan och inte deppa ihop för små skitsaker. Jag vill känna det där ruset igen man får i kroppen innan match. Fan vad sugen jag är!

Och den här låten påminner mig så mycket om förra säsongen.


Känner på mig att den här hösten kommer att bli ovanligt bra
. Jag längtar tokmycket. Vill bara att allt ska sätta igång och vara som "vanligt" igen. Komma igång med de dagliga rutinerna och då allt går av sig självt liksom.


Finaste låten som finns

Den 2010-07-16, kl 00:12:59
Filed in Musiksmak | Kommentarer: 0

James Horner - Rose (Instrumental)

Vaknat upp på fel sida?

Den 2010-07-11, kl 10:40:43
Filed in Life | Kommentarer: 2

Har i princip legat vaken sen 8 och vridit och vänt på mig. Nu fick jag nog. Våran granne håller på och gör om sin uteplats så han står och hammrar hela tin. Jag har mitt fönster mot de också. Hur irriterande!!! Fan kan han inte vänta tills det är DAG i alla fall.....

Aja, dags att vända på steken innan det blir för mycket gnäll. Jag åker antagligen till Göteborg v.30! Jag, Nea och Thilda. Fy fan vad kul det kommer bli. Som en återförening, haha! :-) Jag har ju aldrig varit hos Thilda där nere heller så det blir också roligt. Det bästa när vi umgås är att vi inte behöver göra så mycket, ingenting alls faktiskt. Vi skrattar så vi kiknar ändå! ♥ Åhh, saknar oss!



Gammal bild från 2008


Waka Waka

Den 2010-07-07, kl 15:33:21
Filed in Musiksmak | Kommentarer: 0


Man kan inget annat än njuta av denna låt! Förresten visste ni att idag fyller min blogg 1 år! :-D Nu ska jag svara på lite kommentarer angående spetsklänningen jag säljer. Min statistik stack iväg rätt bra också ;-)


MELISSA HORN BLIR DET

Den 2010-07-06, kl 12:58:52
Filed in Musiksmak | Kommentarer: 3


Jag + Sandra + en underbar röst + en varm sommarkväll. Åh! Jag längtar!


SUMMERBREEZE

Den 2010-07-05, kl 16:26:50
Filed in Life | Kommentarer: 1

Vilket väder vi har i Sverige! Va fan har hänt? Im in chock, haha! :-)

I lördags kväll tog jag mitt första dopp här hemma i Sverige i alla fall. Jag och Rasmus gick till flytbryggan och det var BRR-kallt fast ändå svalkande. Så nu behöver ingen längre klaga på att jag inte har badat än ;-) DONE!

Igår var jag med Sanna. Vi låg vid poolen och solade, brände på rätt bra faktiskt. Lite senare drog vi med några andra till Malmsjön och var där ett tag. Sen fortsatte vi hem till Sanna och satt på hennes balkong. Vi krossade dom såklart i kortspel, men vad hade de förväntat sig! ;-)

Vaknade upp i Sannas säng. Vi åkte med hennes mamma och lillasyster ner på stan. Jag hittade min älskade klocka på Clas Ohlson (haha ja, ni läste rätt!) så den ska jag ner och köpa snart. Så hittade jag också två andra plagg på H&M. Vi åkte hem till Sanna och åt pizza till lunch. Pizza har fan aldrig suttit bättre än idag!

Nu ska jag färga håret, sen ner på stan och ikväll blir det mys med några vänner i think! ♥


Bild från Rhodos. Soligt, hehe!


Svensk sommar ♥ (just nu, hehe!)

Den 2010-07-03, kl 19:47:07
Filed in Life | Kommentarer: 0

Igår åt jag med mamma, pappa, deras vänner och Linnea på Barolo. Jag har inte träffat Nea på jättelänge, vilket är jättetråkigt (att vi inte ses så ofta!) Det var så kul att träffa henne igen! ♥ Vi hade så mycket att snacka om att vi ibland pratade i mun på varandra, haha! :-) Vid nio kom Sofie till mig och vi cyklade ner till flytbryggan för ett kvällsdopp (trodde vi...) ah tjena, hur kallt var det inte??? Haha, det fick bli lite sommarbilder istället! ;-)

Idag har jag och Sanna legat på hennes flytbrygga i ett par timmar. Det var stekhett kan jag tala om. Med min kokosolja och vindstilla i luften så kan ni ju bara tänka er ;-) Riktigt skönt men inget bad för min del idag heller. Fan, det är juli och jag har inte badat (i Sverige) ännu.

Sen jag kom hem har jag duschat och fixat lite här hemma. Jag är helt slut i huvudet. Tror jag har varit för mycket i solen idag. Dessutom är jag nog sämst i världen på att få i mig vätska. Tror jag tog ett glas juice till frukosten och lunch har jag ju inte ens ätit. Bra Therese. Nu sitter jag i alla fall här och väntar på att Rasmus ska komma hit. Då ska vi gå och beställa från pizzerian. Åh, jag är vrålhungrig!!!




Love Generation

Den 2010-07-01, kl 15:33:30
Filed in Musiksmak | Kommentarer: 0


Så här gosigt ligger Max i min säng just nu. Lillkillen! ♥ Har busat och gosat massor så nu är han helt slut, som ni kan se ;-) Sugkvalité men jag hade ingen annan kamera i närheten än min webbcamera, tyvärr.

Jag lunchade med pappa på Brunnsängspizzerian också. Det lät som om jag skulle få min önskan uppfylld. Skulle vara så skönt och jag skulle må bättre också. Skulle slippa "hålla igen" osv. Hoppas!

Aja, nu måste jag skynda mig. Eclipse väntar!!! ;-) 



Two in one


Baby your all that I want when you lying here in my arms

Den 2010-07-01, kl 12:38:31
Filed in Life | Kommentarer: 1

Just nu är jag hundvakt åt den här lilla krabaten. Han var helt tokig imorse, haha! Jag tänkte ta en promenad med honom och samtidigt göra ett stopp vid bankomaten. Måste ta ut pengar till i eftermiddag.

Halv sju ska jag och Sanna se Eclipse och innan det ska vi käka en romantiskt middag hihi ;-) Jag längtar! Alla säger att trean är så himla bra! Jag blev ju lite besviken på New Moon. Tyckte den var rätt tråkig faktiskt (men det tyckte jag ju boken också var) men smaken är ju som baken - delad.

Och efter bion ska jag träffa min babyboy! ♥


Bilden är från midsommar 2010


© Headerbilder från Wallpapers Wide