Nu tar jag ett break

Den 2010-05-22, kl 16:21:01
Filed in Tess | Kommentarer: 4

Inte bra uppdatering från min sida och så kommer det att forsätta. På Söndag åker jag iväg till Rhodos i en vecka (det ska bli hur skönt som helst!!!) och sen så tror jag att jag kommer lägga bloggen åt sidan ändå. Har ju faktiskt bloggat på samma blogg i snart ett år så, starkt utav mig. Har massor att fixa nu innan jag drar. Puss!

Så här ser min tid som är kvar av vårterminen 2010 ut:
(Sön - Sön) 23-30/5 Rhodos
(Mån - Fre) 31/5-4/6 Skola
(Lör - Sön) 5-6/6 Helg
(Mån - Tis) 7-8/6 De två sista skoldagarna: SOMMARLOV



2010's sommarlåt!!!

Den 2010-05-19, kl 18:48:12
Filed in Musiksmak | Kommentarer: 4


Iyaz - Solo LOVE IT


Maj 19, 2010

Den 2010-05-19, kl 17:19:37
Filed in Life | Kommentarer: 2


Gjorde inte ett skit i skolan. Hade betygssamtal i engelska -VG på nationella proven. Köpte en fin tunika i korall.


Allt som händer sker alltid utav en anledning

Den 2010-05-17, kl 16:05:18
Filed in Life | Kommentarer: 1



Min måndag har inte varit rolig. Totalt ovärd dag, så in i norden. Eftersom att jag var klar med mina block så skulle jag gå runt och hjälpa de som Inte var det. Kul.

Jag satt och tittade på när Erica arbetade i trycket hela förmiddagen. På eftermiddagen fick jag en uppgift och satt vid datorn. Gjorde en illustration på Marilyn Monroe. Snacka om att slösa bort tiden! OVÄRT var det. Dagens höjdpunkt var ju helt klart Ben & Jerrys glassen jag köpte på lunchen.

Ikväll är det äntligen träning igen. Innebandyträning! Det var en vecka sen nu, det ska bli så roligt. Men innan det ska jag äta lite mellanmål och plugga. Det är väl ungefär så här som mina dagar fram till fredag kommer att se ut. Lite enformigt kanske, hehe! Jag ser fram emot helgen!

Lovelovelovelovelove ♥


She will be loved

Den 2010-05-17, kl 07:44:39
Filed in Musiksmak | Kommentarer: 0


Tack för alla stunder ni ger mig

Den 2010-05-16, kl 18:31:17
Filed in Kärlek i all ära | Kommentarer: 1

Igår var jag på elektron på Sandras och Petras 18års fest. Vi var ett härligt gäng brudar, har alltid så himla kul med er. Känns nästan som en nytändning i mitt liv, haha! Det var en bra kväll, men vissa delar kunde ha varit lite bättre. Tack för kvällen Sandra och Petra! Fint jobb och grym DJ!

Idag är jag uttråkad, och trött, och sliten. Hatar att veckan gått så fort, fast ändå inte. Nu är det bara fem skoldagar kvar sen är det helg och det här kommer också bli en riktigt bra helg. På lördag är det distrikts-uttagning för DJ17 och jag längtar så jag dör! Det var så länge sen jag var på uttagning, har liksom inte velat men nu är jag fit for fight igen. Sen äntligen Rhodos på söndag 23/5 - 30/5. När jag kommer hem igen är det bara sju skoldagar kvar för 8/6 är det äntligen SOMMARLOV och hur underbart är inte det!!!

Några bilder från i onsdags;


We're marchin on we're marchin on

Den 2010-05-14, kl 15:51:36
Filed in Musiksmak | Kommentarer: 0


Min nya drog!!!!!!


Så jävla taggad till lördag

Den 2010-05-13, kl 00:25:45
Filed in Life | Kommentarer: 0



U USED TO HOLD ME

Den 2010-05-12, kl 18:20:13
Filed in Musiksmak | Kommentarer: 1



Sitter här och är klar! Eller nästan! Ska bara finslipa lite och slänga i mig lite mat sen är det Ritorp som gäller! 


Hade lite dötid. Gjorde en hel bild av en halva, fattar ni? Haha! :-)


LÅNGHELG NÄSTA

Den 2010-05-12, kl 13:30:14
Filed in Life | Kommentarer: 0

Skönt, idag slutade jag som sagt tolv. Riktigt skönt! Men jag hade faktiskt ändå tänkt att plugga lite nu. Jag måste verkligen sätta gasen i botten om vi nu drar utomlands om två veckor. Men jag hoppas verkligen på det, det skulle var helt underbaaaaart! :-)

Annars idag hade jag tänkt bege mig ut och springa lite. Men bara en lugn tur för att springa av värken från gårdagens MONSTERFYS! Sjuk träningsvärk! På tal om träningsvärk känns det som om jag alltid har det nu för tiden, haha! Inte för att jag har något emot det, betyder ju att det ger något i alla fall och att jag är lite otränad kanske...

Runt sex, sju drar jag till Nettan och efter det drar vi + Ida och Sofia till Rosenlund. Där blir det 18års fest!


Yeah! Yes it's human

Den 2010-05-12, kl 13:08:14
Filed in Musiksmak | Kommentarer: 0


Växer för varje gång jag lyssnar på den! ♥


I WANNA RUN, RUN SMASH INTO YOU

Den 2010-05-11, kl 22:05:34
Filed in Musiksmak | Kommentarer: 0


Underbar vecka!

Den 2010-05-10, kl 22:36:17
Filed in Life | Kommentarer: 1
Äh, jag skulle bara tala om att jag har världens skönaste och bästa vecka framför mig! Jag längtar hur mycket som helst och samtidigt är jag så grymt taggad! Det här kommer bli den bästa veckan på länge! Jag ska hitta på så mycket roliga saker och jag ska bara njuta och vara på så bra humör som jag bara kan! JAG ÄLSKAR ALLT.

Måndag: Skola 8.30-15.00 Tisdag: Studiedag Onsdag: Skola 8.30-12.00 Torsdag: Ledig Fredag: Ledig Lördag: Petra och Sandras 18 års fest Söndag: Ha ångest inför en ny skolvecka Övrigt: Solresa nästa!? ;-)


På bild: Rebecca och jag

Mina designade A5-block!

Den 2010-05-10, kl 17:41:56
Filed in Life | Kommentarer: 2


Under grafiska har vi under ett par veckor fått göra block till oss själva. Vi har fått helt och hållet fria händer, eller visst har vi haft vissa "krav" som vi måste göra och följa, men mestadels fria händer faktiskt! Idag blev mina äntligen klara!

Bilderna missvisar ju en aning, jag orkade inte ta med systemkameran så det fick bli webbcam. Men jag är nöjd med mina block, förutom inlagan då (där man skriver!) Känns som om jag bara slängde ihop något bara för att hinna bli klar. Skit samma, nu slipper jag köpa block på ett tag i alla fall! Jag fick ju med mig runt 40 st block hem så jag har så det räcker och blir över, haha! Fast det var inte så många, det var en i GMPklassen som gjorde 100 st! De är väldigt generösa här på Tumba Gymnasium ;-)

Grafisk Medieproduktion (GMP): Det här är ett exempel för er som fortfarande inte fattar vad vi håller på med på "grafiska". Vi skapar i datorn. Alltså designar i t.ex. photoshop, illustratior och indesign. Sen skickar vi ner det till trycket och där trycker vi det. Det här var bara en snabb förklaring, vi gör så himla mycket mer! Det är massvis runt omkring som måste fixas och trixas med! Men det är hur kul som helst!

Nu måste jag dra på träning. Ska hämta Sandra på centralen innan, puss!

Att göra när man har tråkigt

Den 2010-05-09, kl 19:41:11
Filed in Ord rakt från hjärtat | Kommentarer: 0

1. Vad heter du? Therese Heed 2. Hur många nycklar finns det på din nyckelknippa? Hemnyckel, skåpnyckel till stallet, nyckel till cykellåset, skåpnyckel till skolan och resterande 5 vet jag inte haha 3. Vilken svordom använder du mest? Fan 4. Äger du en Ipod? Jag gjorde men den laggade :-( 5. Vilken tid är din väckarklocka inställd på? 11.00 Hur många resväskor äger du? Haha ingen, det är mammas och pappas allihop 6. Använder du flip flops även när det är kallt ute? Nej, varför skulle jag? haha 7. Var köper du dina matvaror ifrån? Har inte riktigt kommt till det stadiet än, haha! Vilken var den senaste filmen du såg? A Walk to remember typ 8. Om du vann en miljon på lotto, vad är det första du skulle köpa? En sista-minuten solresa till mig själv och en kompis 9. Har någon någonsin kallat dig lat? Jodå! 10. Vilken CD ligger i din CD-spelare just nu? Jag har ingen CD-spelare men just nu är det This Is War som går på spotify.

11. Föredrar du vanlig mjölk eller chokladmjölk?
Jag hatar mjölk så i så fall chokladmjölk typ oboy 12. Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan? Ja 13. När var senast någon stötte på dig? Haha, ingen aning. 14. Vad åt du till middag? Jag har inte ätit middag ännu. 16. Vem var den senaste som ringde dig? Mamma 17. Vilken film kan du alla replikerna till? Haha, ingen jag kan bara enstaka fraser och meningar! 18. Äger du några band-t-shirts? Tokio Hotel 19. Vilket var ditt favoritämne i gymnasiet? Jag har ju då inte gått ut gymnasiumet än, men favoritämnet nu är GMP (grafisk medieproduktion)

20. Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner?
ÄRLIGHET 21. Vad brukar du använda på läpparn? ACO vanilla cerat eller Lypmoisturisers med smak av mint och honung 22. Hur många kuddar sover du med? Fyra stycken. Fast jag använder ju bara en ändå, haha! 23. Är du utseendefixerad? Inte "fixerad" men det är klart jag bryr mig. 24. Vilken kroppsbyggnad tycker du att en kille ska ha? Tycker och tycker, det är väl inget avgörande så där men en vältränad kropp är ju alltid mest attraktivt och det tror jag inte jag är ensam om att tycka! 25. Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Ja, minst en tatuering men jag vill att den ska betyda eller stå för något då 26. Hur mycket känslor ska en kille visa? Så mycket han vill, haha! 27. Tror du på den stora kärleken? Ja, det gör jag 28. Vilken är din favoritmånad? Juni-juli-augusti 29. Om du får en komplimang hur reagerar du? Jag blir jätteglad! 30. Vad föredrar du, nattklubb eller bar? Om 285 dagar vet jag ;-) 31. Hur gör du med din handväska när du går på fest eller går ut? Jag har ingen med mig 32. Vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? Jag tycker om att kunna bli kallad Tess, så Therese är jag nöjd med 33. Har du någon gång bott utomlands? Isåf vilket land? Om hotell räknas så, ja 34. Är du nöjd med din hårfärg och frisyr? Fick jag önska skulle jag ha fötts med brunt och tjockt hår! 35. Vilken är din favoritmöbel? Sängen även fast den ska bytas ut. 36. Vad ser du om du tittar ut genom ditt fönster? Grannarnas hus och en vit tråkig himmel 37. Vilken religion tillhör du, om du nu tillhör någon? - 38. Vad tycker du mest om? Salsa eller guacemole? -

39. Vem av dessa två personer tycker du om mest? Ebba von Sydow eller Sofi Fahrman
? Ebba von Sydow om jag måste välja 40. Vad använder du för shampoo? Jag varierar, tar det som finns hemma liksom 41. Vad föredrar du, knappar eller rosetter? Beror på vart de sitter, men rosetter är ju i huvudsak alltid gulligt! 42. Har du några smycken som kostat över 1000 kr? Nej, tack och lov! 43. Vilken bil skulle du vilja ha? En stor svart BMW 44. Vilka idoler satt uppklistrade på väggarna i ditt tonårsrum? Tokio Hotel så klart 45. Mysig hemmakväll eller ösig partykväll på krogen? Det beror väl på, på vilket humör man är på och vilket sällskap man har? 46. Klipper du håret regelbundet? Neeeej 47. Blyg eller framåt? Blyg, fast det beror på, på vilket sällskap. Nya människor är alltid klurigare, haha! 48. Vilket är ditt bästa och sämsta ämnet i skolan? Bästa: idrott & hälsa Sämsta: matematik 49. En detalj i andras utseende som attraherar dig? Älskar hur ryggen på killar formas då de har en slapp T-shirt på sig, haha! 50. Vilket år tar du studenten? 2012 (jordens undergång) hoppas jag hinner ta studenten innan det ;-)


Grattis bästa kusin ♥

Den 2010-05-07, kl 16:50:21
Filed in Life | Kommentarer: 0


Idag fyller Beccis 16 år! Så ikväll ska hela familjen dit och fira henne! Mysigt! ♥


THE HILLS I MINIATYRER

Den 2010-05-05, kl 19:59:59
Filed in Ord rakt från hjärtat | Kommentarer: 2

Hittade den här hos Rebecca. Haha helt underbar! Måste ses!


(Vänta några sek, tar lite tid för själva "fönstret" att ladda!)


SISTA ANDRA AVENYN IKVÄLL

Den 2010-05-05, kl 15:57:15
Filed in Life | Kommentarer: 0



Gick bara till två idag eftersom att fysträningen var inställd. Fast jag ska ut lite senare och springa å köra magen ändå! Blir en längre runda idag, inte sprungit sen förra veckan. Sen blir det matteplugg för imorgon har jag min komplettering. Så fick jag nyligen order av pappa att dammsuga huset också. Underbar onsdag... not.


Shes my lady, my baby, my women

Den 2010-05-04, kl 22:00:06
Filed in Musiksmak | Kommentarer: 1


Nya förälskelsen!


En helt vanlig måndag i mitt liv

Den 2010-05-03, kl 16:52:23
Filed in Life | Kommentarer: 1



Vaknat upp med träningsvärk från magen och neråt. Åkt till skolan kl halv nio. Suttit vid datorn hela dagen och jobbat i photoshop och indesign. Tagit en tripp till Kolgrillen med Erica och slukat en förtjänt souvlakitallrik. Druckit två coca cola. Fått skjuts hem av mamma. Snart innebandyträning. Duscha, äta och sova. Skönt skönt!


to see your face, to hear your voice

Den 2010-05-02, kl 20:34:19
Filed in Musiksmak | Kommentarer: 1



Pjuuuuuhhhhhh!
Det har varit en dag med massa innebandy, för att vara exakt 2 matcher. Var roligt att få köra igen och det känns ännu bättre av att veta att det blir mer imorgon! Träningarna börjar ju imorgon så nu vet jag vad jag gör på måndags-, tisdags- och torsdagskvällarna framöver. Sen blir det ju egen träning utöver det också. Och så här kör vi på i 2 månader. Jag ser fram emot "försäsongen" och allt slit som ligger framför mig/oss inför kommande säsong!

När jag kom hem drog jag ut och sprang i mina nya löp- strumpor (haha, ja faktiskt!) och dojjor. Kände riktigt stor skillnad jämfört med mina sketna utslitna löparskor. Fast det var trots det riktigt tungt att springa intervaller. Och nu är jag hur trött som helst. Aptrött. Skulle kunna somna här och nu. Fast jag mår så bra fysiskt! Älskar att jag har kommit igång igen.

Nu har jag nyss ätit middag. En utav världens godaste middagar. Grillat såklart.
Det finns verkligen inget bättre än grillat. Sommarfeeling på hög nivå!!!


Not myself tonight

Den 2010-05-02, kl 10:01:55
Filed in Musiksmak | Kommentarer: 0

Idag är det äntligen gameday, jag längtar tills klockan slår 12. Förutom att få träffa laget, nytt folk och få lira innebandy så kommer "årets tränare" på damsidan, Andreas Wahman och cochar oss! Känner mig rent av taggad haha :-)

Hoppas på en grym dag i Björkestahallen! Den slutar kring 17 och efter det (om jag orkar) så drar jag nog ut och springer, när jag ändå har träningssakerna på mig. Måste ju testa nya läpardojjorna också! Kram ♥


YOUR SEX IS ON FIRE

Den 2010-05-01, kl 17:14:42
Filed in Musiksmak | Kommentarer: 0

Valborg var en trevlig kväll och den spenderades med Sanna och co. Var hemma vid ett så det vart inte så sent.

Idag har jag varit uppe i Stockholm med mamma och pappa. Vi gick till Löplabbet och kirrade nya löparskor till mig. Sitter som en smäck och är hur sköna som helst! Tror jag kommer flyga fram hädanefter ;-) Köpte även ett par leggings från H&M.

Ikväll bär det av till Nykvarn med fina tjejer. Det blir lugnt och inte så sent för imorgon är det GAMEDAY. Äntligen, äntligen, äntligen innebandylir! Jag längtar som en jag vet inte vad! Det ska bli hur kul som helst att få träffa alla igen, och få se nya ansikten också!



© Headerbilder från Wallpapers Wide