6-5 efter SD

Den 2010-02-28, kl 20:58:52
Filed in Innebandy | Kommentarer: 0

1p fick vi med oss. Vilket betyder att antingen så måste Köping vinna över Surte eller Örebro över Linköping -för att vi ska hålla oss kvar i ettan. Egentligen skulle alla matcher spelats idag men resterande blev flyttade till nästa helg. Så vi vet ingenting förens om en vecka. Det är bara att vänta och hålla tummarna!

Nu är säsongen slut. Det här var alltså våran sista match. Det känns rätt trist för det har gått så himla fort! Känns som om det inte alls var länge sen som vi hade våran första match. Men det har varit riktigt roligt! ... Om jag räknar bort de veckorna då jag var skadad -vilket jag var i nästan en halv säsong. Så på så sätt har det inte varit en "bra" säsong. Har nog aldrig varit skadad så här pass länge. Men annars så! Riktigt kul att få debutera div1 och få nya utmaningar! Underbart gäng! Otrolig lagsammanhållning vi har! ♥ ♥ Jag längtar till nästa säsong och hoppas INNERLIGT att "vi" grejar vår plats i ettan tills då!


Nu gäller det!!!!

Den 2010-02-28, kl 08:03:55
Filed in Innebandy | Kommentarer: 1

Nu styr vi Steelbussen mot Kumla för att ro hem vår plats i div1! GO STEELERS!


"How does it feel" by Klaas


Sommar sommar kom!

Den 2010-02-27, kl 21:59:56
Filed in Cravings | Kommentarer: 0



WWW.TOPSHOP.COM | WWW.UROPENN.SE | WWW.MITTNAMNHALSBAND.SE


"Alone" by EMD

Den 2010-02-27, kl 20:49:01
Filed in Musiksmak | Kommentarer: 0

älskar pianot ibörjan!

Fredag - lördag

Den 2010-02-27, kl 18:08:16
Filed in Life | Kommentarer: 0
Gårdagen spenderades i Nykvarn. Först var det träning som gick helt okej. Tvåmålet var väldigt roligt å lira! =) Sen åkte jag hem med Emmelie och sov där. Myspys! Idag låg vi och drog oss aslänge men det var väldigt uppskattat kan jag säga, blev ju rätt sent igår.

Idag har jag ätit på stan med mamma och pappa. Gissa vad och vart det blev? Kycklingcurrypasta på Café Milano. Haha vi kör i princip alltid på det, men det är ju så himla gott så! Nackdelen är att man äter så mycket att man nästan spyr. But its worth it!

Stallet har jag också varit i idag. Jobbigt i det här vädret. Ikväll blir det i alla fall chill med mammsen å ben&jerrys half baked till melodifestivalen. ♥

Torsdag 25 Februari

Den 2010-02-25, kl 18:55:18
Filed in Life | Kommentarer: 1

Idag började jag inte förens halv ett! Fast innan skolan åkte jag och solade, men jag fick ändå lite sovmorgon å det var skönt kan jag tala om! Annars skulle jag ha börjat 8.10!
När jag väl kom till skolan så skulle vi bara sammanställa vår enkätundersökning. Och göra ett diagram i excel. Så det var dagens göra vilket inte var så himla jobbigt ändå. Rikigt skön torsdag faktiskt!

Ikväll är det ingen träning för björkesta är fortfarande stängd i och med snöröjningen. Istället har vi träningstid mellan sex och åtta imorgon kväll. En fredagkväll. Men vi har säsongens viktigaste och sista match på söndag så det är bra att vi får en ordentlig träning på en ordentlig innebandyplan! =)

Nu ska jag nog kika igenom kursvalen inför tvåan. Imorrn är sista valdagen och det enda jag vet jag ska ha just nu är Matematik B. Huuuurrrrrraaaa!!!!!!!!



Grattis till Malin och Gabriel som fyller 18!!!


Friskvårdsdag var det!

Den 2010-02-24, kl 20:50:19
Filed in Life | Kommentarer: 1

Idag hade vi ju friskvårdsdag. Jag och Alexandra kom en halvtimme försent. Dels för tågen men också för att vi inte hittade till aulan. Ingen av oss har varit där tidigare. Så vi kom in mitt i föreläsningen, är inte det pinsamt eller! Jag hatar, verkligen hatar att komma sent - och det gäller allt!

Efter 1,5 timmes föreläsning om kost & hälsa så var det dags för tipspromenad. I kylan. Brr! Jag och Alexandra gick powerwalk för att få upp värmen, och då var det faktiskt riktigt skönt att gå ute. Det vart till och med varmt efter en stund! Solen låg ju på rätt bra också! Fint väder! =) Och att vi gick fel väg 2 ggr är väl ingenting jag behöver gå in närmare på, mer än att hela tipspromenaden som skulle ha tagit 30 minuter tog 60 minuter - tack vare det alltså. Men men, extra motion haha!

Dagens avslutades med poweryoga, alltså inte yoga/pilates som jag skrev förut. Jag har ju aldrig testat yoga innan så det var lite svårt att förstå det här med andningen. HUR man skulle andas. Och ibland glömde man ju bort å andas överhuvudtaget i vissa ställningar. Men det var ändå skönt! Fast jag måste nog säga att avslappningen vi hade de sista 10 minuterna var det bästa på hela passet! =)


Jag, Lili å Alexandra


"Morning after dark" by Timbaland ft Soshy & Nelly Furtado

Den 2010-02-24, kl 19:47:54
Filed in Musiksmak | Kommentarer: 0


Friskvårdsdag står på schemat idag

Den 2010-02-24, kl 00:35:56
Filed in Life | Kommentarer: 1

Imorgon eller senare idag (om några timmar) är det friskvårdsdag i skolan. Vi ska ha teori, gå tipspromenad och utföra vår valda aktivitet. I mitt å Alexandras fall är det yoga/pilates. Det ska bli roligt! Jag har aldrig testat på varken yoga eller pilates så det blir något nytt. Förhoppningsvis är jag väl liiite starkare efter det ;)

Jag slår vad om att bussen eller tåget kommer vara inställt! Hmm... Skulle iofs inte göra någonting i så fall för jag är sugen på en shoppingdag. Men nu måste jag verkligen sova. God natt! ♥


Måndag 22/2


Tisdag 23 Februari

Den 2010-02-23, kl 17:08:49
Filed in Life | Kommentarer: 0

Otroligt låång dag idag. Jag fick skjuts av pappa idag. Började 8 med profil. Fast jag satt bara bredvid och tittade. Sen fortsatte dagen med grafisk medieproduktion. Vi gjorde våran 2a annons - som för mig gick åt skogen först. Men sen visade det sig att det inte var mitt fel så då gick det bra hehe! Vi slutade kl 16 och tur som jag har var ett tåg försenat så jag slapp sitta där å vänta i 30 min på nästa! =)

Men det var/är ändå förseningar i trafiken. Mest i busstrafiken. Helt sjukt. Otroliga köer här i Södertälja pga motorvägsbron. Det är liksom köer i Brunnsäng... nästan. Jag undrar hur tidigt vi måste åka idag för att jag ska komma i tid till träningen?? NU??

Positivt med dagen: Ej över -10
Negativt med dagen vintern: Förseningar!!!


Haha finns det någon mer passande grupp för mig?

Den 2010-02-22, kl 22:25:00
Filed in Tess | Kommentarer: 2


SOMMARLISTAN

Den 2010-02-22, kl 21:48:06
Filed in Musiksmak | Kommentarer: 1

Idag måste ha varit den kallaste dagen den här vintern. Och jag har försökt göra allt för å inte tänka på vintern för jag är så trött på den. Jag tror inte jag är ensam om det heller? Så ett försök till att få er andra att känna lite sommarfeeling så tänkte jag tipsa om lite bra sommarhitar från min å Rasmus playlist "sommarlistan" haha! Den är sjukt bra ska ni veta! ;)



 UNO SVENNINGSON - Vågorna
 MAGNUS UGGLA - Trubaduren
 TOMAS LEDIN - I natt är jag din
 ARVINGARNA - Eloise
 FREESTYLE - Vill ha dig
 GYLLENE TIDER - Gå och fiska
 HÅKAN HELLSTRÖM - En vän med en bil
 MARKOOLIO - Ingen sommar utan reggae

och så finns det många många fler låtar och artister... =)


"Sommarnatt" by Snowstorm

Den 2010-02-22, kl 12:29:22
Filed in Musiksmak | Kommentarer: 0

Tar bort tanken av snön å kylan för ett litet tag

-21

Den 2010-02-22, kl 11:27:22
Filed in Life | Kommentarer: 2

Det blev ingen skola idag heller. Tog bussen ner till Centrum men därifrån gick ersättningsbussar till Hamn. Tåget gick ju inte till centrum såklart. Så när vi väl kom till hamn så stod vi där å väntade i 45 minuter. Men tåget kom ju aldrig dit heller. Så skulle vi ta bussen tillbaka till centrum. Väntade på den i 15 min.

En timmes kyla! Brrr! Helt sjukt vad kallt det är!!! Värsta vintern någonsin eller? Sur blir man också när man går upp tidigt för att åka till skolan å så kommer inte tåget. Seriöst. SNART GÅR JAG I IDE.


Idag, för en timme sen


Tuff förlust...

Den 2010-02-21, kl 20:26:01
Filed in Innebandy | Kommentarer: 2

Idag hade vi match mot Örebro. Tabellettan! Men det hindrade inte oss, vi pumpade på å gjorde det så jävla bra! Vi höjde oss ju längre matchen gick å vi hade fina chanser! Fan vad vi kämpade!!! Örebro var ett tufft motstånd men vi stod på oss och det var så jävla synd att vi torskade! Vi var nära vinst!

En vinst hade säkrat våran plats i division ett. Det hade varit så himla skönt! Men nu får vi åka å se till att spöa Kumla nästa vecka istället!

Något annat som också tär på humöret är att på uppvärmningen stukade(?) jag foten. Jag fick ett pass å jag trampade på bollenjäveln. Jag gick lite men kände att det var kört. Samma fot som jag har haft en fraktur i var det ju också självklart. KAPAR SNART DEN! Jag blev så himla förbannad å besviken. Här har man vilat i en månad redan pga annan skada, kört igång å tränat i 2 veckor å så skadar man sig igen. SKIT!!!!!!!!!

Så inatt blir det linda å is. Lovely! Jag hoppas verkligen att jag kan köra om några dagar i alla fall!


Gör jag bloggdesigner åt andra?

Den 2010-02-21, kl 11:31:29
Filed in | Kommentarer: 1

Jag har nu på senaste tiden fått frågor angående bloggdesigner. Som jag sagt till några av er så har jag inte haft tid att göra förut. Men nu på sportlovet tänkte jag att jag kunde göra några stycken. Kanske 2-3 stycken, inte meningen att jag ska sitta framför datorn hela mitt lov. Så här lägger jag in all information ni behöver veta.

Pris: Jag tar inte betalt på något vis. Men jag kommer inte göra några speciellt avancerade designer (som t.ex. min egen)!

Skicka ett mail ([email protected]) med följande information om du är intresserad:

• Din bloggadress (jag gör endast blogg.se)

• Önskemål såsom:
.. Färger. Gå in och kolla på http://www.mera.se/PMS.html jag vill ha # koden.
.. Textstil. Här kan du hitta olika för headern http://www.dafont.com/ jag vill veta vad den heter
.. Meny på vänster eller höger sida
.. Om du vill ha ett speciellt tema för bloggen vill jag veta vad
.. Övriga önskemål

• Bifoga mig bilder (ej minimerade! VIKTIGT!) och beskriv vart du vill ha dom.
• Vad det ska stå i headern
• Om du vill ha en presentationstext vill jag veta vad det ska stå.

När jag fått din "beställning" läser jag igenom den. Svarar på hur långt tid jag tror det kommer att ta och ställer kanske frågor om något skulle vara otydligt. Försök var noga med ALLT i din beskrivning!

När designen är klar skickar jag alla koder till dig så får du lägga in den. Om du inte kan lägga in den själv så kan jag göra det genom att du skickar dina inloggningsuppgifter.

OBS! Efter fredag 26/2 går det inte att skicka in. Först till kvarn!


God morgon!

Den 2010-02-20, kl 09:51:49
Filed in Life | Kommentarer: 2

Åh vad jag har sovit skönt inatt alltså. Helt sjukt. Somnade dirr när jag la mig i sängen igår kväll vid ett. Sen har jag verkligen sovit som en stock. Och nu har jag legat å dragit mig i en halvtimme. Dagen börjar bra med andra ord! =)

Eftersom att jag inte solade igår så får det bli idag istället. Sen ska jag fixa lite innan delar av släkten kommer hit. Måste nog ner på stan innan tror jag! Vi ska i alla fall fira mig idag! =)

Å idag är ingen vanlig dag för det är Emmelies födelsedag HURRA HURRA HURRA! Tjugo barre nu! ♥


BLOGGDESIGNEN KLAR

Den 2010-02-19, kl 13:59:30
Filed in | Kommentarer: 1

Kommer att sitta å pilla lite i kodmallarna så det kanske ser lite knasigt ut ibland men då vet ni varför.

Edit: Då var äntligen designen klar. Eller i alla fall någorlunda. Finns fortfarande saker att finslipa på, men det är nog ingenting som ni tänker på sen i alla fall! =)

Följ min blogg med bloglovin


"Fight for this love" by Cheryl Cole

Den 2010-02-19, kl 12:39:57
Filed in Musiksmak | Kommentarer: 0

Går på repeat just nu

Fredag 19 Februari

Den 2010-02-19, kl 12:35:20
Filed in Life | Kommentarer: 0

Å så var det helg igen. Fort veckorna går! =) Så snart är jag väl 18 hehe...

Ingen skola idag för tågen var inställda. I ♥ SL!
Jag, Nettan å Alexandra gick till donken å sen följde dom med mig ner på stan. Fast det blev bara en snabbis. Vill ju inte bränna alla pengar på dirren! Hittade ett svart linne (basic) å en söt rosa kofta!

Nu hade jag egentligen tänkt åka å sola men vette tusan om jag orkar haha, det blir nog en rensning av garderoben istället. Går inte att jämföras med men ändå, det behövs ju! Mina kläder får inte plats!


;)


Mina presenter!

Den 2010-02-19, kl 00:34:59
Filed in Life | Kommentarer: 0

Många frågar "hur känns det å vara 17 år?" och jag måste säga att det känns otroligt bra! 17 år! Ärligt talat, jag kan inte förstå att det bara är 1 år kvar till 18 år! Nattliv å körkort! Åh jag längtar!

Mitt 16de år har varit väldigt bra å jag har fått uppleva mycket nya både bra å dåliga saker. Jag har lärt mig av mina misstag men också tagit många bra beslut.
Faktiskt, när jag tänker efter så har det hänt sjukt mycket saker! Alltså verkligen! Jag har gått ut grundskolan, börjat gymnasiet, min första kärlek, nytt innebandylag, debuterat div 1 och jag skulle kunna fortsätta lång väg...

Men nu ser jag fram emot ett helt nytt år! Då är det nya tag som gäller! Mitt 17de år jag lever. Och det ska bli ännu bättre än mina tidigare år!

Mina presenter: Pengar, lotter, ipod, hörlurar, duschcreme, body butter, godis, gosig nallebjörn.
Tack mamma, pappa, Tim å Emmelie! ♥ Älskar er!

Och tack alla andra som på något vis (smått som stort) förgyllt min dag!


"Se på mig" by Jan Johansen

Den 2010-02-18, kl 23:53:17
Filed in Musiksmak | Kommentarer: 0

Aldrig lämnar jag dig!

Birthday girl

Den 2010-02-18, kl 17:30:25
Filed in Life | Kommentarer: 3



Dagen börjar bra med å försova sig. Vaknade 5 min innan bussen skulle gå. Just underbart det, eller hur! Men sicken tur att jag har en sån fin pappa som skjutsar mig till Tumba!

Jag som annars brukar ha det lite kämpigt med torsdagarna i skolan, kände inte av det alls idag. Det bara flöt på! Otroligt skönt må jag säga! =) Fast jag känner ändå att jag är rätt trött, fick ingen direkt sömn inatt. Men jag är ändå på bra humör, det är ju trots allt min födelsedag! =) Å ikväll väntar träning! Lovely!

Vill tacka för alla fina gratulationer! Kramar som sms! Det värmer! ♥


I'll be your dream I'll be your wish I'll be your fantasy.

Den 2010-02-17, kl 23:39:30
Filed in Life | Kommentarer: 0


Lever mina sista 20 minuter som 16-åring nu. Tufft.


Idag är det hårets dag!

Den 2010-02-17, kl 20:03:38
Filed in Life | Kommentarer: 0

Igår var det semlans dag, men idag är det hårets dag - i alla fall för min del. Jag har varit hos frissan å fräschat till det. Med andra ord klippt det. Fast självklart bara topparna, så det är väl en aning kortare nu då. Men det var jätte skönt att få bort det slitna! Känns så fint i topparna nu haha!

Sandra (min frisör) hjälpte mig också med mitt löshår. Hon mätte å klippte till det. Kom lite med olika förslag på hur man skulle kunna ha det för att det skulle se bäst ut. Jag litar på Sandra så det blir säkert bra! Så nu är det bara å sy på klämmorna eller clips'en som det heter. Sen kan jag ÄNTLIGEN börja använda det!

Men det slutar faktiskt inte där. Mitt hår har börjat tappa färg så ikväll blir det i med en ny färgtoning! Egentligen kanske det inte behövs en på hela håret, utan mest i hårbotten. Men the big day är ju imorrn så det är lika bra haha! =)


"Stereo Love" by Edward Maya ft Alicia

Den 2010-02-14, kl 11:32:29
Filed in Musiksmak | Kommentarer: 0


Happy Valentines day

Den 2010-02-14, kl 11:28:09
Filed in Life | Kommentarer: 0


Själv vaknade jag för ett tag sen å har nyss ätit frukost. Tar det bara lugnt i min egen takt. Det är skönt! Idag hade jag bl.a. tänkt att sola. Snart. Det är ju halva priset innan ett. Så jag ska bara packa min lilla väska och sen sticker jag iväg till värmen ;)

Skriver senare! ♥


"Boston" Augustana

Den 2010-02-13, kl 21:59:35
Filed in Musiksmak | Kommentarer: 0

Do you remember?

HEJ, HEJ, HEJ

Den 2010-02-13, kl 21:53:53
Filed in Innebandy | Kommentarer: 0

VINST MOT KÖPING MED 5-4! Underbart!


Gameday

Den 2010-02-13, kl 12:47:56
Filed in Innebandy | Kommentarer: 0

Nu taggar vi stenhårt för 3 poäng mot Köping! STEELERS ♥



Köping vs NIF kl 17.00
Följ matchen LIVE här!


"I SEE YOU"

Den 2010-02-12, kl 22:04:16
Filed in Life | Kommentarer: 1

Kom hem från Heron City för ett tag sen. Det blev bara jag, Sanna å Linkan.
Vi såg alltså Avatar i 3D - värt vartenda öre! Jag tror att filmen "visar" mer när man ser den i 3D. Den blir mycket mäktigare å starkare helt enkelt! Sen känns det ju som om man liksom är DÄR. I filmen. Helt sjukt kändes det ibörjan (det var första gången jag såg en film i 3D) men ögonen vande sig efter ett tag.

Nu sitter jag å gör ingenting. Ont i magen fortfarande =/ hoppas verkligen att det är över imorrn annars kan det bli jobbigt... Klockan har redan gått över tio och imorrn är det match så jag ska lägga mig skapligt. Men innan det ska jag packa. Jag får ta kläderna i mitt rum imorrn haha gjorde aldrig det idag...

God natt! ♥


Helg!!!!

Den 2010-02-12, kl 16:21:52
Filed in Life | Kommentarer: 0

Soft skoldag. FÖR soft. Var liksom onödigt å vara där ens. Men men, you gotta do what you gotta do. Fick sluta halv tre och kom hem med jobbig magont. Åh vad det ska förstöra, blir liksom på helt annat humör.

Ikväll är det i alla fall Avatar 3D som gäller! Äntligen ska jag få se den! Känns kul å komma ut lite. Bort från tälje å göra saker! =) Blir hämtad av Linkan m.fl. om tjugo minuter så nu måste jag sätta fart. Mitt rum ser ut som ett bomdnedslag av alla kläder - som vanligt. Dags å ta tag i det nu...

Love, Tess



Får inte glömma å gratta Spencer heller. Grattis Hampus! ;)


LÄNGTAN

Den 2010-02-12, kl 00:55:10
Filed in Life | Kommentarer: 0


Ge mig sommar å sol


What a relief

Den 2010-02-11, kl 17:09:04
Filed in Life | Kommentarer: 0

Började dagen med å åka till röntgen. Vanlig magnetröntgen. Och vet ni vad? Den visade något! Jag har haft en fraktur! Men den höll på å läka nu sa dom, så jag fortsätter köra på! =) Skönt å fått veta vad det varit för det har ju varit så konstigt. Nu vet jag ju i alla fall.

Jag kom till skolan å höll min redovisning. Och så nervös som jag var idag har jag aldrig varit? Why? Trots att det var på svenska liksom. Ingenting speciellt alls. Kunde inte ens äta lunch! Fast sen direkt efteråt när det var klart så sköljde ett hav av lättnad över mig.

Men man kunde ändå inte riktigt slappna av sen för direkt efter var det ju dags för NKprovet. Jag hoppade ett par frågor men på det jag väl kunde skrev jag överdrivet mycket haha! Som att det kommer hjälpa, men ändå! =)

Ikväll är det träning å det ska bli så roligt! I helgen är det ju gametime, det skulle vara så kul å få lira! Igen! Kämpa, kämpa!

Imorrn är det fredag å jag kommer vara på så bra humör känner jag! I skolan ska vi se på en film i två timmar å sen har vi utvärdering i två timmar. Så det blir väldigt soft. Skönt! Och på kvällen är det ju som sagt Avatar-dags! Jag vet inte riktigt hur många vi blir än men det ska bli roligt! =)


"Snuff" by Slipknot

Den 2010-02-10, kl 23:29:24
Filed in Musiksmak | Kommentarer: 0

Så olikt mig ?? haha

It goes on and on and on, on and on

Den 2010-02-10, kl 22:52:52
Filed in Life | Kommentarer: 0

Den här onsdagen har varit bra bra, mycket bra! Om man tänker bort svensk-diagnosen då som gick helt åt helvete. Men det var ändå bara en check på vad man kunde å ingår inte i betyget så det gör inte så mycket! =)
Dagen avslutades med innebandyprofil (alltid fys på onsdagar) å svettet rann på bra kan jag säga. Var länge sen jag svettades så mycket, men nu efteråt är det ju bara såå skönt! =)

När jag kom hem la jag mig i badet å degade. Massa skum-skum, bra musik, söta sms å ekologiplugg. Imorgon är det ju naturkunskapsprov och redovisning. Känns som om NK'n sitter där den ska men redovisningen vette sjuttsingen alltså... Ska läsa på lite till innan jag kryper ner i sängen. God natt! ♥


vaddå snygga jeans!!!!


Bloggen uppdaterad igen!

Den 2010-02-09, kl 23:03:35
Filed in Life | Kommentarer: 1

Hej, jag har verkligen inte haft tid å skriva något. Och det kommer tyvärr fortsätta så veckan ut skulle jag tro. Kanske att jag skriver enstaka ströinlägg någon gång här å där. Men just den här veckan är det så himla mycket. Skola, mer plugg än vanligt, träning, match, stallet osv. Det händer helt enkelt mycket saker den här veckan!

Anledningen till varför jag gick in på datorn överhuvudtaget var för att jag ska boka biobiljetter till Avatar på fredag. JA! Äntligen ska jag få se den! I 3D också! Åh jag längtar...

Men jag tänkte också att när jag ändå är inne så kan jag passa på å skriva lite om dagen. I morse var det innebandyprofil. Jag har börjat igen då min fot är bra igen. Själva tränigen kanske inte gick så bra då men det var kul å vara tillbaka! =) Väldigt kul faktiskt hehe!

Dagen rullade på med grafisk medieproduktion. Vi fick leka lite i photoshop med en gruppbild på oss alla. Göra om den till rätt format å sånt för att det ska gå å trycka den. Man tror inte att det ska vara så mycket som behöver fixas, men det är det! Helt sjukt egentligen!

När jag kom hem pluggade jag och sen var det dags för träning, som var väldigt rolig! Kände mig på bra humör å träningen gick faktiskt rätt bra idag! =) Så jag är nöjd eller ja, väldigt nöjd med den här tisdagen!

Nu ska jag boka biobiljetter, återgå till pluggandet å packa inför imorgon! Küss ♥



Söndagsmys

Den 2010-02-07, kl 19:07:06
Filed in Life | Kommentarer: 0

Det blir en tidig kväll för min del. Ska upp riktigt tidigt imorrn, nämligen kl sex. Och så är det lång skoldag också. Hyfsat. Till typ tre eller något. Träning å massa plugg. Toppen... ;)


Ännu en helg har gått

Den 2010-02-07, kl 17:13:22
Filed in Life | Kommentarer: 0


Grattis mamma! ♥

Idag har jag lirat med D2laget igen. Den här gången stod Katrineholm för motståndet. Vi börjar ganska svagt och ligger i underläge en bra stund. Men i tredje perioden hände det saker (3-4) tyvärr får vi inte in en kvitering, men det var nära.
Jag känner att även fast vi inte vann så är jag ok med min insats. Känns som att det går åt rätt håll i alla fall! =)

Sen fyller som sagt min mamma 43 år idag så vi har firat henne! Men just nu är jag ganska uttråkad. Vill hitta på någonting men jag vet inte riktigt vad. Något roligt i alla fall som får mig på bra humör! Plugga ska jag göra senare så jag måste bli lite piggare först.


Today has been a busy day

Den 2010-02-06, kl 19:56:37
Filed in Life | Kommentarer: 0

Jag har haft fullt upp hela dagen. Det har iofs varit ganska skönt så man inte bara sitter hemma, men nu är jag så himla trött. Ikväll blir det en lugn kväll. Farmor å farfar är här å firar mamma som fyller år imorrn! Vi har ätit tacos som jag har varit sugen på sen i torsdags. Och nu om några minuter börjar melodifestivalen! =)

Som ni ser har jag en ny design. Men jag tror inte jag ska ha kvar den särskilt länge. Bara under februarimånad -i och med alla hjärtan (valentines day!) Blev inte riktigt nöjd med den heller så, men det var kul å göra den i alla fall. Önskar jag hade mer tid för å sitta å designa andras bloggar, och andra saker också självklart. Förhoppningsvis får jag väl det nu i och med att jag från och med nu går GRAFISK MEDIEPRODUKTION i skolan! Tummen upp!


"No superstar" by Remady P&R

Den 2010-02-05, kl 21:24:34
Filed in Musiksmak | Kommentarer: 1

me like alot

Back to Tumba

Den 2010-02-05, kl 13:57:20
Filed in Life | Kommentarer: 2

Snart åker jag tillbaka till Tumba. Pallar inte med SL. Ersättningsbussar hit å dit. Men då blir det i alla fall käk på kolgrillen med Alexandra och kanske några fler. Mysigt! =) Vi hörs ikväll ♥


Dagens göra

Den 2010-02-05, kl 08:55:43
Filed in Life | Kommentarer: 0

Idag börjar jag kl 10 och slutar runt 15. Från 13 till 15 ska vi vara ute i skogen OCH GÖRA VAD? Grilla korv? Åh jag blir bara så irriterad haha, dom skickade ut ett mail till föräldrarna igår kväll om vad vi behövde ha med oss. Rejäla skor med högt skaft å sittunderlag. Tror ni jag ens har något av det... Har inga rejäla skor som är till för å gå i snön med. Så jag får ta mina vanliga lårhöga stövlar. Kommer jag frysa om mina tår tror ni?

Hur som haver, kl 17 har vi "kultkväll" som är obligatorisk. Vi ska titta på film, äta pizza och snacks. Det blir väl mys i alla fall! =) Men problemet är bara att jag inte har någon som helst aning om vad man ska göra mellan 15 och 17? Vi i Södertälje hinner ju knappast hem liksom. Kanske går lite i Tumba centrum å tittar på kläder? ;)

Jag kommer i alla fall inte uppdatera fören jag kommer hem. Typ 20. Ha en bra dag! =)


Torsdag kväll

Den 2010-02-04, kl 22:34:00
Filed in Life | Kommentarer: 0

Träningen gick ju som den gick. Suck. Blir så förbannad på mig själv men samtidigt ledsen. Besviken. Jag vet att man inte kan ha några direkt höga förväntningar å komma in å storbriljera när man varit borta ett tag. Alltså inte storbriljera men ni vet vad jag menar. Och det hoppas jag andra också förstår. Foten kändes BRA i alla fall så det var ju positivt. Jävla skor säger jag bara!

Nu ska jag in å ta en lång skön dusch. Sen ska jag nog sova. Vill bara att den här dagen ska vara över. Att det är fredag imorrn glädjer mig lite i alla fall. Skönt.


Test för ER

Den 2010-02-04, kl 17:55:58
Filed in Kärlek i all ära | Kommentarer: 0


Jag fick flest lila hjärtan och blev alltså "Den blyga". Otippat va!
Testet är taget från en tidning så jag har bara skrivit av det.


"Kungsholmens hamn" by Melissa Horn

Den 2010-02-04, kl 16:47:10
Filed in Musiksmak | Kommentarer: 1


Inspelade versionen


Är det något jag måste göra innan jag dör så är
det å se Melissa Horn LIVE haha! Fy fan vad bra!


Status: PLUGGAR

Den 2010-02-03, kl 22:24:05
Filed in Life | Kommentarer: 1

Stor fet djup jävla suck. Har suttit hela eftermiddagen och kvällen med engelskan nu. Jag är helt trött i huvudet och imorrn är det matteprov också. Fast det känns ganska bra inför det. Men jag skulle ändå behöva repetera lite saker.

Men det är så jobbigt med engelskan för man ska komma med egna tankar och åsikter hela tiden. Jag har två partier kvar att kommentera men jag är helt ordlös. Det känns som om jag redan har spottat ut allt jag har att komma med.

400 ord kvar Therese, woooorrrkkkk iitttt.... 23.59


SCHOOL


Lillördagen = plugg

Den 2010-02-03, kl 15:46:13
Filed in Life | Kommentarer: 0

Dagen flöt på väldigt bra. Jag gillar onsdagar.
På idrotten hade vi FMS-tester (heter det så?) men vi körde bara styrka den här gången. Jag måste säga att jag själv blir förvånad över hur mycket jag orkar!!? För just nu känner jag att jag har aldrig varit mer otränad än vad jag är just nu. Överhuvudtaget liksom. Men det är väl inte så konstigt, en månads uppehåll har väl gett sina spår såklart. Blir svettig å anfådd av ingenting när jag springer. Jaja, snart är jag tillbaka i samma kondition igen! Jag vill, jag vill, jag vill! =)

Annars idag så blir det plugg all day long. Suck... Måste bli klar med min engelskainlämning som ska in idag! Jag sitter väl bergis där 23.59 och skickar in den. I sista minuten. Så typiskt mig. Hrmpf aja bara å ta tag i det så fort som möjligt så jag får det överstökat! =) Lite surt bara när jag kunde gjort annat...


Första dagen är avklarad

Den 2010-02-01, kl 15:56:38
Filed in Life | Kommentarer: 2

MÅNDAG. Inte så jobbig dag överhuvudtaget. Vi har ju fått reda på vilken inriktning vi kommit in på. Jag kom in på grafisk medieproduktion - det jag sökte till Tumba Gymnasium för. Serri hade inte jag kommit in hade jag inte velat gått kvar, men nu är ju det bekymret över! =)

Så idag var vi alltså indelade i grupper efter inriktningarna. Vi fick göra lite olika saker bl.a. baka tårta! Men det är så störande för i t.ex. journalistik är det bara 10 pers medans det i grafisk är 19 pers! Sån stor skillnad och det gör så mycket. Är rädd för att man inte riktigt kommer få den hjälp man behöver. 20 pers å 2 lärare. Hmm...

Ikväll är det innebandyträning men innan det blir det plugg. Åh varför tog jag inte tag i det här tidigare? DUMT!


Det här är det enda ni får se av mig idag hehe


© Headerbilder från Wallpapers Wide