THE MORE YOU FEAR SOMETHING THE MORE POWER YOU GIVE IT

Den 2012-05-31, kl 23:30:20
Filed in Life | Kommentarer: 0

Idag har jag haft friluftsdag i skolan då vi gick till Lida. Fast det enda vi gjorde var att ligga och sola & gå tipspromenad. Inte så vidare jobbigt med andra ord. Men ett VG till mig i Idrott & hälsa i alla fall vilket är heeelt okej :) Väl hemma slängde jag mig i soffan och kollade på den första Twilightfilmen. Så himla bra! Helt klart en av mina favoritfilmer, är och kommer alltid att vara. Därefter hämtade mamma upp mig för att åka till IKEA och köpa lite smått & gott. Det blev bl.a. fyra superfina skålar, fotoramar och ett nytt påslakan som jag är jättenöjd med. Jag ska visa er mitt nya rum här hos mamma sen när det är helt klart!

MAJ 30, 2012

Den 2012-05-30, kl 17:27:09
Filed in Life | Kommentarer: 1

Hello mates, igår hade jag körlektion igen vilket gick bajsdåligt. Men jag tror bara att det är mina nerver som tar överhand, jag vet ju vad jag kan. Så jag känner mig ändå ganska lugn. Dagen fortsatte i jobb 12-16.30 och på kvällen kom Tim & Josefine hit och åt middag tillsammans med mig, pappa och Rasmus. Mysis :) Nu är det inte mycket kvar av Big Brother och jag vet faktiskt inte vem jag vill ska vinna. Bara att inte Annica vinner! Visst att Marcelo behandlar henne som skit, men jag stör mig så mycket på henne...

Idag har jag fixat med mina studentinbjudningar (jag vet, sista sekunden...) så nu ska de bara ut till alla. Åkte ner på stan en snabbis med Nettan & Alex för att luncha och titta studentpresenter. Gud vad mycket pengar det går åt just nu till allt! Längtar redan tills jag får min nästa lön haha :) Kan inte fatta att det bara är 9 dagar kvar till studenten!!!


ONCE A STEEL ALWAYS A STEEL

Den 2012-05-30, kl 09:47:14
Filed in Life | Kommentarer: 1
Här kommer en hel drös av bilder från vår återträff i lördags. Lånade från Cornelia. Se och njut! Som vanligt är våra fester bäst och jag hade en riktigt bra kväll tillsammans med alla mina favoriter! Vi satte oss inne på O´learys innan vi gick ut för att se slutet av Eurovision song contest och Loreen. Det var sån galen stämning där inne när hon plockade hem 12a eller 12a. Sjukt roligt :)




KOKOSTOSCAKAKA

Den 2012-05-30, kl 09:23:00
Filed in Bakfrossa | Kommentarer: 0


Den här kakan är så sjukt god! Det var bara av en slump som jag gjorde den en dag. I veckan hade vi knytis med vårat korpenlag så då passade jag på att göra den här igen. Jag kan säga till er som älskar kladdkaka att den här snäppet vassare!

Kladdkaka
4 ägg
5 dl socker
1 dl kakao
2 krm salt
3 dl vetemjöl
200g smör

Glasyr
200g kokosflingor
1 dl ljus sirap
2 dl socker
1,5 dl grädde
75g smör

Gör så här:

1. Vispa ägg och socker poröst. Rör sedan ner de torra ingredienserna och tillsätt smält smör.
2. Häll smeten i en långpanna eller ugnsform, ca 25x35 cm med bakplåtspapper. Grädda i ca 15-20 min i 175 grader. Det gör ingenting om kladdkakan inte är helt färdig eftersom att den ska in i ugnen en gång till.
3. Medan kladdkakan gräddas gör du glasyren. Häll kokosflingor, sirap, socker, grädde och smör i en kastrull och sätt på plattan på medelvärme och rör om när smöret smälter så det blir en jämn smet. Låt sedan koka upp och låt det sjuda ca 5 min.
4. Ta ut kladdkakan och bred på glasyren. Grädda ytterligare 10 min i ugnen tills kakan fått fin gyllenbrun färg.
5. När kakan svalnat, skär kakan i fyrkanter med en vass kniv. Ät & njut!


DU MÅSTE FLYTTA PÅ DEJ

Den 2012-05-26, kl 10:41:04
Filed in Life | Kommentarer: 0



Idag har jag det väldigt stressigt! Jag har pluggat körkortsteori hela morgonen och blev nyss klar med alla tester. Känns hur bra som helst hihi. Men nu måste jag sätta fart med allt annat inför idag! Jag har en del att fixa. Kl 14 ska vi vara hos Becca och fira att hon har fyllt 18 år :) Ikväll är det återträff med bästa STEELERS! Kan inte bli annat än lyckat. Är sjukt laddad!


INGENTING STÅR ÖVER MIG

Den 2012-05-25, kl 22:29:34
Filed in Life | Kommentarer: 0

Så var äntligen min sista inlämning, eller mitt sista arbete överhuvudtaget i skolan, inlämnat. Jag kan knappt förstå det. Det känns ju bara helt sjukt! Nästan lite sorgligt... Kommer sakna grafisk medieproduktion och vår lärare när jag har gått ut. Ändå kan jag inte sluta njuta av den här tiden. Bara ta det lugnt sista tiden i skolan och göra roliga saker! 14 dagar kvar, kan ni förstå!?!?

Jag har massor att göra så jag ska inte sitta här allt för länge, men jag kunde bara inte hålla mig längre. Kan ju i alla fall berätta att vi hade korpenmatch i onsdags. Måndagsklubben vs Blombacka. Det blev torsk med 4-0, alltså rätt bra ändå haha :) Vi har verkligen börjat få till spelet nu, i början körde vi mest bara på. Men det är lite tråkigt att vi bara har två matcher kvar nu... "Säsongen" har ju gått så himla fort! På måndag är det i alla fall vinst som gäller, finns fan ingenting annat! Bjussar på lite bilder så länge:




Bästa fotbollslaget med de bästa tjejerna! Visst är våra matchtröjor sjuuukt snygga!!?!?


BUSY GIRL

Den 2012-05-24, kl 08:56:35
Filed in Life | Kommentarer: 0
Hej vänner, jag har kommit hem nu igen. Jag har haft en toppenvecka och flygresan igår gick bra :) Dock sov jag inte många timmar under natten och det får jag sota för idag. Satan vad jag är trött! Ända sen jag kom hem har jag haft fullt upp och så ser det ut veckan ut. Känns lite jobbigt för jag förstår inte hur jag ska hinna med allt! Så bloggen kommer att få lida ytterligare. Jag har flera inlägg på gång, men jag måste ta tag i allt annat först. Så vi hörs när vi hörs! Senast nästa vecka. Puss ♥

TURKIET DEN 15-23 MAJ

Den 2012-05-15, kl 13:41:00
Filed in Tess | Kommentarer: 1


Nu är det dags för mig och pappsen att dra till flygplatsen. Fan alltså vad jag är nervös. Jag vet ju att det kommer att gå bra, men ändå är känslan där. Tur att fyra timmar går rätt snabbt i alla fall :) Vi hörs om en vecka igen. ♥


SOL & VÄRME ÄR PRECIS VAD JAG BEHÖVER

Den 2012-05-15, kl 11:12:12
Filed in Life | Kommentarer: 0


Packar, packar, packar. Jag hatar verkligen att packa!!! Man vet inte vad man ska ta med sig och som vanligt så blir det alldeles för mycket. Känner mig något stressad ändå. Vi måste åka härifrån nån gång efter lunch och sen går planet 17.40.
Just nu ser det ut som att det ska regna de första dagarna... Men jag hoppas att vi vaknar upp till klarblå himmel & strålande solsken imorgon bitti! Hur som helst så kommer det bli skönt att resa härifrån och komma bort från allt. Man behöver det ibland :)

TELGE SIBK NÄSTA SÄSONG

Den 2012-05-14, kl 21:30:43
Filed in Innebandy | Kommentarer: 0


Då var äntligen beslutet taget. Det här har iofs legat ute ett tag men, tänkte för er som inte vet :) Det blev alltså bara en säsong i moderklubben Södertälje Rockets. För att vara ärlig vet jag inte om jag är glad eller ledsen för det. Hela säsongen har varit som en berg och dalbana för mig. Mycket bänk blev det också och jag skulle ljuga om jag sa att det inte har tärt på mig psykiskt. Det har också varit en smula orättvisa i laget, och det vet jag att jag inte är ensam om att tycka. Det här tror jag faktiskt också var en bidragande anledningen till varför vi inte klarade att hålla oss kvar i ettan. Man tror inte att sådana saker ska spela någon roll, men allt har en betydelse. Dock har vi haft väldigt kul tillsammans! Helgen då vi kammade hem ett SM-silver är såklart favoritminnet :)

Men nu är det alltså Telge SIBK som gäller, vilket ska bli väldigt kul! Än är D1- och D2-trupperna inte klara men jag har valt redan nu att köra med det satsande D2-laget. Jag tror att det här är det bästa för mig just nu och det jag kommer klara av. Vi får helt enkelt se hur det utvecklar sig. Kul är det i alla fall att fler och fler börjar bli klara :)

GÖR DITT LIV TILL DEN BÄSTA SAGAN SOM DU NÅGONSIN DRÖMT OM

Den 2012-05-14, kl 19:53:03
Filed in Life | Kommentarer: 0

Min helg har varit väldigt bra :) I fredags hade vi avslutning med Södertälje Rockets på Skogshöjds SPA. Vi hade bubbel i tre timmar och sen åt vi även middag där. Senare gick nästan alla ner till O'learys för att se på Sverigematchen. En bra kväll!
I lördags jobbade jag 9.30-14.30 vilket gick som en dans. Lite senare mot kvällen åkte jag & Malin ut till Nykvarn för att träffa tjejerna för en riktigt myskväll. Jag älskar att ni alltid får mig att skratta, vad för humör jag än är på ♥
I söndags kom mamma, Tim och Josefine hit för att äta lunch och fika innan Tim skulle åka tillbaka ner till Växjö igen. Åt världens godaste bakelse! Helt klart min nya favorit som jag måste prova på att göra själv någon gång. På kvällen kom min älskling hit och gosade framför TVn och Big Brother såklart! Det börjar närma sig slutet. Undrar vem som tillslut vinner alltihop...

Idag började jag dagen med att köra min femte körlektion. Det gick jättebra, och min körskolelärare Per är hur nöjd som helst! Även fast jag tyckte att jag körde bra innan jag började där, så har jag lärt mig så sjukt mycket på den här tiden. Både i bilkörningen och i teorin. Jag har aldrig känt mig så här motiverad (men samtidigt lugn) på att ta körkort. Snart är det äntligen mitt... Efter körningen kallade jobbet 12-16.30 och nu har mamma precis färgat mitt hår. Nu ska jag sätta igång och tvätta kläder, packa och fixa inför Turkietresan som jag och pappa bokade för några veckor sedan. Det ska bli jätteskönt men jag är så sjukt nervös!!!


DRÖMMEN FINNS ALLTID DÄR

Den 2012-05-11, kl 14:21:07
Filed in Cravings | Kommentarer: 1


En dag. Ett år. Någon gång i livet ska det vara så här.

SEGA CHOKLADSNITTAR

Den 2012-05-09, kl 21:47:31
Filed in Bakfrossa | Kommentarer: 2


Börjar med en ny kategori idag! Yeeey. I "bakfrossa" kommer jag att lägga upp alla mina bakverk och dyl.
Passade på att baka lite chokladsnittar tidigare idag. Hur enkelt som helst att slänga ihop och så himla smarrigt. Ibland blir man sugen på annat än mjuka kakor som kladdkaka osv. och då är det här perfekt :) Man kan liksom inte misslyckas!

Det här behöver du:
200 gram margarin
2,5 dl strösocker
1 msk sirap
3 msk kakao
2 tsk vaniljsocker
2 tsk bakpulver
4½ dl vetemjöl

Gör så här:

1. Tärna margarinet och blanda sedan samman alla ingredienser i en skål för hand till en slät deg.
2. Dela degen i tre delar och rulla ut till längder. Lägg på en plåt med bakplåtspapper. Tryck lätt på rullarna och pensla med uppvispat ägg. Strö över pärlsocker. Här behöver du inte vara rädd för att ta för mycket pärlsocker då degen flyter ut.
3. Grädda 13-15 min i 200 grader. Låt svalna lite. Skär sedan sneda snitt med en vass kniv.


NU: MÅNDAGSKLUBBEN vs TEAM WHITE

Den 2012-05-09, kl 19:14:00
Filed in Life | Kommentarer: 0


Rakke, Sarah, jag, Emma, Larsson & Frida från matchen i måndags. Bilden lånade jag från Sanna :)

EDIT 21:50
Det blev tyvärr oavgjort (0-0) men vi tog i alla fall vårat första poäng. Vi var helt klart det bättre laget, hade mer bollinnehav och mer spel än vad de hade överhuvudtaget. Vi fick också ett mål bortdömt som ingen riktigt förstår varför? Jag tror att domaren gjorde en miss där. Men det är inte alltid så lätt att vara domare :) Vi var i alla fall jävligt snygga på plan i våra nya matchtröjor!


MINA NYA STRANDSHORTS!

Den 2012-05-09, kl 14:25:52
Filed in Tess | Kommentarer: 1

H&M 129 KR

MAJ 9, 2012

Den 2012-05-09, kl 10:15:28
Filed in Life | Kommentarer: 0

30 dagar kvar till studenten, 15 dagar kvar till slutbetyget sätts och 6 dagar kvar till Turkiet. Det känns som att maj har mycket att erbjuda. Jag har fyra olika inlämningar i fyra olika ämnen + ett prov att göra innan den 24 maj. Det känns tight. Dessutom har jag ju mitt körkort att tänka på också. Gud vad skönt när allt det här är över. Juni är en månad att längta till.

Så idag består dagen av att plugga, plugga och återigen plugga. Allt. Vi är ju lediga från skolan idag så vi får se vad mer som dyker upp under dagen. Ikväll är det i alla fall fotbollsmatch med mitt kära korpenlag. Bästa Måndagsklubben! Äntligen ska vi få möta tjejer också som dessutom är i vår ålder :) 19.40 på Genetafältet (grusplanerna) om någon vill titta. Idag är det vinst som gäller!


FÖR SÅ SOM JAG KÄNDE HAR JAG ALDRIG KÄNT FÖR NÅGON JAG KÄNDE MEN ALDRIG HAR KÄNT

Den 2012-05-08, kl 16:16:33
Filed in Musiksmak | Kommentarer: 0

TÄNK VAD ENKELT LIVET VAR FÖRR

Den 2012-05-07, kl 13:22:30
Filed in Kärlek i all ära | Kommentarer: 1

15 år sedan. Jag, Tim & Becca hemma hos farmor & farfar. ♥

HELENA 24 ÅR

Den 2012-05-06, kl 00:15:47
Filed in Life | Kommentarer: 1



Ikväll har jag varit på födelsedagsfirande hos bästa Helena som har fyllt år nu i veckan. Supermysigt vill jag lova :) Det bjöds på jättegod middag & tårta och det bästa sällskapet. Är så glad för att jag har Er. För mig blev det en "tidig" kväll men resten av gänget fortsatte såklart vidare ut och firade! Jag hoppas din kväll blir så bra som den bara kan bli ♥ Önskar jag vore med er.

Lånade tre bilder av Malin, Lisa & Helena.


MÖSSPÅTAGNING!!!

Den 2012-05-05, kl 15:35:53
Filed in Life | Kommentarer: 0


Igår hade vi mösspåtagning i skolan. Absolut ingenting speciellt. Vi sjöng studentsången och sen var det i princip klart! Efteråt drog jag, Nettan, Alex och Isabelle vidare och satte oss på en uteservering, Caesar's, och myste. Känns i alla fall galet knäppt att jag faktiskt tar studenten. Kan verkligen inte förstå det! 35 dagar kvar, sen är vi fria. Får ett enormt lyckorus i hela kroppen när jag tänker på det! Lilla jag ska sluta skolan och behöver aldrig mer sätta min fot i en om jag inte vill :) Det är bra härligt!

SKIN SKIN SOM DEN SOL DU ÄR, LÅT HELA VÄRLDEN SE DITT VACKRA LEENDE

Den 2012-05-02, kl 18:43:00
Filed in Life | Kommentarer: 1


Dagen idag: Pluggat körkortsteori som har gått helt åt helvete. Känner mig så besviken! Alla faser är avklarade men ändå ska jag hålla på och krångla på repetitionsproverna. Men det verkar vara rätt vanligt då min körskolelärare varnade mig för det.
Lunchat med mamma på stan. Vi satte oss vid maren och myste i solen. Så himla härligt! Åt även min första mjukglass för året, alltid lika gott. Det gäller att passa på nu när det är så himla fint väder. Det sägs att det ska bli typ +2 och regn till helgen...
Fått sällskap av Nettan här i solen på min baksida. Dock inte så länge då hon skulle iväg och jobba. Vilken krigare!


NI FÖRGYLLER MINA DAGAR

Den 2012-05-02, kl 16:06:54
Filed in Life | Kommentarer: 1


Känner att jag har en del att ta igen nu när jag inte har bloggat så flitigt. Jag har mina stunder. 
I lördags hoppas jag in som extra och jobbade 11.30-14. Senare mot kvällen begav jag mig hem på förkrök (jag körde på nyktert) till min vän Nettan som skulle firas. Sedan fortsatte vi ner till The Strip! Jag hoppas att din kväll vart riktigt lyckad för det är du värd. I söndags provgymade jag med Sanna på Actic gym. Väldigt fräscht och lyxigt, man får ju tillgång till precis allt där. Så vi får se hur det blir med det. Det skulle vara perfekt för mig. Det var ju bra mycket roligare att träna på ett riktigt gym och med någon än hemma och själv. Men tänk att det ska kosta så mycket pengar att få en stark och snygg kropp...
Sedan begav jag mig ner på stan för att möta upp mina fina vänner! Lisa har ju kommit hem från Sälen nu :) De hade lunchat på Nancy's innan så vi fortsatte vidare och satte oss på Tratten och myste i eftermiddagssolen. Riktigt varmt & härligt ♥ På kvällen grillade jag, pappa och Rasmus. Det blev fläskfilé, ugnsgratinerade rotfrukter, majskolvar och tzatziki. Godaste maten!
Så var det ju valborg också. Jag började dagen med att jobba 11.30-17. Det var så jääkla mycket folk! Inte så konstig med tanke på vilket sjukt fint väder det var. Och ändå så var detta ingening jämfört med vad det brukar vara när det är högsäsong. Hur ska jag klara av sommaren? Stress är det sista jag behöver just nu. Dessutom så blir jag så galet irriterad på folk som försöker sätta sig på en också. Hur orkar man ha sån attityd? Det är ju "tyvärr" ingenting man kommer särskilt långt på... Valborgskvällen var som planerat väldigt lugn och skön. Grillfest hos Sarah & Annelie med gänget. Precis vad jag behövde :) Ett perfekt avslut på april!


© Headerbilder från Wallpapers Wide