30/9 Sista dagen i september

Den 2010-09-30, kl 12:56:02
Filed in Life | Kommentarer: 1
Torsdag och drygt 2 timmar kvar av den här roliga skoldagen. Jag, Sanna och Naomi jobbar på bra idag! Efter skolan ska jag på ett snabbt litet besök, sen ska jag och mamma gå till Nordea för att föra över lite stålar.

Igår beställde jag förresten min iPod nano. Den beräknas komma i början av vecka 41, så då blir mina dagar lite ljusare igen. Fattar inte hur jag har klarat mig så här länge utan musik till och från skolan. Det är en gåta...

Efter banken möter Sandra upp mig så ska vi gå och traska runt lite där ett tag. Sen åker vi vidare hem till mig. Har saknat henne massor, min fina vän! ♥ Undra om jag kommer att få höra om hur skönt hon har haft det där. Sol, bad och värme i stora lass typ. Hur skönt vore inte det nu på en skala 1-10? En solklar tia för mig i alla fall.

"Ett sto med stort hjärta"

Den 2010-09-29, kl 23:15:26
Filed in Ord rakt från hjärtat | Kommentarer: 1

Såg nu att min gamla foderhäst (hade henne år 2007) Sessan är till salu. Även fast jag (just nu!) inte håller på med hästar så kunde jag inte låta bli att tänka tanken. Tänk om man skulle "köpa tillbaka" henne. Vilken dröm!

Allt vi gick igenom och bandet som skapades mellan oss är obeskrivligt. Man måste själv varit med om det för att ens förstå innebörden. Hur man kan kommunicera och förstå varandra fast man inte ens "talar" samma språk. Det är något magiskt med det och jag skulle inte tveka en sekund för att få återuppleva den känslan igen. Ordet underbart är inte tillräckligt. Fina Ghost Golden Princess!



Det var inte jag som tog hand om dig, det var du som tog hand om mig.


NIF Dam 2010/2011

Den 2010-09-29, kl 16:53:45
Filed in Innebandy | Kommentarer: 0


Så här snygga var vi på våran träning igår. Nya röda träningsställ med våra namn på! Bilden tagen från Malin.

Översta raden från höger: Emmy, Anna, Rebecca, Emma, Sarah, Malin A, Moa, Malin G & Celina Nedersta raden från höger: Annika, Tess (jag), Ullis, Larsson & Jojjo Liggandes: Sillen Saknas: Sandra, Otto, Lena.

Sevärt denna vecka:
Imorgon torsdag 30/9 Träningsmatch i Björkestahallen kl 19.15 NIF vs Rockets
I helgen på söndag 3/10 Seriepremiär D2 i Björkestahallen kl 16.00 NIF vs Onyx

GLÖM INTE ATT LÄSA VÅRAN BLOGG HÄR


Rubriklös

Den 2010-09-28, kl 17:47:10
Filed in Life | Kommentarer: 1

Har varit lite (eller kanske inte bara lite...) seg på att uppdatera. Lathet är det ända jag har att skylla på faktiskt.
Två dagar av fem har nu gått. Känns skönt. Nu är det bara tre kvar och ingen av dessa är knappast jobbiga. Vi har skolfoto på fredag efter idrotten och det ryktas om att vi ska springa orientering, hur kul tror ni det känns?

Ikväll (eller snart) är det innebandyträning. Är förövrigt lite seg idag känner jag men innebandy är något som lätt piggar upp mig! Dessutom plockar jag upp Rasmus efter träningen så det gör mig bara ännu mer sprallig! ♥



Sjukt länge sen jag både tog och la in egopics hehe welcome back


Want you to make me feel like I´m the only girl in the world

Den 2010-09-28, kl 17:34:55
Filed in Musiksmak | Kommentarer: 0


En ny favorit hos mig


Mer musik åt folket!

Den 2010-09-24, kl 18:21:17
Filed in Musiksmak | Kommentarer: 0

MINA SPOTIFYLISTOR

TESS
standard där allt åker in

TAGGAD TILL TUSEN
låtar jag taggar till med

FINT
en blandning av deppmode's och sköna

GODINGAR
gamla godingar som man kanske glömt

SOMMARLISTAN
mina och Rasmus egna val


En favorit i repris

Den 2010-09-23, kl 17:31:36
Filed in Life | Kommentarer: 3

För exakt ett år och en dag sen sprang jag skoljoggen för Tumba Gymnasium för första gången. Läs här. Idag var det dags igen. Enda skillnaden var att jag nu var tvåa och inte en sketen liten etta. Jag gick i mål med tiden 16.22 min (tid förra året: 16.14 min) och vann precis som förra året! :-D

1a pris: Skoljoggen T-shirt, vattenflaska och svettband.



Svettig och härlig direkt efter loppet!


Du ska vara den du är och inte vara som alla andra

Den 2010-09-21, kl 17:13:13
Filed in Life | Kommentarer: 0

Klockan har passerat 17.00 och här sitter jag ombytt och klar inför innebandyträningen. Vi ska åka om en och en halv timme. I alla fall bra att jag är klar i tid, det är ju inget man ska klaga över! :-) Är sjukt taggad inför ikväll!

Började dagen med innebandyträning som gick sådär. Jag vet inte varför men det är något jag inte riktigt gillar med vårat golv. Det tar ett tag att vänja sig vid det så det gick väl bättre mot slutet. Måste ju verkligen börja kötta ordentligt nu om min klubba ska vara av till jul. :-( Då vet jag i alla fall vad jag ska önska mig i julklapp, en ny innebandyklubba.

Hade en timme svenska, god lunch (soppa med doppbröd, bästa bästa) och avslutningsvis en 90 minuters lektion projekttid. Slutade 13.40 och tog första tåget hem. Imorgon är det mediadag, vilket betyder att vi kommer att sitta vid datorerna hela dagen. Har nog en del att ta igen sen jag varit sjuk så det blir nog full rulle hela dagen 09.00-15.00


Från i fredags


iPod nano

Den 2010-09-20, kl 22:09:34
Filed in Cravings | Kommentarer: 2


En utav dessa blir inom en snar framtid (för att vara exakt om max 10 dagar) min. Jag vet bara inte vilken färg jag ska välja. Det lutar åt att det blir den blåa eller den rosa tror jag. Det här är alltså en nyare version av den förra/äldre "iPod nano". Den här alltså dubbelt så liten. Multi-touch-screen | 8 GB | Gratis gravyr | 1595 kr


Skönt att ha veckans tyngsta dag avklarad

Den 2010-09-20, kl 21:44:17
Filed in Life | Kommentarer: 0

Det har varit en riktigt lång dag för mig idag vill jag lova. Tur är att jag ändå somnade rätt skapligt igår. Jag och Rasmus låg uppe ett tag och kollade på Valvakan fast jag somnade mitt i allt. Vaknade till kl 04.00 på natten då jag och Rasmus hade en ganska så konstig konversation, vilket vi ofta har när vi båda "halvsover" lite...

Väckarklockan (alarmet på mobilen) ringde 06.25 men jag låg och snoozade till 20 minuter innan bussen skulle gå. Satte mig på 781 som jag knappt kommer ihåg resan av för att jag var så trött. Mötte upp Sandra i Södertälje hamn. Hade fys kl 08.00-09.30 och köttade på i Harbospåret. Dusch och frukost (om man nu kan kalla det för det?) och sen var det vanliga lektioner som gällde. Jag krigade mig igenom Samhällskunskap A, Religion ASvenska B och Mediekunskap A. Fick sluta 15 minuter tidigare (15.45) och då var det bara raka vägen hem.

Åkte ut till Vackstanäs kl 18.00 och hämtade upp Sandra på vägen. Hade skotträning som för mig gick lite som en berg och dalbana, men inget värre än så. Kom hem runt 21.00-snåret och har nu både ätit spaghetti & köttfärsås och duschat. Klockan är 21.40 och jag känner mig mer än redo för sängen kan jag tala om. Ska bara vänta in Rasmus träning som jag inte vet slutar när. Imorgon är det tidig uppgång igen. Hallelujah! säger jag.


En perfekt lördag

Den 2010-09-18, kl 15:07:14
Filed in Life | Kommentarer: 0

Gårdagskvällen spenderades i Rönninge. Helt okej kväll, det var ju ett tag sen. :-) För övrigt så mår jag mycket bättre nu, är näst intill frisk tror jag. Bara lite hosta och snuva kvar nu men det står man ut med. Det blir ju som ni ser inte så bra uppdatering i bloggen när jag är sjuk. Dessutom så blir de inläggen jag väl skriver ganska gnälliga (blir så när man är sjuk) så det är väl inte så kul att läsa ändå, haha!

Jag vaknade hyfsat tidigt idag, klockan tio faktiskt. Därefter har jag hämat mina grejer hos Nettan, duschat och målat naglarna. Nu är det bara håret och sminket kvar, och Rasmus såklart. Vi har två biljetter till SSK-Färjestad så den ska vi gå på. Sen åker vi hem till mig och lagar middag och bara myser! En toppen dag med min toppen kille helt enkelt ♥

153 dagar (5 månader) kvar tills jag fyller 18 barre!!!!!!!


Mitt liv som sjukling fortsätter

Den 2010-09-15, kl 19:47:59
Filed in Life | Kommentarer: 0

Inte har det blivit något bättre. Snarare sämre. Sov inte mycket alls i natt, vaknade x antal gånger pga. min igentäppta näsa. Hostan har börjat smyga sig fram nu också. Var hemma från skolan idag. Åh gud, vad jag är trött på att vara hemma från skolan. Jag rent ut sagt hatar att vara sjuk just nu. Okej, kanske inte för att skolan är så himla underbar den heller då men just nu får jag bara dåligt samvete av att vara hemma. Jag missar ju så mycket + att jag redan varit sjuk i en vecka för två veckor sen.

Jag tänker i alla fall ge mig på ett försök till att åka till skolan imorgon. Vi har media hela dagen så det är inte så jobbigt eftersom att vi sitter vid datorerna hela dagen. Skolan är 9-15 och på kvällen är det innebandyträning, men om jag fortfarande mår så här så blir det nog bara till att titta på.

Idag (eller just nu) spelar Tim sin första match med Växjö Lakers. Det är derbymatch mot Tingsryd. Just nu står det 1-0 i väntan på att andra perioden ska börja. :-) Tror jag ska hoppa in i duschen snart, äta middag och försöka gå och lägga mig så tidigt som möjligt. Jag vill i alla fall försöka till att känna mig utvilad imorgon bitti.

Förresten så har jag funderingar på att skaffa mig ett jobb. Eller i alla fall försöka. Jag känner just nu att det skulle sitta fint med lite extra money utöver studiebidraget. Men då ett tim-jobb då jag bara kan hoppa in och jobba när det fungerar för mig. Förslag? Schemat är ju ganska tajt med skola, plugg och innebandy. Och så vill jag ju kunna spendera så mycket tid som möjligt med min älskling! ♥


Varför är man inte immun mot sjukbakterier?

Den 2010-09-14, kl 20:21:08
Filed in Life | Kommentarer: 0

Måste börja med att ursäkta den dåliga uppdateringen. Sjukt dålig och sjukt tråkig blogg just nu. Jag orkar bara inte. Dessutom är det inte kul att lägga ut bilder på sig själv när man går osminkad varje dag. Men skönt som tusan är det i alla fall kan jag tala om. (Varför finns smink för?)

Hur som helst. Jag sitter här hemma framför datorn själv. Pratade med Rasmus i telefonen nyss och hörde hur tjejerna tränade där i bakrunden. Blir sjukt avis, vill också lira innebandy... Träningarna med laget är ju tio gånger roligare än de i skolan. :-)

Mitt immunförsvar suger i alla fall röv för nu är det tydligen dags igen. Det har inte ens gått två veckor sen sist. Sitter här med mina gosiga yllestrumpor och tjocktröja på men fryser ändå häcken av mig. Nyser och snorar gör jag också. Kommer seriöst snart att drunkna i mitt eget snor. Har nog aldrig varit mer lik Rudolf med röda mulen än nu. Och varje gång jag sväljer känns det som taggtråd i halsen. Livet är bara för underbart ibland.

Nu blir det till att kurera sig i soffan med idol och en kycklingcurrypasta. Men innan det måste jag snyta mig...
/ Tess


You keep me alive

Den 2010-09-13, kl 22:47:42
Filed in Kärlek i all ära | Kommentarer: 2

Det är mycket som kan hända på En dag. Framtiden är aldrig spikad och där av heller aldrig säker. Allt kan hända och ibland händer det kanske mest oväntade. Men jag är glad för din skull ♥ min kära storebror. Jag håller tummarna för dig.

Förresten så har jag och min älskling 3 månader idag! ♥ 13/6 2010 ♥


Världens sötaste låt

Den 2010-09-12, kl 14:23:26
Filed in Musiksmak | Kommentarer: 2



Bruno Mars - Just the way you are

Oh her eyes, her eyes
Make the stars look like they're not shining
Her hair, her hair
Falls perfectly without her trying

She's so beautiful
And I tell her every day

Yeah I know, I know
When I compliment her
She wont believe me
And its so, its so
Sad to think she don't see what I see

But every time she asks me do I look okay
I say

When I see your face
There's not a thing that I would change
Cause you're amazing
Just the way you are
And when you smile,
The whole world stops and stares for awhile
Cause girl you're amazing
Just the way you are

Her nails, her nails
I could kiss them all day if she'd let me
Her laugh, her laugh
She hates but I think its so sexy

She's so beautiful
And I tell her every day

Oh you know, you know, you know
Id never ask you to change
If perfect is what you're searching for
Then just stay the same

So don't even bother asking
If you look okay
You know I say

When I see your face
There's not a thing that I would change
Cause you're amazing
Just the way you are
And when you smile,
The whole world stops and stares for awhile
Cause girl you're amazing
Just the way you are

The way you are
The way you are
Girl you're amazing
Just the way you are

When I see your face
There's not a thing that I would change
Cause you're amazing
Just the way you are
And when you smile,
The whole world stops and stares for awhile
Cause girl you're amazing
Just the way you are


Erik Hassle levererar

Den 2010-09-10, kl 12:43:47
Filed in Musiksmak | Kommentarer: 0


Taken (still in my blood)


Be cool stay in school

Den 2010-09-09, kl 15:21:15
Filed in Life | Kommentarer: 2

Thursday it is. Sov hos baby i natt, alltid lika mysigt! ♥ Älskar att vakna upp vid hans sida, men hatar att behöva lämna honom också.

Som vanligt är torsdag en mediadag så idag åkte jag, Naomi, Sanna och Vanessa till Årstaberg. Vi skulle träffa vår "kund" där i hennes ateljé och ta nya bilder på hennes verk. Bilderna måste vara i 300 dpi men de som hon hade skickat med var bara i 70 dpi.

Det gick bra och vid halv tolv var vi klara. Jag tog tåget hem och nu är det plugg för hela slanten som gäller. Jag måste skriva ett PM som skolpolitik för Centerpartiet och Sverigedemokraterna. KILL ME. Det ska vara inskickat senast 00.00 imorgon.

På tal om imorgon så har vi studiedag, man kan väl säga att jag har helg redan nu då. Men jag måste till skolan i alla fall då profilen står kvar på schemat för mig. Så jag börjar 13.30 med innebandy och slutar 15.00 :-) Jobbig fredag jag har, ellerhur?

Ikväll är det träning. Sandra hämtar upp mig vid 18.30 skulle jag tro. Jag vet inte varför men jag känner mig ovanligt taggad inför ikväll. Det har jag gjort hela dagen, jag bara längtar tills vi får gå på plan!!! Förresten är det jag som har hand om våran lagblogg den här veckan. Check it out.



Bild från kryssningen i början av augusti


MOBILBLOGG: Sitter på en debatt 9-12 i sko...

Den 2010-09-07, kl 10:36:24
Filed in Innebandy | Kommentarer: 0

foto0373 (MMS)

MOBILBLOGG: Sitter på en debatt 9-12 i skolan. Jag är så sjukt trött, mina ögon är så sjukt svullna och jag vill bara hem och krypa ner i varma sängen hos Rasmus igen... :( Ska nu kriga mig igenom de kvarstående 3 timmarna i skolan. PS. Jag vet förresten inte varför detta inlägg hamnade i kategorin "innebandy".


Ett nytt tillskott i familjen

Den 2010-09-06, kl 17:44:20
Filed in Innebandy | Kommentarer: 0


ADIDAS BARRICADE TEAM (bilderna missvisar tyvärr, mycket snyggare i verkligheten!)


1993

Den 2010-09-05, kl 18:33:30
Filed in Innebandy | Kommentarer: 2

Nu är jag hemma igen. Jag orkar egentligen inte skriva så mycket om helgen mer än att det har varit riktigt riktigt kul! Är så glad över att jag kunde följa med och även spela lite (jag mår mycket mycket bättre nu!) Varken hostar eller snorar längre, bara locket för öronen som kommer och går lite. Det står man ut med! :-)

Jag har nyss packat upp och väntar på att familjen ska komma hem. Tim har varit och spelat hockey i Nyköping med juniorlandslaget. Sen ska jag så snart som möjligt ta mig till min prins! :-) GOS TILL 100% ♥♥ KRAAM



HEED


Helgens planer: Kallsta Open

Den 2010-09-03, kl 10:23:16
Filed in Innebandy | Kommentarer: 0

Som jag skrev i ett tidigare inlägg i veckan så åker vi till Karlstad idag för att spela Kallsta Open. Jag är inte helt frisk ännu men jag hänger på ändå. :-) Om jag inte kan spela så vill jag i alla fall titta och stötta laget! Men jag ska i alla fall testa så får jag se hur det känns.

Första matchen har vi ikväll kl 20.30 mot Lockerud i Gjutaren.
Andra matchen har vi imorgon kl 9.45 mot Skattkärr i Lokaldelen Arena.
Tredje matchen har vi imorgon kl 16.45 mot Norge i Gjutaren.

Går vi till slutspel så spelar vi även på söndag!

Nyhet! Nu har vi skaffat en lagblogg på våran hemsida. Den kommer att
uppdateras under helgen så den kan ni läsa här på FEEL THE STEEL ;-) Nu kör vi!


Lalala i lala i lalalalalalala

Den 2010-09-02, kl 17:27:36
Filed in Musiksmak | Kommentarer: 0

Hej, jag mår lite bättre nu! :-) Har faktiskt varit ute och gjort lite saker idag, jag och mamma. Och det känns nu kan jag tala om. Jag är trött i hela kroppen. Det är sjukt vad kroppen tappar när man varit/är sjuk.

Nu ska jag bara ta det lugnt och softa. Lite senare ska jag iväg till Björkestahallen till träningen en liten stund. Det känns som om det var evigheter sen jag var där. I torsdags var ju senaste gången. SAKNAR INNEBANDYN ♥

... och så saknar jag min pojke också :( ♥


Zac Harry - Spring Nana

Tillbaks på Ruta 1

Den 2010-09-02, kl 08:58:46
Filed in Life | Kommentarer: 0

Nu har jag varit sjuk i snart en vecka. Jag som trodde det var på väg att gå över och bli bättre nu. Men nej nej, istället drar man på sig en fin ögoninflammation istället. Bara så där 1 dag innan man ska åka på cup, är det inte helt underbart. Röda, svullna, kletiga och mycket smittsamma är vad dom är just nu. Underbart var ordet.

Lägesrapport: Hosta, förkylning, lock för öronen, ögoninflammation. Åh jag älskar mitt liv! ♥ ♥ ♥

(Känn inronin i mitt inlägg. FAN!!!)



Maxen och jag


© Headerbilder från Wallpapers Wide