Min fina Mirabelle

Den 2012-07-25, kl 19:44:53
Filed in Hästliv | Kommentarer: 2
En ny kategori - hästliv. Jag var och provred ett 10-årigt sto i måndags ca en timme härifrån. Det vart ju lite spontant. Men så himla fin häst och väldigt trevliga ägare! Åh, jag är helt förälskad i Mirre, som hon kallas för. Det blev lite snabba puckar men jag kunde faktiskt inte vara gladare över allt det här! Det känns helt ofattbart men helt fantastiskt! Mitt nya liv börjar Nu. Jag var nyss nere i stallet och skrev kontrakt för stallplats och imorgon kommer "min" nya häst!!! Bjuder på ett litet klipp från provridningen.



Jag bara längtar efter att få sätta igång. Jag känner att jag har en del att ta igen efter mitt uppehåll på två år. Men jag är så sjukt taggad på att få börja trimma henne och utvecklas tillsammans. Jag vill ju ut på tävlingsbanan också! Så här ser "vi" ut nu, om ett halvår ska jag filma igen för att jämföra och förhoppningsvis se skillnad! Hästsugen är större är någonsin kan jag tala om...

MY BIGGEST DREAM

Den 2012-07-24, kl 12:37:50
Filed in Hästliv | Kommentarer: 0
Idag är en stor dag för mig. Idag kommer två beslut att tas som avgör hur min framtid kommer se ut. Den ena saken ska göras i Stockholm. Jag är så himla nervös. Kan inte sluta hoppas. Mina tankar har redan börjat flyga iväg. Jag skulle bli så lycklig.

JF. LITA MIRROR TOE CAP

Den 2012-07-23, kl 00:00:35
Filed in Cravings | Kommentarer: 0
Trodde inte dessa skor kunde bli snyggare än LITA SPIKE men det kunde de visst.

THE SKY IS NOT THE LIMIT

Den 2012-07-22, kl 23:43:56
Filed in Life | Kommentarer: 0
Den här veckan har gått i raketfart och jag har haft full upp i princip varje dag eftersom att jag har jobbat. Men jag mår bara bra av att ha fullt upp! Jag älskar att inte behöva stanna upp och känna efter. Mina tankar är liksom på annat håll. Fast samtidigt känner jag ju att det ska bli skönt med "semester" i två veckor nu. Dessa veckor ska bli de bästa på hela sommaren har jag bestämt mig för :)
 
Tisdag: Jobb 11.30-16.30 och sedan vart det Allsångsmys hos Emmelie med Helena & Lisa. Mitt i allt kom vi på idén att vi skulle ha "halv åtta hos mig" med alla tjejer! Hur kul som helst. Onsdag: Jobb 9.00-14.30 och efter det hämtade jag upp Sofie för att ta en fika på stan. Vi ses verkligen alltför sällan! Tiden går så fort och vi har alltid lika mycket att prata om. Torsdag: Jobb 9.00-14.30 och min eftermiddag/kväll spenderades med Linnea. Vi åt god middag och efterätt medan vi fortsatte smida planer inför vår återträff. Jag ängtar så himla mycket. Känns som att det här kan bli något rikigt bra. Fredag:Jobb 11.30-16.30 och sedan åkte jag & Alexandra ner till vattnet för att ha lite picknick. Den varade inte sådär värst länge då det började både åska och blixtra. Usch. Under kvällen mötte jag upp Emmelie, Sarah & Matilda för några drinkar på Barolo. Mer än så blev det inte för mig pga jobb.
Lördag: Jobb 9.00-14.30 och resten av eftermiddag/kvällen var jag taxi. Skjutsade min faster ut till Hölö. Åt middag med Sanna & Sarah innan jag skjutsade de till Tumba. Fortsatte ut till Nykvarn till Emmelie, Sarah & Matilda där de satt och förade. Ändå en bra lördag, även fast jag själv vart skapligt sugen på att gå ut. Bara för att jag inte kunde. Söndag: Idag åkte Tim med flyttlasten ner till Växjö så vi sa hejdå. Sen passade jag & mamma på att åka ut till Torpa och sola. Det är ju inte ofta vi får så här fint väder längre. Ikväll var det tänkt att vi skulle gå på bio, men vi ändrade i sista stund så det vart en kvällspromenad istället :)
 

WORKINGFRIDAY 11.30-16.30

Den 2012-07-20, kl 11:10:32
Filed in Life | Kommentarer: 1

MINA NYA ÄLSKLINGAR

Den 2012-07-17, kl 09:44:02
Filed in Tess | Kommentarer: 2
BIKBOK 399 KR

NY VECKA OCH NYA TAG

Den 2012-07-16, kl 22:49:53
Filed in Life | Kommentarer: 0

Idag startade jag dagen med en stadig frukost nere på Café Tratten tillsammans med pappa & Tim. Båda två åker iväg så vi passade på att ses alla tre när vi väl kunde. Mys. Sen åkte jag iväg och jobbade 11.30-16.30 vilket var ganska lugnt. Jag undrar om det är jag som kommer ihåg fel sen förra sommaren? För jag minns det som att det var kaos typ VARJE dag när jag sommarjobbade på cafét. Nu är det inte alls så tycker jag. Eller så är det väl bara så enkelt att det inte är lika mycket folk? Skönt är det i alla fall :)
Efter jobbet åkte jag och mamma ner på stan en snabbis innan vi grillade. Väldigt gott. Jag har börjat skriva matdagbok också. Inte för att jag äter för mycket utan mer för min egen skull. Eftersom att jag har haft yrsel den senaste veckan och kan då jämföra vilka dagar som det är kraftigare/oftare beroende på hur mycket jag har ätit och druckit varje dag. Jag har också börjat fundera på det här med mina otroligt oregelbundna mattider. Exempel: Igår åt jag frukost vid elva och middag vid sex-tiden. Idag åt jag frukost vid halv tio och middag halv nio på kvällen. Jag har liksom ingen struktur överhuvudtaget så det är ju kanske inte så konstigt att min mage mår som den gör heller. Måste börja tänka på min sömn också som är helt katastrofalt dålig. Nu ska det bli ändring på detta :)


YOU DON'T KNOW WHAT YOU GOT UNTIL YOU LOSE IT. AND THERE IS ONLY ONE PERSON TO BLAME. YOURSELF.

Den 2012-07-15, kl 09:15:00
Filed in Ord rakt från hjärtat | Kommentarer: 1

"JUST FOLLOW THE LIGHT"

Den 2012-07-14, kl 15:32:54
Filed in Life | Kommentarer: 0
Igår kväll vart det minigolf med min baby. 54-50 blev resultatet och jag tog hem vinsten, hehe :) Resten av kvällen vart det bara soffmys hos mig. Idag har jag jobbat på cafét 9.00-14.30. Mådde inte så bra tidigare idag men nu är det bättre! Den senaste tiden har det verkligen blivit viktigt för mig att äta & dricka ordentligt, annars känner jag mig så himla svag och ynklig i kroppen. Har blivit otroligt känslig vilket är jobbigt. Förhoppningsvis försvinner det väl snart! Längtar efter ett hälsosamt & aktivt liv...

LET ME BE YOUR SUPERNOVA

Den 2012-07-13, kl 00:44:34
Filed in Life | Kommentarer: 0
Ikväll har jag suttit och knåpat ihop en ny header till min blogg. Och ätit Ben & Jerrys. Jag kan dock inte bestämma mig för om jag gillar headern eller inte. Förut tyckte jag att headern gjorde halva bloggens utseende men jag är faktiskt inte så mycket för det längre. Gillar när det är enkelt och stilrent. Så det lutar väl åt att jag tar bort den... Men vi får se. Ska sova på saken :)
 
Imorgon är det min sista lediga dag, sen jobbar jag som sagt lör-lör. Så imorgon ska jag "passa på" att städa mitt rum & rensa bland alla mina kläder. Jag har två proppfulla garderober och ändå känner jag väldigt ofta att jag inte har någonting att ta på mig? Kanske för att jag inte ens använder hälften av det jag har. Sen är det väl en typisk tjejgrej det där också. Nej, nu ska det allt bli ändring på det här! Jag ska inte köpa tröjan/byxorna/skorna om jag inte kan tänka mig minst tre olika outfits till det. Snodde det från Kenza. Men jag tyckte att det var ett väldigt bra knep för att inte köpa på sig "engångsplagg" som sen bara ligger och tar plats. Sov gott ♥
 

LOOK OF THE DAY 12/7

Den 2012-07-12, kl 17:08:50
Filed in Look of the day | Kommentarer: 2
Linne från BIKBOK, Jeansshorts från GINA TRICOT, Topp från VILA

DU KANSKE BORDE KOLLA PÅ DIG SJÄLV FÖRST INNAN DU ÖPPNAR MUNNEN

Den 2012-07-12, kl 16:06:29
Filed in Life | Kommentarer: 0
- Just saying...
Idag har jag varit på stan en snabbis med Alexandra. Jag fixade armbandet på min klocka som jag fick i studentpresent och sen blev det ju lite shopping också. Himlen klarnade upp så vi passade även på att njuta av det fina vädret :)
Det är nämligen så att imorgon & söndag är mina två sista lediga dagar, sen har jag en hel veckas jobb framför mig. Puh. Men sen har jag två veckors ledigt och då ska jag bannemej passa på att resa iväg härifrån! V.30 ska jag och Rebecca till Dalarna och bara mysa och ha det härligt. V.31 åker eventuellt jag och tjejerna ner till underbara Göteborg för sol, bad & party. Åhh, vad jag längtar.
 
 

OBSESSED WITH BAKING

Den 2012-07-10, kl 23:25:04
Filed in Bakfrossa | Kommentarer: 0
Hittade världens bästa sida för bakning/recept/utrustning. Jag vill bara köpa upp alltihop. Älskar att kolla runt på bakbloggar och hemsidor. Jag vet inte när eller hur, men väldigt snart ska jag i alla fall ta och gå en konditoriutbildning har jag bestämt mig för.
 
www.cacas.se
 
 

SO TEST YOUR WINGS AND FLY AWAY

Den 2012-07-10, kl 17:36:30
Filed in Life | Kommentarer: 0
Idag har jag träffatmin saknade kusinvitamin :) Vi åkte till Tuna Park i Eskilstuna för lite lunch & shopping. Hittade en vit byxdress på gina tricots sommarrea. Det är alltid nåt. Vi har också bestämt dag för när vi åker upp till Bjursås hon och jag. Längtar dit.
 

Some people feel the rain. Others just get wet.

Den 2012-07-09, kl 13:54:45
Filed in Life | Kommentarer: 0
Varför lyckas jag alltid pricka in fel dagar att jobba på? Solen skiner och det är stekande varmt ute och här sitter jag fast på jobbet. Ändå en helt okej dag med lagom med kunder. Slutar kl sex och mer än så har jag inte planerat. Lite skönt ändå. Känner mig ganska trött faktiskt (på ett bra sätt) så det skulle vara härligt att bara sätta sig ute i kvällssolen och njuta. Vi får se.

ERT SKRATT ÄR MIN LYCKA

Den 2012-07-09, kl 11:30:20
Filed in Kärlek i all ära, Life | Kommentarer: 0

I lördags hade jag och tjejerna planerat en heldag tillsammans. Det var så himla härligt att ha verkligen alla samlade igen. Sist jag träffade de var ju när jag tog studenten - för länge sedan. Vi började med lunch hos Celina innan vi tog snabbtåget till huvudstaden. Väl där satte vi oss på T.G.I. Friday's för middag och drinkar. Drack en så himla god glassdrink (se bild). Några timmar senare började vi röra oss mot Långholmsparken där Anna Ternheim följt av världens bästa Melissa Horn hade konsert. Hon är ju helt fantastisk den där tjejen. Hennes röst är ju bara magisk. Så himla fint alltihop. Hela dagen och kvällen var bara grym! Så mycket glädje. Jag är så himla glad över att jag har så fantastiska människor i mitt liv. Så mycket som jag skrattade då har jag inte gjort på länge. Delad glädje är dubbel glädje som man brukar säga och det stämmer verkligen. Tack för att ni gör mitt liv så underbart. <3

 

 

 

 

 

 

 


EN HÄRLIG SOMMARKVÄLL PÅ SOLIDEN

Den 2012-07-08, kl 22:21:00
Filed in Life | Kommentarer: 0
 Nu var det ett tag sen jag bloggade. Känns som att det blir allt mer sällan nuförtiden. Ska försöka bli bättre! I tisdags åkte jag och Sanna iväg till Allsång på Skansen. Satte oss i gräset och hade lite picknick först innan vi fortsatte fördriva tiden med att kolla på djuren och babbla ikapp :) I tisdags gästade Erik Hassle, Dead by April, Molly Sandén och Basshunter. Bäst var Hassle såklart, min kung. Hoppas på att få gå på en utav hans konserter inom en snar framtid. Det vore guld. Det var en himmelsk kväll och vi hade så himla tur med vädret dessutom. Allt var perfekt. Grymt sällskap. <3 
Onsdag, torsdag och fredag låg jag sjuk. Ont i halsen och så där konstigt varm i kroppen som man oftast blir. Hängig. Det sved i plånboken att jag inte kunde jobba dessa dagar kan jag tala om. Fan. Försöker tänka att det inte är hela världen, men för mig så är det så viktiga pengar. Gud vad jag längtar tills jag får ett heltidsjobb! OM jag nu får det vill säga, men jag hoppas verkligen. Jag slänger upp tre bilder från i tisdags. Får fortsätta berätta om helgen imorgon för nu väntar sängen (och min älskling) och minst åtta timmars sömn. Puss och god natt
 

© Headerbilder från Wallpapers Wide