Små ord kan värma hjärtat lika mycket som stora ord

Helgen blev ju inte alls som det var tänkt. Mer än så behöver jag inte säga. Jag har i alla fall försökt hitta på så mycket saker som möjligt här hemma. Igår åkte jag och mamma till Taxinge Slott för en mysig fika. Det var någon sorts trädgårdsmässa där samtididgt så det var väldigt mycket folk. Sedan kom mitt hjärta till mig efter att han slutat jobbet. Vi gjorde däremot inte så mycket. Bara mös och åt glass & jordgubbar. All tid med dig är guldvärd ♥

Idag har jag varit med världens bästa mamma till Nacka Forum. Vi gick i olika butiker och åt en väldigt god lunch. Inne på H&M hittade jag världens snyggaste skinnbyxor. DÖSNYGGA! Jag är så nöjd, så nöjd. Sen köpte jag även en "mockajacka" som jag länge gått och tittat på. Ett par rosett-örhängen blev det också. Även denna helg några hundralappar fattigare. Usch, jag börjar få ångest. Nu har det blivit mycket shopping sen jag fick lönen. Dags att börja tygla sig själv igen! Nu är det slut på lyxen. Ikväll har jag och mamma även bakat kanelbullar. De blir ju som vanligt väldigt smarriga!

Imorgon ska jag upp i hyfsad tid för då ska jag rida. Jag fick låna Casino. Men imorgon ska jag inte rida med Sanna utan det blir nog en tur för mig själv, vilket också kan vara skönt ibland. Det är en sådan frihetskänsla. Tro't eller ej, men hästar får mig att må så himla bra! God natt på er mina fina.


Mamma idag inne på Glitter

Kommentarer
Postat av: matilda

Kappahl, den är one size :-)

2011-09-04 @ 17:05:25
URL: http://matildaedstrom.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
© Headerbilder från Wallpapers Wide