Vecka 30 - semestervecka

Måndag: Malmö - Vi åkte tåg över till Köpenhamn och shoppade. Jag hittade ett par jeansshorts som numera är mina favoriter! På kvällen blev det hemmamys i Tims finfina lägenhet.
Tisdag: Malmö - Det blev ett snabbt besök på IKEA och efter några AA-avsnitt åkte vi vidare in till city för att shoppa och äta middag på restaurang.
Onsdag: Malmö - Det blev ytterligare en visit i Malmö city och sen väntade den långa bilresan hem. Nu känns det rätt tomt här hemma. Jag är självklart glad för Tims skull fast jag kommer sakna honom ♥

Torsdag: Jag & Rasmus hade sovmorgon. Sen cyklade jag ner till stallet och tog hand om snyggingen Bacardi. Det var väldigt länge sen jag var där och jag ångrar att jag inte åkt ner tidigare! Senare på eftermiddagen åkte jag med Sofie till Skärholmen. Den jäkeln åker ju till Rhodos på onsdag! A V I S
Fredag: Rida Baileys med Sanna & Casino. Senare ska jag & Nettan hitta på någonting. Vem vet vad det kan bli? Jag hoppas i alla fall på att det blir bra väder hela dagen lång!



Kaarnas Bacardi
Hingst -08 PRE/Engelskt fullblod/Nordsvensk


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
© Headerbilder från Wallpapers Wide